Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 πήγε δηλαδή για να σκοτώσει... και το θεωρείς δεδομένο λόγω του ότι ήταν εκεί... αυτό και αν είναι τσουβάλιασμα. Εντάξει' date=' αυτό που υποθέτω ότι θέλει να πει ο [b']Alsos[/b] είναι ότι όλοι ήταν εκεί για καυγά. Για βρωμόξυλο. Όχι για να παίξουν τάβλι ή να κάνουν πικ-νικ. Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί ούτε άνοιγμα μύτης - πόσο μάλλον μία δολοφονία! [...]το παιδακι αυτο ειχε φακελο απο πισω του δεν ηταν τυχαιος.. Ακόμα και να ισχύει κάτι τέτοιο' date=' αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι επιχείρημα αυτό. Επειδή είχε φάκελο πρέπει να πεθάνει; Γεγονός είναι ότι οι αλητήριοι [b']κι από τις δύο ομάδες[/b] πήγαν για 'ξεκαθάρισμα λογαριασμών'.
The_Edge Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 οταν πας σε πεσιμο, πας για να δειρεις , πας για να κανεις οσο το δυνατοτερο μεγαλυτερη ζυμια στους "αντιπαλους" εσυ λοιπον που εισαι πιο ψαγμενος πες μου γιατι ειχε παει εκει? το παιδακι αυτο ειχε φακελο απο πισω του δεν ηταν τυχαιος.. Πες μας για τον φάκελο του μιας και φαίνεται πως τον ξέρεις καλά.
The_Edge Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εντάξει, αυτό που υποθέτω ότι θέλει να πει ο Alsos είναι ότι όλοι ήταν εκεί για καυγά. Για βρωμόξυλο. Όχι για να παίξουν τάβλι ή να κάνουν πικ-νικ. Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί ούτε άνοιγμα μύτης - πόσο μάλλον μία δολοφονία! Ακόμα και να ισχύει κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι επιχείρημα αυτό. Επειδή είχε φάκελο πρέπει να πεθάνει; Γεγονός είναι ότι οι αλητήριοι κι από τις δύο ομάδες πήγαν για 'ξεκαθάρισμα λογαριασμών'. Η γνώμη μου από όλα αυτά που έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες είναι ότι κάποιοι πήγαν για καυγά (όπως λες), αλλά κάποιοι πήγαν για να σκοτώσουν. Διαβάστε και αυτό, έχει πολύ ενδιαφέρον.
guido Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 έχει διαφορά το πάω να παίξω ξύλο με το πάω να σκοτώσω.και είναι ντροπή αφου δεν ξέρουμε και δεν ακούστηκε πουθενά να έχει πανω του ή διπλα του μαχαίρι ο νεκρός να του δίνουμε τέτοιες προθέσεις.αλλά μερικοί ότι νάναι εδώ μέσα.μέχρι και καλα που πέθανε έχει ακουστεί γιατί ως γνωστόν το να θες να παίξεις ξύλο με κάποιους που θέλουν να παίξουν ξύλο τιμωρείται με θάνατο.είναι η μόνη δίκαια τιμωρία για την μαλακία που τους δέρνει... εγώ πάντως δεν λυπάμαι για καμία διακοπή πρωταθληματος.λυπάμαι όσους είναι ηδη στις φυλακές για μικροπράγματα και όσους θα επακολουθήσουν. γιατί αν είναι δικαιoσύνη να ξεφύγεις λίγο και να σε χώσουν μέσα 10 μήνες χωρίς αναστολή για εξύβριση σε γήπεδο ε αυτο είναι παράλογο.δηλ οι οπαδοί είναι ζώα και ισχύουν άλλοι νόμοι μόνο για αυτούς; λευτεριά στους οπαδούς - φυλακή στους δολοφόνους
Alsos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εντάξει, αυτό που υποθέτω ότι θέλει να πει ο Alsos είναι ότι όλοι ήταν εκεί για καυγά. Για βρωμόξυλο. Όχι για να παίξουν τάβλι ή να κάνουν πικ-νικ. Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί ούτε άνοιγμα μύτης - πόσο μάλλον μία δολοφονία! Ακόμα και να ισχύει κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι επιχείρημα αυτό. Επειδή είχε φάκελο πρέπει να πεθάνει; Γεγονός είναι ότι οι αλητήριοι κι από τις δύο ομάδες πήγαν για 'ξεκαθάρισμα λογαριασμών'. πανω κατω αυτα ενοουσα, και σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι επρεπε να τον σκοτωσουν επειδη πηγε εκει.. ηξερε που πηγαινε, ηξερε που εμπλεκε και φανταζομαι ειχε επιγνωση του τι μπορουσε να παθει... Πες μας για τον φάκελο του μιας και φαίνεται πως τον ξέρεις καλά. θες να μαθεις και τι νουμερο παπουτσι φοραγε? ξυπλησαμε στραβα σημερα ε?
The_Edge Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 [...]θες να μαθεις και τι νουμερο παπουτσι φοραγε? ξυπλησαμε στραβα σημερα ε? Μου κάνει εντύπωση που μίλησες για τον "φάκελλό" του λες και τον ξέρεις. Και αφού υποψιάζομαι πως ανήκεις σε σύνδεσμο Θ7, αναρωτιέμαι μήπως ήξερες αυτό τον "φάκελο" εκ των εσω. Αν φυσικά κάνω λάθος (πολύ πιθανό), απλά σε προκαλώ να μας αναφέρεις τον "φάκελο" που επικαλέστηκες και από που τον έμαθες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Η γνώμη μου από όλα αυτά που έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες είναι ότι κάποιοι πήγαν για καυγά (όπως λες), αλλά κάποιοι πήγαν για να σκοτώσουν. Πολύ πιθανό, δεν το αρνούμαι. Γι'αυτό γράφω για αλητήριους και από τις δύο πλευρές. Γιατί σήμερα το θύμα ήταν "οπαδός" του ΠΑΟ. Αύριο θα'ναι "οπαδός" του ΟΣΦΠ ή "οπαδός" άλλης ομάδας. Ελάχιστα με ενδιαφέρουν τα χρώματα της συμμορίας/ομάδας τους - με απασχολεί ότι χύθηκε αίμα και έφυγε ένας άνθρωπος. Καλός, κακός, οικογενειάρχης, αλήτης, δεν έχει σημασία. Πέθανε.
Alsos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 στις ειδησεις εδειξε ενα αποσπασμα μιας συνεντευξης ενος οπαδου που μιλησε για τα γεγονοτα (βρισκοταν εκει).. ειπε διαφορα για το συγκεκριμενο ατομο δεν θα κατσω τωρα να τα αναλυσω. ολοκληρη η συνενταυξη υπαρχει και στα ΝΕΑ.. υπαρχει στο νετ δειγμα. μπες να το δεις δες και αυτο αμα θες ο καθενας με την κριση του
The_Edge Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Πολύ πιθανό, δεν το αρνούμαι. Γι'αυτό γράφω για αλητήριους και από τις δύο πλευρές. Γιατί σήμερα το θύμα ήταν "οπαδός" του ΠΑΟ. Αύριο θα'ναι "οπαδός" του ΟΣΦΠ ή "οπαδός" άλλης ομάδας. Ελάχιστα με ενδιαφέρουν τα χρώματα της συμμορίας/ομάδας τους - με απασχολεί ότι χύθηκε αίμα και έφυγε ένας άνθρωπος. Καλός, κακός, οικογενειάρχης, αλήτης, δεν έχει σημασία. Πέθανε. Ναι, αλλά η βασική μου διαφωνία είναι ότι δεν μπορεί κανένας να πει "και αυτός ήταν έτοιμος να σκοτώσει" και μάλιστα να το κάνει bold και να το χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα για ολόκληρο κατεβατό που ακολουθεί. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να πει αυτό το πράγμα, σωστό ή λάθος?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Ναι, αλλά η βασική μου διαφωνία είναι ότι δεν μπορεί κανένας να πει "και αυτός ήταν έτοιμος να σκοτώσει" και μάλιστα να το κάνει bold και να το χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα για ολόκληρο κατεβατό που ακολουθεί. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να πει αυτό το πράγμα, σωστό ή λάθος? Προφανώς κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό ούτε είναι επιχείρημα, το έγραψα και πιο πάνω. Το μόνο που λέω είναι ότι ουδείς των εμπλεκομένων είναι άμοιρος ευθυνών.
Alsos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 @The_Edge ρε πας καλα?? δλδ εσυ που το ξερεις οτι δεν πηγε εκει να σκοτωσει , να βαρεσει , να προκαλεσει ζημια σε αλλους? οπως πηγαν οι αλλοι και καλα να τον σκοτωσουν ετσι θα μπορουσε και ο ιδιος με αυτη τη λογικη να ειχε παει..
johnyboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν αυτοι που πηγαν εκει,πηγαν μονοι τους η καποιοι τους εστειλαν? Καποιοι που και τοτε αλλα και τωρα πινουν χαλαρα φραπεδιες ενω αλλοι ειναι μεσα στην φυλακη και αλλοι σε ενα μετρο χωμα.Και η μεγαλητερη ξεφτιλα ειναι που αυτοι που ξεκινουν ολα αυτα τωρα κανουν την παπια.
Alsos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 συμφωνα με την συνεντευξη ηταν κανονισμενο απο τους "μεγαλους αρχηγους" των δυο αντιπαλων "Κατά τον οπαδό το ραντεβού κλείστηκε μέσω μηνύματος. Όπως λέει, είχαν τεθεί και όροι για τη μάχη. «Μας είπαν οι δικοί μας (εννοεί αρχηγούς), ότι εντάξει, οι βάζελοι είναι μέσα. Θα πάμε να τους φάμε για να δείξουμε ότι εμείς είμαστε οι καλύτεροι. Και ότι συμφώνησαν να χτυπηθούμε και με μαχαίρια αλλά στα πόδια. Όχι παραπάνω. Μη με ρωτήσετε τι έγινε και είχαμε νεκρό. Εκείνη την ώρα είναι δύσκολο να το ελέγξεις». "
blueviper Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μου μετέφεραν πως ο Τάκαρος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Δεν γνωρίζω όμως να είναι ράδιο αρβύλα ή απλώς του επιμελούνται την περμανάντ και παίρνει μέρες.
Alsos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 αμα ο τακαρος ηταν στα επεισοδια θα τον αναγνωριζαν αμεσως..με τετοιο μαλλι δεν περναει απαρατηρητος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.