Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ωραίο όμως να εγκαλείς κάποιους για το πόσο αρρωστημένα βιώνουν τον ποδοσφαιρικό χώρο και να παραδίδεις μαθήματα καλής αντιμετώπισης, όταν ο ίδιος στα περισσότερα post σου σχετικά με την ομάδα σου, απλώς καταθέτεις τον οπαδικό σου παροξυσμό και το αντι-Ολυμπιακό σου μένος.

Εύκολα δείχνουμε το δάκτυλο στους άλλους, καταδικάζοντας την αισθητική τους, αλλά δύσκολα το στρέφουμε στον εαυτό μας. Κατά τα άλλα η νίκη δε μας αφορά, αλλά μόνο που δεν βάζουμε τα δάκρυα για τη σφαγιαστική διαιτησία που δεν επιτρέπει στην άμωμη κι αγνή προσπάθειά μας να αναδειχτεί, κλαψ κλαψ. Μη χαιρόμαστε τόσο το ποδόσφαιρο, γιατί θα πάθουμε κανένα overdose απόλαυσης και θα πέσουμε λιπόθυμοι.

Δάσκαλε που δίδασκες.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πού τα διαβάζεις και τα γράφεις; Είπα εγώ ότι μόνο εγώ αντιμετωπίζω σωστά το ποδόσφαιρο και οι άλλοι είναι άρρωστοι; Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, σιγά μην έχω και την απαίτηση να βλέπουν όλοι όπως βλέπω εγώ.

Post σχετικά με την ομάδα μου δεν έχω κάνει πολλά σ' αυτό το φόρουμ γιατί κανείς δεν ασχολείται με την ομάδα μου (και ειδικά εσύ που βλέπεις μόνο τον έναν αγώνα τον χρόνο που παίζουμε με τον Ολυμπιακό και σφυρίζονται όλα τα μικροφάουλ που δε σφυρίζονται ποτέ ανάποδα, εκνευρίζονται οι πάντες και βγάζεις συμπέρασμα "έλα μωρέ, μια μάπα ομάδα είναι εκεί"). Οπότε πάλι είπες χαζομάρα.

Η αισθητική μου δεν έχει πρόβλημα, το ελληνικό πρωτάθλημα και η διαιτησία έχουν πρόβλημα. Δεν είναι της φαντασίας μου η αδικία. Απλά δεν καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να επηρεάσει ένα κακό σφύριγμα έναν ποδοσφαιριστή. Εγώ δε θα σχολίαζα ποτέ την κακή απόδοση μιας ομάδας που αδικήθηκε από τη διαιτησία. Τέλος πάντων, μερικά πράγματα δε θα τα καταλάβεις ποτέ, γιατί ποτέ δε θα βρεθείς στη θέση του αδικημένου και δε μιλάω για έναν αγώνα και ένα σφύριγμα, μιλάω να σε δουλεύουν μες τη μούρη σου, να μη μπορείς να κάνεις τίποτα και να βγαίνουν κάτι εξυπνάκηδες στο ίντερνετ να σου εξηγούν ότι "έλα μωρέ, αφού θα χάνατε ούτως ή άλλως από τη στιγμή που δεν έχετε και καταπληκτική ομάδα". Ο μόνος λόγος που θέλω να αδικηθεί μια φορά ο Ολυμπιακός, για να βγαίνω μετά να σου λέω "χαλάρωσε ρε blue με τη διαιτησία και τα 3 άδικα πέναλτι εις βάρος σας. Θα χάνατε σίγουρα. Ήταν ολοφάνερο"

Είναι προφανές πως όχι μόνο δεν έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά, αλλά ούτε και έχεις κουβεντιάσει ποτέ με ποδοσφαιριστές (έστω του επιπέδου της Λάρισας) για να καταλάβεις τι γίνεται.

Λίγο περισσότερη σκέψη προτού γράψουμε και δε θα είχαμε τόσα προβλήματα. Αλλά όταν ο στόχος είναι μόνο να βγάλουμε την κακία μας, αρχίζουμε τα "δάσκαλε που δίδασκες" και τις 30 αερολογίες που δε σημαίνουν τίποτα. Περιμένω ακόμα επιχειρήματα.

Δημοσ.

Προφανώς όταν γράφεις "δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, σας αρέσει μόνο η νίκη" δε βάζεις τον εαυτό σου μέσα καλέ μου τιμητή των πάντων. Ο Μανώλης έχει τη δέουσα αντιμετώπιση των ποδοσφαιρικών πραγμάτων και δασκαλίστικα κατακρίνει ως μεμπτά τους "λάθος", χωρίς να έχει τον πισινό του καθαρό.

Η υποκρισία έγκειται στην έγκληση εκείνων που ενδιαφέρονται για τη νίκη, από έναν που το παίζει τάχα μου υπέρ άνω, αλλά μονίμως φωνασκεί και κλαίγεται πως τα σκοτεινά κέντρα κι οι μαύροι κύκλοι του την αφαιρούν.

Επιχειρήματα μην ψάχνεις αδίκως...χρειάζεται ένα μίνιμουμ αντίληψης για να γίνουν ορατά. Κι επειδή έζησα και τα πέτρινα χρόνια, πέρα από τη διαιτητική εύνοια των 11 τελευταίων, δεν ξεροστάλιαζα όπου έβρισκα για να βγάζω τον καημό μου και να τη λέω στους άλλους πως δεν έχουν μάθει να χαίρονται το ποδόσφαιρο. Όσο για τα λοιπά φληναφήματα περί άσχετων, δεν τρέχει τίποτα. Άλλωστε οι "σχετικοί" σαν του λόγου σου, εκτός από αυτάρεσκοι είναι και δήθεν.

Edit: Μόλις διάβασα για το νεκρό. Θλίψη και δυσωδία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια σωστή πρόταση δεν έχεις γράψει πάλι:

Προφανώς όταν γράφεις "δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, σας αρέσει μόνο η νίκη" δε βάζεις τον εαυτό σου μέσα καλέ μου τιμητή των πάντων.

Φυσικά και δεν τον βάζω μέσα. Σε αντίθεση με σένα όμως, δε θεωρώ πως είμαι ο άρχοντας του σύμπαντος οπότε ότι κάνω εγώ είναι το σωστό και ότι κάνουν οι άλλοι είναι βλακεία. Είπα αυτό που είπα, ότι σε κάποιους δεν αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά η νίκη. Δεν εννοούσα ότι αφού δεν το κάνω εγώ, άρα είναι και βλακεία.

Ο Μανώλης έχει τη δέουσα αντιμετώπιση των ποδοσφαιρικών πραγμάτων και δασκαλίστικα κατακρίνει ως μεμπτά τους "λάθος", χωρίς να έχει τον πισινό του καθαρό.

Δεν κατέκρινα κανέναν. Από το μυαλό σου τα έβγαλες. Ή καλύτερα από την αντίληψη που έχεις από τον εαυτό σου πως όταν κάποιος λέει "κάποιοι δεν κάνετε ότι κάνω εγώ" ταυτόχρονα εννοεί και "άρα είστε χαζοί, γιατί εγώ είμαι ο θεός". Κάτι έγραψες και για αυταρέσκεια; Λυπάμαι, αλλά αποκαλύφτηκες.

Η υποκρισία έγκειται στην έγκληση εκείνων που ενδιαφέρονται για τη νίκη, από έναν που το παίζει τάχα μου υπέρ άνω, αλλά μονίμως φωνασκεί και κλαίγεται πως τα σκοτεινά κέντρα κι οι μαύροι κύκλοι του την αφαιρούν.

Άλλο ένα πρόβλημα κοινής λογικής. Καλή διαιτησία, δε σημαίνει να νικήσει η ομάδα μου. Καλή διαιτησία, θα πει απλώς καλή διαιτησία. Τη ζητάω όχι για να κερδίζουμε όλους τους αγώνες, αλλά για να απολαμβάνω το παιχνίδι, ακόμα και αν χάνουμε. Δεν κλάφτηκα ποτέ ότι μου αφαίρεσαν τη νίκη και το έχω κάνει υπερβολικά σαφές αυτό. Σου είχα γράψει ολόκληρες παραγράφους για το ζήτημα "μπορεί να είμασταν χειρότεροι και να χάναμε πράγματι και με καλή διαιτησία, αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ γιατί η Ελλάδα πήρε euro χωρίς να είναι καλύτερη από κανέναν αντίπαλο της". Αν εσύ από τα παραπάνω και από όλα εκείνα που σου έχω γράψει, έχεις μείνει ακόμα με την εντύπωση πως έγραψα "θα νικούσαμε σίγουρα αλλά η διαιτησία μας πήρε τη νίκη από τα χέρια" τότε τι να πω. Μάλλον γράφω σε ντουβάρι.

Θα παραδεχθείς ότι είπες χαζομάρα τέλος πάντων ή θα συνεχίσουμε να λέμε 40 φορές τα ίδια και τα ίδια;

Ας τα μεταφέρει κάποιος mod στο καφενείο των φιλάθλων παρακαλώ.

Δημοσ.

ΛΗΞΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ!!!

Νεκρος σε βολλευ γυναικων???

Πανε καλα μωρε???Α στα διαλα γιωτομπαλα, αι σιχτιρ.28 χρονια, 1η φορα το βλεπω αυτο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή η είδηση με τον νεκρό πάντως, δεν πάει στο Καφενείο των φιλάθλων. Πάει στα κοινωνικά θέματα.

Δεν έχω όρεξη πάντως να το σχολιάσω. Τα έχουμε κάνει...

Δημοσ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 22χρονος ποδοσφαιριστής της Μαρκό είναι ανάμεσα στους τραυματίες μετά από μαχαιριά στον μηρό, εξαιτίας της φανέλας της οποίας φορούσε, ενώ δεν είχε σχέση με τα επεισόδια!

Δημοσ.

Τώρα έβλεπα στο δελτίο ειδήσεων έναν αυτόπτη μάρτυρα, που ήταν στο ίδιο αμάξι με το παιδί που μαχαίρωσαν που δήλωσε ότι πριν τον σκοτώσουν ήταν πεσμένοι από πάνω του και τον χτυπούσαν και να φωνάζει ένας, " Τέλειωσε τον τέλειωσε τον είναι βάζελος !! Τι τον κοιτάς τέλειωσε τον ! "

Δηλαδή πραγματικά έλεος ...

Δημοσ.

Εγώ θα σταθώ στούς παράγοντες.Καί συγκεκριμένα στον 'αυτοκράτορα' πού λέγεται Κόκαλης τον οποίο κατηγορώ ως ηθικό αυτουργό γιά ότι ασχήμιες γίνονται με εμπλεκόμενους κόκκινους φιλάθλους.Το λέω ευθαρσώς καί το πιστεύω.Όταν ανάβει φωτιές τού τύπου έλα μωρέ οι άλλοι είναι κότες (οπότε άντε φάτε τους) ή όταν δηλώνει ότι αυτούς τούς οπαδούς έχουμε ε τι να κάνουμε κ.λ.π, τότε τι περιμένεις από τούς υπηκόους τού αυτοκράτορα.Πάρτε καί τούς άλλους προέδρους Νικολαίδη καί Τζίγγερ.Ποιός αμφιβάλλει ότι είναι ποιό φιλήσυχοι από τον Σώκρατες?Ο Νικολαίδης δεν δίστασε να 'παραδώσει' στην αστυνομία Αεκτζήδες πού έκαναν ταραχές,ενώ ο Τζίγγερ ξέρετε ότι δεν έχει καί τις καλύτερες σχέσεις με τούς οργανωμένους.Θα έλεγα ότι ο Γιαννακόπουλος έχει κάτι από Κόκαλη αλλά όχι στον ίδιο βαθμό.Θεωρώ τον Σωκράτη εν δυνάμει χουλιγκάνο από τον οποίον το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να περιμένει κλύτερες μέρες.Σε μιά πολιτεία πού νοιάζεται γιά το πρόβλημα της βίας θα έπρεπε να ξεκινήσει η κάθαρση από τα κεφάλια καί όχι από τα μισοτρελαμένα παλιόπαιδα τα ρεμάλια της κοινωνίας πού συνήθως είναι γόνοι προβληματικών οικογενειών.

Είναι αδιανόητο στη χώρα μου πού κουβαλάει τέτοια Ιστορία καί έδωσε πολιτισμό στον κόσμο να ρεζιλεύεται διεθνώς καί τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία να εκπλήσσονται γιατί έγιναν επεισόδια σε αγώνα βόλευ γυναικών!

Προφανώς γιά τον θάνατο τού νεαρού φταίνε όλοι πού συνεπλάκησαν καί δεν στέκομαι αν το θύμα ήταν κόκκινος,πράσινος,ή απλός περαστικός.

Σκέφτομαι μόνο το ζόρι πού τραβάει σήμερα η άτυχη μητέρα του.

Να χαίρονται οι Ολυμπιακοί τον πρόεδρό τους,να υπακούουν χωρίς πολύ σκέψη στις επιθυμίες του,όπως θα έκανε ένας καλός στρατός.Να χαίρεται καί εκείνος τούς οπαδούς του αφού έτσι κι αλλιώς δεν θέλει να τούς αλλάξει.Άρα το πράγμα έδεσε από εκεί.Όσο γιά τούς πράσινους καί κίτρινους οπαδούς πού θέλουν να λένε πως έχουν περισσότερο μυαλό(πολύ αμφιβάλλω) ας σκεφτούν τι πάνε να κάνουν όταν οι ομάδες τους έχουν πιό φιλειρηνική πολιτική καί οι πρόεδροί τους δεν τούς πολυγουστάρουν.Γιατί μέσα στον όχλο θα υπάρχουν καί μερικοί πού δρούν αυτοβούλως(ή μήπως όχι καί τόσο με την αίσθηση αλλά με την παραίσθηση?)

Δημοσ.

παλι οπαδικο θα το κανουμε το θεμα ?

περισυ δηλαδη στο αεκ παο στο οακα δεν εγινε και τιποτα επειδη δεν πεθανε αυτος που τον χτυπαγανε 30 ?

μολις δουμε νεκρο μας πιανει κατι

το θεμα ειναι απλο

απαγορευση εισοδου στα γηπεδα σε τετοια ατομα και διαλυση των συνδεσμων

Δημοσ.
παλι οπαδικο θα το κανουμε το θεμα ?

περισυ δηλαδη στο αεκ παο στο οακα δεν εγινε και τιποτα επειδη δεν πεθανε αυτος που τον χτυπαγανε 30 ?

μολις δουμε νεκρο μας πιανει κατι

το θεμα ειναι απλο

απαγορευση εισοδου στα γηπεδα σε τετοια ατομα και διαλυση των συνδεσμων

Γιατί τι είναι διαγωνισμός της eurovision μήπως?Άσε σε άλλο μήνυμα θα πω καί γιά την βούληση της πολιτείας.Κάποιος είπε εύστοχα ότι στην Αγγλία η Θάτσερ είχε κάτι @@ νά! καί το έλυσε το θέμα της βίας μιά καί καλή.Εδώ φοβούναται το πολιτικό κόστος!Μη βάλουν κανένα φυλακή καί χάσουν καμμιά ψήφο.

Φαίνεται πως μεγάλωσα πολύ καί από οργισμένο νιάτο πού ήμουν κατέληξα φαίνεται σοφός!Όχι, απλά έχω μικρά παιδιά καί δεν θάθελα ποτέ ούτε στη σκέψη να ζήσω αυτό πού περνάει η οικογένεια τού παιδιού.Το μόνο πού μπορώ να πω είναι να βρούν τη δύναμη να το ξεπεράσουν(αν είναι δυνατόν!) καί να θυμούνται τον γυιό τους.Τελείως χαζός λόγος γιά να χάσει κανείς τη ζωή του ρε παιδιά.Σκεφτείτε λίγο καί μην πείτε α! αφού είναι έξω από το σπίτι μου τι με νοιάζει εμένα!Λάθος σκέψη.Γιατί αύριο δεν ξέρεις τι σού ξημερώνει.Εδώ διάβασα ότι στο πεδίο της..μάχης βρέθηκαν παίχτες μιά άλλης ομάδας πού έτυχε να φορούν πράσινες φανέλες νομίζω τού Μαρκό ήταν καί έφαγε κάτι χοντρές ένας ποδοσφαιριστής!Το ακούσατε έτσι?Δεν πρέπει να είναι ψέμμα.

Δημοσ.

Οκ οι "κόκκινοι" μαζευτήκανε μόνοι τους να κάνουν φασαρίες και (όλως τυχαίως) περνάγε και ένας στόλος απο "πράσινους" με στυλιάρια και τα σχετικά....τι σου είναι η τύχη ρε παιδί μου

Δημοσ.
Οκ οι "κόκκινοι" μαζευτήκανε μόνοι τους να κάνουν φασαρίες και (όλως τυχαίως) περνάγε και ένας στόλος απο "πράσινους" με στυλιάρια και τα σχετικά....τι σου είναι η τύχη ρε παιδί μου

Από πού φαίνεται ότι ήταν θέμα τύχης?Πρόκειται περί προσυμφωνημένης σύρραξης.Οι μεν γνώριζαν τι θα έκαναν οι άλλοι.Εξ άλλου είχαν φροντίσει καί τον οπλισμό τους.

Γιατί δεν πήγαν αγκαλιά όλοι να απολαύσουν τις ατελείωτες..μπουτάρες των κοριτσιών τού βόλλευ καί να το ευχαριστηθούνε κιόλας ηδονοβλεπτικά?Αλλά γούσταραν να δούν αίμα.Άρρωστα πράγματα δηλαδή.Σιγά τα ηρωικά κατορθώματα.Πόσοι δειλοί απ αυτούς θα έκαναν την... πάπια δεν θα έβγαζαν κιχ αν ήταν μόνος του ο καθένας?Αλλά μέσα στον όχλο όλοι γίνονται άντρες.Τι κατάφεραν τελικά?Κάποια μητέρα να μην έχει πλέον τον γυιό της!

Κάφροι ε!! κάφροι.Λίγο μυαλό ρε παιδί μου καί αυτό κακής ποιότητας.

Δημοσ.

Skia11 ξέρεις τι ωραία θα ήτανε αν όλως τυχαίως ήταν εκεί μερικοί ένοπλοι και τα καθαρίζανε τα μ@λ@κισμέν@ που σκοτώνουνε τον κόσμο???

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι χέστες, που πάνε 150 άτομα να δείρουν 10 παιδάκια που πάνε για προπόνηση ή να δούνε βόλει...

Σκότωμα με μια σφαίρα στο κεφάλι και πέταμα τα πτώματα στο ποτάμι. Τι δικαστήρια και αηδίες...

Αυτά βλέπει ο κόσμος και έχει σιχαθεί και το ποδόσφαιρο και τα γήπεδα. Εγώ δεν είμαι με καμία ομάδα (εντελώς πληροφοριακά το λέω), δε βλέπω κανέναν αγώνα πέρα από της Εθνικής. Αλλά όταν βλέπω τον Νικολαίδη να ξεκινάει κάτι που έπρεπε να έχουν ξεκινήσει οι μεγάλοι "δήθεν" πρόεδροι κόκκινοι και πράσινοι από καιρό και αντί να πάρουν το μέρος του, τον πολεμάνε κιόλας, καταλαβαίνω πόσο στημένο ή όχι είναι το όλο σκηνικό, είτε αυτό λέγεται πρωτάθλημα, είτε κύπελο, είτε οδομαχία... Ασταδιάλα πια...

Δημοσ.
Skia11 ξέρεις τι ωραία θα ήτανε αν όλως τυχαίως ήταν εκεί μερικοί ένοπλοι και τα καθαρίζανε τα μ@λ@κισμέν@ που σκοτώνουνε τον κόσμο???

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι χέστες, που πάνε 150 άτομα να δείρουν 10 παιδάκια που πάνε για προπόνηση ή να δούνε βόλει...

Σκότωμα με μια σφαίρα στο κεφάλι και πέταμα τα πτώματα στο ποτάμι. Τι δικαστήρια και αηδίες...

Αυτά βλέπει ο κόσμος και έχει σιχαθεί και το ποδόσφαιρο και τα γήπεδα. Εγώ δεν είμαι με καμία ομάδα (εντελώς πληροφοριακά το λέω), δε βλέπω κανέναν αγώνα πέρα από της Εθνικής. Αλλά όταν βλέπω τον Νικολαίδη να ξεκινάει κάτι που έπρεπε να έχουν ξεκινήσει οι μεγάλοι "δήθεν" πρόεδροι κόκκινοι και πράσινοι από καιρό και αντί να πάρουν το μέρος του, τον πολεμάνε κιόλας, καταλαβαίνω πόσο στημένο ή όχι είναι το όλο σκηνικό, είτε αυτό λέγεται πρωτάθλημα, είτε κύπελο, είτε οδομαχία... Ασταδιάλα πια...

μπράβο ρε!

πολύ έξυπνος! ιδιοφυία! τι γαμάτα που τα λες πίσω από το pc σου!

Τώρα αν βρεθεί κανάς πιο μ*λ*ας κ το κάνει, μην αγχωθείς..Πολύ μαγκιά, γουστάρω ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...