Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτοί οι αγώνες με τον Ιωνικό είναι μια αφάνταστη παρωδία

Το αφιερώνω σ' αυτούς που μου λένε ότι λέω καραμέλες όταν μιλάω για τις ολοφάνερες στημένες διαιτησίες του ελληνικού πρωταθλήματος (you know who you are).

Συμφωνώ απόλυτα.

Θυμάμαι και πέρυσι που προσπαθούσαν να ρίξουν τον όφη.

Άραγε τι έχει να γίνει αύριο στο κέρκυρα - άεκ (ζωγράφος) ??

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Άραγε τι έχει να γίνει αύριο στο κέρκυρα - άεκ (ζωγράφος) ??

Εγώ δεν ξέρω τι έχει να γίνει, αλλά όποιος νομίζει ότι ξέρει, θέλω πρόβλεψη.

Για να το δούμε και με άλλο μάτι...

Δημοσ.
Σύμφωνοι. Η διαφωνία μου είναι ότι η επιτυχία του Γκέκα δεν είναι πρόσκαιρη.

Και στην Καλιθέα που έπαιζε, έβαζε γκολ. Στον Παναθηναϊκό, επίσης. Στη Μπόχουμ, το ίδιο.

Δηλαδή, πόσα χρόνια ακριβώς πρέπει να βάζει γκολ και να βγαίνει πρώτος σκόρερ για να αποδείξει ότι δεν είναι άμπαλος;

Πρόσκαιρη επιτυχία μια τριετία σερί;

Μια ακόμα 3ετια στην Μπουντεσλίγκα ώστε να τον χαρακτηρίσω Ινζάγκι.

Κανεις δεν παραπονέθηκε στον Παναθηναικό ότι δεν σκοράρει. Το "αμπαλος" το λ'εμε για άλλους δυο λόγους που δεν ξερω αν άλλαξαν αφού δεν βλέπω Μπουντεσλίγκα

1. Για κάθε 1 που βάζει χάνει άλλα 5

2. (και πιο σημαντικό για μένα) Οταν δεν σκοράρει ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άχρηστος. Στο Καραισκάκη κερδίσαμε 0-1 με τον Παπ. Ποιός ήταν πιο χρήσιμος στον αγώνα και στην τελική φάση; Ο Παπ ή ο Σαλπι;

Δημοσ.

Κανεις δεν παραπονέθηκε στον Παναθηναικό ότι δεν σκοράρει. Το "αμπαλος" το λ'εμε για άλλους δυο λόγους που δεν ξερω αν άλλαξαν αφού δεν βλέπω Μπουντεσλίγκα

2. (και πιο σημαντικό για μένα) Οταν δεν σκοράρει ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άχρηστος. Στο Καραισκάκη κερδίσαμε 0-1 με τον Παπ. Ποιός ήταν πιο χρήσιμος στον αγώνα και στην τελική φάση; Ο Παπ ή ο Σαλπι;

Εγώ που τον βλέπω φέτος έχω να παρατηρήσω :

Όλοι παίζουν για αυτόν. Όλοι άμυνα για να βγούμε στη αντέπιθεση να τρέξει ο γκέκας και να βάλει γκολ. Αλλά έχει και παίκτες από πίσω να του δώσουν και καμιά ανθρωπινή μπαλιά. Καλά όταν βρίσκει κανέναν αργοκίνητο επιθετικό τον χορεύει πραγματικά. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια η αντίπαλη ομάδα παίζει με ψηλά την άμυνα και ο γκέκας κινείται μονίμως προσπαθώντας να σπάσει το offside και να βγει μόνος του. Απ την άλλη αν ο αντίπαλος πάρει καλή θέση δεν τον περνάει με ντρίπλα με τίποτα. Χάνει μερικά γκολ κάθε αγώνα αλλά όλοι χάνουν εξάλλου. Από τα 13 γκολ έχω δει τα 12 (μόνο το σημερινό δεν είδα) και όλα είναι πολύ ωραία. Σε γενικές γραμμές δεν είναι παίκτης που ταιριάζει σε ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, όχι όμως ότι είναι και άμπαλος !

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εγώ δεν ξέρω τι έχει να γίνει, αλλά όποιος νομίζει ότι ξέρει, θέλω πρόβλεψη.

Για να το δούμε και με άλλο μάτι...

Πρόβλεψη (στην τύχη) : ο διαιτητής θα σφυρίζει συνεχώς ηλίθια φαουλάκια (από αυτά που άμα έχει όρεξη ο διαιτητής τα δίνει κ δεν μπορεί να του πει κανένας τίποτα, γιατί "βεβαίως, το χέρι του παίχτη είναι στην πλάτη του αντιπάλου" λες και υπάρχουν και φάσεις όπου οι παίχτες δεν ακουμπιούνται), θα εκνευριστούν οι πάντες, θα βγει κάποια κόκκινη κάρτα, νίκη ΑΕΚ 0-1. Αν προηγηθεί η Κέρκυρα με κάποιο τσαμπουκίσιο τρόπο, τότε 1-2 η ΑΕΚ με ανατροπή από πέτσινο πέναλτι (το πρώτο). Στο τέλος μπορεί να δοθεί και μια κίτρινη ή αν ακυρωθεί κανένα γκολ της ΑΕΚ ως offside για ξεκάρφωμα του τύπου "έλα μωρέ, όλοι αδικήθηκαν, σας ακύρωσαν ένα, μας ακύρωσαν και μας ένα".

Τύφλα να 'χει ο Νοστράδαμος!

Δημοσ.
Πρόβλεψη (στην τύχη) : ο διαιτητής θα σφυρίζει συνεχώς ηλίθια φαουλάκια (από αυτά που άμα έχει όρεξη ο διαιτητής τα δίνει κ δεν μπορεί να του πει κανένας τίποτα, γιατί "βεβαίως, το χέρι του παίχτη είναι στην πλάτη του αντιπάλου" λες και υπάρχουν και φάσεις όπου οι παίχτες δεν ακουμπιούνται), θα εκνευριστούν οι πάντες, θα βγει κάποια κόκκινη κάρτα, νίκη ΑΕΚ 0-1. Αν προηγηθεί η Κέρκυρα με κάποιο τσαμπουκίσιο τρόπο, τότε 1-2 η ΑΕΚ με ανατροπή από πέτσινο πέναλτι (το πρώτο). Στο τέλος μπορεί να δοθεί και μια κίτρινη ή αν ακυρωθεί κανένα γκολ της ΑΕΚ ως offside για ξεκάρφωμα του τύπου "έλα μωρέ, όλοι αδικήθηκαν, σας ακύρωσαν ένα, μας ακύρωσαν και μας ένα".

Τύφλα να 'χει ο Νοστράδαμος!

Όταν το ανέφερα πάντως εννούσα ότι θα αδικηθεί η άεκ! Νομίζω φέτος την φρενάρουν κάπως. Μάλλον είναι η χρονιά που "πρέπει" να πάρει ο παναθηναϊκός την δεύτερη θέση.

Άρα η δικιά μου πρόβλεψη είναι η ακριβώς ανάποδη ! Η άεκ θα χάσει βαθμούς στην κέρκυρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάλιστα...όταν ο Γκέκας θα βρίσκεται στην τρυφερή ηλικία των 29 θα ξέρουμε αν ο Παναθηναϊκός φέρθηκε βλακωδώς για μία ακόμη φορά ή όχι. Σε ένα άλλο thread κάτι έλεγες για αυτούς που υποστηρίζουν το "κάτσε να δούμε"...

Για να χάνει 5 για κάθε ένα που βάζει, η απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάνει τουλάχιστον πέντε φάσεις για γκολ ο Παναθηναϊκός...Τον είδα με τον Εργοτέλη πόσες "φάσεις" για γκολ έκανε...

Ο Παναθηναϊός εδώ και χρόνια (και με "φωτεινές" εξαιρέσεις ένα-δυο ματς τη χρονιά) κάνει τρεις το πολύ ευκαιρίες. Μέσα σε αυτές και οι γκέλες, οι γιόμες κτλ.

Ο στράικερ θέλει πάσα. Μία (1) πάσα πρόλαβε να βγάλει ο Γκονζάλες στη φετινή καμεό εμφάνισή του μετά την "αποθεραπεία" και το έστειλε στο πλεχτό το τόπι ο καθαρός στράικερ Σαλπιγγίδης. Δουλειά του Σαλπιγγίδη δεν είναι να τρέχει να κλέβει τη μπάλα από τον μπάρμπα-Γιώργο στο 89'. Μαγκιά του που το κατάφερε, αλλά με τέτοια κουλά πρωτάθλημα δεν κερδίζεται. Και, φυσικά, ακόμη και αν δεν τα είχε καταφέρει, δε θα ήταν "άχρηστος". Θα ήταν θύμα της ανυπαρξίας μέσων να τον τροφοδοτήσουν, όπως συνέβη καπάκι στην επόμενη αγωνιστική.

Κοινώς, για την αμπαλοσύνη του Γκέκα και του κάθε Γκέκα φταίει πρώτα και κύρια το ανεκδιήγητο "κέντρο" του ΠΑΟ.

Για μένα ο άνθρωπος έχει αποδείξει ότι για τα μέτρα του Παναθηναϊκού μια χαρά έκανε. Απλά, τον πήρε η μπάλα της "μεγάλης" μεταγραφής. Πάσχιζε ο Τζίγκερ να φέρει για μεσσία τον Σαλπιγγίδη και πήγε να χαντακώσει το Γκέκα. Κι επειδή έχει ένστικτο ο Τζίγκερ, και το παλιόπαιδο ο Κυργιάκος και το παλιόπαιδο ο Γκέκας μια χαρά παίζουν.

Δημοσ.

Καλά, διάβασα μόλις τώρα τις συνεντεύξεις που έδωσες λινκ, η πρώτη ειδικά είναι αστεία, κλασσική περίπτωση φτιαχτής συνέντευξης. Πρόσεξε ειδικά ερωτήσεις:

-Mε εκπλήσσεις. Tα ρεπορτάζ στον Tύπο έλεγαν ότι η αρχή του προβλήματος με εσένα και τον Παναθηναϊκό ήταν η άρνησή σου να ανανεώσεις με τα λεφτά που σου πρότεινε. Kαι ασφαλώς δεν τα έγραφαν απ την «κοιλιά τους» οι δημοσιογράφοι, κάποιος τους τα έδινε...

«Eίναι ψεύδη! Ποιος τα έβγαλε δεν το γνωρίζω, αλλά δεν ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν για μένα. Σου ξαναλέω, δεν μου έγινε καμία οικονομική πρόταση για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας. Aπλώς μου είχαν πει κάποια στιγμή "ελάτε να μιλήσουμε με τον μάνατζέρ σου για να ανανεώσουμε". Oύτε για χρήματα έγινε κουβέντα, όμως, ούτε για χρονική διάρκεια, τίποτα».

-O Λιβαθηνός στα είχε πει αυτά; Γενικώς ο Λιβαθηνός ήταν που σου έκανε στην αρχή τον φίλο όλο τον καιρό που έπαιζες στον ΠAO και μετά σε εγκατέλειψε;

«Δεν θέλω να μιλήσω για ονόματα. Σε παρακαλώ, μην ανακατέψουμε ονόματα».

Δημοσ.

Θυμάμαι και πέρυσι που προσπαθούσαν να ρίξουν τον ΟΦΗ.

Πάντα θα το προσπαθούν αυτό οι γνωστοί κύκλοι.Γιατί δήθεν κόπτονται γιά διαφάνεια καί ισονομία.Δεν είπαν όμως αν θα έκαναν τα ίδια αν η ομάδα ήταν δεμένη στο άρμα Κόκαλη.Στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ φέτος στο Καραισκάκη, ο Θεοδωρίδης πλησίασε τον Κορωνάκη με ανθοδέσμες,ο οποίος συνόδευε την ομάδα καί τού είπε.'Γειά σου ρε Σήφη κρητίκαρε Ομιλίτη εσύ δεν είσαι τσάτσος τού Βαρδινογιάννη'.

Το πρόβλημά τους δηλαδή είναι ο Βαρδινογιάννης καί όχι ο ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ πάντως είτε έτσι (νεφελώδης διοίκηση) είτε αλλιώς(όπως προτιμούν όλοι οι Ηρακλειώτες φίλαθλοι) θα κάθεται στη μύτη όλων αυτών γιά πολλά ακόμη χρόνια.Γιατί είναι πολύ μεγάλη ομάδα με βαθειές ρίζες καί κόσμο.Καί ομάδα με κόσμο δεν χάνεται ποτέ.Θυμηθείτε πέρυσι στον τελευταίο αγώνα με τον Λεβαδειακό όπου παιζόταν η παραμονή τού ενός ή τού άλλου.Τριάντα χιλιάδες κόσμο με τη μία στο Παγκρήτιο.Αυτό δεν θα γινόταν ποτέ με τον Εργοτέλη.Γιατί ο Εργοτέλης είναι η δεύτερη ομάδα της πόλης αν όχι η τρίτη.Από κόσμο εννοώ.Καί ο ΠΟ Ατσαλένιου είναι αρκετά δημοφιλής καί ιστορική ομάδα.Φίλαθλοι τού ΟΦΗ εξ άλλου ήταν η μεγάλη μάζα πού υποστήριζε τον Εργοτέλη όταν ανέβαινε τρένο τις κατηγορίες μέχρι την Α Εθνική.Όλες οι ομάδες τού Ηρακλείου είναι αγαπητές στον κόσμο της πόλης.Γι αυτό ακριβώς καί έχουμε δύο ομάδες στη σουπερλίγκα.Δείτε τη συμβαίνει στο Βόλο επί τόσα χρόνια.Όπου δυό ομάδες τρώγονται καί καλιμέντο δεν γίνεται.Γιατί απλά υπάρχει πολύ μεγάλη στείρα αντιπαλότητα με αποτέλεσμα να ζημιώνονται καί οι δύο.

Τι έχει γίνει τώρα.Έντεχνα προσπάθησαν μερικοί να δώσουν την ψευδαίσθηση ότι αφού οι οπαδοί τού Παναθηναικού εδώ είναι με τον ΟΦΗ,οι Ολυμπιακοί θα είναι με τον Εργοτέλη,δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι ο Εργοτέλης είναι ομάδα τού Ολυμπιακού άτυπα.Αυτό είναι λάθος.Μόνο οι φανατικοί οπαδοί τού Ολυμπιακού όντως είναι με τον Εργοτέλη από αντίδραση.

Όπως φαίνεται μένουν καί οι δυό ομάδες τού Ηρακλείου στην σουπερλίγκα, καί στοχεύουν γιά κάπου ψηλότερα.Μακάρι να βγεί καί ο Ατσαλένιος στην Β Εθνική.

Άς παρακολουθήσουμε τώρα στο τέλος πού ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τον τίτλο τί 'δωράκια' θα κάνει.Ο εξυγιαντής τού Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Θυμηθείτε πέρυσι το Ολυμπιακός-Ιωνικός την ίδια ώρα πού γινόταν το ΟΦΗ -Λεβαδειακός.

Καί το σημερινό ματς με το Αιγάλεω ήταν λίγο ύποπτο γιατί ο διαιτητής έκανε τα δικά του.Αλλά τι να σού κάνει καί ο διαιτητής αν δεν έχεις καί συ ομάδα.

Θέλω να κάνω μιά ερώτηση λίγο εγωιστική.

Ξέρετε καμμία Ελληνική ομάδα πού απέκλεισε Ισπανική ομάδα στο UEFA τού επιπέδου της Αθλέτικο Μαδρίτης?

Όχι δηλαδή αλλά γιά να καταλάβουν μερικοί αναλογικά γυμνοί από Ευρωπαικές επιτυχίες, πού υποτίθεται αγαπούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο,ποιά ομάδα τρώγονται να ρίξουν.

Επί τη ευκαιρία ας μού φρεσκάρει κάποιος τη μνήμη γιά το πόσες Ισπανικές ομάδες έχουν αποκλείσει οι Ελληνικές ομάδες.Γιατί στ αλήθεια δεν θυμάμαι.

Καί σείς μην τσιμπάτε κάθε φορά πού ακούτε το όνομα Βαρδινογιάννη.Καί παγώνει το αίμα σας.Γιατί ο φυσικός ηγέτης της ομάδας ήταν ο αείμνηστος Θεόδωρος.Δεν είναι δηλαδή 'κακό' ότιδήποτε το Βαρδινογιαννέικο.Το ξεκαθάρισε καί ο Κορωνάκης γιά τον οποίο ουδείς αμφιβάλλει γιά την γνησιότητά του ως Ομιλίτη.

Αρκετά ευρηματικό το πανώ των οπαδών τού ΟΦΗ σήμερα στο γήπεδο τού Αιγάλεω.

''ΕΣΠΕΙΡAN ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΕ ΦΑ.ΒΑ''

Γιά όσους δεν κατάλαβαν ΦΑΒΑ δεν είναι βέβαια το νόστιμο όσπριο αλλά το ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΒΑΤΣΙΝΑΣ!

Δημοσ.
Μάλιστα...όταν ο Γκέκας θα βρίσκεται στην τρυφερή ηλικία των 29 θα ξέρουμε αν ο Παναθηναϊκός φέρθηκε βλακωδώς για μία ακόμη φορά ή όχι. Σε ένα άλλο thread κάτι έλεγες για αυτούς που υποστηρίζουν το "κάτσε να δούμε"...

Θα αστειευσαι ετσι????Φυσικα και ΔΕΝ λεω "κατσε να δουμε". ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ θεωρω τον Γκεκα αμπαλο. ΑΝ βγει 3 χρονια πρωτος σκορερ στην Γερμανια ή παρει κανα Ευρωπαικο με καμια Μπαγερν τοτε θα πω οτι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ειναι "Ινζαγκι", το οποιο μαλλον δεν το προσεξες + οτι εγω δεν θεωρω οτι ειναι καλο να σε λενε Ινζάγκι. Το θεμα ειναι να καλύψει τις αδυναμίες του στους αλλους τομείς.

Τωρα, το "κατσε να δουμε" το λεω για εκτίμηση/αποψη. Δεν το λέω για τον Λογο του Θεου. ΦΥΣΙΚΑ και πρεπει να περιμενω να δω τι θα κανει ο Γκεκας σε βαθος χρονος για να φανει αν ειχα δίκιο.Τι παει να πει οτι θα ειναι 29?Γαμπρο σου θα τον κανεις?Δηλαδη ποτε κρινονται οι ποδοσφαιρστες στα 15 τους? Κατι τετοιες λογικες μας εχουν κανει γεματα "ταλεντ". Αλλωστε αν το παρουμε με την δική σου λογική θα αρκουσε ενα ματς, αν εβαζε γκολ ο Γκεκας παικταρας, αν οχι άχρηστος, τι λες?

Για να χάνει 5 για κάθε ένα που βάζει, η απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάνει τουλάχιστον πέντε φάσεις για γκολ ο Παναθηναϊκός...Τον είδα με τον Εργοτέλη πόσες "φάσεις" για γκολ έκανε...

Προφανως ΔΕΝ ειδες το παιχνιδι και στηριζεσαι κλασσικα στο οτι χασαμε και οτι ολα τα ΜΜΕ οταν χανουμε εμεις στηνουν παρτυ.Αστο...

Ο στράικερ θέλει πάσα. Μία (1) πάσα πρόλαβε να βγάλει ο Γκονζάλες στη φετινή καμεό εμφάνισή του μετά την "αποθεραπεία" και το έστειλε στο πλεχτό το τόπι ο καθαρός στράικερ Σαλπιγγίδης. Δουλειά του Σαλπιγγίδη δεν είναι να τρέχει να κλέβει τη μπάλα από τον μπάρμπα-Γιώργο στο 89'. Μαγκιά του που το κατάφερε, αλλά με τέτοια κουλά πρωτάθλημα δεν κερδίζεται. Και, φυσικά, ακόμη και αν δεν τα είχε καταφέρει, δε θα ήταν "άχρηστος". Θα ήταν θύμα της ανυπαρξίας μέσων να τον τροφοδοτήσουν, όπως συνέβη καπάκι στην επόμενη αγωνιστική.

Ναι μονο που η διαφορα ειναι οτι την φαση με την Λαρισα ο Γκεκας θα την εχανε και δεν θα εκλεβε ποτε την μπαλα απο τον μπαρμπαΓιωργο. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ειναι δουλεια του επιθετικου και του καθε επιθετικου να πιεζει οπως ειναι δουλεια του να πασαρει αντι να σουταρει μονος του. Δηλαδη τι ειναι? Μονο να σπρωχνει την μπαλα στο πλεχτο? Δεν σου λεω Κωνσταντινου "ναι-αλλα-ανοιγε-χωρους". Σου λεω απο τους μεγάλους σκορερ, δηλαδη ο Φαν Μπαστεν είχε μόνο τελειωμα? Ο Κλινσμαν μπορούσε ή όχι να πασάρει? Ο Ινζάγκι και ο Βιέρι τους έχει ο κόσμος σε μεγαλύτερη εκτίμηση απο τον Σεβτσένκο?

Αν είναι δυνατόν, στο ποδοσφαιρο εν έτη 2007 που συζητάμε για τα ακραία μπακ οτι πρεπει να φτιαχνουν και παιχνιδι, να λεμε οτι ο επιθετικος πρεπει να ειναι αυτος που περνει την τελευταια πάσα και απλα να το βάζει. Την είδαμε και την Μποχουμ στο φιναλε που παιζουν όλοι για τον Γκέκα ποσο καλά παει.

Κοινώς, για την αμπαλοσύνη του Γκέκα και του κάθε Γκέκα φταίει πρώτα και κύρια το ανεκδιήγητο "κέντρο" του ΠΑΟ.

Καλα, για την αμπαλοσύνη του Γκέκα φταίει ο Γκεκας. Αν φταινε παντα οι αλλοι, τοτε να φέρουμε πίσω τον Τοργκελε. Μην σου πω οτι για την αμπαλοσύνη του Μποβιο φταιει ο Μυτογκας που δεν τα βαζει απο το κεντρο.

Για μένα ο άνθρωπος έχει αποδείξει ότι για τα μέτρα του Παναθηναϊκού μια χαρά έκανε. Απλά, τον πήρε η μπάλα της "μεγάλης" μεταγραφής. Πάσχιζε ο Τζίγκερ να φέρει για μεσσία τον Σαλπιγγίδη και πήγε να χαντακώσει το Γκέκα. Κι επειδή έχει ένστικτο ο Τζίγκερ, και το παλιόπαιδο ο Κυργιάκος και το παλιόπαιδο ο Γκέκας μια χαρά παίζουν.

Και εγω σου λέω οτι ναι, ο Γκέκας μπορουσε να βοηθήσει οπως και ο Κυριακος. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ δεν σημαινει οτι επειδή τωρα έχω χειροτερους ήμουν ικανοποιημένος με αυτους. Και ο Τακαρος επαιζε αριστερο μπακ με κλειστά μάτια τωρα, επειδη μας εκανε ο ραλάκιας σαν τα μουτρα του σημαινει οτι επρεπε να ειμαι ευχαριστημενος με τον Τάκαρο? Ειδικα για τον Γκεκα-που τον ειδαμε και αυτον ποσα πρωταθλήματα πήραμε μαζί του- πιστεύω οτι καλύτερα ο Σάλπι. (αν και ΣΥΜΦΩΝΩ οτι του φέρθηκαν σκαρτα και καλό ήταν να εμενε, παντα χρειάζεσαι μια αλλαγή για το 70' οταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.)

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα αστειευσαι ετσι????Φυσικα και ΔΕΝ λεω "κατσε να δουμε". ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ θεωρω τον Γκεκα αμπαλο. ΑΝ βγει 3 χρονια πρωτος σκορερ στην Γερμανια ή παρει κανα Ευρωπαικο με καμια Μπαγερν τοτε θα πω οτι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ειναι "Ινζαγκι", το οποιο μαλλον δεν το προσεξες + οτι εγω δεν θεωρω οτι ειναι καλο να σε λενε Ινζάγκι. Το θεμα ειναι να καλύψει τις αδυναμίες του στους αλλους τομείς.

Δεν πιάνεσαι πουθενά. 3 χρόνια πρώτος σκόρερ; Για να τον πεις Ιντζάγκι; Ή αν τον πάρει μεταγραφή η Μπάγερν; Μήπως να πάρει και το διηπειρωτικό;

Τωρα, το "κατσε να δουμε" το λεω για εκτίμηση/αποψη. Δεν το λέω για τον Λογο του Θεου. ΦΥΣΙΚΑ και πρεπει να περιμενω να δω τι θα κανει ο Γκεκας σε βαθος χρονος για να φανει αν ειχα δίκιο.Τι παει να πει οτι θα ειναι 29?Γαμπρο σου θα τον κανεις?Δηλαδη ποτε κρινονται οι ποδοσφαιρστες στα 15 τους? Κατι τετοιες λογικες μας εχουν κανει γεματα "ταλεντ". Αλλωστε αν το παρουμε με την δική σου λογική θα αρκουσε ενα ματς, αν εβαζε γκολ ο Γκεκας παικταρας, αν οχι άχρηστος, τι λες?

Τι να πω; Με έχεις αφήσει άφωνο. Προσπερνάς το γεγονός ότι από όπου έχει περάσει αυτός ο παίκτης βάζει αρκετά έως πολλά γκολ. Το παρελθόν δε μετράει, βεβαίως. "Σιγά, ο κωλόφαρδος, έκανε μισή καλή χρονιά", ε; Έλα, όμως, που ο κωλόφαρδος έχει τρία χρόνια που κάνει καλές χρονιές, ακόμη και όταν έπαιζε σε ομάδες που τα γκολ τα βάζουν καταθέτοντας αίτηση με χαρτόσημο. Και για να δεχτείς ότι έπεσες έξω "όσο πατεί το γατί" πρέπει να πάρει ευρωπαϊκή κούπα, ή να βάλει σε τρία χρόνια 70 γκολ στη Μπουντεσλίγκα. Και τότε, με "επιφυλάξεις", βέβαια, γιατί μπορεί η κατάπτυστη ομάδα που θα τον πάρει να παίζει με μόνο στόχο να τον αναδείξει. Όπως ο ΠΑΟ, για παράδειγμα, όταν ο Γκέκας βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ε;

Προφανως ΔΕΝ ειδες το παιχνιδι και στηριζεσαι κλασσικα στο οτι χασαμε και οτι ολα τα ΜΜΕ οταν χανουμε εμεις στηνουν παρτυ.Αστο...

Το παιχνίδι το είδα. Ατύχησες. Βέβαια, τόσες γιόμες μαζεμένες είχα να δω πολύ καιρό, αλλά άντεξα και το είδα. Και το οφσάιντ γκολ του Εργοτέλη είδα. Και το πέναλτι που έκανε ο Εμπέντε (δεύτερη φορά έξοδος-καρατέκα, μετά το πνιγμένο πέναλτι στην Καλαμαριά) στον τύπο που έδωσε την πάσα για το οφσάιντ γκολ. Αυτά, τα είδα. Τις "φάσεις" του ΠΑΟ δεν είδα.

Ναι μονο που η διαφορα ειναι οτι την φαση με την Λαρισα ο Γκεκας θα την εχανε και δεν θα εκλεβε ποτε την μπαλα απο τον μπαρμπαΓιωργο. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ειναι δουλεια του επιθετικου και του καθε επιθετικου να πιεζει οπως ειναι δουλεια του να πασαρει αντι να σουταρει μονος του. Δηλαδη τι ειναι? Μονο να σπρωχνει την μπαλα στο πλεχτο? Δεν σου λεω Κωνσταντινου "ναι-αλλα-ανοιγε-χωρους". Σου λεω απο τους μεγάλους σκορερ, δηλαδη ο Φαν Μπαστεν είχε μόνο τελειωμα? Ο Κλινσμαν μπορούσε ή όχι να πασάρει? Ο Ινζάγκι και ο Βιέρι τους έχει ο κόσμος σε μεγαλύτερη εκτίμηση απο τον Σεβτσένκο?

OK, τώρα σε πιάνω. Από Βαν Μπάστεν και πάνω κάνουν για το μεγαλείο του ΠΑΟ.

Αν είναι δυνατόν, στο ποδοσφαιρο εν έτη 2007 που συζητάμε για τα ακραία μπακ οτι πρεπει να φτιαχνουν και παιχνιδι, να λεμε οτι ο επιθετικος πρεπει να ειναι αυτος που περνει την τελευταια πάσα και απλα να το βάζει. Την είδαμε και την Μποχουμ στο φιναλε που παιζουν όλοι για τον Γκέκα ποσο καλά παει.

Φυσικά δεν πάει καλά. Αντίθετα από ό,τι θα ήθελες να νομίζεις, ο "άμπαλος" Γκέκας και ο κάθε άμπαλος δεν μπορεί να σώσει μια ομάδα σκορποχώρι. Μπορεί να σώσει ο Σαλπιγγίδης τον ΠΑΟ; Ποιος θα μπορούσε; Ο Ροναλντίνιο;

Καλα, για την αμπαλοσύνη του Γκέκα φταίει ο Γκεκας. Αν φταινε παντα οι αλλοι, τοτε να φέρουμε πίσω τον Τοργκελε. Μην σου πω οτι για την αμπαλοσύνη του Μποβιο φταιει ο Μυτογκας που δεν τα βαζει απο το κεντρο.

Πώς μου αρέσει που με επιβεβαιώνεις. Μα, για το ότι ο Μυτόγκας δεν μπορεί να παίξει μπάλα οφείλεται ακριβώς στο ότι η μεσαία γραμμή του ΠΑΟ είναι αστεία. Ο Μπόβιο είναι χάλιας. Φέρε τον Ετό. Με τις πάσες του Τζιόλη σύντομα θα τον έχουν βγάλει άμπαλο σε μια σεζόν.

Και εγω σου λέω οτι ναι, ο Γκέκας μπορουσε να βοηθήσει οπως και ο Κυριακος. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ δεν σημαινει οτι επειδή τωρα έχω χειροτερους ήμουν ικανοποιημένος με αυτους. Και ο Τακαρος επαιζε αριστερο μπακ με κλειστά μάτια τωρα, επειδη μας εκανε ο ραλάκιας σαν τα μουτρα του σημαινει οτι επρεπε να ειμαι ευχαριστημενος με τον Τάκαρο? Ειδικα για τον Γκεκα-που τον ειδαμε και αυτον ποσα πρωταθλήματα πήραμε μαζί του- πιστεύω οτι καλύτερα ο Σάλπι. (αν και ΣΥΜΦΩΝΩ οτι του φέρθηκαν σκαρτα και καλό ήταν να εμενε, παντα χρειάζεσαι μια αλλαγή για το 70' οταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.)

Συγγνώμη, επειδή πολύ τη διαβάζω αυτή τη φαιδρά πορτοκαλέα, ότι ο τάδε και ο δείνα δεν είναι "άξιος" για το μεγαλείο κάτι κολοσσών τύπου Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού κτλ., θα είχες την ευγενή καλοσύνη να μου ονομάσεις πέντε-έξι παίκτες που "κάνουν" για τον Παναθηναϊκό;

Δημοσ.
Τι να πω; Με έχεις αφήσει άφωνο. Προσπερνάς το γεγονός ότι από όπου έχει περάσει αυτός ο παίκτης βάζει αρκετά έως πολλά γκολ. Το παρελθόν δε μετράει, βεβαίως. "Σιγά, ο κωλόφαρδος, έκανε μισή καλή χρονιά", ε; Έλα, όμως, που ο κωλόφαρδος έχει τρία χρόνια που κάνει καλές χρονιές, ακόμη και όταν έπαιζε σε ομάδες που τα γκολ τα βάζουν καταθέτοντας αίτηση με χαρτόσημο. Και για να δεχτείς ότι έπεσες έξω "όσο πατεί το γατί" πρέπει να πάρει ευρωπαϊκή κούπα, ή να βάλει σε τρία χρόνια 70 γκολ στη Μπουντεσλίγκα. Και τότε, με "επιφυλάξεις", βέβαια, γιατί μπορεί η κατάπτυστη ομάδα που θα τον πάρει να παίζει με μόνο στόχο να τον αναδείξει. Όπως ο ΠΑΟ, για παράδειγμα, όταν ο Γκέκας βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ε;

ΦΥΣΙΚΑ και δεν περιμενω ΚΑΝΕΝΑ ευρωπαικο για να τον πω αμπαλο. Ευρωπαικο πηρε και ο Γκαρυ Νεβιλ και φετος τον βλεπω να ετοιμαζεται για το 2ο. Αυτο τι να λεει ρε φιλε? ΑΝ πιασει καποιους αριθμους θα τον πω "Ιντζαγκι" ή "Βιερι". Για να τον πω παικταρα πρεπει να τον δω μεσα στο γηπεδο να κανει παραπανω πραγματα απο το να σπρωχνει την μπαλα στα διχτυα (οπως πχ εκανε χτες στο γκολ που το 99% ανηκει στον τυπο που του εβγαλε την παραλληλη). Δηλαδη ο Μπατιστουτα που πηρε πρωτο πρωταθλημα στα 33 του ήταν παλτο?Οχι βεβαια.

Το παιχνίδι το είδα. Ατύχησες. Βέβαια, τόσες γιόμες μαζεμένες είχα να δω πολύ καιρό, αλλά άντεξα και το είδα. Και το οφσάιντ γκολ του Εργοτέλη είδα. Και το πέναλτι που έκανε ο Εμπέντε (δεύτερη φορά έξοδος-καρατέκα, μετά το πνιγμένο πέναλτι στην Καλαμαριά) στον τύπο που έδωσε την πάσα για το οφσάιντ γκολ. Αυτά, τα είδα. Τις "φάσεις" του ΠΑΟ δεν είδα.

Α,οκ, τοτε δεν εχει νοημα να διαφωνουμε. Να διαφωνησουμε για το αν ειναι 8μιση ή 9 παρα 25, αλλα να διαφωνουμε για την μερα και την νυχτα δεν λεει.

OK, τώρα σε πιάνω. Από Βαν Μπάστεν και πάνω κάνουν για το μεγαλείο του ΠΑΟ.

Μιλαμε για τον Παναθηναικο ή για τον Γκεκα και δεν το καταλαβα? Εσυ πας να μου βγαλεις τον Φανη μιγμα Ετο και Γκερτ Μιλλερ. Για τον Παναθηναικο ΜΟΥ κανουν παικτες παρακατω απο τον Βαν Μπαστεν αλλα σιγουρα περισσοτερο απο τον Γκεκα.Και αναμεσα στους 2 υπαρχει ενα τεραστιο φασμα παικτων.

Φυσικά δεν πάει καλά. Αντίθετα από ό,τι θα ήθελες να νομίζεις, ο "άμπαλος" Γκέκας και ο κάθε άμπαλος δεν μπορεί να σώσει μια ομάδα σκορποχώρι. Μπορεί να σώσει ο Σαλπιγγίδης τον ΠΑΟ; Ποιος θα μπορούσε; Ο Ροναλντίνιο;

Μα δεν παω εγω να σου βγαλω τον Σαλπιγγιδη Σεβτσενκο,εσυ πας να βγαλεις τον Γκεκα.

Πώς μου αρέσει που με επιβεβαιώνεις. Μα, για το ότι ο Μυτόγκας δεν μπορεί να παίξει μπάλα οφείλεται ακριβώς στο ότι η μεσαία γραμμή του ΠΑΟ είναι αστεία. Ο Μπόβιο είναι χάλιας. Φέρε τον Ετό. Με τις πάσες του Τζιόλη σύντομα θα τον έχουν βγάλει άμπαλο σε μια σεζόν.

Ε καλα, ναι...οτι σε επιβεβαιωνω ειναι αληθεια...ειναι προφανες ποσο δικιο έχεις.Πχ οτι ο Παπ φετος κανει κοντρολ στα 5 μετρα φταιει ο Γκαλινοβιτς.Για ΤΕΤΟΙΑ επιβεβαιωση μιλαμε. Και φυσικα αν ερθει ο Ετο δεν θα ειναι "Ετο" λογω Τζιωλη.Δεν θα ειναι ομως και "Μαντζιος" ετσι??

Συγγνώμη, επειδή πολύ τη διαβάζω αυτή τη φαιδρά πορτοκαλέα, ότι ο τάδε και ο δείνα δεν είναι "άξιος" για το μεγαλείο κάτι κολοσσών τύπου Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού κτλ., θα είχες την ευγενή καλοσύνη να μου ονομάσεις πέντε-έξι παίκτες που "κάνουν" για τον Παναθηναϊκό;

Πως...Σοουζα, Χενρικσεν, Σειταριδης, Βαντσικ, Βαζεχα, Μινχ.Αλλα σιγα μην ερθουν τετοιοι παικτες στην Ελλαδα, ασε με μενα, υπερβολικος ειμαι.

Για πες εσυ...να υποθεσω εσυ με Γκεκα, Κυριακο, Φυσσα, Γκαλινοβιτς, Χαραλμπιδη και Επαλε εισαι καλυμενος ετσι?

• Super Moderators
Δημοσ.
Για πες εσυ...να υποθεσω εσυ με Γκεκα, Κυριακο, Φυσσα, Γκαλινοβιτς, Χαραλμπιδη και Επαλε εισαι καλυμενος ετσι?

Λυπάμαι, κωλύομαι να απαντήσω. Έχω ζαλιστεί από τις "ευκαιρίες" που βγάζει ο Παναθηναϊκός με τις γιόμες Γκούμα και Μόρις. Έχω μετρήσει τουλάχιστον μία.

Ειλικρινά, περιμένω να κάνει πέντε "ευκαιρίες" για να πω, αν ήταν εδώ ο άμπαλος ο Γκέκας θα τις είχε χάσει, ο χασογκόλης. Πώς λέγαμε όταν παίζαμε μπάλα στις αλάνες; Στα τρία κόρνερ, πέναλτι.

Και, για να μιλήσουμε σοβαρά, είναι θλιβερό να βλέπεις το Σαλπιγγίδη να πηδάει με δύο σέντερ μπακ μήπως και κατεβάσει τη νιοστή γιόμα.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δε σου φταίει η αμπαλοσύνη του Γκέκα. Σου φταίει η ανύπαρκτη μεσαία γραμμή. Ξέχασε τη μπάλα που ξέρει ο Σαλπιγγίδης; Προφανώς όχι. Αλλά, πώς να σου κάνει γκολ, όταν του ζητάς να πάρει κεφαλιά από δύο μπακ τα οποία στο καπάκι θα πάθουν ο ένας έμφραγμα και ο άλλος εγκεφαλικό για να μην προλάβουν να βάλουν την κόντρα μέχρι να γυρίσει στην περιοχή; (όπου παίζει μόνος του...)

Ο άμπαλος ο Γκέκας, όπως σωστά παρατηρείς κι εσύ στο τελευταίο γκολ, θέλει μια στρωτή σέντρα για να βάλει γκολ. Όχι γιόμες. Όπως τους βλέπω 45' τώρα με τον Ακράτητο. Και καλό είναι το εύκολο γκολ που σε βολεύει να θυμάσαι για να πεις ότι δεν έκανε και τίποτε το σπουδαίο. Το ένα-δύο, ντρίπλα στον τερματοφύλακα και πλασεδάκι πάνω στην κίνηση το θυμάσαι; Αν όχι, να ψάξω να το βρω, όλο και σε κάποιο youtube θα παίζει...

Και τον Γκέκα δεν πάω να σου τον βγάλω Ετό. Λέω, τίμια κι ωραία, ότι για τα κυβικά του Παναθηναϊκού μια χαρά φορ είναι. Υπάρχουν και καλύτεροι, ναι, αλλά δεν τα μπορώ αυτά τα "υπεράνω". Δε μου κάνει για τον Παναθηναϊκό που ονειρεύομαι κτλ. Η πλάκα είναι ότι σου ζήτησα να μου πεις παίκτες που να κάνουν για τον Παναθηναϊκό και μου λες 5 που έχουν αποσυρθεί. Να προσθέσω και το Δομάζο. Καλός κι αυτός. Και τον Χατζηπαναγή, πολύ καλός...

Ρωτάω: άμπαλος ο Γκέκας, λίγος ο Παπ. Ποιος σου κάνει; Ο Χάρης Παππάς; Ο Φέλιξ Μπόρχα; Ποιος παίκτης, στα κυβικά του ΠΑΟ και όχι στα manager που παίζεις στο pc, θα έρθει στον ΠΑΟ και θα σου κάνει τη διαφορά, έτσι όπως παίζει ο ΠΑΟ;

Δημοσ.
Λυπάμαι, κωλύομαι να απαντήσω. Έχω ζαλιστεί από τις "ευκαιρίες" που βγάζει ο Παναθηναϊκός με τις γιόμες Γκούμα και Μόρις. Έχω μετρήσει τουλάχιστον μία.

Ειλικρινά, περιμένω να κάνει πέντε "ευκαιρίες" για να πω, αν ήταν εδώ ο άμπαλος ο Γκέκας θα τις είχε χάσει, ο χασογκόλης. Πώς λέγαμε όταν παίζαμε μπάλα στις αλάνες; Στα τρία κόρνερ, πέναλτι.

Ετσι, χαιρομαι που δειχνεις ποιοτητα περιμενοντας το ΕΠΟΜΕΝΟ ασχημο αποτελεσμα για να μιλησεις για το προηγουμενο. Εκτος αυτων, υποθετω με Φανη Γκεκα σημερα, που ξερουμε ολοι τι ποιοτητα εχει στο να φτιαχνει φασεις μονος του το σκορ θα ηταν τουλαχιστον 7-2 οπως τοσα ματς οταν επαιζε.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δε σου φταίει η αμπαλοσύνη του Γκέκα. Σου φταίει η ανύπαρκτη μεσαία γραμμή. Ξέχασε τη μπάλα που ξέρει ο Σαλπιγγίδης; Προφανώς όχι. Αλλά, πώς να σου κάνει γκολ, όταν του ζητάς να πάρει κεφαλιά από δύο μπακ τα οποία στο καπάκι θα πάθουν ο ένας έμφραγμα και ο άλλος εγκεφαλικό για να μην προλάβουν να βάλουν την κόντρα μέχρι να γυρίσει στην περιοχή; (όπου παίζει μόνος του...)

Α. Με ποιο επιχειρημα στηριζεις οτι η αμπαλοσυνη του Γκεκα ειναι αποροια της αμπαλοσυνης των υπολοιπων? Δηλαδη αμα παρεις τον Γκεκα και τον πεταξεις στην Γιουναιτεντ θα γινει Ρουνευ?ΑΜα παρεις τον Ρουνευ και τον πεταξεις στον Παναθηναικο θα γινει Γκεκας?

β. Γιατι επιμενεις να μιλας για "ομαδικη" αμπαλοσυνη την στιγμη που εγω σου μιλαω για "ατομικη" και επιμενεις να μην απαντας στα ΑΤΟΜΙΚΑ χαρακτηριστικα του Γκεκα.

Και τον Γκέκα δεν πάω να σου τον βγάλω Ετό. Λέω, τίμια κι ωραία, ότι για τα κυβικά του Παναθηναϊκού μια χαρά φορ είναι. Υπάρχουν και καλύτεροι, ναι, αλλά δεν τα μπορώ αυτά τα "υπεράνω". Δε μου κάνει για τον Παναθηναϊκό που ονειρεύομαι κτλ.

Ε, εδω διαφωνουμε, εγω εκτιμω τον Γκεκα για παγκο στον Παναθηναικο.Εκει ναι μου κανει.Οχι για βασικος.

Η πλάκα είναι ότι σου ζήτησα να μου πεις παίκτες που να κάνουν για τον Παναθηναϊκό και μου λες 5 που έχουν αποσυρθεί. Να προσθέσω και το Δομάζο. Καλός κι αυτός. Και τον Χατζηπαναγή, πολύ καλός...

Μονο που εχουν αποσυρθει 7 με 3 χρονια, δεν μιλαμε για 10ετιας και στην τελικη που ειναι το προβλημα οτι εχουν αποσυρθει?Δεν σου ζητησα να φερεις ΑΥΤΟΥΣ συγκεκριμενα.Σου ζητησα ΣΑΝ και αυτους. Να υποθεσω οτι αλλος Χενρικσεν ή αλλος Βαζεχα δεν υπαρχει, τερμα, αυτο ηταν?Τελος?Δεν μπορουμε να φερουμε αλλον?

Γιατι απαντας σε αλλα απο αυτα που σου λεω?

Ρωτάω: άμπαλος ο Γκέκας, λίγος ο Παπ. Ποιος σου κάνει; Ο Χάρης Παππάς; Ο Φέλιξ Μπόρχα; Ποιος παίκτης, στα κυβικά του ΠΑΟ και όχι στα manager που παίζεις στο pc, θα έρθει στον ΠΑΟ και θα σου κάνει τη διαφορά, έτσι όπως παίζει ο ΠΑΟ;

Α, οκ, περασαμε στο οι αλλοι ειναι τυφλοι αρα ας βγαλουμε και μεις τα ματια μας. ΔΗΛΑΔΗ μεταξυ του Μπορχα,του Παπα, του Γκεκα και του Ετο με τον Ρουνευ αλλοι παικτες δεν υπαρχουν?Δεν καταλαβαινω, εσυ στην δουλεια σου πηγαινεις μονο Δευτερες και Παρασκευες?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ετσι, χαιρομαι που δειχνεις ποιοτητα περιμενοντας το ΕΠΟΜΕΝΟ ασχημο αποτελεσμα για να μιλησεις για το προηγουμενο. Εκτος αυτων, υποθετω με Φανη Γκεκα σημερα, που ξερουμε ολοι τι ποιοτητα εχει στο να φτιαχνει φασεις μονος του το σκορ θα ηταν τουλαχιστον 7-2 οπως τοσα ματς οταν επαιζε.

Σου λέω, καθαρά και ξάστερα, ότι όπως έπαιξαν με γιόμες με τον Εργοτέλη και έχασαν (με ευκαιρίες της πλάκας), έτσι έπαιξαν με γιόμες και έχασαν και σήμερα. Σήμερα τους έφεξε και το παλλικάρι ο Νίνης (με διαφορά ο καλύτερος στο σκορποχώρι) βρήκε τον έρημο τον Παπ και έβαλαν κι ένα γκολ. Και το Φάνη Γκέκα να είχες, και το Φαν Μπάστεν, με γιόμες από Γκούμα και Μόρις, τον Τζιόλη να πασάρει προς τα πίσω και τρίτη αλλαγή τον Ιγκόρ Μπίστστστσαν, άκρη δε βγαίνει.

Είδες τι λίγος φάνηκε ο Σαλπιγγίδης σήμερα; Είναι επειδή είναι άμπαλος ή επειδή ο ΠΑΟ παίζει σαν τα Κάτω Σούρμενα; Αυτό που σου λέω και εννοείς να παρερμηνεύεις είναι ότι στη θέση του σημερινού σου πρώτου σκόρερ βάλε τον περυσινό και έχεις το επιχείρημά μου. Δε φταίει που ο Γκέκας υποτίθεται ότι ήταν άμπαλος. Φταίει που ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα. Και φυσικά, αυτά τα γραφικά 7-2 που είναι λόγια για να βρεις κάτι να "απαντήσεις" τα αντιπαρέρχομαι. Πουθενά δεν είπα ότι ο Γκέκας θα σου λύσει το πρόβλημα. Το αντίθετο. Εσύ ρώτησες πριν "Είδαμε πρόσα πρωταθλήματα πήραμε με το Γκέκα". Φυσικά κανένα. Αυτό που σου λέω είναι ότι δε φταίει η αμπαλοσύνη του Γκέκα. Αυτός τη δουλειά του την έκανε μια χαρά για τα μέτρα της ομάδας.

Α. Με ποιο επιχειρημα στηριζεις οτι η αμπαλοσυνη του Γκεκα ειναι αποροια της αμπαλοσυνης των υπολοιπων? Δηλαδη αμα παρεις τον Γκεκα και τον πεταξεις στην Γιουναιτεντ θα γινει Ρουνευ?ΑΜα παρεις τον Ρουνευ και τον πεταξεις στον Παναθηναικο θα γινει Γκεκας?

Δες αυτό που σου λέω για το Σαλπιγγίδη. Δες πως εξαφανίστηκε μέσα στη γιόμα. Άμα πάρω το Γκέκα και βάλω το Γκιγκς και το Σκόουλς να του σερβίρουν τρεις καλές πάσες, Ρούνεϊ μπορεί να μη γίνει, αλλά πάντως τη δουλειά του θα τη κάνει. Και φυσικά, πες μου εσύ που είσαι και οπαδός της Μάντσεστερ πόσες από τις σημερινές "ευκαιρίες" του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να κάνει γκολ ο Ρούνεϊ.

β. Γιατι επιμενεις να μιλας για "ομαδικη" αμπαλοσυνη την στιγμη που εγω σου μιλαω για "ατομικη" και επιμενεις να μην απαντας στα ΑΤΟΜΙΚΑ χαρακτηριστικα του Γκεκα.

Επιμένω, γιατί προτάσω το επιχείρημα ότι ο Γκέκας δεν ήταν καθόλου χειρότερος από τους τωρινούς στράικερ του ΠΑΟ. Όπως θάβεται ο Σαλπιγγίδης από τις ομορφιές του Τζιόλη, λ.χ., έτσι θαβόταν πέρυσι ο Γκέκας. Τον πανάκριβο Σαλπιγγίδη, όμως, δεν κοτάει να τον βρίσει κανένας. Το φτηνό Γκέκα με τις ανταύγειες τον είχαν όλοι εύκολο.

Μονο που εχουν αποσυρθει 7 με 3 χρονια, δεν μιλαμε για 10ετιας και στην τελικη που ειναι το προβλημα οτι εχουν αποσυρθει?Δεν σου ζητησα να φερεις ΑΥΤΟΥΣ συγκεκριμενα.Σου ζητησα ΣΑΝ και αυτους. Να υποθεσω οτι αλλος Χενρικσεν ή αλλος Βαζεχα δεν υπαρχει, τερμα, αυτο ηταν?Τελος?Δεν μπορουμε να φερουμε αλλον?

Δεν ξέρω αν υπάρχει. Απλώς, με τους βετεράνους που μου έφερες για παράδειγμα (μόνο ένας από αυτούς, ο θρυλικός Βαζέχα στη θέση του Γκέκα, οι άλλοι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε) δείχνεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να σκεφτούμε ποιος θα ερχόταν στον ΠΑΟ με 400.000 ευρώ καλύτερος του χασογκόλη.

Γιατι απαντας σε αλλα απο αυτα που σου λεω?

Κοίτα, είναι απλό. Εσύ λες ότι ο Γκέκας είναι άμπαλος. Το στηρίζεις στην αίσθηση που σου άφησε ένας παίκτης που τρία χρόνια τώρα σκοράρει αβέρτα. Σου φταίει ένας επιθετικός που η μεσαία σου γραμμή είναι ανύπαρκτη και η άμυνα έχει για κολώνα το Γκούμα... Για να παραδεχτείς ότι τελικά ο Γκέκας δεν είναι τόσο ανίκανος όσο θα ήθελες να πιστεύεις, έχεις την απαίτηση να βγει πρώτος σκόρερ τρία χρόνια στη Μπουντεσλίγκα (!!!!) ή να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που κανείς από αυτούς που μνημόνευσες (καλά, για τους τωρινούς απλά γελάμε) δεν πήρε. Δηλαδή, για να πεις "τον εκτίμησα λάθος" του ζητάς να κάνει κάτι που στράικερ των εκατομμυρίων ευρώ δεν το έχουν πετύχει...

Α, οκ, περασαμε στο οι αλλοι ειναι τυφλοι αρα ας βγαλουμε και μεις τα ματια μας. ΔΗΛΑΔΗ μεταξυ του Μπορχα,του Παπα, του Γκεκα και του Ετο με τον Ρουνευ αλλοι παικτες δεν υπαρχουν?Δεν καταλαβαινω, εσυ στην δουλεια σου πηγαινεις μονο Δευτερες και Παρασκευες?

Καλά...τρικυμία. Ρωτάω: ο Γκέκας είναι λίγος. Ποιον θέλεις; Πόσο στοιχίζει; Το συζητάει καν να έρθει στο μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που λέγεται ΠΑΟ; Αφού ο Γκέκας είναι λίγος, πες μου ποιον θέλεις. Όχι ένα γενικό και αόριστο δε μου κάνει ο Γκέκας. Ούτε εμένα. Αλλά στον Παναθηναϊκό ο Τόρες δεν έρχεται, τι να κάνουμε τώρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...