Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
.

Είδες τι λίγος φάνηκε ο Σαλπιγγίδης σήμερα; Είναι επειδή είναι άμπαλος ή επειδή ο ΠΑΟ παίζει σαν τα Κάτω Σούρμενα;

Α μαλιστα, αρα ο Σαλπι πρεπει σε ΚΑΘΕ ματς που δεν σκοραρει να βγαζει αλλιως τα καστανα απο την φωτια για να δειξει οτι δεν ειναι,τι?Γκεκας!!...μαλιστα.3 αρ σινγκινγκ εντ 2 αρ ντανσινγκ.

Δε φταίει που ο Γκέκας υποτίθεται ότι ήταν άμπαλος. Φταίει που ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα.
Και σε ξαναρωταω, πως ο Γκεκας ειναι παιχταρας ατομικα!!περιμενω απαντηση στο ερωτημα ΓΙΑΤΙ να τον παρει πχ η Μπαγερν ή η Αρσεναλ

Και φυσικά, αυτά τα γραφικά 7-2 που είναι λόγια για να βρεις κάτι να "απαντήσεις" τα αντιπαρέρχομαι.

Η αναγκη που εγινε φιλοτιμο ε?

Πουθενά δεν είπα ότι ο Γκέκας θα σου λύσει το πρόβλημα. Το αντίθετο. Εσύ ρώτησες πριν "Είδαμε πρόσα πρωταθλήματα πήραμε με το Γκέκα". Φυσικά κανένα. Αυτό που σου λέω είναι ότι δε φταίει η αμπαλοσύνη του Γκέκα. Αυτός τη δουλειά του την έκανε μια χαρά για τα μέτρα της ομάδας

Αν εσενα τα μετρα του Παναθηναικου ειναι ο παικτης που περιμενει να δουλεψουν αλλοι 10 για να σπρωξει την μπαλα στα διχτυα, δεκτον...

Δες αυτό που σου λέω για το Σαλπιγγίδη. Δες πως εξαφανίστηκε μέσα στη γιόμα. Άμα πάρω το Γκέκα και βάλω το Γκιγκς και το Σκόουλς να του σερβίρουν τρεις καλές πάσες, Ρούνεϊ μπορεί να μη γίνει, αλλά πάντως τη δουλειά του θα τη κάνει. Και φυσικά, πες μου εσύ που είσαι και οπαδός της Μάντσεστερ πόσες από τις σημερινές "ευκαιρίες" του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να κάνει γκολ ο Ρούνεϊ.

Η μαγκια ειναι στα bold. Αυτο σου λεω για τον Γκεκα.Οτι πανε να μας τον κανουν Ρουνευ.Και εγω για Ρουνευ δεν τον βλεπω. Και πολλοι αλλοι επισης γιαυτο αν και απο σκοραρισμα ειναι 1ος στην Γερμανια δεν σκιζεται να τον παρει η Μπαγερν.

Σημερα ο Ρουνευ θα εκανε και 2 φασεις μονος του.ΟΧΙ δεν θα ηταν ο Ρουνευ της Γιουναιτεντ αλλα ΝΑΙ θα ηταν καλυτερος του Φανη-ΚΑΙ του Σαλπι ΣΗΜΕΡΑ.

Επιμένω, γιατί προτάσω το επιχείρημα ότι ο Γκέκας δεν ήταν καθόλου χειρότερος από τους τωρινούς στράικερ του ΠΑΟ. Όπως θάβεται ο Σαλπιγγίδης από τις ομορφιές του Τζιόλη, λ.χ., έτσι θαβόταν πέρυσι ο Γκέκας. Τον πανάκριβο Σαλπιγγίδη, όμως, δεν κοτάει να τον βρίσει κανένας. Το φτηνό Γκέκα με τις ανταύγειες τον είχαν όλοι εύκολο.

Πας καλα?Να βρισει καποιος τον Σαλπι-αν και υπαρχουν καφροι που το κανουν-γιατι???Επειδη σερνομαστε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο περσυ-που τουλαχιστον ειχες ενα Γκονζαλεζ να βγαζει καμια μπαλια-και ομως αυτος τρεχει,πασαρει, σεντραρει,μαρκαρει?

Ο Φανουλης, με δημιουργικοτερη ομαδα καταφερε μια παπαρια και μου εβγαινε οταν χασαμε το πρωταθλημα προπερσυ με την ΑΕΚ να ρωταει εξω απο τα αποδυτηρια αν εβαλε γκολ ο Λουτσιανο!!!Αλλα περα απο το τι καταφερε, ο Γκεκας οταν δεν σκοραρε-και αυτο ισχυει και στην Μποχουμ-ΥΠΗΡΧΕ στο γηπεδο?

Δεν ξέρω αν υπάρχει. Απλώς, με τους βετεράνους που μου έφερες για παράδειγμα (μόνο ένας από αυτούς, ο θρυλικός Βαζέχα στη θέση του Γκέκα, οι άλλοι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε) δείχνεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να σκεφτούμε ποιος θα ερχόταν στον ΠΑΟ με 400.000 ευρώ καλύτερος του χασογκόλη.

Μαλλον εσυ με το να αποφευγεις μια πληρωμενη απαντηση στην ερωτηση που ΕΣΥ εθεσες δειχνεις οτι αρνεισαι να πεις μια φορα "Ναι,ειχα αδικο". ΠΡΟΦΑΝΩΣ οταν ρωτουσες

Συγγνώμη, επειδή πολύ τη διαβάζω αυτή τη φαιδρά πορτοκαλέα, ότι ο τάδε και ο δείνα δεν είναι "άξιος" για το μεγαλείο κάτι κολοσσών τύπου Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού κτλ., θα είχες την ευγενή καλοσύνη να μου ονομάσεις πέντε-έξι παίκτες που "κάνουν" για τον Παναθηναϊκό;
ξεχασες-γκουχου bullshit γκουχου- το "στη θεση του Γκεκα" ε? Δεν μπαινω ΚΑΝ στον κοπο να παιξω το παιχνιδι σου και να σου αναφερω Λυμπεροπουλο και (υγιη) Ολισαντεμπε και απλα σου τονιζω πως σου ανεφερα αξιους παικτες, ΜΙΚΡΟΤΑΤΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ οταν ηρθαν που εχουν παιξει στον Παναθηναικο μπας και σου ανοιξω τα ματια αλλα ματαια...

Κοίτα, είναι απλό. Εσύ λες ότι ο Γκέκας είναι άμπαλος. Το στηρίζεις στην αίσθηση που σου άφησε ένας παίκτης που τρία χρόνια τώρα σκοράρει αβέρτα.

Οχι, το στηριζω στα ματια μου που δεν εβλεπαν Γκεκα στο γηπεδο παρα μονο στο ματριξ οταν σκοραρε. Εσυ εισαι αυτος που στηριζει την αποψη του περι παικταρα Γκεκα στο φυλλο αγωνος χωρις να θυμασαι-η μαλλον να κανεις οτι δεν θυμασαι-τους ιδιους τους αγωνες.

Σου φταίει ένας επιθετικός που η μεσαία σου γραμμή είναι ανύπαρκτη και η άμυνα έχει για κολώνα το Γκούμα...

Για κανε κανα quote ΠΟΥ το ειπα αυτο...Για την ανικανοτητα του Τζιωλη να περασει μια καθετη φταιει ο Τζιωλης, οι προπονητες του, ο Τζιγγερ, ο Λιβαθηνος δεν ξερω ποιος. Παντως οχι ο Γκεκας, ο Σαλπι, ο Βαζεχα, ο Αντωνιαδης.

ΑΚΡΙΒΩΣ για τον ιδιο λογο για την ανυπαρξια του Γκεκα περα απο το σκοραρισμα ΟΤΑΝ δεν μας εσπαγε τα νευρα με τις χαμενες ευκαιριες φταιει ο Γκεκας και οχι ο Ζαβραδινος. Τοσες χαμενες ευκαιριες δεν τις εφτιαχνε μονος του, ετσι?Καποιος του τις ετοιμαζε.

Για να παραδεχτείς ότι τελικά ο Γκέκας δεν είναι τόσο ανίκανος όσο θα ήθελες να πιστεύεις, έχεις την απαίτηση να βγει πρώτος σκόρερ τρία χρόνια στη Μπουντεσλίγκα (!!!!) ή να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που κανείς από αυτούς που μνημόνευσες (καλά, για τους τωρινούς απλά γελάμε) δεν πήρε. Δηλαδή, για να πεις "τον εκτίμησα λάθος" του ζητάς να κάνει κάτι που στράικερ των εκατομμυρίων ευρώ δεν το έχουν πετύχει...

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΤΕ!!! Αν καταφερει αυτα που λες θα δεχτω οτι ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΚΟΛΤΖΗΣ! Για να τον πω μεγαλο παικτη-αν και σε αυτο δεν νομιζω να καταλαβαινεις την διαφορα-πρεπει να τον δω να βελτιωνεται ΠΕΡΑ απο το γκολ.

Καλα το "να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που κανείς από αυτούς που μνημόνευσες" ειναι ολα τα λεφτα!! Ο Σοουζα και ο Μινχ που παιζανε μωρε...σε κατι Ντορτμουντ, Ιντερ,Μπαγερν.Μικροπραγματα. Ο Βαζεχα με τον Βαντσικ δεν αλλαξαν ποτε ομαδα, σε εποχες που υπηρχαν ακομα σημαιες, σε εποχες που παιζαμε στους 4 της Ευρωπης. Ο δε Σειταριδης που πηγε μωρε, σε μια πως την λενε Πορτο οταν ηταν πρωταθλητρια Ευρωπης, σε μια Ατλετικο Μαδριτης, ε ναι μωρε, αποτυχια ολοι τους, ειχα αδικο:mrgreen:

Καλά...τρικυμία. Ρωτάω: ο Γκέκας είναι λίγος. Ποιον θέλεις; Πόσο στοιχίζει; Το συζητάει καν να έρθει στο μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που λέγεται ΠΑΟ; Αφού ο Γκέκας είναι λίγος, πες μου ποιον θέλεις. Όχι ένα γενικό και αόριστο δε μου κάνει ο Γκέκας. Ούτε εμένα. Αλλά στον Παναθηναϊκό ο Τόρες δεν έρχεται, τι να κάνουμε τώρα;

Τρικυμια με εχει πιασει γιατι ενω εγω μπορω να απαντησω -και μαλιστα χωρις να ειμαι υποχρεωμενος γιατι δεν ειμαι σκαουτερ να ξερω ολους τους επιθετικους-

Κεζμαν

Τομασον

Καβεναγκι

Λοβ

(μην σου πω για Κοκε που δεν τον ηξερε κανεις αλλα τον βρηκε ο Αρης και τωρα ειναι ο παικτης με το μεγαλυτερο ποσοστο "ευστοχιας" στο πρωταθλημα)

εσυ επιμενεις να μην απαντας

Για πες εσυ...να υποθεσω εσυ με Γκεκα, Κυριακο, Φυσσα, Γκαλινοβιτς, Χαραλμπιδη και Επαλε εισαι καλυμενος ετσι?

Ετσι μπραβο, οταν δεν εχουμε επιχειρηματα, πρεπει να κανουμε μοκο μπας και ψαρωσει κανεις, αλλα δεν...ετσι ετσι...

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ετσι μπραβο, οταν δεν εχουμε επιχειρηματα, πρεπει να κανουμε μοκο μπας και ψαρωσει κανεις, αλλα δεν...ετσι ετσι...

Μιλάει ο "αναλυτής" που πετάει ένα bullshit για να μου δείξει τι; Πφφφτ, γελοιότητες.

Με λίγα λόγια, γιατί δεν μπορώ τους μεγάλους -γκούχου Ντελκ, γκούχου- αναλυτές. Αυτοί κάνουν για το Φως και πάνω...

Ο Γκέκας δεν είναι παιχταράς. Προφανώς, όμως, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί εδώ και μία τριετία-τετραετία κάνει τη δουλειά του, ήτοι βάζει το τόπι στο πλεχτό, δεν είναι και το άμπαλο που προσπαθείς να με πείσεις ότι είναι.

Στο ξαναλέω: για τα μέτρα του ΠΑΟ, μια χαρά επιθετικός είναι. Δε σου κάνει; Δικαίωμά σου. Κρίμα που με τα γκολ που βγάζει σε ρίχνει έξω και στις "προβλέψεις" σου στην αρχή που πήγε Μπουντεσλίγκα.

Και αυτά τα επιχειρήματα, άμα είναι καλός γιατί δεν τον παίρνει η Άρσεναλ, είναι αστεία. Πού λέω εγώ ότι είναι επιπέδου Άρσεναλ; Λέω, ότι είναι ένας επαρκής παίκτης που κάνει τίμια τη δουλειά του και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα.

Θα καθόμουν να σου απαντήσω και στις άλλες "προβλέψεις" που κάνεις, αλλά επειδή θα αρχίσεις πάλι τις light βρισιές για να μου δείξεις τη γλωσσομάθεια και το χιούμορ σου, σταματάω εδώ.

Δημοσ.
.

Με λίγα λόγια, γιατί δεν μπορώ τους μεγάλους -γκούχου Ντελκ, γκούχου- αναλυτές

Βεβαια εκτος του Τονυ εχω πει για το μπασκετ και μεχρι στιγμης πεφτω μεσα, για τον Σισκαουσκας και μεχρις στιγμης πεφτω μεσα, για τον Μπετσιροβιτς και μεχρις στιγμης πεφτω μεσα, για τον Μποβιο και μεχρις στιγμης πεφτω μεσα και βεβαια εχω κανει και λαθη οπως για το υλικο στο ποδοσφαιρο, για τον Γιαφτοκας κτλ Αλλα ειπαμε, η επιλεκτικη μνημη ειναι γνωρισμα ορισμενων εδω μεσα.

για τα μέτρα του ΠΑΟ, μια χαρά επιθετικός είναι. Δε σου κάνει;
Ωπα ωπα, εννοεις για τα μετρα ΣΟΥ για τον Παναθηναικο ειναι μια χαρα.Προφανως χρειαζεται να αλλαξεις μεζουρα.

Ελπιζω του χρόνου να τον χειροκροτησεις με την φανελα του γαυρου.

Κρίμα που με τα γκολ που βγάζει σε ρίχνει έξω και στις "προβλέψεις" σου στην αρχή που πήγε Μπουντεσλίγκα.

Περαν του γεγονοτος οτι δεν εχει αρχισει και κανα καταιγισμο ετσι? 13 γκολ εχει βαλει, για ονομα πια!!!! Σου ανεφερα 3 παικτες πρωτους σκορερ την τελευταια 6ετια στην Γερμανια που δεν ηταν και κανα σοβαρο ονομα και ολοι ειχαν 21-24 γκολ.Αμα κανεις θεμα για 13 γκολ...

Λέω, ότι είναι ένας επαρκής παίκτης που κάνει τίμια τη δουλειά του και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα.
Ή οπως λενε και στο Fight Club "ο τίμιος Φανης Γκεκας"

Θα καθόμουν να σου απαντήσω και στις άλλες "προβλέψεις" που κάνεις, αλλά επειδή θα αρχίσεις πάλι τις light βρισιές για να μου δείξεις τη γλωσσομάθεια και το χιούμορ σου, σταματάω εδώ.

Ε τι να κάνουμε, ορισμενοι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε 4συλλαβες λεξεις και να λες και ευχαριστω που εχω περιοριστει στο χιουμορ και δεν εχω περασει στον σαρκασμο.

Και μιας και τελειωσες αποτι λες,να σου φερω Hexalen ή θα συνεχισεις να κανεις γαργαρα μονο αναπαντητα ερωτηματα?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε τι να κάνουμε, ορισμενοι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε 4συλλαβες λεξεις και να λες και ευχαριστω που εχω περιοριστει στο χιουμορ και δεν εχω περασει στον σαρκασμο.

Τρόμαξα τώρα. Πραγματικά. Μη, μην εξαπολύσεις το σαρκασμό σου. Έλεος. Φτάνουν οι αναλύσεις σου.

Παρεμπιπτόντως (πεντασύλλαβη), σαφώς και έχεις περάσει ήδη στο σαρκασμό. Απλώς, όπως και τα επιχειρήματά σου (όταν δεν καταφεύγεις σε light ύβρεις και transliterated σαρκασμούς στυλ τρία πουλάκια) το χιούμορ σου είναι πολύ υψηλού επιπέδου για να το εκτιμήσουμε εδώ μέσα. Χαραμίζεσαι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά ο Γκέκας είναι καλός παίχτης ή όχι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω. Εξαρτάται ποιον ρωτάς και τι βαρύτητα δίνεις στη γνώμη αυτού που ρωτάς.

Αυτό που ξέρω, όμως, ότι η Λάρισα έχει βάλει όλα τα αυγά της για την Ευρώπη στο καλάθι του κυπέλου μετά τη χθεσινή ομορφιά με τον Ηρακλή.

Ουπς, αυτό έπρεπε να το γράψω στο thread της Λάρισας...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αυτό που ξέρω, όμως, ότι η Λάρισα έχει βάλει όλα τα αυγά της για την Ευρώπη στο καλάθι του κυπέλου μετά τη χθεσινή ομορφιά με τον Ηρακλή.

Οι συζητήσεις λένε ότι δεν καιγόμαστε για Ευρώπη ακόμα. Προφανώς η ομάδα θέλει καλύτερη προετοιμασία.

Δεν έχουμε κάνει πάντως κακές εμφανίσεις σε σχέση με των αντιπάλων, δηλαδή κάναμε 3 ήττες με ΟΦΗ, ΑΕΚ, Ηρακλή όπου κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια μπορούσε να κερδηθεί και από τις δύο ομάδες (στο δε με τον ΟΦΗ παίξαμε και καλύτερα).

Το "ομορφιά" αν είναι ειρωνικό δεν το νιώθω. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και αφού δεν ήρθε το γκολ προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το χ για να είμαστε σίγουροι για την κατηγορία. Ο Ηρακλής εντελώς τυχαία σκόραρε, ούτε μια πάσα δεν μπορούσαν ν' αλλάξουν.

Εδώ κοτζάμ ΑΕΚ προσπαθεί να κρατήσει τις νίκες της και εσύ μου λες τώρα για τη Λάρισα; Το πρωτάθλημα τελειώνει.

Anyway, αδιάφορη ήττα για μένα. Εμείς εδώ το κύπελλο θέλουμε. Τον τίτλο!

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, καμία ειρωνία για το ομορφιά. Απλά, κατά την άποψή μου, ήταν ένα ακόμη κάκιστο παιχνίδι από αυτά που επιλέγω να δω τον τελευταίο καιρό. Κι όχι μόνο από Ελλάδα.

Τραγωδία, πως το λένε. Θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ του κατενάτσιο (κατά τα άλλα ο Σάντος ήταν βαρετός), ο Παναθηναϊκός δε χρειάζεται ειδικό σχολιασμό, ο Ολυμπιακός είναι με τον ορό των μεταγραφών και σε πιάνει μια απελπισία.

Δε το λέω ειρωνικά, αλλά είναι ομάδα για Ευρώπη η Λάρισα, που χάνει από αυτόν τον Ηρακλή; Μακάρι να το πάρει το κύπελο, αλλά από ομάδα που θέλει να φλερτάρει με την Ευρώπη περίμενα κάτι καλύτερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, όπως είπα, 1) δεν είναι ομάδα για Ευρώπη και 2) η ήττα από τον Ηρακλή ήταν εντελώς τυχαία (πραγματικά δε θα βρεις δεύτερη ευκαιρία του Ηρακλή στο β' ημίχρονο πριν το γκολ, νομίζω είχε και άλλη μια στα 5 πρώτα λεπτά αλλά δε θυμάμαι τρίτη)

Γενικά φέτος το πρωτάθλημα κ το κύπελλο είναι αλλ' αντ' άλλων.

Πάντως πρέπει να έχεις σε εκτίμηση την ομάδα ώστε να περιμένεις πράγματα συγκεκριμένα από αυτήν, όταν δεν υπάρχει ούτε μια ομάδα που να παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων. Ο ΟΦΗ παίρνει παιχνίδια όπως τα παίρνει, ο ΠΑΟΚ σ-ε-ρ-ν-ε-τ-α-ι, η Ξάνθη δεν μπορεί να σκοράρει και οι τρεις μεγάλοι δεν τα πάνε καλύτερα (βέβαια παίρνουν τα αποτελέσματα, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για το θέμα που κουβεντιάζουμε)

Δημοσ.
Ο ΟΦΗ παίρνει παιχνίδια όπως τα παίρνει

Τι υπονοείς ρε κουμπάρε.Πως τα παίρνει δηλαδή?Ο ΟΦΗ πού έχει να αντιπαλέψει συν τοίς άλλοις Θεούς καί..διαιτητές.Μακάρι καί άλλες ομάδες να ήταν σαν τον ΟΦΗ.Λίγος σεβασμός στην ιστορία δεν βλάπτει.

Ο θείος πέρυσι έφαγε τα κομμάτια του να ρίξει την ομάδα αλλά είχε βαθειές ρίζες το δέντρο καί ο Σώκρατες δεν μπόρεσε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τι υπονοείς ρε κουμπάρε.Πως τα παίρνει δηλαδή?Ο ΟΦΗ πού έχει να αντιπαλέψει συν τοίς άλλοις Θεούς καί..διαιτητές.Μακάρι καί άλλες ομάδες να ήταν σαν τον ΟΦΗ.Λίγος σεβασμός στην ιστορία δεν βλάπτει.

Ο θείος πέρυσι έφαγε τα κομμάτια του να ρίξει την ομάδα αλλά είχε βαθειές ρίζες το δέντρο καί ο Σώκρατες δεν μπόρεσε.

Ναι, είδα τι διαιτησία είχατε να πολεμήσετε στη Λάρισα.

Επίσης στα 5-6 παιχνίδια που τον είδα φέτος (τα 4 με τη Λάρισα) δεν ήταν καθόλου καλός.

Το παίρνω πίσω παρόλα αυτά, γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ. Απλά αυτή την αίσθηση είχα (ότι τα παίρνει με το ζόρι). Δεν μπορώ να το στηρίξω, οπότε το κόβω...

ΥΓ. Η ιστορία τι σχέση έχει με όλα αυτά; Ανέφερα πολύ ιστορικότερες ομάδες του ΟΦΗ...

Δημοσ.
Ναι, είδα τι διαιτησία είχατε να πολεμήσετε στη Λάρισα.

Επίσης στα 5-6 παιχνίδια που τον είδα φέτος (τα 4 με τη Λάρισα) δεν ήταν καθόλου καλός.

Το παίρνω πίσω παρόλα αυτά, γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ. Απλά αυτή την αίσθηση είχα (ότι τα παίρνει με το ζόρι). Δεν μπορώ να το στηρίξω, οπότε το κόβω...

ΥΓ. Η ιστορία τι σχέση έχει με όλα αυτά; Ανέφερα πολύ ιστορικότερες ομάδες του ΟΦΗ...

Κανείς δεν είπε ότι είναι Μπαρτσελόνα ο ΟΦΗ.Αλλά μαζί με τη Λάρισα ιστορικά είναι ότι καλύτερο έιχε να προσφέρει η επαρχία.Δεν βάζω τη Θεσσαλονίκη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν έχει ιστορία. Είπα ότι δεν έχει σχέση το αν έχει ή όχι ιστορία.

Δημοσ.

Θεωρω οτι η 4 και 5 θεση θα καταληξει σε Παοκ και Αρη αντιστοιχα.Αν τελικως η 6η δωσει uefa εκει θα παλεψει η Πανιωναρα με τον Οφη.Δε ξερω ομως κατα ποσο ο Παοκ μπορεσει να δωσει τα 2 εκκ για την συμμετοχη του στο uefa,με αποτελεσμα να υπαρχει η πιθανοτητα να βγει ο 7ος.Απο αυτες τις ομαδες ο Ιστορικος εχει το πιο δυσκολο προγραμμα.Τεσπα για uefa θα πεσουν κορμια

Δημοσ.
Θεωρω οτι η 4 και 5 θεση θα καταληξει σε Παοκ και Αρη αντιστοιχα.Αν τελικως η 6η δωσει uefa εκει θα παλεψει η Πανιωναρα με τον Οφη.Δε ξερω ομως κατα ποσο ο Παοκ μπορεσει να δωσει τα 2 εκκ για την συμμετοχη του στο uefa,με αποτελεσμα να υπαρχει η πιθανοτητα να βγει ο 7ος.Απο αυτες τις ομαδες ο Ιστορικος εχει το πιο δυσκολο προγραμμα.Τεσπα για uefa θα πεσουν κορμια

Εσύ τώρα θες να σού πούμε ότι καί ο Πανιώνιος έχει μεγάλη ιστορία.Εντάξει μην σε παίρνει το παράπονο.Είπαμε ΟΦΗ λέγεται όχι Ιστορικός.Αλλά άμα μού ξεπετάξεις καί συ καμμιά Αθλέτικο Μαδρίτης ή καμμιά Σλάβια Πράγας στα καλά της όπως έχει κάνει ο ΟΦΗ επί Γκέραρντ τότε μπορεί να μπούμε σε αντιπαράθεση.Καί δεν τρωγόμαστε να βγούμε uefa.Απλώς να μην περάσουμε τα περσινά με την παραμονή ήταν ο πρώτος στόχος.Ευτυχώς έχουμε καί οι δυό Γερμαναράδες προπονητές πειθαρχημένους καί όλα βαίνουν καλώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...