geovard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Πάντως, δεν έχω διαβάσει να λέει κάτι εναντίον των συμπαικτών του. Εναντίον της δουλειάς που γινόταν επί Μπάκε, ναι, εναντίον του ερασιτεχνισμού των διοικήσεων, ναι. Των συμπαικτών του, όμως; Αν υπάρχει κάποιο άρθρο, ποστάρετε ένα link, θα έχει ενδιαφέρον. Κοίταξε δεν κρατάω τώρα καί αρχείο ε?Θα θυμάσαι όμως πού είχε πεί ότι ο ΠΑΟ δεν έχει καλούς παίχτες.Πρόσεξε γιά τούς συμπαίκτες του το είπε πού μέχρι πρότινος έπαιζαν μαζί.Αν αυτό δεν συνιστά αγένεια το να δηλώνεις δηλαδή ότι οι πρών συμπαίκτες σου δεν είναι ικανοί ενώ έμμεσα αφήνεις να φανεί ότι εσύ είσαι ο καλός γι αυτό πας καί στην budesliga τι άλλο να πεί κανείς.
Mika Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ειχε προβλεπψει και οτι η Αεκ θα επαιρνε ανετα το προσφατο μεταξυ μας ντερμπυ... μεσα επεσε το θηριο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Κοίταξε δεν κρατάω τώρα καί αρχείο ε?Θα θυμάσαι όμως πού είχε πεί ότι ο ΠΑΟ δεν έχει καλούς παίχτες.Πρόσεξε γιά τούς συμπαίκτες του το είπε πού μέχρι πρότινος έπαιζαν μαζί.Αν αυτό δεν συνιστά αγένεια το να δηλώνεις δηλαδή ότι οι πρών συμπαίκτες σου δεν είναι ικανοί ενώ έμμεσα αφήνεις να φανεί ότι εσύ είσαι ο καλός γι αυτό πας καί στην budesliga τι άλλο να πεί κανείς. Μα, αυτό είναι το θέμα. Εγώ δε θυμάμαι καμία τέτοια δήλωση. ειχε προβλεπψει και οτι η Αεκ θα επαιρνε ανετα το προσφατο μεταξυ μας ντερμπυ... μεσα επεσε το θηριο Το θηρίο δεν είναι μπουκμέικερ. Είναι ποδοσφαιριστής και από ό,τι αποδεικνύει η παρουσία του σε ένα πρωτάθλημα κλάσεις ανώτερο από το δικό μας, είναι πολύ καλύτερος από αρκετούς που κοσμούν το ρόστερ του ΠΑΟ την παρούσα περίοδο.
geovard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μα, αυτό είναι το θέμα. Εγώ δε θυμάμαι καμία τέτοια δήλωση. Καί τι φταίω εγώ.Κάπου το είχα διαβάσει την εποχή της μεταγραφής του στην Μπόχουμ,πιθανότατα σε κάποια αθλητική φυλλάδα,σίγουρα δεν τον άκουσα να το λέει αλλά αν λένε ψέματα οι εφημερίδες λέω κι εγώ. Πάντως γιά να εμμένεις τόσο στη υποστήριξή σου στον Γκέκα ή αδερφός του είσαι η συνήγορός του.Καί γιά πες μου από ποιόν τωρινό επιθετικό τού Παναθηναικού είναι καλύτερος γιά να γελάσουμε καί λίγο?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Καί τι φταίω εγώ.Κάπου το είχα διαβάσει την εποχή της μεταγραφής του στην Μπόχουμ,πιθανότατα σε κάποια αθλητική φυλλάδα,σίγουρα δεν τον άκουσα να το λέει αλλά αν λένε ψέματα οι εφημερίδες λέω κι εγώ. Πάντως γιά να εμμένεις τόσο στη υποστήριξή σου στον Γκέκα ή αδερφός του είσαι η συνήγορός του.Καί γιά πες μου από ποιόν τωρινό επιθετικό τού Παναθηναικού είναι καλύτερος γιά να γελάσουμε καί λίγο? Τι πάει να πει τι φταις, αδερφέ; Λες ότι μιλάει υποτιμιτικά για τους συμπαίκτες του. Ωραία. Αφού σου έκανε τόσο εντύπωση, δώσε link. Δεν έχεις; Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά το τι "θυμάσαι" δε μου λέει τίποτε. Σαφές; Πάμε παρακάτω. Εμμένω στην υποστήριξη του Γκέκα γιατί ο Γκέκας έδωσε ό,τι μπορούσε στον ΠΑΟ και ο ΠΑΟ πήγε να τον δώσει σε μια χρεοκοπημένη ομάδα. Ο τύπος δεν έσκυψε κεφάλι και έπεσαν τα φερέφωνα να τον φάνε. Τσόγλανος επειδή δε γούσταρε να πάει σε μια ομάδα που χρωστούσε και της μιχαλούς; Ο Γκέκας δε χρειάζεται συνηγόρους. Δύο τεμάχια έριξε σήμερα. Δεύτερος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα.
geovard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Τι πάει να πει τι φταις, αδερφέ; Λες ότι μιλάει υποτιμιτικά για τους συμπαίκτες του. Ωραία. Αφού σου έκανε τόσο εντύπωση, δώσε link. Δεν έχεις; Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά το τι "θυμάσαι" δε μου λέει τίποτε. Σαφές; Πάμε παρακάτω Αμφισβητείς αυτό πού λέω?Χέστηκα.Καταλαβαίνεις τώρα ότι δεν είναι αυτό το θέμα στην επικαιρότητα καί δεν μπορείς να έχεις εύκαιρα τα link αλλά κάνεις την..παλαβή.Ό,τι βλέπεις εσύ στο σερφάρισμα καί σε εντυπωσιάζει τo αποθηκεύεις?.Έπειτα σού λέω ότι το είδα σε αθλητική φυλλάδα καί συ επιμένεις γιά link.Τι να σού πω.Αν παρακολουθείς τα γραφόμενά μου θα έχεις καταλάβει αν είμαι παραμυθάς ή όχι.Αλλά τι κάθομαι τώρα καί το μακραίνω.Τεσπα. Σιγά τώρα να μην κρατώ καί αρχείο γιά τον Γκέκα.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Το θηρίο δεν είναι μπουκμέικερ. Είναι ποδοσφαιριστής και από ό,τι αποδεικνύει η παρουσία του σε ένα πρωτάθλημα κλάσεις ανώτερο από το δικό μας, είναι πολύ καλύτερος από αρκετούς που κοσμούν το ρόστερ του ΠΑΟ την παρούσα περίοδο. Το θέμα είναι ότι το Φανηγκέκα-ποδοσφαιρικός αναλυτής, όποτε τον ρωτήσουν τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός σε οποιοδήποτε παιχνίδι, λέει ότι θα χάσει.
dark_banishing Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Καλά τι ματσάρα έγινε στην ισπανία !! Κρίμα που αποκλείστηκαν και οι 2 από το τσάμπιονς λιγκ. Δεν έμεινε ούτε μια επιθετική ομάδα να βλέπουμε να χαιρόμαστε.. Μπάρτσα Ρεάλ 3-3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Αμφισβητείς αυτό πού λέω?Χέστηκα. Αχ, μη μου το λες. Θα βάλω το σκύλο μου να κλαίει. KWSN, το θέμα είναι απλό. Ο Γκέκας ανήκει στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή. Κι επειδή, από ό,τι τον κόβω, θα προτιμούσε να παίξει στο Βύζαντα Μεγάρων παρά να γυρίσει στον Παναθηναϊκό, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τα χώνει, στη διοίκηση και στην οργάνωση της ομάδας. Όχι στους συμπαίκτες του, με τους οποίους δεν έχει να χωρίσει τίποτε. Σκοπός του; Να μην υπάρξει περίπτωση, όσο καλός κι αν είναι φέτος, να τον πάρει πίσω ο Παναθηναϊκός. Καίει τις όποιες γέφυρες μπορεί να υπάρχουν. Εγώ έχω διαβάσει αρκετά άρθρα όπου ο Γκέκας αφήνει μπηχτές (τι μπηχτές, μάτι βγάζουν αυτά που λέει). Και η υπερβολή είναι κακός σύμβουλος. Άρθρο να τα χώνει στους συμπαίκτες του, δεν έχω διαβάσει. Και μέχρι κάποιος να μου δείξει άρθρο που να επιτίθεται στους συμπαίκτες του... Τώρα, αν κάποιοι θεωρούν επίθεση το να λέει "κι εγώ την ίδια προετοιμασία με αυτούς έβγαλα, γιατί δεν έχω πρόβλημα φυσικών δυνάμεων;" αυτό, να με συγχωρείτε, δεν είναι επίθεση στους συμπαίκτες. Είναι επίθεση στο παυσίπονο ότι για όλα στον ΠΑΟ έφταιγε ο Μπάκε και όχι η αμπαλοσύνη της μισής ομάδας. Δείτε εδώ και μία αρκετά εκτενή συνέντευξη από τον πρώτο καιρό στη Γερμανία. Λέει πολλά. Όποιος θέλει, ας χαρεί ελεύθερα, έχει πέσει έξω σε αρκετά πράγματα. Βέβαια, έχει πέσει μέσα και σε αρκετά άλλα. Να βρίζει, όμως συμπαίκτες του...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ορίστε δύο ακόμη συνεντεύξεις του Γκέκα: η μία με σχόλιο για το θέμα της φυσικής κατάστασης, από το Νοέμβριο που μας πέρασε και η δεύτερη από κοινού με τον Επαλέ. Ο Γκέκας, γενικά, επαναλαμβάνεται. Για μένα στη δεύτερη ο Επαλέ λέει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.
dark_banishing Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Παρά το μαιμού πέναλτι που πήρε το αιγάλεω κερδίσαμε 1-2 και 99% σωθήκαμε. Ελπίζω να πέσει το αιγάλεω το οποίο τώρα που κοιτούσα είναι δεύτερο (!) σε κερδισμένα πέναλτι με 7 μόλις 1 πίσω από την αεκ ! Ο γκέκας έβαλε πάλι γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στη γερμανία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Παρά το μαιμού πέναλτι που πήρε το αιγάλεω κερδίσαμε 1-2 και 99% σωθήκαμε.Ελπίζω να πέσει το αιγάλεω το οποίο τώρα που κοιτούσα είναι δεύτερο (!) σε κερδισμένα πέναλτι με 7 μόλις 1 πίσω από την αεκ ! Ο γκέκας έβαλε πάλι γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στη γερμανία. Πολύ καλός ο Νουαφόρ. Εντωμεταξύ, ο Γκέκας επεκτείνει το σερί της αμπαλοσύνης, προς τέρψιν των αναλυτών. 13 τεμάχια στην ανυπόληπτη Bundesliga. Ε, ρε γλέντια, που λέει και μια θρυλική μορφή της λαϊκής μας παράδοσης.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Αυτοί οι αγώνες με τον Ιωνικό είναι μια αφάνταστη παρωδία Τόσο στημένους διαιτητές δεν έχω ξαναδεί. Ειδικά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, είναι αδύνατον να μην το είδε ο επόπτης, στεκόταν ο Μίετσελ offside για ΠΑΡΑ πολύ ώρα. Πραγματικά όμως. Το αφιερώνω σ' αυτούς που μου λένε ότι λέω καραμέλες όταν μιλάω για τις ολοφάνερες στημένες διαιτησίες του ελληνικού πρωταθλήματος (you know who you are). Στο πρώτο δε γκολ του ΠΑΟΚ στη μια φορά που το είδα μου φάνηκε σαν να περνάει τη γραμμή η μπάλα, αλλά η αντίδραση του Μίετσελ (ο οποίος ξαφνιάζεται εντελώς όταν συνειδητοποιεί ότι ο επόπτης έχει δώσει γκολ, κάτι σαν "Α τον ηλίθιο!") μου δείχνει ότι μάλλον έχω άδικο.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μπουντεσλίγκα 2004-05 1ος σκόρερ Μαρεκ Μινταλ 2002-2003 Κριστιανσεν (είχε παίξει και Πανιώνιο) 2001-2002 Μαρτιν Μαξ Δεν πάω πιο πίσω, νομίζω πως σου έδειξα ότι μια πρόσκαιρη επιτυχία δεν λέει τίποτα. ΝΑΙ ο Γκεκας παει φέτος ΠΟΛΥ καλύτερα απότι λέγαμε. ΟΜΩΣ αυτό δεν αλλάζει ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ την άποψη μου περι αμπαλοσύνης του. Αμα ΄συνεχίσει, ναι τοτε μας απέδειξε πως είχε δίκιο και φταίβε οι προπονητές και ο Παναθηναικός που δεν έβγαζε στο γήπεδο αυτά που μπορούσε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Σύμφωνοι. Η διαφωνία μου είναι ότι η επιτυχία του Γκέκα δεν είναι πρόσκαιρη. Και στην Καλιθέα που έπαιζε, έβαζε γκολ. Στον Παναθηναϊκό, επίσης. Στη Μπόχουμ, το ίδιο. Δηλαδή, πόσα χρόνια ακριβώς πρέπει να βάζει γκολ και να βγαίνει πρώτος σκόρερ για να αποδείξει ότι δεν είναι άμπαλος; Πρόσκαιρη επιτυχία μια τριετία σερί; Τέλος πάντων, επειδή μέχρι και "αδερφό" του Γκέκα με έχουν πει εδώ μέσα, δε το συνεχίζω. Μακάρι ο άνθρωπος να πάει καλά, το ίδιο λέω για όλους τους Έλληνες που παίζουν έξω και μακάρι να κάνει και καλή μεταγραφή, γιατί τη Μπόχουμ δε τη βλέπω καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.