Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oχι εγω θελω να μην παρερμηνευεις αυτο που ποσταρα.Δεν εχω αναγκη να ακουσω για ιστοριες κλπ.Οτι γραφεται δε ξεγραφεται,απο πλευρας ιστοριας.Εγω απλα εκανα ενα σχολιο για τις θεσεις που οδηγουν στο uefa,τπτ παραπανω

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Oχι εγω θελω να μην παρερμηνευεις αυτο που ποσταρα.Δεν εχω αναγκη να ακουσω για ιστοριες κλπ.Οτι γραφεται δε ξεγραφεται,απο πλευρας ιστοριας.Εγω απλα εκανα ενα σχολιο για τις θεσεις που οδηγουν στο uefa,τπτ παραπανω

Ας μην πρόσθετες ειρωνικά την λέξη Ιστορικός.Αυτό ακριβώς ήταν η 'εστία' τού κακού:-D

Δημοσ.

Geovard εισαι υπερβολικος.... Ιστορικο λενε τον Πανιωνιο οπως πχ λενε τον Ηρακλη "γηραιο". δεν νομιζω οτι ο xrest υπαινίχθηκε κατι...

Οσον αφορα το θεμα καθε ομαδα εχει την μικρη ή μεγαλη ιστορια της. Το θεμα ειναι να μπορουν οι νεες γενιες να ανταπεξελθουν σε αυτην την ιστορια οχι οπως πχ τα δικα μας καμαρια (του Παναθηναικου)

Ο Πανιωνιος καλω ή κακως ειναι αυτη τη στιγμη η παλαιοτερη ομαδα της σουπερ λιγκα. και κατα τη γνωμη μου η μοναδικη αμιγως προσφυγικη ομαδα καθως μεχρι το 22 (για 32 χρονια) αγωνιζοταν στη Σμυρνη, ξεριζωθηκε και συνεχισε στην Αθηνα

Δημοσ.
Geovard εισαι υπερβολικος.... Ιστορικο λενε τον Πανιωνιο οπως πχ λενε τον Ηρακλη "γηραιο". δεν νομιζω οτι ο xrest υπαινίχθηκε κατι...

Οσον αφορα το θεμα καθε ομαδα εχει την μικρη ή μεγαλη ιστορια της. Το θεμα ειναι να μπορουν οι νεες γενιες να ανταπεξελθουν σε αυτην την ιστορια οχι οπως πχ τα δικα μας καμαρια (του Παναθηναικου)

Ο Πανιωνιος καλω ή κακως ειναι αυτη τη στιγμη η παλαιοτερη ομαδα της σουπερ λιγκα. και κατα τη γνωμη μου η μοναδικη αμιγως προσφυγικη ομαδα καθως μεχρι το 22 (για 32 χρονια) αγωνιζοταν στη Σμυρνη, ξεριζωθηκε και συνεχισε στην Αθηνα

Κατάλαβα λάθος λοιπόν.Νόμιζα ότι ήταν υπαινιγμός ειρωνεία γιά τον ΟΦΗ.Ανέκαθεν είχα σεβασμό γιά τον Πανιώνιο καί σε ότι κουβαλά αυτό το όνομα στο πέρασμα των χρόνων.Χώρια πού αυτή η ομάδα ανέδειξε τούς καλύτερους επιθετικούς της Ελλάδας.Ζητάω συγγνώμη.

Δημοσ.
Ο Νέος Πανιώνιος αν δεν απατώμαι υπάρχει λιγάτερο από 5 χρόνια...

Eιναι η περιπτωση που λεγαμε που ενα σωρο αχρηστοι (Μπεος, Τζιγγερ) καταστρεφουν την ενδοξη ιστορια της καθε ομαδας

Δημοσ.

Μόλις τώρα άκουσα στην έρα σπόρ ότι η έπο (γκακάτσης κ ποιοί άλλοι? - δεν διευκρίνησαν ακριβώς)

ίδρυσε λέει εταιρεία στοιχημάτων στην ελλάδα ?!?!?!

Έτσι τώρα έχουν και διατητές στη δικαιοδοσία τους αλλά και εταιρεία στοιχημάτων !

Κορυφαίο έτσι ;;;

Δημοσ.

Νέα δεδομένα στο χώρο του ελληνικού στοιχήματος έρχεται να δώσει η ΕΠΟ, πηγαίνοντας "κόντρα" στην ΟΠΑΠ ΑΕ. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας σκέφτεται να ιδρύσει ανώνυμη εταιρεία με την ονομασία "Ευ Αγωνίζεσθαι" κάτι που σημαίνει πως το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ έως το 2020, ίσως να μην ισχύσει. Η εταιρεία αναμένεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου να κρατήσει το μονοπώλιο αλλά σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί, τότε το ελληνικό στοίχημα στην Ελλάδα, θα πάρει άλλη τροπή

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=45156

Δημοσ.

Δηλαδη θα εχουμε και δευτερη στοιχηματικη εταιρεια στην Ελλαδα?? Επιτελους...Ανοιξε η αγορα και νομιζω οτι ειναι η αρχη για να δουμε και ξενες εταιρειες να εισερχονται στην ελληνικη αγορα...

Δημοσ.
Δηλαδη θα εχουμε και δευτερη στοιχηματικη εταιρεια στην Ελλαδα?? Επιτελους...Ανοιξε η αγορα και νομιζω οτι ειναι η αρχη για να δουμε και ξενες εταιρειες να εισερχονται στην ελληνικη αγορα...

δυο εταιρείες υπάρχουν ήδη στην ελλάδα απλά υπάρχει μια αδεια για την διοργάνωση του στοιχήματος.

Δημοσ.

χχμμμμ...μαγικό θα ήταν,να δώσει τη δυνατότητα στους παίχτες, να παίζουν πόσες κίτρινες θα δωθούν...

ή πόσα φάουλ!!κλπ!

πιθανές απαντήσεις:

1) κίτρινες 0-2 2) 3-4 3)6 κ πάνω!

κ ο διαιτητής να δίνει .....5 κίτρινες για παράδειγμα *(εντελώς τυχαία)!!!!

Δημοσ.
Eιναι η περιπτωση που λεγαμε που ενα σωρο αχρηστοι (Μπεος, Τζιγγερ) καταστρεφουν την ενδοξη ιστορια της καθε ομαδας

Κάτω τα ξερά σας από τη θεότητα που λέγεται Μπέος!!

Εξαιτίας σας δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση.

Θυμάστε τότε που έπεφτε μόνος του πάνω στους σεκιουριτάδες της ΕΠΟ κ φώναζε "ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!" κ τους έπαιρνε παραμάζωμα με τα χέρια κάτω?

Τέτοιες στιγμές δυστυχώς δεν τις ζούμε πια..

Δημοσ.
Εγώ ας πούμε που υποστηρίζω Λάρισα, προφανώς απολαμβάνω το παιχνίδι και όχι τη νίκη, γιατί αλλιώς θα ήμουν το μισό χρόνο "τα λεφτά μου πίσω"

Καλά υπάρχουν κι οι άλλοι που τα 2/3 της χρονιάς κλαίγονται για τα διαιτητικά όργια που συμβαίνουν εις βάρος της αδικημένης ομάδας τους. Τα σχόλια για τον Αλωνεύτη αντικαθίστανται από το ανάθεμα στον κλέφτη κόρακα που ακολουθεί τα κέντρα των αποφάσεων του αθηναϊκού κατεστημένου.

Η απόλαυση του παιχνιδιού σε όλο της το μεγαλείο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Καλά υπάρχουν κι οι άλλοι που τα 2/3 της χρονιάς κλαίγονται για τα διαιτητικά όργια που συμβαίνουν εις βάρος της αδικημένης ομάδας τους. Τα σχόλια για τον Αλωνεύτη αντικαθίστανται από το ανάθεμα στον κλέφτη κόρακα που ακολουθεί τα κέντρα των αποφάσεων του αθηναϊκού κατεστημένου.

Η απόλαυση του παιχνιδιού σε όλο της το μεγαλείο.

Σ' αυτή τη χώρα, ναι, υπάρχουν αναγκαστικά και αυτοί (και φυσικά θα υπάρχουν όσο υπάρχει το αντικειμενικότατο αυτό πρόβλημα που μόνο όσοι ζουν στην κοσμάρα τους δεν έχουν αντιληφθεί) και κατά καιρούς είμαι ένας από αυτούς. Ευτυχώς όμως δεν παίζουμε συνέχεια με τον Ολυμπιακό, οπότε κατά καιρούς μπορούμε και απολαμβάνουμε και το παιχνίδι εκτός από το να ασχολούμαστε με τις βλακείες που δημιούργησαν οι Κόκκαλης και σία.

Φυσικά δεν σχολιάζουμε ποτέ κανέναν άλλο αγώνα της Λάρισας εκτός από αυτούς που παίζουμε με ΠΟΚ, γιατί για κάποιο λόγο το αθηναϊκό κατεστημένο (στο οποίο ειρωνικά αναφέρεσαι) μας έχει χεσμένους όλη την υπόλοιπη χρονιά (όταν δηλαδή σχολιάζουμε τον Αλωνεύτη αντί για τους διαιτητές).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...