Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσύ δηλαδή τώρα νομίζεις πως θα μείνουν ατιμώρητοι;

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανονικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα(επαγγελματικό) έπρεπε να είναι μακριά από την πολιτική.Αλλά φαίνεται πως αυτά τα δύο είναι συγκοινωνούντα δοχεία.Όταν φτάνεις στο σημείο να ψηφίζεις καί να εκλέγεις κυβερνήσεις με ποδοσφαιρικά(και μόνο!) κριτήρια τότε θα τρίζουν τα κόκκαλα τού Περικλή της αρχαίας Αθήνας.Θα θυμάστε πού λέγανε ότι ο Σημίτης με τον Κόκκαλη είναι πακέτο ενώ η ΝΔ είναι με τον Παναθηναικό!Σαφώς καί είναι γενικεύσεις αυτές.Πάντως επειδή λειτουργούμε έτσι, πολλές ψήφους κέρδισε η ΝΔ από άτομα απολιτίκ αλλά με Παναθηναικά φρονήματα μόνο καί μόνο γιατί υποσχέθηκε προεκλογικά γήπεδο καί κυρίως έντιμη λειτουργία στο χώρο τού ποδοσφαίρου.Πίστεψε έτσι λοιπόν ο πικραμένος βάζελος ότι η σωτηρία του καί το σπάσιμο της μονοκρατορίας τού Ολυμπιακού θα ερχόταν αν γκρεμιζόταν ο άλλος πολιτικός χώρος.Αυτά τα πράγματα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν όχι αδικαιολόγητα πιστεύω αφού οι πολιτικοί μας θέλουν να χώνονται κατά ανάρμοστο τρόπο στο χώρο τού αθλητισμού καί τού ποδοσφαίρου γενικότερα καί αντίστοφα.

Πιστεύω δηλαδή ότι υπήρξαν διαπλεκόμενες καταστάσεις μεταξύ Κόκκαλη Σημίτη αν καί πολιτικά τοποθετούμαι (όχι φανατικά όμως) σε αυτόν τον χώρο.

Οι Παναθηναικοί έλεγαν.Μα δεν βλέπετε τι γίνετε από τον Τζιγγερ?Γιατί δεν διεκδικεί καί αυτός?

Καί η απάντηση.

Άμα θα αλλάξουν τα πράγματα.Καί πέρναγε ο καιρός αλλά τίποτα.Καί το συμπέρασμα μου είναι ότι είναι θέμα παιδείας Κόκκαλη Βαρδινογιάννη.Πιό 'ψημένος' στο κουρμπέτι ο Σωκράτης είναι πάντα ένα βήμα πιό μπροστα από τον Τζίγγερ γιατί ο δεύτερος νομίζει ότι με το σταυρό(καί τον πολιτισμό) στο χέρι μπορεί να πετύχει αυτά πού θέλει.

Κι εμείς οι φίλοι τού ποδοσφαίρου(όχι οι φανατικοί οπαδοί) πού είμαστε καί οι πλειοψηφία ας κάνουμε κάτι ενάντια στη βία.Τουλάχιστον μην είμαστε απαθείς θεατές των εξελίξεων.Ο λογικός φίλαθλος ας συμβουλέψει τον τρελαμένο φίλο του με την παραβατική συμπεριφορά.Ο πατέρας να μην παύει να μιλάει στον γιό του προστατεύοντάς τον ταυτόχρονα.κ.λ.π.Θέλω εγώ να πάρω τη γυναίκα μου ,την γκόμενά μου,το παιδί μου να πάω στο γήπεδο.Γιατί να φοβάμαι πεντακόσιους κάφρους πού οι περισσότεροι είναι πραγματικά ρεμάλια της κοινωνίας?

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να κλείσουν μόνο στη φυλακή όσους συνέλαβαν.Γιατί εγώ τούς χαρακτηρίζω ψυχικά άρρωστους.Καί ποιά είνα η πάθησή τους?Μα η τάση πού έχουν γιά επιθετικότητα καί πρόκληση ζημιάς στον συνάνθρωπο με ακραίο αποτέλεσμα τον θάνατο του αντιπάλου.Αν αυτό δεν είναι θέμα ψυχιατρικής αλλά εγκλεισμού στη φυλακή τότε κάτι γίνεται λάθος.Έπειτα όσοι μπούν στη φυλακή όταν θα βγούν θα είναι 'επιστήμονες' στο έγκλημα.Οι φυλακές λειτουργούν σήμερα περίπου σαν... μεταπτυχιακά στο έγκλημα.

Καί τι έπρεπε να τούς αφήσουν ελεύθερους?Φυσικά όχι.Αλλά να μην τούς πεταξουν σε μιά φυλακή καί να τούς αφήσουν στο έλεος τού εκεί περιβάλοντος, αφού ο σκοπός της φυλάκισης είναι ο σωφρονισμός.

Όσο γιά την ατιμωρησία πού λέτε.

Παιδιά εδώ έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος δι ασήμαντον αφορμή.

Αν δεν την πληρώσουν γι αυτό πού έκαναν οι δολοφόνοι,τότε η πράξη αυτή θα ισοδυναμεί με το κέρμα πού πετάνε γιά διαμαρτυρία στη διάρκεια τού αγώνα.Τότε δηλαδή σαν κοινωνία θα έχουμε πέσει τόσο χαμηλά αφού καί η ανθρώπινη ζωή θα θεωρείται κάτι το αναλώσιμο καί άνευ σημασίας.

Καί μην μού πείτε ότι το θύμα πήγαινε γυρεύοντας γιατί αυτό δεν ακυρώνει την βαρβαρότητα της πράξης τού φόνου.

Είναι λυπηρό καί δεν έχει σχέση με τις οπαδικές προτιμήσεις τού θύματος.

Βγαίνει καί ο Κούγιας καί λέει ότι το θύμα θα μπορούσε να ήταν θύτης.Σώπα καημένε!Λες καί δεν το ξέραμε.Πρέπει να είσαι πολύπειρος δικηγόρος γιά να το διαπιστώσεις?

Κλείστε τον πιά αυτόν τον Κούγια.Παιδιά δεν τον γουστάρω καθόλου.Λέει συνήθως μλκς έτσι μόνο καί μόνο να είναι στα παράθυρα.Όταν έχεις φροντίσει να υπερασπιστείς έμπορο ναρκωτικών τότε δεν διακαιούσαι διά να ομιλείς περί νομιμότητας καί ηθικής κύριε.

Δημοσ.

Το να δωσουμε την διαχειριση του Ελληνικου ποδοσφιρου στους Αγγλους πως θα ηταν σαν ιδεα?Μονο ετσι θα βγαζαμε ακρη.Η εφοσον ειμαστε Ε.Ε να κανει κουμαντο ενας για ολη την Ε.Ε.Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα κουραφεξαλα που απλα λεγονται για να πουλαμε μουρη στους αλλους.Εκτος απο τον Ντεμη που αυτα που λεει θελει να τα κανει αλλα δεν μπορει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, η σκανδαλώδης ρέντα του ολίγου με τις μες συνεχίζεται.

16 τεμάχια και έξι αγωνιστικές για το τέλος. Για να δούμε τι θα δούμε.

Δημοσ.

Οφειλω να ομολογησω οτι ο καραφλοχαιτουλας διανυει εξαιρετικη χρονια. Φαινεται οτι εχει γινει πολυ αποτελεσματικος.Και με την Εθνικη τον ειδα και αρκετα χρησιμο σε ρολο περιφεριακου επιθετου και οχι στραικερ.

Αν συνεχισει ετσι και για 1-2 χρονια ακομα θα μας εχει βγαλει ψευτες όσους τον θεωρουσαμε ενα Ελληνα Ιντζαγκι. Προς το παρον ομως ας κραταμε μια πισινη

Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση για τον Γκεκα.

Επειδη,εμενα στην εθνικη,μου φανηκε ο κλασικος (λιγος) Γκεκας.

Οσοι εχετε δει τα γκολ που εχει βαλει,σπρωχνει τη μπαλα απλα στο πλεχτο?Η προερχονται καποια και απο ατομικες ενεργειες?

Δημοσ.

Βασικα έχει τελειοποιησει το τελειωμα του.Τον εχω δει να κανει λομπες, να φευγει και να πλασαρει κτλ. Πολλα βεβαια,οπως της προηγουμενης αγωνιστικης, ειναι ακριβως αυτο "σπρωχνει την μπαλα στο πλεκτο" απλα δειχνει οτι βαζει πιο δυσκολα γκολ πλεον. Αυτο που δεν εχω δει-τουλαχιστον συχνα-ακομα ειναι να βαζει γκολ μεσα απο συνολικη προσπαθεια.Δηλαδη ευκολα ή δυσκολα, τα γκολ του ειναι "μια κι μεσα", δεν τον εχω δει συχνα να συμμετεχει στην δημιουργια, απλα ειναι η καταληξη της προσπαθειας των υπολοιπων

Δημοσ.

Παιδια επειδη ειμαι απο λαρισα,επεζα μπαλα στα τοπικα,εχω μαρκαρει τον Γκεκα(με τα ματια!) πραγματικα δεν ειναι ποδοσφαιριστης που θα σου κανει τριπλα ή την τρελλη ενεργεια.Προσεξτε ομως τις κινησεις που κανει.Δεν σταματαει με τπτ,ειναι παντα μεσα στις φασεις και σκοραρει.Στην λαρισα ειχε βγει αν δεν κανω λαθος 2 φορες πρωτος σκορερ πριν παει στην αελ.

Δημοσ.

Ένα πολύ μεγάλο (μπορεί καί το μοναδικό) προσόν πού έχει ο Γκέκας είναι ότι μυρίζεται το γκολ καί παίρνει καλές θέσεις.Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι πολύ ανιαρός σττην περίπτωση πού δεν σκοράρει καί λές κρίμα το εισιτήριο πού έδωσα γιά να δω τον αγώνα.Όσο όμως είναι αποτελεσματικός κλείνει στόματα.Δεν πας στο γήπεδο γιά να δείς τον Γκέκα.Να πάθεις πλάκα από το φανταιζί παίξιμό του.

Δημοσ.

Συμφωνω geovard.

Αλλα για μενα ο επιθετικος δεν ειναι μονο αυτο.Ειναι κ να μοιραζει καμμια σωστη μπαλια ενιοτε,ειναι και να μαρκαρει στενα κτλ.(βεβαια θα μου πεις λες και υπαρχει τετοιος στην Ελλαδα)

Παντως,προσωπικα προτιμω τον Σαλπι απο τον Γκεκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...