KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 TI ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ???ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΣΑΡΕΙ??Το ντερμπυ το ειδες?
john1987 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Εμ πεστα ρε Καιζερ. Κατα τη γνωμη μου ο Σαλπι,παροτι δεν του φαινεται,εχει καλυτερη τεχνικη απο τον Γκεκα. Προφανως ομως,με τα χαλια που ειχε φετος ο Παπ,προτιμουσα Σαλπι-Γκεκα για επιθετικο διδυμο.
1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ο παπαδοπουλος δεν ηταν απλως χαλια. ηταν τραγικος πραγματικα εσερνε την σκια του και το σωμα του μεσα στο γηπεδο. φοβερη απογοητευση ο τυπος.
liapinio Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 παιδια ασχετο πως μπορω να βαλω τις απαντησεις σας στην απαντηση μου??
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 παιδια ασχετο πως μπορω να βαλω τις απαντησεις σας στην απαντηση μου?? Πατας το quote κατω δεξια απο το post στο οποιο θες να απαντησεις. Ο Σαλπι φυσικα και μαρκαρει,δειτε το ενα απο τα goal του στο Αιγαλεω,δειτε και το κλεψμο απο τον Ανατολακη. Ειναι πιο δυνατος απο τον Γκεκα. Περιπου ιδια τεχνικη και τριπλα,απλα ο σαλπι ειναι πιο κοντος και αυτο του δινει ενα μικρο πλεονεκτημα σε αυτον τον τομεα. Εχει δυνατοτερο σουτ απο τον Γκεκα,αλλα ελαφρος χειροτερη κινηση και τελειωμα(και οι δυο εχουν παρα πολυ καλη κινηση,αλλα και μετριο τελειωμα) Ο Γκεκας ειναι πολυ καλος στις κεφαλιες,ο Σαλπι οχι. Ειναι και οι 2 πολυ γρηγοροι αλλα ο Σαλπι εχει το πλεονεκτημα οτι βαζει σωμα σε πιθανο Τζαρτζαρισμα. Εχουν πολυ καλο ξεπεταγμα πανω στην φαση(πχ με προβολη). Και οι 2 δεν φαινονται καθολου μεσα στο παιχνιδι αλλα μπορουν να κανουν ζημια απο κει που δεν το περιμενεις. Αυτη ειναι η γνωμη μου για τους 2 παιχτες
liapinio Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 -Καλα ηρεμισε για τον σαλπιγγιδη μιλαμε.που το ειδες το σουτ βολιδα??επειδη εβαλε 2 γκολ με λιλ και αεκ??τα σουτ που στελνει στον γαμο του καραγκιοζη τα εχεις δει??? -Παιδια αν εσεις πιστευτε οτι αξιζει τα λεφτα που περνει και οτι ειναι κατι το διαφορετικο τοτε τι να πω.για μενα ειναι πολυ μετριος και ο γκεκας σαφως καλυτερος -Μετα τον αγωνα με τον αρη πιστεύω οτι έχω δικαιώθει για το περι σουτ βολίδα του σαλπιγγιδη.Ειχε τουλάχιστον 6 τετ-α-τετ με την μπάλα να φεύγει αρκετά μέτρα απο την εστεία....
1980 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 -Καλα ηρεμισε για τον σαλπιγγιδη μιλαμε.που το ειδες το σουτ βολιδα??επειδη εβαλε 2 γκολ με λιλ και αεκ??τα σουτ που στελνει στον γαμο του καραγκιοζη τα εχεις δει???-Παιδια αν εσεις πιστευτε οτι αξιζει τα λεφτα που περνει και οτι ειναι κατι το διαφορετικο τοτε τι να πω.για μενα ειναι πολυ μετριος και ο γκεκας σαφως καλυτερος για μενα και 22 γκολ να βαλει ο γκεκας στην μπουντεσλιγκα παλι δεν τον θελω και ουτε τον ηθελα ποτε στον παο. το γιατι τον θεωρω εντελως ανεγκεφαλο ποδοσφαιρικα. ουτε ο σαλπιγγιδης μου αρεσει γενικα ολη η επιθεση της ομαδας μου μου προκαλει μελανχολια εδω και χρονια.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 -Καλα ηρεμισε για τον σαλπιγγιδη μιλαμε.που το ειδες το σουτ βολιδα??επειδη εβαλε 2 γκολ με λιλ και αεκ??τα σουτ που στελνει στον γαμο του καραγκιοζη τα εχεις δει??? Για ξαναδιαβασε τι εγραψα... Εχει δυνατοτερο σουτ απο τον Γκεκα,αλλα ελαφρος χειροτερη κινηση και τελειωμα(και οι δυο εχουν παρα πολυ καλη κινηση,αλλα και μετριο τελειωμα) Σουτ βολιδα εχει.. αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και ευστοχο... Μην τα συνδεεις αυτα τα 2. Παιδια ο Ντροκμπα παιζει στην Τσελσι και ο βαν Νιστελροι στην Ρεαλ... Δυσκολο να ερθουν στον Παναθηναικο. Μια χαρα επιθετικοι ειναι και ο Γκεκας και ο Σαλπι για τον Παναθηναικο και την Ελλαδα.
dark_banishing Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 για μενα και 22 γκολ να βαλει ο γκεκας στην μπουντεσλιγκα παλι δεν τον θελω και ουτε τον ηθελα ποτε στον παο. το γιατι τον θεωρω εντελως ανεγκεφαλο ποδοσφαιρικα. ουτε ο σαλπιγγιδης μου αρεσει γενικα ολη η επιθεση της ομαδας μου μου προκαλει μελανχολια εδω και χρονια. Δεν υπάρχουν παίκτες στον παναθηναικό που να μπορούν να βγάλουν μπαλιά της προκοπής στους επιθετικούς σας. Έναν είχατε και αυτός τραυματίστηκε. Για αυτό ακόμα και τον ανρί να πάρετε ίδια μελαγχολία θα έχετε. Και πάλι θα φύγει κάποιος επόμενος γκέκας για κάποια γερμανία κτλ
antreaslam Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δε μου αρέσουν οι επιθετικοί που εξαφανίζονται στο γήπεδο από το 1 ως το 60,που πετυχαίνει το γκολ,κ από το 61 ως το 90. Αυτοί συνήθως δε μαρκάρουν,δεν ανοίγουν το παιχνίδι, δε δημιουργούν φάσεις , βγαίνουν συνέχεια οφσάιντ,κλπ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, είναι καθρέφτης του φανη με τις ανταυγειες... έχιε ένστικτο της φάσης,βρίσκεται πάντα κοντά σε αυτήν,αλλά δε μου φτάνει.Αλλιώς θα μπορούσα να πάρω τον βασίλη δημητριαδη... Κ ναι, ο σάλπι είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος από τον φάννννη κατα τη γνώμη μου! από κει κ πέρα,ας πάρει τις ανταύγειες του κ ας κάνει ότι θέλει,κανείς δεν τον εμποδίζει,κ μπράβο του που τα πάει μια χαρά στη γερμανία.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ρε παιδια, ας ηρεμησουμε με τον Φανη λιγο, κανει μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ χρονια, σε ενα αξιολογο πρωταθλημα.Αυτο. ΟΥΤΕ εγγυηση μελλοντικης επιτυχιας ειναι ουτε τιποτα. Σε μια απο τις διαφωνιες που ειχα με τον Snoob του ειχα παραθεσει-σε αυτο το τοπικ νομιζω-ονοματα παικτων μετα το 2000 που βγηκαν πρωτοι σκορερ στην Μπουντεσλιγκα.Μερικοι απο αυτους(ολοι με πανω απο 20 γκολ) αν σου ελεγαν να ερθουν θα ελεγες "Τι λες ρε?ποιος ειναι αυτος?" Ενας μαλιστα επαιζε και Πανιωνιο!!!
geovard Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Σε μιά μεγάλη ομάδα πού δεν θα παίζουν όλοι γιά τον Γκέκα π.χ Μπάγερν ο κύριος Φάνης θα έχει πρόβλημα μέχρι καί παγκίτη τον βλέπω.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Σε μιά μεγάλη ομάδα πού δεν θα παίζουν όλοι γιά τον Γκέκα π.χ Μπάγερν ο κύριος Φάνης θα έχει πρόβλημα μέχρι καί παγκίτη τον βλέπω. Ρε εγω σου λεω στην Ρεαλ να τα εκανε αυτα...Προς το παρον ειναι 10 μηνες!! Καταπληκτικοι μεν αλλα 10 μηνες!!!Δηλαδη στο φιναλε και ο Μαχλας εχει κανει τετοιες χρονιες(μιλαμε παντα για επιπεδο Μπουντεσλιγκα).Θυμαται κανεις στην Ευρωπη τον Μαχλα ως κατι σπεσιαλ??Τοσοι παικτες εχουν βγει 1οι σκορερ σε Ισπανιες και Αγγλιες Δεν γινεσαι Σεφτσενκο με μια χρονια, αυτο. Για το αν χωραγε στην Ελλαδα κανεις δεν διαφωνει, ποτε δεν τεθηκε θεμα. Ασχετα αν εγω τον ελεγα παγκιτη και ο αλλος βασικο. Οσο για το θεμα με Σαλπιγγιδη. Δεν ειναι το λαθος που προτιμησαν Σαλπιγγιδη. Το λαθος ειναι που δεν εχουμε ΚΑΙ Σαλπιγγιδη ΚΑΙ Γκεκα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δεν υπάρχουν παίκτες στον παναθηναικό που να μπορούν να βγάλουν μπαλιά της προκοπής στους επιθετικούς σας. Έναν είχατε και αυτός τραυματίστηκε. Για αυτό ακόμα και τον ανρί να πάρετε ίδια μελαγχολία θα έχετε. Και πάλι θα φύγει κάποιος επόμενος γκέκας για κάποια γερμανία κτλ +1 Με πιάνει φοβερή μελαγχολία όταν διαβάζω τοποθετήσεις του στυλ "αυτός δε μου κάνει". Σεβαστό, αλλά αναρωτιέμαι, έχουμε συναίσθηση των μεγεθών των αγαπημένων μας ομάδων;
antreaslam Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 απλά , σκέψου το ως εξής: (σχετικά με τον Παο): οι 2 βασικοί παίχτες του κέντρου του,είναι τραυματίες ένα χρόνο! κακός σχεδιασμός ?ατυχία?κ τα 2?ναι! αλλά πόσες ομάδες έχουν παραπάνω παίχτες για να "φτιάχνουν" παιχνίδι? (πάλι καλά που πήρε τον αντρέα τελευταία μέρα,κ του βγήκε ο πιτσιρικάς στη θέση του άμπαλου ρομερο)! για το θέμα γκέκα τώρα... το λάθος του Παο, είναι ότι δεν έχει γενικά σεντερ φορ. ο γκέκας πάλι,είναι σεντερ φορ. μόνο που κοντούς,γρηγορους επιθετικούς,ο Παο με παπ-σαλπι,έχει 2. γιαυτό κ προτίμησε να τον διώξει,μια που δε μπορεί να δημιουργήσει τίποτα,παρά μόνο να τελειώσει.Κ επίσης, για να μην είμαστε μετά χριστόν προφήτες,πείτε μου ειλικρινά, ΠΕΡΥΣΙ το καλοκαίρι, στο δίλλημα στην ομάδα σας,μεταξύ σάλπι-γκέκα,τι θα διαλέγατε? (κακά τα ψέμματα,κ οι 2 δε γίνετε, γιατί πολύ απλά κανείς από αυτούς τους 2,κ τον παπ,δε δέχεται να κάτσει πάγκο)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.