Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παναθηναϊκός-Δυναμό Μόσχας 20:45 Supersport 1

Ταού-Ολυμπιακός 21:30 Supersport 3

Μίλαν-Μπάγερν Μονάχου 21:45 Supersport 2

Αϊντχόφεν-Λίβερπουλ 21:45 Supersport 4

Ευχαριστώ πολύ. Ρε γαμώτο όλα στο Supersport; :( :( :( Από επαναλήψεις τι έχει στα ελεύθερα;

Ο Νικολαΐδης αντιθέτως με έχει πείσει πως έχει τις καλύτερες των προθέσεων. Έχει διάθεση να κονταροχτυπηθεί με τα συμφέροντα και τους οργανωμένους, αλλά δεν έχει τις ανάλογες πλάτες για να πετύχει το στόχο του. Είναι απελπιστικός στρατοκόπος στο πανηγύρι της αθλιότητας κι ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη. Προβλέπω, εκτός κι αν τελικώς αξιοποιήσουν τη σημερινή ευκαιρία που τους δίνεται (αν κι αμφιβάλλω), να τα παρατάει κάποια στιγμή και να ακολουθεί το ρεύμα της ρεμούλας και της ζούλας. Έχει κι οικογένεια για να βάλει το κεφάλι του στη φωτιά και να γίνει οσιομάρτυρας.

Μεγάλο λάθος. Όσο ήταν πρόεδρος ο BigMac ο Νικολαΐδης δεν είναι αυτός που "χαρτζιλίκωνε" τα "καλόπαιδα" τις θύρας 21 για να τον ρίξουν; Αυτός δεν τους έβαλε να τα σπάσουν στους Θρακομακεδόνες και να ρίξουν ψιλές στους Τσάρτα κ.τ.λ. Δεν είναι ο ίδιος που τους χρησιμοποίησε όλους αυτούς; Αυτός δεν ήταν το παλικάρι τους; Αυτός δεν έπινε καφέ στους συνδέσμους μαζί τους; Πολύ εύκολα ξεχνάμε!

Ο Νικολαΐδης έσπειρε ανέμους και τώρα πρέπει να θερίσει θύελλες.

Δημοσ.

@firewalker

Ακόμα κι αν είναι έτσι (προσωπικά δεν μπορώ να επικυρώσω όσα αναφέρεις...δεν έχω πλήρη άποψη), κατανοώ πως καμιά φορά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Τι εννοώ: ως παίχτης, ακόμα κι ως σημαία, δεν μπορείς να κάνεις και παπάδες. Αν ο απώτερος στόχος του ήταν κάποια στιγμή να αποκτήσει τη δέουσα εξουσία για να πάψει, στο μέτρο του δυνατού, κάποια φαινόμενα, τότε καλώς ανέχθηκε ορισμένες καταστάσεις.

Σίγουρα υπάρχουν ράμματα και για τη γούνα του Νικολαΐδη...άλλωστε ουδείς άμωμος μέσα σε μια σαπίλα που, εκών άκων, σε παρασύρει στο διάβα της. Έχει δείξει όμως πως δεν στέκεται -πλέον τουλάχιστον- άπραγος. Εδώ που έχουμε φτάσει, ακόμα κι ένα τσιρότο να βάλεις στη γάγγραινα, μπράβο σου αξίζει, όταν οι άλλοι δίπλα σου επιμένουν να μπήγουν το μαχαίρι όλο και βαθιά.

Ακόμα και στο Σωκράτη, αν τον δω να κάνει έστω και τώρα ουσιαστικές κινήσεις πάταξης της βίας, συγχαρητήρια θα του δώσω. Δεν υπάρχει όμως τέτοια περίπτωση. Είναι τόσο αγκιστρωμένος σε όλα αυτά, που η διαφυγή ισοδυναμεί με αυτοχειρία. Αντίθετα ο Νικολαΐδης δεν έχει προλάβει να παραμορφωθεί πλήρως από το σύστημα. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η προσωπική μου ελπίδα.

Δημοσ.
@firewalker

Ακόμα κι αν είναι έτσι (προσωπικά δεν μπορώ να επικυρώσω όσα αναφέρεις...δεν έχω πλήρη άποψη), κατανοώ πως καμιά φορά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Τι εννοώ: ως παίχτης, ακόμα κι ως σημαία, δεν μπορείς να κάνεις και παπάδες. Αν ο απώτερος στόχος του ήταν κάποια στιγμή να αποκτήσει τη δέουσα εξουσία για να πάψει, στο μέτρο του δυνατού, κάποια φαινόμενα, τότε καλώς ανέχθηκε ορισμένες καταστάσεις.

Σίγουρα υπάρχουν ράμματα και για τη γούνα του Νικολαΐδη...άλλωστε ουδείς άμωμος μέσα σε μια σαπίλα που, εκών άκων, σε παρασύρει στο διάβα της. Έχει δείξει όμως πως δεν στέκεται -πλέον τουλάχιστον- άπραγος. Εδώ που έχουμε φτάσει, ακόμα κι ένα τσιρότο να βάλεις στη γάγγραινα, μπράβο σου αξίζει, όταν οι άλλοι δίπλα σου επιμένουν να μπήγουν το μαχαίρι όλο και βαθιά.

Ακόμα και στο Σωκράτη, αν τον δω να κάνει έστω και τώρα ουσιαστικές κινήσεις πάταξης της βίας, συγχαρητήρια θα του δώσω. Δεν υπάρχει όμως τέτοια περίπτωση. Είναι τόσο αγκιστρωμένος σε όλα αυτά, που η διαφυγή ισοδυναμεί με αυτοχειρία. Αντίθετα ο Νικολαΐδης δεν έχει προλάβει να παραμορφωθεί πλήρως από το σύστημα. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η προσωπική μου ελπίδα.

Respect...

Δημοσ.

blueviper αν και στο παρελθον δεν συμφωνουσα με καποια πραγματα που εγραφες το κειμενο σου περιγραφει με χειρουργικη ακριβεια πως ειναι η κατασταση. χαιρομαι πολυ που υπαρχουν ολυμπιακοι που σκεφτονται ετσι. οπως τα ειπες ο δικος μας το εχει αγγαρεια ο σωκρατης εχει τον στρατο του αβαντα γιατι ετσι καταφερε να κανει την νεα γενια των ολυμπιακων μεσα απο το καναλι του και να τον θεωρουν και ευεργετη και ο ντεμης το παλευει αλλα δεν μπορει με λιγα λογια. και παλι μπραβο.

edit: καλα που θα παω στο μπασκετ να δω κανενα αθλημα γιατι εγω 65 ευρω στην νοβα δεν τα δινω το θεωρω εξωφρενικο το ποσο και χανω ματσαρες. δεν υπαρχει

σε ολη την ευρωπη τοσο ακριβη συνδρομιτικη αλλα ειναι το μονοπωλιο βλεπεις. εχε χαρη που δεν εχω πολυ γρηγορη συνδεση να ανοιξω τα p2p........

Δημοσ.

Δε θα το πιστέψετε, αλλά συμφωνώ και εγώ με τον blueviper (όχι, δεν είναι πρωταπριλιά πλέον).

Δυο κουβέντες ακόμα:

Μακάρι να περάσει η πρόταση του Νικολαϊδη για αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές οργανώσεις για 3 χρόνια, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Νομίζω πως το αν θα περάσει θα κριθεί από την αντίδραση του κόσμου. Αν σιγοντάρει ο κόσμος (ή τέλος πάντων ο τύπος) την πρόταση, θα αναγκαστούν να τη δεχτούν.

Οι επαρχιώτες χούλιγκαν, είναι απλά κομπλεξικοί του τύπου "μη μας περνάτε για χωριάτες, και εμείς τα σπάμε". Αν διορθωθεί το πρόβλημα στην Αθήνα, οι άλλοι δε θα τολμήσουν να κάνουν τίποτα. Δεν έχουν δύναμη. Αντίστοιχα το να λυνόταν το πρόβλημα σε άλλες ομάδες πλην των 3 μεγάλων αθηναϊκών, κατά τη γνώμη μου δε θα άλλαζε κάτι (θα ανασταίνονταν από τις στάχτες του του πρόβλημα).

Δημοσ.

Διάβασα μόλις τις δηλώσεις στο Contra των τριών προαναφερθέντων προέδρων και σκεφτόμουν πόσο άψογα ταιριάζουν στο προφίλ που περιγράφτηκε:

Ο κύριος "Αν δε σπάσεις αυγά, ομελέτα δε φτιάχνεις":

"Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Κανείς δεν ασχολείται με τη βία, αποτύχαμε ως Σούπερ Λίγκα. Με λένε ρουφιάνο επειδή δίνω στοιχεία στην Αστυνομία. Ας υπήρχε λοιπόν ένας ρουφιάνος παραπάνω για να μπει ένα τέλος στη βία. Να βάλουμε βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να το ξαναφτιάξουμε. Πρέπει να μείνουμε τρία χρόνια εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για να λύσουμε τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, να φτιάξουμε τη διαιτησία και να απαλλαγούμε από τη βία", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ανοίγοντας θέμα συζήτησης μέσα στην αίθουσα.

Ο κύριος "όλα καλά κι όλα ωραία κι είναι πολλά τα λεφτά Άρη":

Αρνητικός με την πρόταση του Ντέμη ήταν ο Πέτρος Κόκκαλης: "Είναι μηδενιστικό να λέμε ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Στην αρχή του χρόνου είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά τώρα έχουμε καλή συνεργασία με την αστυνομία. Δεν συμφωνώ ότι πρέπει να μπει βόμβα στο ποδόσφαιρο", είπε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

O κύριος "μη με ζαλίζετε...θα φτιαχτούν όλα από μόνα τους":

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε: "Το θέμα της βίας αφορά τις μεγάλες ομάδες. Η πρόταση του Νικολαϊδη παραείναι γενναία και θέλει συζήτηση και μελέτη. Ετσι και αλλιώς το 2009 θα μειωθούν οι ομάδες που θα παίζουν στην Ευρώπη".

Θα τα ξαναπούμε στο επόμενο θύμα...

Δημοσ.

1. Προς κ.Κοκκαλη...δηλαδη ρε μεγαλε ΤΙ εχει πετυχει η Σουπερ Κλικα? Τι στο καλο εχει αλλαξει απο περσυ περα απο το ονομα και την ΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ παικτων και ομαδων (πλεον πρεπει να εχουν γινει 2 φορες επισοδεια για να φας ποινη, πλεον διαλεγουν σε ποιο ματς δεν θα παιξουν,ωραια...)

2. Προς κ.Βαρδινογιαννη...Α, ωστε ειναι πολυ γενναια?Και ειναι κακο να εισαι γενναιος ετσι?Α, και επιπλεον αποκορυφωμα

Ετσι και αλλιώς το 2009 θα μειωθούν οι ομάδες που θα παίζουν στην Ευρώπη
το οποιο το πεταει λες και η ΟΥΕΦΑ αποφασισε μαγκιορικα να κοψει 2 Ελληνικες ομαδες. ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ να γιατι θα μειωθουν οι ομαδες. Δηλαδη αντι να κανεις κατι να το ξαναφτιαξεις λες "Για δω ειμαι, ας αραξω"
Δημοσ.

ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ! Η παράσταση συνεχίζεται όμως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...