1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ρε το αιγαλεω να πεσει και ολοι οι αλλοι να πανε να ...... η εκδικηση ειναι πολυ γλυκια ειδικα οταν σε πουλαει ο ιδιος ο αβανταδορος σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 δεν ξερω η Λαρισα μου βγαζει μια αντιπαθειακαι δεν εχει δειξει και τιποτα φετος απο το λιγο που την εχω δει Καλά τώρα λέμε ότι θέλουμε, έτσι; Αν η Λάρισα φέτος έπαιρνε τα αποτελέσματα που έπρεπε (δηλαδή χ ή νίκη στα παιχνίδια που έπαιζε καλύτερα), θα είμασταν με μεγάλη άνεση 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν αναλύω τους λόγους που δεν πήραμε τα αποτελέσματα (κάποιες φορές ήταν εξωγενείς και κάποιες ψυχολογικοί), αλλά όχι να λες και ότι δεν έχουμε παίξει καλά φέτος. Εγώ τη θεωρώ σύμπτωση τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα. Μας βάζω άνετα στις μεγαλομεσαίες ομάδες. Άμεσο παράδειγμα το τελευταίο με τον Εργοτέλη. Κάνουμε 5 ευκαιρίες, δε βάζουμε κανένα γκολ (ψυχολογία). Κάνουν 2 ευκαιρίες, βάζουν 2 γκολ. Υπάρχουν κι άλλα τέτοια, με μερικά να πηγαίνουν "είχαμε δύο πέναλτι και δεν μας έδωσαν κανένα" (Ατρόμητος - Λάρισα) και όπως έχω αναφέρει βέβαια, ούτε μια παρηγοριά έστω όπως κάνουμε τόσο καιρό στους Παναθηναϊκούς για τον Μπριάκο. Αντίθετα, πάρε και ένα 7.8 βαθμολογία από τον παρατηρητή διαιτησίας και κάτσε σπίτι σου να χτυπιέσαι για το πόσο ηλίθιοι είναι ή πόσο ηλίθιος είσαι εσύ που παθιάζεσαι με τέτοιο πρωτάθλημα.
firewalker Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ξέρει κανείς τι παίχτηκε με τον Γιαννακόπουλο; Κάτι άκουσα στο ράδιο αλλά δεν το κατάλαβα...
liapinio Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 -Μετα τον αγωνα με τον αρη δικαιώνομαι για το περι σουτ βολίδα του σαλπιγγιδη.Ειχε τουλάχιστον 6 τετ-α-τετ με την μπάλα να φεύγει αρκετά μέτρα απο την εστία του χαλκιά.... -Οσο για την λάρισα θεωρώ οτι η χρονιά πηγε χαμένη.Το στηρίζω στο οτι εγιναν πολύ πρόχειρες κινήσεις.Η χρονια ξεκίνησε με αποκλεισμό απο το ιντερτοτο(με βασικους τον ζιαγκα και καλαντζη).Η ομάδα δεν πάλεψε σε κανένα ματς με τους μεγαλους(4 γκολ απο γαύρο,6 σύνολο απο αεκ,1 απο παο) και έκανε μόνο μαι σημαντική νίκη στη τούμπα.Εκτος απο μπασιλα και φοτάκη οι υπόλοιπες μεταγραφές χωρις ουσία(βαλλας,βενετίδης,γκούγκα).Μονη παρηγορια το κύπελλο.Το κακο σε αυτή την περίπτωση είναι οτι αν πάρει το κύπελλο και δεν πέσει τα λάθη που έγιναν φέτος θα ξεχαστούν...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Στην αρχή της χρονιάς είχαμε πολλούς (πάρα πολλούς) τραυματισμούς στη Λάρισα. Αυτή για μένα είναι η βασικότερη αιτία. Και φυσικά το ελάττωμα μας να αφήνουμε να μας επηρεάζει ψυχολογικά μια κατάσταση (λες και δεν ξέρουμε ότι παίζουμε καλή μπάλα και περιμένουμε τη βαθμολογία). Ο Γκούγκα δεν είναι φετινή μεταγραφή. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Όχι ότι τον πιστεύω, αλλά όπως και να'χει ήταν λύση ανάγκης. Χρησιμοποιήθηκε λόγω των τραυματισμών. Ο Βάλλας και ο Βενετίδης επίσης τραυματίστηκαν φέτος πολλές φορές. Ο Ντα Κόστα ήταν επίσης πολύ καλή μεταγραφή. Για μένα η μεταγραφή με το μεγαλύτερο ρίσκο ήταν και εξακολουθεί να είναι (μια που είναι και παίχτης επένδυση) ο Κλέιτον. Φέτος ειδικά δεν του βγήκε τίποτα. Ελπίζω του χρόνου να δείξει μεγαλύτερη διάθεση να παίξει (νομίζω είχε εφησυχάσει πολύ) και να μας βγει... Το ματς με τον ΠΑΟ το πάλεψε και πολύ η Λάρισα. Δέχτηκε ένα γκολ στο τέλος από ατομική ενέργεια του Σαλπι και ενώ στεκόταν πολύ καλά στην άμυνα. Μέχρι τότε όμως είχε αρκετές ευκαιρίες ακόμα και να προηγηθεί. Με τον Ολυμπιακό δεν τα παλεύουμε ποτέ (ειδικά στο Καραϊσκάκη) και είναι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Με την ΑΕΚ επίσης δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα. Το 5-0 στην Αθήνα διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά. Γενικά έπαιξε σωστά η ομάδα σε εκείνο το παιχνίδι. Απλά δεν της βγήκαν αυτά που έπρεπε (ενώ αντίθετα βγήκαν στην ΑΕΚ). Λογικό είναι, όταν είσαι χειρότερη ομάδα, πρέπει όχι μόνο να κάνεις σωστό παιχνίδι, αλλά να βρεθούν και οι παίχτες σε μέρα να ξεπεράσουν τον εαυτό τους (και ταυτόχρονα να μην βρεθούν σε πολύ καλή μέρα οι αντίπαλοι).
johnyboy Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 http://www.contra.gr/Soccer/Germany/Bundesliga/Bochum/151134.html Αφιέρωμα της fifa στον Φάνη.Οτι να ναι.
1980 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 http://www.contra.gr/Soccer/Germany/Bundesliga/Bochum/151134.html Αφιέρωμα της fifa στον Φάνη.Οτι να ναι. φαντασου........ εντελως ξεφτιλα.
1980 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ρε τελικα ειναι γαμω τα ατομα ο μουρινιο δειτε εδω στιγμιοτυπα δεν τα ειχα δει ετσι μαζεμενα. τα ζει ολα πολυ εντονα τον παω παρα πολυ http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Chelsea_Liverpool/151205.html
john1987 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ειδε κανεις χθες τον αγωνα?Πολυ σουπα,καμμια σχεση με το Man-Milan.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 φαντασου........ εντελως ξεφτιλα. Για ποιόν;!
1980 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Για ποιόν;! το να κανει αφιερωμα η ουεφα σε εναν γκεκα. να μου πεις εδω εκανε στον μαχλα που εβαζε γκολ με τακλιν.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ο Γκέκας αυτή τη στιγμή είναι πρώτος σκόρερ της Bundesliga. Αν δεν κάνει σε αυτόν αφιέρωμα η UEFA, σε ποιον θα κάνει; Στο Νίκο Λυμπερόπουλο; Ο Μαχλάς, να θυμίσω, έχει βγει πρώτος σκόρερ σε ολόκληρη την Ευρώπη. H UEFA έχει κάνει αφιέρωμα και στο Νίνη. Όποιος παίκτης τραβάει την προσοχή, λογικό είναι να του γίνεται ένα μίνι αφιέρωμα. Όταν μάλιστα έχει κάνει κάτι απτό (18 τεμάχια) είναι πολύ πιο λογικό από την ελπίδα ότι θα γίνει κάποτε κάτι (ώρα Νίνη). Νομίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ότι θέλουμε λέμε έτσι; Ξεφτίλες επειδή ασχολούνται με τον πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα, επειδή εσύ δεν έχεις τις γνώσεις να καταλάβεις πως σκοράρει, έτσι; Α, ρε Ελλάδα...
1980 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ότι θέλουμε λέμε έτσι; Ξεφτίλες επειδή ασχολούνται με τον πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα, επειδή εσύ δεν έχεις τις γνώσεις να καταλάβεις πως σκοράρει, έτσι; Α, ρε Ελλάδα... μαζεψου. εχω πει εκατο φορες γιατι δεν γουσταρω τον γκεκα. ειπα και 50 γκολ να βαλει για μενα ειναι ανυπαρκτος. ειπαμε να κανει αφιερωματα σε παιχτες με προσωπικοτητα οχι σε ενα γκεκα. δεν με πειραζει να διαφωνεις μαζι μου αλλα προσεχε πως το γραφεις ,το υφακι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.