Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον εσύ πρέπει να μαζευτείς. Χαρακτηρισμούς "ξεφτίλες" δεν τους πετάμε έτσι επειδή φάγαμε κόλλημα στο μυαλό. Για σένα είναι ανύπαρκτος, για τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο είναι ένας πολύ καλός παίχτης. Η προσωπικότητα τι σχέση έχει; Anyway, απλά κολλημένος είσαι. Όταν λες πως όσα γκολ και να βάλει είναι ανύπαρκτος...

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μάλλον εσύ πρέπει να μαζευτείς. Χαρακτηρισμούς "ξεφτίλες" δεν τους πετάμε έτσι επειδή φάγαμε κόλλημα στο μυαλό. Για σένα είναι ανύπαρκτος, για τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο είναι ένας πολύ καλός παίχτης. Η προσωπικότητα τι σχέση έχει; Anyway, απλά κολλημένος είσαι. Όταν λες πως όσα γκολ και να βάλει είναι ανύπαρκτος...

να σου πω θα το συνεχισεις? τι ειναι ξαδερφος σου και τον υποστηριζεις ετσι? ναι για μενα ειναι αστειο να βλεπω τον ροναλντο και τον μεσι και διπλα να βλεπω τον γκεκα. το πολυ καλο παιχτης σου ευχομαι να εισαι καλα να το πεις και του χρονου που θα γυαλιζει τον παγκο με την χαιτη ντειβιντ χασελχοφ δεκαετιας 80. ακου να μαζευτω πας καλα ρε ? η προσωπικοτητα τι σχεση εχει λεει.......

Δημοσ.
Manuel θα είχες τόση πρεμούρα αν ο Γκέκας ήταν από την Κρήτη;

α απο το χωριο του ειναι γιαυτο κανει ετσι πες το ντε. ενταξει συνχωρεμενος. ανυπαρκτος σαν προσωπικοτητα σου ειπα οτι ειναι ανθρωπακι και βλαχος που πηγε στο

εξωτερικο και την ειδε ανθρωπος και κρινει μεχρι και τους πρωην συμπαικτες του και εγλυφε και τον γαβρο μπας και τον παρει αμα δεν πανε καλα τα πραγματα και

για μενα παιζει τεραστιο ρολο. γιαυτο ειναι ανυπαρκτος γιατι εχει εντελως βλαχικη νοοτροπια. ο γκεκας κανει μονο για ομαδουλες οπως ομαδουλα ειναι

και η μποχουμ. απλα κοροιδα υπαρχουν παντου βλεπε τζιγκερ. και ας το σταματησουμε εδω για να μην χοντρυνει το θεμα. αποψη σου αποψη μου και τελειωσε

εδω. αρκετα καντηλια πεσαν εδω μεσα τον τελευταιο καιρο. τι αλλο θα δουμε ρε ινδαλμα ο γκεκας που γελαγε ολη η ελλαδα μαζι του.

• Super Moderators
Δημοσ.
. τι αλλο θα δουμε ρε ινδαλμα ο γκεκας που γελαγε ολη η ελλαδα μαζι του.

Θερμή παράκληση μη μιλάμε εξ ονόματος όλης της Ελλάδας.

Κατά τα λοιπά, ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του. Εγώ απλά λέω πως, όποια άποψη και αν έχουμε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, το αφιέρωμα της UEFA (σιγά το αφιέρωμα, δηλαδή, δεν βάφτισαν και κανέναν μετροπόντικα για το χατίρι του) έχει βάση, δεν ήρθε επειδή ζήλεψαν το μαλλί του.

Δημοσ.
Θερμή παράκληση μη μιλάμε εξ ονόματος όλης της Ελλάδας.

Κατά τα λοιπά, ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του. Εγώ απλά λέω πως, όποια άποψη και αν έχουμε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, το αφιέρωμα της UEFA (σιγά το αφιέρωμα, δηλαδή, δεν βάφτισαν και κανέναν μετροπόντικα για το χατίρι του) έχει βάση, δεν ήρθε επειδή ζήλεψαν το μαλλί του.

ωραια να πω τοτε που γελαγε μαζι του ολος ο κοσμος του παναθηναικου, και μας ειχε βγαλει τον καρκινο με την ανικανοτητα του. απλα δεν μπορω να βλεπω τετοια υπερασπιση λες και του πατησαν τον καλο. ελεος. 65.000 ατομα μεσα σε ενα γηπεδο να εχουν βγει εκτος εαυτου μαζι του ειναι μια απλη ενδειξη. δεν εκνευριζομαι με το να διαφωνει καποιος εκνευριζομαι με το υφακι του λαρισαιου που του θιξαμε το καμαρι του χωριου του απο οτι καταλαβα.

• Super Moderators
Δημοσ.
ωραια να πω τοτε που γελαγε μαζι του ολος ο κοσμος του παναθηναικου, και μας ειχε βγαλει τον καρκινο με την ανικανοτητα του. απλα δεν μπορω να βλεπω τετοια υπερασπιση λες και του πατησαν τον καλο. ελεος.

Είναι βέβαιο ότι γέλαγε μαζί του όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού;

Όσο για το "ανικανότητα", όταν μόλις έχει πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα με το όνομα της Λεβερκούζεν, που μπορεί να μην είναι Μπαρτσελόνα αλλά τέλος πάντων είναι μια μεγάλη Γερμανική ομάδα, καλό είναι να κρατάμε μια πισινή, δια παν ενδεχόμενο. Μπορεί, ας πούμε, ο Φέλερ να ξέρει καλύτερη μπάλα από εμάς και γι' αυτό να έδωσε κάτι εκατομμύρια ευρώ για τον Γκέκα.

Από εκεί και πέρα, ξαναλέω, σεβαστές οι γνώμες όλων. Απλά, όταν αρχίζουμε τα "έλεος", "ήμαρτον" κτλ., διατρέχουμε σοβαρό κίνδυνο να πιάσουν και οι άλλοι τα "ξεστραβώσου, πήγε να χαντακώσει ο σωφέρης τον πρώτο σκόρερ της ομάδας σας" και το πράγμα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα χαλάσει.

Δημοσ.

O Γκέκας ένα πράγμα ξέρει να κάνει, του έκατσε να υπάρχουν τα χαφ στη Μπόχουμ και να του δίνουν το τόπι εκεί που μπορεί να το χουλαντρίσει. Ωστόσο για εμένα είναι καραγκιοζάκος για διάφορους λόγους:

1. Φτύνει τις ποδοσφαιρικές του ρίζες με δηλώσεις του στυλ: "...οι έλληνες παίκτες πρέπει να φύγουν από την ελλάδα για να παίξουν ποδόσφαιρο...", που έμαθε αυτός μπάλα;;;

2. Εϊναι ανοησία, να απαξιώνεις αυτόν που σου έδωσε ψωμί να φας και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο ΠΑΟ.

3. Αν το Γκέκα, δεν τον είχε πάρει μετά την Καλλιθέα, ο Παναθηναϊκός με τα χίλια προβλήματα, αλλά με κάποια σχετική οργάνωση στην καλλιέργεια των παικτών, τώρα θα ήταν το μήλο (προς φιρίκι) της έριδας, μεταξύ Ηρακλή και Πανιωνίου στην καλύτερη των περιπτώσεων.

4. Στην Ελλάδα, ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ (ίσως και η ΑΕΚ) είναι κατεστημένο, αν κάποιος από αυτούς τους δύο αποφασίσει να κόψει την μπάλα σε κάποιον μπορεί να το κάνει... Και αυτό τώρα δεν έχει σημασία, αλλά όταν ο Γκέκας θα είναι γύρω στα 31-32 και θα ψάχνει να συμπληρώσει ένσημα, θα ακολουθήσει την πορεία του Τσάρτα...

5. Που έχει σχέση με το 1. Για να είναι πρώτος σκόρερ στην μπουντεσλίγκα, σχεδόν "πέφτει" κατηγορία η Μπόχουμ και εννοώ πως όλη η ομάδα παίζει επιθετικά και χωρίς ιδιαίτερα ανασταλτικές ανησυχίες, δεν είναι τυχαίο πως έχει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά έχει βάλει 6 γκολ λιγότερα από όσα έχει φάει...

Όσο για τον Βαρδινογιάννη, καλά έκανε και τον έδωσε πέρσι (σε σχέση με αυτούς που κράτησε για την ίδια θέση), αν είχε βάλει και 1 ή 1.2 εκατομμύρια ρήτρα, θα ήταν πολύ καλύτερα και αν θέλετε για εμένα, ποδοσφαιρικά δεν αξίζει το 1εκ. που θα παίρνει το χρόνο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, ορισμένες γρήγορες απαντήσεις, για να γίνεται κουβέντα:

1. Το ότι προτρέπει τους Έλληνες παίκτες να φύγουν από την (πανθομολογούμενη) μιζέρια του Ελληνικού πρωταθλήματος, δεν έχει καμία σχέση με το πού έμαθε μπάλα. Πώς ακριβώς, αποτελεί "φτύσιμο" της ρίζας το να λες "πήγαινε έξω να δεις τι σημαίνει πρωτάθλημα";

2. Πιθανόν, όμως δεν είναι ο μόνος. Αυτός, τουλάχιστον, δε γράφτηκε ακόμη μέλος στον Ολυμπιακό.

3. Να θυμίσω ότι από τον Ηρακλή πήρε τον Επαλέ η Μπόχουμ; Να ρωτήσω από ποια ομάδα μεταγράφηκε στην Ευρώπη ο Μαχλάς;

4. Ζημιωμένος (οικονομικά) βγήκε ο Τσιάρτας; Επίσης, μήπως είναι πρόωρο να προβλέπουμε ότι δε θα βρίσκει ομάδα στα 32 ο Γκέκας (βέβαια, έχοντας μαζέψει ως τότε 4.800.000 ευρώ, να φανταστώ ότι στα οικογενειακά του κειμήλια αν τον παίρνει 31 ετών ο ΠΑΟ ή όχι;) Το αν μπορεί να κόψει ΜΙΑ από τις δύο αυτές ομάδες την μπάλα στον οποιονδήποτε, νομίζω το αποδεικύει η ανεργία που βολοδέρνει το Νικοπολίδη, το Λυμπερόπουλο, τον Κυριάγκο, τον Κοτσώλη, τον Μπασινά, τον Καραγκούνη, τον Χαλκιά.

5. Που έχει σχέση με τον πρόλογό σου. Πρώτον, μια γρήγορη αναζήτηση του youtube θα σου βρει 4-5 γκολάκια του Γκέκα όπου κάθε άλλο παρά "σπρώχνει το τόπι στο πλεχτό." Δεύτερον, ο Γκέκας έχει βάλει 18 από τα 40 γκολ της ομάδας. Μήπως να αφήσουμε κατά μέρος την καραμέλα ότι όλη η ομάδα παίζει για αυτόν; Τρίτον, καινοφανής θεωρία, θα πέσει η Μπόχουμ κατηγορία γιατί για να συγχωρεθούν τα πεθαμένα της παλεύει να βγάλει πρώτο σκόρερ το Γκέκα. Επίσης, η Μπόχουμ δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία ομάδα κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα που να έχει παθητικό στα γκολ.

Όσο για το αν αξίζει ή δεν αξίζει τα λεφτά που θα πάρει, φρονώ ότι κάτι περισσότερο ξέρει η Λεβερκούζεν από εμάς.

Δημοσ.

Όσο για το αν αξίζει ή δεν αξίζει τα λεφτά που θα πάρει, φρονώ ότι κάτι περισσότερο ξέρει η Λεβερκούζεν από εμάς.

Ε καλα, τοτε ο Μπισκαν ειναι καλυτερος απο τον Στολτιδη

Επισης ο καλυτερος ποδοσφαιριστης του κοσμου ειναι ο Μπαλακ

Δημοσ.
Manuel θα είχες τόση πρεμούρα αν ο Γκέκας ήταν από την Κρήτη;

Χαχα! Έλα ρε τώρα, αυτά είναι αστεία. Σιγά να μη με βγάλετε και τοπικιστή στο τέλος (καραέλεος εδώ). Κατ' αρχάς σιγά μην νιώθω και περήφανος για τον Γκέκα (όπως δε νιώθω περήφανος για τον Σπανούλη). Παναθηναϊκάκια τον θεωρώ, όχι Λαρισαίο. Να μου πεις να γινόταν μεγάλος παίχτης ο Γκαλίτσιος, να πω, τέλος πάντων, δικό μας παιδί είναι. Αλλά και πάλι δε θα έβγαινα να τον υπερασπιστώ αν έκανε βλακείες (παρωπίδες δεν έχω). Τώρα τον Γκέκα τον υπερασπίζομαι απλά από κοινή λογική. Βασικά καλά που έφυγε ο άνθρωπος και δεν τον πρήζουν ακόμα κάποιοι με τις βλακείες τους. Γι' αυτό προφανώς και λέει πως όποιος θέλει μπάλα πρέπει να βγει έξω...

Καλά στον 1980 δε μιλάω άλλο, είναι αλλού.

Κάτι ακόμα (για όποιον τέλος πάντων ενδιαφέρεται) :

Ο Γκέκας και ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ποδοσφαιριστής, έχει ένα στυλ παιξίματος που για να αποδώσει πρέπει να το αξιοποιείς. Ο ΠΑΟ δεν ήξερε να το χρησιμοποιήσει και είχαμε τις γελοίες αντιδράσεις μερικών άσχετων που το μόνο που καταλαβαίνουν από μπάλα είναι οι τρίπλες και τα μακρινά σουτ έξω από την περιοχή.

Ο οποιοσδήποτε παίχτης, αναδεικνύεται μέσα από την ομάδα του.

Αν στην νέα του ομάδα, δεν παίζουν ένα στυλ παιχνιδιού που να ταιριάζει στον Γκέκα, πιθανώς να μην καταφέρει να βρεθεί βασικός για καιρό (αν τον έχουν πάρει για παίχτη 11άδας, γιατί καθόλου απίθανο να τον πήραν και για back-up) και τότε θα πούμε λάθος μεταγραφή, όχι κακός παίχτης. Προφανώς δεν ξέρω πως παίζει η Λεβ για να κρίνω ή τι κριτήρια έχει στις μεταγραφές της. Μπορεί και να τον πήρε ο πρόεδρος ο οποίος δεν έχει ιδέα αλλά σου λέει "ε, αυτός γκολ βάζει, καλός παίχτης θα 'ναι, ας τον πάρω".

Πάντως η αξία του Γκέκα στο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού είναι αδιαμφισβήτητη. Όπως για μένα καλός παίχτης είναι και ο Παππάς του Ολυμπιακού ακόμα και αν δεν παίξει ποτέ καλά σ' αυτήν την ομάδα (γιατί για μένα είναι προφανές ότι τα προσόντα του δεν χρειάζονται σε ομάδα που παίζει με την τακτική του Ολυμπιακού). Πιθανώς να μην αναδειχθεί ποτέ.

Εδώ που τα λέμε δεν έχω καταλάβει τι υποστηρίζεται μερικοί. Δεν είναι εκπληκτικός ο Γκέκας στις κινήσεις του όταν δεν έχει την μπάλα; Δεν βρίσκεται πολύ συχνά πίσω από την άμυνα χωρίς να είναι offside; Δεν τελειώνει τις φάσεις (ορισμένες φορές μάλιστα εξαιρετικά); Ε, κάνει για αυτό το στυλ παιχνιδιού και μάλιστα όχι για ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για γερμανικό.

Εσείς θεωρείτε ότι όποιος και να ήταν στη θέση του Γκέκα, θα μπορούσε να κινείται και να βρίσκεται εκεί που πρέπει και να σκοράρει κιόλας; Εμείς στη Λάρισα παρακαλάμε για έναν τέτοιο παίχτη που να έχει τις μισές ικανότητες του Γκέκα, γιατί έχουμε πολύ καλό κέντρο, αλλά δεν μπορούμε να βγούμε τετ-α-τετ χωρίς offside και όταν τελικά βγαίνει δεν τελειώνει ο παίχτης τη φάση.

Μιλάμε για πολύτιμο παίχτη, όχι βλακείες.

Δημοσ.

Νερό στη συζήτηση λοιπόν...

1. Έχει κάνει δηλώσεις που τα βάζει με όλους και για όλα...

2. Ίσως...

3. Ο Μαχλάς έφυγε από τον ΟΦΗ του Γκέραρντ, ομάδα μοντέλο και το απέδεικνυε μόνη της έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. Για τον Επαλέ, θα τους στειλουμε κι ένα ναργιλε να τον βλέπουν για Πελέ...

4. Ο Γκέκας έχει υπογράψει για αυτά τε χρήματα, στη Γερμανία πληρώνει ο παίκτης τους φόρους που αντιστοιχούν, το τελικό ποσό είναι μικρότερο...

5. Ζω στη Γερμανία και παρακολουθώ τις 2 κατηγορίες + st. pauli, κάθε σαββατοκύριακο, επομένως ξέρω τι γκολ βάζει. Δεν παλεύει να βγάλει πρώτο σκόρερ, αλλά παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, στην ίδια θέση ο οποιος παίκτης που βρίσκεται στην καλυτερη ποδοσφαιρική του ηλικία και σειρά ετών σκοράρει σταθερά όπως ο Γκέκας, είναι δυνατόν να βάλει αρκετά τέρματα και ουσιαστικά κάνει συνέχεια 3 ίδιες κινήσεις.

Φαντάζομαι και η Φρανκφούρτη ήξερε, αφού δοκίμασε και 2 χρόνια τον Αμανατίδη και τώρα ψάχνει τρόπο για να γλυτώσει από το συμβόλαιο του...

Σημείωση για τον Αμανατίδη, τον έχω δει να μπαίνει στο αντίπαλο τέρμα όνος του και να του φεύγει η μπάλα (δις)...

Δημοσ.
..

Καλά στον 1980 δε μιλάω άλλο, είναι αλλού.

.

δεν μου λες επειδη εσυ δεν παιρνεις απο λογια στον τελικο κυπελου θα πας? και η υπομονη εχει τα ορια της.

εμενα οσο ηταν στην ομαδα μου μου εβγαλε τον καρκινο και μολις εφυγε θαβει κοσμο, γλυφει τον γαβρο και καλει δημοσιογραφους για να βγαλει την χολη του. το αλλο ακρο ειναι ο λυμπεροπουλος απο τους πιο αξιοπρεπης ανθρωπους που εχω δει. και ναι εχω εμπαθεια απεναντι στον βλαχο με το μαλι λασπωτηρα γιαυτους τους λογους.

Δημοσ.

Γιατί αποφάσισες να πλακωθούμε; Μπορείς να στείλεις pm. Δε χρειάζονται ψευτομαγκιές δημόσια.

Δημοσ.
Γιατί αποφάσισες να πλακωθούμε; Μπορείς να στείλεις pm. Δε χρειάζονται ψευτομαγκιές δημόσια.

οκ σου στελνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...