Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Αντσουέ που ήρθε δανεικός τέλη Ιανουάριο και δεν έπαιξε το Φεβρουάριο γιατί ήταν ανέτοιμος, κάνει και είναι και πολύ ποιοτικός παίχτης.

Εχει καλα στοιχεια ο παιχτης,ειναι σιγουρα καλυτερος οσον αφορα την θεση του καθαρου επιθετικου περιοχης απο αυτους που υπαρχουν στην ομαδα.Μακαρι να βγει γκολτζης σαν αυτους που ειπα πιο πανω.

Αυτος απο οτι εχω καταλαβει θελει να μεινει ετσι δεν ειναι?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτος απο οτι εχω καταλαβει θελει να μεινει ετσι δεν ειναι?

Δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Ούτε και το ανάποδο βέβαια, απλά το βρίσκω δύσκολο να θέλει. Δεν ξέρω και αν υπάρχουν χρήματα για τέτοιο παίχτη (και για τη μεταγραφή και για τις δικές του αποδοχές). Είδομεν. Αν έχει όρεξη να παίξει, πιθανώς να μείνει με μικρότερες αποδοχές (γιατί στη δική του ομάδα δεν τον υπολογίζουν).

Δημοσ.

Βρε παιδιά, διάβαζα μια συνέντευξη του Λυμπερόπουλου και έλεγε για το διαβόητο ματς στη Ριζούπολη, για το οποίο έχω ξανακούσει να γίνεται λόγος. Επειδή τότε απείχα από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα λινκ ή να μου πει με απλά λόγια τι συνέβη; Και από τις δύο πλευρές θα ήθελα να ακούσω γνώμη.

Δημοσ.
ή να μου πει με απλά λόγια τι συνέβη; Και από τις δύο πλευρές θα ήθελα να ακούσω γνώμη.

Με τον..παρά μου,γ...ώ καί την κυρά μου!

Δημοσ.
Βρε παιδιά, διάβαζα μια συνέντευξη του Λυμπερόπουλου και έλεγε για το διαβόητο ματς στη Ριζούπολη, για το οποίο έχω ξανακούσει να γίνεται λόγος. Επειδή τότε απείχα από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα λινκ ή να μου πει με απλά λόγια τι συνέβη; Και από τις δύο πλευρές θα ήθελα να ακούσω γνώμη.

με λιγα λογια με το που ηρθε το πουλμαν του παο εφαγε τσιμεντα απο την κερκιδα που ηταν απο πανω , οι παιχτες φαγανε πετρες κατα την εξοδο τους απο το πουλμαν , σκισανε την φυσουνα και οποιος εφτανε βαραγε , υπηρχαν προπυλακισμοι απο φουσκωτους μεσα στην φυσουνα, κλιμα τρομοκρατιας φωτοβολιδες πανω στους παιχτες στην προθερμανση γενικα ηταν μια ωραια ατμοσφαιρα. αλλα τωρα να ανασυρουμε παλι αυτο το θεμα θα πεσει πολυ μπαν γιατι ειναι πονεμενη ιστορια. η απεναντι πλευρα θα σου πει ειδες κανεναν τραυματια? αυτη ειναι η απαντηση της απεναντι πλευρας συνηθως.

Δημοσ.

Γενικα αυτο το στοιχειο "τρομοκρατιασ" το εχει μονο ο οσφπ..Ειλικρινα εκεινο το βραφυ ειχα τρομαξει! Αντε πειτε μου εσεις αν θα τρομαζατε η οχι αν εισαστε επαγγελματιας ποδοσφαιριστης..

Αμα ειναι να με σκοτωσουν,παρτε και το πρωταθλημα,παρτε τα ολα ,στ'αρχ**ια μου...

Για πειτε μου..Αν παιζαμε με νορμαλ ατμοσφαιρα στο Καραισκακη,θα τρωγαμε 3 γκολ?? Χλωμο..Ο Παο εκεινη την περιοδο ειχε πολυ καλυτερη ομαδα..

Αλλα δε βαριεστε..Εγω χαιρομαι που εγινε αυτο,αληθεια..Εκεινο το βραδυ καταλαβα τη διαφορα-οχι αγωνιστικα-των δυο συλλογων..Και ειμαι περηφανος που ειμαι Παναθα...

ΥΓ Μπηκαν οι μπουλτοζες σημερα...Σσσσσσσςς..ερχεται...

Δημοσ.

manuel,σύμφωνα με τους γάβρους,δεν έγινε τίποτα το ιδιαίτερο,οπότε δεν υπάρχει λόγος καν να το μνημονεύουμε. τώρα,το ότι δεν κατάφερε καν ο παναθηναικός να κάνει προθέρμανση,κ ο μόνος που βγήκε(μπασινάς) έπρεπε να περιμένει να μπει στα αποδυτηρια με τους παίχτες του οσφπ,ενώ όταν έβγαιναν οι ομάδες,οι παίχτες ήταν σκυμμένοι γιατί έτρωγαν σφαλιάρες από τα σκισμένα κομμάτια της φυσούνας, την ώρα που σύμφωνα με παίχτες του παο (δεν ήμουν εκεί κ δεν ξέρω), τους είχαν ήδη σπάσει τα τζάμια στα αποδυτήρια, τραμπούκοι κυκολοφορούσαν στα αποδυτήρια,απειλές εκτοξεύονταν σε παίχτες, κλπ,εεεε,εντάξει,δεν έγινε τίποτα...το συγκλονιστικό!απλά όπως είχε πει αφοπλιστικά ο κόλκα τότε: "πίστεψα ότι δε θα ξαναδώ την οικογενεια μου"....

Δημοσ.

εγω λεω να μην επεκταθουμε γιατι ειναι μαυρη σελιδα και ο ορισμος της αλητειας. απλα εγινε. και ολες αυτες οι εφημεριδουλες που σοκαριστηκαν για τον χαμο ενος παιδιου ηταν αυτες που δημιουργησαν αυτο το κλιμα σε συνεργασια με τον κροκους και τους υπαλληλους στρατιωτες του με σκοπο να διαλυσει μια ομαδα με πολυ καλες μοναδες και το πετυχε λογω την αδιαφοριας της ηλιθιοτητας και της ανυποληψιας της διοικησης μας που επεσε στην παγιδα και οχι μονο δεν τους προστατεψε αλλα τους επεπληξε κιολας. και πιστεψε η πλειοψηφια των οπαδων του οσφπ ειναι πολυ υπερηφανοι που χτυπησαν τους παιχτες.

Δημοσ.

τς τς τς,εδώ είσαι λάθος 1980. Αν ήταν υπερήφανοι που χτύπησαν, προπηλάκησαν κ τρομοκράτησαν,θα ήταν απλά ηλίθιοι κ κάφροι!

Το ζήτημα είναι ότι δεν κατάλαβαν καν τι έγινε,κ το θεώρησαν πειραιώτικη μαγκιά,κ αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο!

(όπως κ ότι έγινε πέρυσι στο οακα στο μπάσκετ έτσι?και εκεί είναι 2 φορές μλκια,γιατί δεν υπήρχε καν αγωνιστικός φόβος)! Η διαφορά είναι ότι εγώ το είδα,το σιχάθηκα,το "καταδίκασα" (όσο μπορεί να μετράει η δική μου αποψη-γνώμη κ καταδικη ή αθωωση έτσι?)...

Δημοσ.
τς τς τς,εδώ είσαι λάθος 1980. Αν ήταν υπερήφανοι που χτύπησαν, προπηλάκησαν κ τρομοκράτησαν,θα ήταν απλά ηλίθιοι κ κάφροι!

Το ζήτημα είναι ότι δεν κατάλαβαν καν τι έγινε,κ το θεώρησαν πειραιώτικη μαγκιά,κ αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο!

(όπως κ ότι έγινε πέρυσι στο οακα στο μπάσκετ έτσι?και εκεί είναι 2 φορές μλκια,γιατί δεν υπήρχε καν αγωνιστικός φόβος)! Η διαφορά είναι ότι εγώ το είδα,το σιχάθηκα,το "καταδίκασα" (όσο μπορεί να μετράει η δική μου αποψη-γνώμη κ καταδικη ή αθωωση έτσι?)...

το εγραψα καπως λαθος μαλλον ενοουσα οτι αυτοι που τους προπυλακησαν και τους χτυπησαν και σαφως αυτοι ειναι ηλιθιοι στρατιωτακια και καφροι. και βεβεα στο μπασκετ ηταν μεγαλη ξεφτιλα το περυσινο απλα καποιοι πηγαν να μιμηθουν αυτους που αποκαλουσαν δολοφονους και αλητες για τα γεγονοτα της ριζουπολης αλλα αποδειχτηκε οτι ειναι ιδιο με αυτους.. για το προφιλ του παο που ειναι η πιο εμπορικη ομαδα στο μπασκετ στην ευρωπη αυτη την στιγμη ηταν καταστροφικο συμβαν. και κριμα για κατι παιχτες στυλ παπαμακαριου , μπαρλου που τα παιδια ουδεποτε εχουν προκαλεσει.

Δημοσ.

Αλητεια πραγματικη,κ βεβαια ελλειψη βουλησης του Τζιγκερ.

Επρεπε να παρει την ομαδα και να φυγει κατα τη γνωμη μου....

Σε παραπεμπω στη βαρυγδουπη δηλωση του κ.Αμανατιδη:

"στη ριζουπολη δεν ανοιξε μυτη"

Δημοσ.
Αλητεια πραγματικη,κ βεβαια ελλειψη βουλησης του Τζιγκερ.

Επρεπε να παρει την ομαδα και να φυγει κατα τη γνωμη μου....

Σε παραπεμπω στη βαρυγδουπη δηλωση του κ.Αμανατιδη:

"στη ριζουπολη δεν ανοιξε μυτη"

δεν βγαζεις το κ. μπροστα απο αυτο το ονομα γιατι οποτε βλεπω το ονομα του εκπροσωπου τυπου του ολυμπιακου στην αθλητικη κυριακη συνχιζομαι?

Δημοσ.

Kαλα ο Αμανατιδης θα μπορουσε να πει οτι εζησαν ολοι,δεν ειχαμε απωλειες κτλ:lol:

δεν ειναι να τον παιρνεις στα σοβαρα.

Δημοσ.
Ειρωνικο ηταν,μη μασας!!

Το παλικαρι ειναι για πολλες φαπες...

το ξερω οτι ηταν ειρωνικο αλλα και παλι ταραζει τα αιμοπεταλια μου και μονο που

το βλεπω γραμενο. ειναι απο αυτους τους γλοιωδεις τυπους που ερπουν στην γη και μοιαζουν με σαυρες χρησιμοποιοντας την γλωσα αντι για τα χερια τους για ενα κοματι απο την πιτα. πραγματικα εμετικος. αλλα επειδη γραφουμε μονο παναθηναικοι ας περιμενουμε μια απαντηση αν και ειναι χιλιοειπωμενα και κατα την γνωμη μου κακως ανασυρθηκε το θεμα ειπαμε να κατευνασουμε τα πνευματα οχι να σηκωσουμε ανεμους παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...