Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από την επιθετική λειψανδρία που τον ταλαιπωρεί ο διεθνής επιθετικός έγινε στόχος

Μήπως εννοεί λειψυδρία ο ποιητής του contra;

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως . πάντως δεν έβαλα το κειμενάκι για να σχολιάσουμε την ορθογραφία/εκφαστικά λάθη του ... :-p (btw είναι από το sport24.gr)

Δημοσ.
πως τα βλεπετε στην ουρα?

θα εχουμε τιποτα περιεργα ?

το αιγαλεω να πεσει και ολοι οι αλλοι να πανε...... για να παραφρασω την γνωστη ατακα.

Δημοσ.

ειλικρινά, φέτος, κέρδισε τον σεβασμό μου ο ιωνικός ! κέρδισε τις εντυπώσεις για μένα!

μαλλον τη γλύτωνει ο ηρακλής....βλέπω κέρκυρα και αιγάλεω να ακολουθούν...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολλά σενάρια "παίζουν". Για όποιον θέλει, το sport24 έχει μια...Φωσκολική ανάλυση.

Λογικά (ήτοι εφόσον ο Ολυμπιακός δε θα χαρίσει τρεις πόντους στο Αιγάλεω) μιλάμε για το ποιος θα ακολουθήσει τον Ιωνικό και το Αιγάλεω στη Β'. Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο τρίτος θα είναι κάποιος από τους Ατρόμητο, Κέρκυρα και Ηρακλή. Τη Λάρισα δε βλέπω να κινδυνεύει: άσος με τον ΠΑΟ που η ψυχολογία είναι στο ναδίρ, Χ με την Καλαμαριά, σώζονται αμφότερες. Η Ξάνθη, ακόμη κι αν δεν πάρει το Χ από την ΑΕΚ, έχει τον Ηρακλή στην έδρα της. Να πέσει ο Πανόπουλος; Δεν το νομίζω. Άρα, ποιος θα την πατήσει από τους άλλους τρεις; Δεν ξέρω, Ατρόμητος μου μυρίζει, ώστε μετά από μια χρονιά στην κολυμβήθρα της Β', να επιστρέψουν πακέτο τρεις του λεκανοπεδίου, καθώς φέτος πιθανότατα θα ανέβουν τρεις από επαρχία. Αλλιώς, Ηρακλής.

Αν πάλι γίνει το...θαύμα, οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι τουλάχιστον παρακινδυνευμένη.

Δημοσ.

θα γινει χαμος απο οτι βλεπω

ολυμπιακος αεκ παο ειναι αδιαφοροι και μπορει να δωσουν καθε παιχνιδι

ξεφτυλα προβλεπω και φετος

Δημοσ.
Τη Λάρισα δε βλέπω να κινδυνεύει: άσος με τον ΠΑΟ που η ψυχολογία είναι στο ναδίρ

Δεν ξέρω από που πηγάζει η αίσθηση ότι είναι εύκολο να κερδίσεις έναν πληγωμένο ΠΑΟ, εγώ πάντως τα έχω κάνει πάνω μου... πώς τα καταφέραμε έτσι ρε γαμώτο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εύκολο όχι, σίγουρο ναι.

Αστειεύομαι. Πάντως, με προπονητή υπ' ατμόν και τους μισούς με το ένα πόδι εκτός ομάδας, η συγκυρία φαντάζει ιδανική. Αν δεν ήταν και ο τελικός κυπέλλου (που μπορεί να επηρρεάσει την ψυχολογία των παικτών της Λάρισας, να το δουν δηλαδή σαν "πρόβα") εγώ θα το θεωρούσα πάρα πολύ λογικό αποτέλεσμα. Φαντάζομαι ένα Αλκαζάρ να "φλέγεται", χαρτιά, ιστορίες, ο Αλωνεύτης φουλ για μεταγραφή, ο Κοτσώλης να έχει λυσσάξει και να μην τρώει ούτε πέναλτι, δεν ξέρω, ψιλό-σίγουρο το έχω.

Δεν αποκλείεται να παίξει και το σενάριο του "πληγωμένου θηρίου". Αλλά, με Ίβανσιτς off, Νίνη κουρασμένο και τους χαιταίους να κάνουν τους όμορφους στο κέντρο, άντε να πάει Χ. Της φτάνει της Λάρισας; Μάλλον όχι, αλλά...

...αλλά, όλο και τη "γυροφέρνει" την έκπληξη ο Ιωνικός. Μήπως ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα;

Δημοσ.
Ηρακλης Κερκυρα θελω να μεινουν

ας πεσει η Λαρισα

σορρυ Manuel

Τς τς τς... με τι κριτήριο; Να πέσει μια νέα και φιλόδοξη ομάδα με τόσους φιλάθλους και να μείνουν στην κατηγορία η Κέρκυρα που την έχουν την ομάδα τους χ... (άκουγα τον πρόεδρο να λέει πως σκεφτόμαστε να την πάμε στην Πάτρα και φανταζόμουν τον εαυτό μου στη θέση κάποιου φίλαθλου της Κέρκυρας, πόσο ηλίθιος θα αισθανόταν).

Πάντως αλήθεια, με τι κριτήριο προτιμάς Κέρκυρα (ειδικά) και Ηρακλή (εδώ τέλος πάντων ούτε και εγώ ήθελα να πέσει, αλλά και πάλι...) από Λάρισα; Δηλαδή πως περιμένεις να φτιάξει το ελληνικό πρωτάθλημα; Με προέδρους Πηλαδάκηδες ή με τα χάλια Ηρακλή και Κέρκυρας; Εκτός αν δε θέλεις να φτιάξει για να έχουμε πάντα ποδόσφαιρο με τρεις ομάδες και να βαριόμαστε να βλέπουμε.

Δημοσ.

δεν ξερω η Λαρισα μου βγαζει μια αντιπαθεια

και δεν εχει δειξει και τιποτα φετος απο το λιγο που την εχω δει

Τον Ηρακλη τον συμπαθω ιδιαιτερα και δε θελω να πεσει μια τοσο ιστορικη ομαδα

Η Κερκυρα εχει κανει καποια καλα παιχνιδακια

Δημοσ.

για την κέρκυρα κ τη συμπάθειά σου προς αυτήν,μάλλον μπαίνει στη μέση το οπαδικό σου κριτήριο...

όσο για τη λάρισα,τη θεωρώ μακράν την πιο συμπαθητική ομάδα του πρωταθλήματος,τόσο ιστορικά, όσο και φέτος (μαζί με τον άρη)....

Δημοσ.

Συμφωνω με antrea

Φιλε adi οπως και να το κανεις η Κερκυρα ΟΥΤΕ καλα παιχνιδια εχει κανει, ουτε ιστορια εχει ουτε κοσμο οπως η Λαρισα. Και γω πιστευω οτι πιο πολυ το γεγονος οτι σκιζεται με μας και ανοιγει ποδια με σας σε κανει να τα λες αυτα (το οποιο δεν το κατακρινω, καλα κανεις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...