LL_NEO Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Κάθε φορά που βλέπω τον εν λόγω ευπατρίδη στην TV μονολογώ: "Στην Πειραιώς, στην Πειραιώς, υπάρχει μια κολώνα, ο Γιώργος δεν την προσεξέ και έπεσε σε κώμα" Το όλο θέμα ήταν μαλακία ολκής των Καρκινογιανναίων (που να μη σώσουν να δουν Κυριακή του Θωμά). 3 μέρες πριν τον αγώνα ανακάτωμα για την γαμωμπύρα που είχαν φτιάξει. Την ημέρα του αγώνα η Φιόνα ο Φιλιππίδης να παίζει τέννις και αρχηγός της αποστολής η ...Αμαλία Κυπαρίσση. Δλδ μιλάμε οι μαλάκες είναι τόσο μαλάκες που γίνονται επικίνδυνοι....
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Από το ποστ του LL δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα πάλι...
1980 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Από το ποστ του LL δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα πάλι... οτι ετοιμαζοταν κλιμα τρομοκρατιας και οι βαρδινογιανηδες ζουσαν στον κοσμο τους εστειλαν γυναικα για αρχηγο της αποστολης και βγαζανε την μπυρα 13 αν θυμαμαι καλα. για τον αμανατιδη ενοει που ειχε τρακαρει πανω σε μια κολωνα.
LL_NEO Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Αλλά αυτά τα μαμημένα τα Smart είναι ασφαλή....
antreaslam Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ll_neo,συγχαρητηρια για τον ευγλωττο κ γλαφυρο τρόπο παρουσίασης των τότε γεγονότων.....
Snolly Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος μετά τη σύσκεψη της Διυπουργικής επιτροπής. Σε αυτά περιλαμβάνονται η τοποθέτηση καμερών στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, αλλά και η καθιέρωση ονομαστικού εισιτηρίου.Η διυπουργική συνεδρίασε την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και συμμετείχαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος.Στη συνέχεια ο κ. Ρουσόπουλος ανακοίνωσε το πρόγραμμα εγκατάστασης συστημάτων ηλεκτρονικής παρακολούθησης στα γήπεδα. Σε πρώτη φάση, το Μάιο - Ιούνιο, θα εγκατασταθεί ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης στα γήπεδα ΟΑΚΑ, «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Νέας Σμύρνης, Αιγάλεω, «Καυτανζόγλειο», «Χαριλάου», Τούμπας, Πηγάδια Ξάνθης και Παγκρήτιο. Στη δεύτερη φάση, τον Ιούλιο - Αύγουστο, θα εγκατασταθεί σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης στα γήπεδα Περιστερίου, Καλλιθέας, Νικαίας, Ανω Λιοσίων, Φυλής, Καλαμαριάς, Αλκαζάρ, Λιβαδειάς και Κέρκυρας. Στην τρίτη φάση (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος) θα εγκατασταθεί σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης στα γήπεδα μπάσκετ «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», κλειστό ΟΑΚΑ, «Αλεξάνδρειο» και κλειστό Πυλαίας. Τα μέτρα θα συμπληρωθούν με την καθιέρωση ηλεκτρονικού, ονομαστικού εισιτηρίου, έτσι ώστε να είναι γνωστό ποιος κάθεται και που και η ευθύνη να είναι προσωποποιημένη, «ώστε να μην μπορούν οι λίγοι να επιβάλουν το νόμο της ζούγκλας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Η βία είναι υπόθεση που αφορά όλους» συνέχισε, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση έχει ήδη αυστηροποιήσει τη νομοθεσία, με αποτέλεσμα 14 χούλιγκαν να έχουν οδηγηθεί στη φυλακή τους τελευταίους μήνες. Ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε ακόμη ότι θα υπάρχει ποινική ευθύνη και για τους χώρους εκτός γηπέδων, όταν γίνονται αγώνες. «Η πρόβλεψη που υπάρχει, σε νόμο, είναι ότι υπάρχει ποινική πλέον ευθύνη και για τους χώρους πέραν των αθλητικών, αρκεί τα επεισόδια να έχουν γίνει με αφορμή κάποια αθλητική εκδήλωση. » Περιλαμβάνονται δηλαδή στις αυστηρές εκείνες ποινές, που δεν ισχύει το λευκό ποινικό μητρώο, που αν κάποιος μπει φυλακή θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης και δεν πρόκειται να την εξαγοράσει, ούτε μπορεί να την μετατρέψει. » Ό,τι ακριβώς δηλαδή ισχύει για τους χώρους μέσα και έξω από τα γήπεδα, ισχύει και για τους χώρους μακράν. Βεβαίως, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι εύκολο να υπάρχουν κάμερες παντού. Δεν είναι αυτή η πρόθεση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος. Ερωτηθείς για την πρωτοβουλίας της ΠΑΕ Αρης να δώσει εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε: «Εάν σπάσει οποιοσδήποτε τη συμφωνία θα έχει τις συνέπειες.» Σε ερώτηση για την αύξηση των αρμοδιοτήτων των ιδιωτικών εταιρειών σεκιούριτι, ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε ότι δεν συζητήθηκε στη σύσκεψη της Πέμπτης, αλλά θα αυτό θα γίνει στο μέλλον. http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=793845&lngDtrID=1000
antreaslam Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 κύριε ρουσόπουλε....τα μέτρα σας,είναι καταπληκτικά, ήδη νιώθω αναγεννημένος, θεωρώ ότι δε θα ξαναυπάρξει ποτέ βία στους αθλητικούς χώρους...σας ευχαριστώ για την ασφάλεια που παρέχεται στους πολίτες σας,για τα μέτρα που παίρνετε εναντία σε όσους υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, κ σας εύχομαι,να μην έχετε την ίδια επιτυχία που είχατε σε διαδηλώσεις φοιτητών,συνταξιούχων κλπ. επίσης, συγχαρητηρια για τη φαεινή ιδέα να κλείσετε τους συνδέσμους,ενώ είναι ΜΟΝΟ η 1856η φορά που αναγγέλονται κάμερες! Ονομαστικό εισητήριο ε? οκ ! υποθετικά: παίρνω εισητήριο στο πέταλο,γιατί δεν είμαι οικονομικά ευπορος. Εκεί είναι μαζεμένα κ τα χουλιγκάνια (κ μη μου πεις οτι δε θα υπάρχουν,γιατί θα γελάσω). κάποιος που έχει πάει 2 ώρες πριν,κάθεται στη θέση μου,μαζί με καμια 10αριά ακομα φυντανάκια. θέλεις να μου εξηγήσεις με ποιον τρόπο θα του πω ότι η θέση αυτή είναι δική μου?θεωρώντας ως δεδόμενο ότι η πειθώ δεν θα πιάσει τόπο,κ ότι το ρητό "όπου δεν πίπτει λόγος ,πίπτει ράβδος", είναι άκυρο όταν βρίσκομαι ενώπιον 10, ενώ συγχρόνως,δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος στη θύρα για αυτό το ζήτημα (μπάτσος ή σεκιουριτάς δηλαδή) για να απευθυνθώ, θα ήθελα πολύ να μάθω,γιατί να θεωρηθώ εγώ υπεύθυνος για την καρέκλα που δεν έκατσα ποτέ?
adi32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 το ποδοσφαιρο πρεπει καποια στιγμη να περασει σε διαιτησιες με ηλεκτρονικα μεσα και να μην εχουμε τετοιες αηδειες στο μπασκετ σε γηπεδακι το 1/5 σε μεγεθος και εχουμε 10 διαιτητες και στο ποδοσφαιρο εχουμε ενα καραγκιοζακο και 2 ηλιθιους
firewalker Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Είδε κανείς σε εξώφυλλο ότι το άλλοθι έκανε φτερά;
KaizerSoze Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Εχω μια απορια Αν ξεκινησω ενα γκαλοπ που να ρωταει "Με το χερι στην καρδια, αν δεν ξαναγινει Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου για τα επομενα 5 χρονια, εχετε προβλημα" τι θα απαντουσε ο κοσμος Εγω εχω την αρρωστια μου την Γιουναιτεντ αλλα γενικα γουσταρουμε που βλεπουμε εστω και αυτη το the sport previously known as football?
blueviper Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Όχι, δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι...ίσως προκλητικά και συνειδητά επικίνδυνοι...αντιγράφω από το Sport.gr: Καθυστέρηση, λόγω κακού χειρισμού "Η υπόθεση των επεισοδίων της Παιανίας "κόλλησε" από κακό χειρισμό σε διαδικαστικά θέματα. Συγκεκριμένα, η αστυνομία πήρε 73 καταθέσεις, οι οποίες είναι άκυρες, αφού οι μάρτυρες υπέγραψαν ένορκες καταθέσεις χωρίς την παρουσία δικηγόρου και χωρίς να έχουν χαρακτηριστεί κατηγορούμενοι, παρά το γεγονός ότι ο περισσότεροι από αυτούς οδηγήθηκαν στην αστυνομία ως ύποπτοι. Την Δευτέρα (16/4), όταν η δικογραφία έφτασε στα χέρια της 26ης τακτικής ανακρίτριας, εκείνη αντιλήφθηκε την "γκάφα" και μετά από απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Σανιδά, η δικογραφία επεστράφη στην αστυνομία, που σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται το θέμα, ισχυριζόμενη ότι οι καταθέσεις ήταν αυταπάγγελτες. Ωστόσο, κάτι τέτοιο, δεν φαίνεται να ευσταθεί. Ετσι, ο εισαγγελέας ζήτησε πρόσθετη έρευνα για τα επεισόδια, ώστε οι 73 να εξεταστούν εκ νέου, με τη σωστή διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι χάθηκε πολύ σημαντικός χρόνος στην υπόθεση, η οποία στην ουσία ξεκινά από την αρχή, αφού οι καταθέσεις που πήρε στα χέρια της η ανακρίτρια, είναι άχρηστες. Η υπόθεση μπορεί να πάρει ακόμα πιο άσχημη τροπή, αν διαφοροποιηθεί το περιεχόμενο των νεων καταθέσεων, σε σχέση με τις προηγούμενες. Ολο αυτή η καθυστέρηση βέβαια, θα έχει συνέπειες και στην εξυχνίαση της υπόθεσης, παρά το γεγονός ότι πλέον έχουν βρεθεί οι βασικοί ύποπτοι για την φυσική αυτουργία του θανάτου του Μιχάλη Φιλόπουλου, αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί."
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 σε όλο αυτό το κείμενο,απάντησες με 5 λέξεις φίλε μου... ίσως προκλητικά και συνειδητά επικίνδυνοι...
johnyboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/ApKalamarias/149974.html πήρε θέση ο εισαγγελέας.Για τα μάτια του κόσμου.Αν αυτό το είχε κάνει ο Rivaldo η ο Γκονζάλες θα ήταν ίδια η παρέμβαση? Δεν νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.