Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει εχει τασεις αυτοκτονιας ο μουρινιο. το πρωτο πεναλτι ο ρομπεν και το τριτο ο γκερεμι? φαινοντουσταν απο την πρωτη στιγμη που εβλεπες το προσωπο τους οτι θα το χασουν. δημητρη σε ενα που λεγετε tf1 το εβλεπα.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεγαλη ομαδα η Λιβερπουλ

Προβλέπω μεγαλη μαχη στον τελικό και γινεται στην Αθηνα κιολας

εδημητρη σε ενα που λεγετε tf1 το εβλεπα.

α ναι πως κ ετσι στη γαλλια εισαι ; ή απο δορυφορικό

Δημοσ.
Μεγαλη ομαδα η Λιβερπουλ

Προβλέπω μεγαλη μαχη στον τελικό και γινεται στην Αθηνα κιολας

α ναι πως κ ετσι στη γαλλια εισαι ; ή απο δορυφορικό

απο λινκ μεσω media player.

Δημοσ.

ΤFI ειδα την Γιουναιτεντ την περσμενη βδομαδα, σημερα -επειδη υποθετω απο ιδιο σαιτ πηραμε το λινκ-το espn που δωσανε πηγαινε σφαιρα στον Media και ειχε και αγλλικη περιγραφη

Δημοσ.
ΤFI ειδα την Γιουναιτεντ την περσμενη βδομαδα, σημερα -επειδη υποθετω απο ιδιο σαιτ πηραμε το λινκ-το espn που δωσανε πηγαινε σφαιρα στον Media και ειχε και αγλλικη περιγραφη

ε τωρα πατησα το πρωτο που βρηκα πηγαινε σφαιρα λεω εδω ειμαστε αστο οπως ειναι. ασε που προτιμω να μην πολυκαταλαβαινω τον σπηκερ γενικα θα ηθελα να εβλεπα εναν αγωνα χωρις να ακουω σπηκερ με εκνευριζουν οι περισοτεροι.

Δημοσ.

Παιδια ο Γκερεμι βαραει πεναλτι.Τουλαχιστον οσο τον θυμαμαι ηταν η πρωτη επιλογη για το Καμερουν και στην Μιντλεσμπρο.Γι'αυτο τον εβαλε ο αχωνευτος.Παντως η χολη που εβγαλε μετα τον αγωνα,δειχνει και τον χαρακτηρα του.Δεν παραδεχεται ποτε την ηττα του.Αρρωστησα και παλι χθες με τον αγωνα.Ο Ρεινα παντως ,οχι επειδη επιασε τα 2 πεναλτι,δειχνει οτι μπορουμε να βασιστουμε πανω του για τα επομενα χρονια.Μη ξεχναμε και την πολυ καλη του εμφανιση στον 1ο αγωνα.Απο την εναρξη του 2007 ειναι σε σταθερη και πολυ καλη αποδοση.Το παιχνιδι παντως ποιοτικα ηταν μαπα.Απλα υπηρχε ολη αυτη η αγωνια.Χωρις καθολου αγχος θα κατσω να δω τον αγωνα σημερα υπο την πολυτελεια του να ξερεις οτι η ομαδα σου ειναι ηδη στον τελικο.Come on you Reds!

Δημοσ.

μπορεις αν γινεται να μου στειλεις το link ?

επειδη δεν εχω κεραια τηλεορασης δεν πιανω τα καναλια και βλεπω οτι πιανω απο internet αλλα το tf1 δεν το εχω βρει

Δημοσ.
μπορεις αν γινεται να μου στειλεις το link ?

επειδη δεν εχω κεραια τηλεορασης δεν πιανω τα καναλια και βλεπω οτι πιανω απο internet αλλα το tf1 δεν το εχω βρει

mms://80.67.87.101/D/1991/22299/v0001/reflector:44240 τωρα δεν ξερω αν

μεταβαλονται αυτα η αν ειναι σταθερα απλα το βρηκα σε μια σελιδα και το βαλα.

παντως χτες περασε καθαρα η φανελα. αν και δεν την παω μια την λιβερπουλ πραγματικα οσο περνουσε η ωρα ημουν σιγουρος οτι θα περασει πολλα κιλα η φανελα και

το γηπεδο επιβλητικο, γιατι για εμενα σαν ομαδα η τσελσι ειναι πολυ ανωτερη ιδιαιτερα σαν μοναδες. παντως του πηρε το παλτο ο ισπανος του πορτογαλου με το μισο

μπατζετ. και αυτο το this is anfield στην εισοδο ειναι πολυ ψαρωτικο.

Δημοσ.

Κλάσεις ανώτερη η Λίβερπουλ,έπρεπε να περάσει χωρίς να πάει το πάιχνίδι στα πέναλτι.Η Τσέλσι δύο φάσεις έκανε σε όλο τον αγώνα.Και από σύστημα το πλέον μοντέρνο,γιόμες στο θηρίο τον Ντρογκμπά μήπως και πάρει καμιά κεφαλιά.

Για σήμερα βλέπω να περνάει η Μάντσεστερ αλλά με δυσκολία μεγάλη.

Δημοσ.
Κλάσεις ανώτερη η Λίβερπουλ,έπρεπε να περάσει χωρίς να πάει το πάιχνίδι στα πέναλτι.Η Τσέλσι δύο φάσεις έκανε σε όλο τον αγώνα.Και από σύστημα το πλέον μοντέρνο,γιόμες στο θηρίο τον Ντρογκμπά μήπως και πάρει καμιά κεφαλιά.

Για σήμερα βλέπω να περνάει η Μάντσεστερ αλλά με δυσκολία μεγάλη.

ελα ντε παλευε μονος του με τεσερις τι να κανει ο ανθρωπος.

δυο ωραια βιντεακια οσον αφορα τον χτεσινο αγωνα. http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Liverpool_Chelsea/151962.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...