adi32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 14:45 ss1 και free στο LIDER TV Hot Bird 1/2/3/4/6 at 13.0°E 12149 V 27.500 FEC 3/4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Η είδηση από το sportime.gr (τα bold δικά μου): "Ο Μιχάλης Καψής είναι το νέο πρόσωπο που κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Οτο Ρεχάγκελ για τους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της Τουρκίας και της Μάλτας, που θα διεξαχθούν στις 24 και στις 28/3 αντίστοιχα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008, από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικό." Νέο πρόσωπο! Ουάου! Μετά το άλμα προόδου στην καριέρα του τζόβενου Μιχάλη, ήρθε η ώρα της δικαίωσης: πρόσκληση στην εθνική ομάδα. Hail, Herr Otto!
mitsikas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 κυριοι μοδερατορες δεν ειναι καλυτερα αν διαχωριζατε το μπλα-μπλα απο τα αθλητικα θεματα? Μονο κοιταξτε ποσα θεματα βρηκα: Το Καφενειο Των Φιλαθλων! Εισιτήρια Champion League Final ερώτηση Manchester United Bayern München ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ AEKΑΡΑ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ - Ο Αυτοκρατορας ΑΕΛ - Λάρισα Ιωνικαρα!!!! Βαλενθια - Ιντερ Τσαμπιονς Λιγκ 2006/07 Παλιά εξώφυλλα αθλ. εφημερίδων.Που; Το "Ευρωπαικο" Ποδοσφαιρο Sport XL-Mια ακόμα αθλητική εφημερίδα? Εθνική Ελλάδος Προεδρικό Διάταγμα για πίστα Formula 1 Ο "καλος" οπαδος κ.α Γυμναστήριο Και Συμπληρωματα Διατροφης Ξερει κανείς από γυμναστήρια; Με ποιό σπορ ασχολείστε? Μονόζυγο - Ερώτηση Ειστε motorbike οπαδός?(+ Pics) Τελικος Champions League 2007 Sky Sports... που υπάρχουν... παγοδρόμια? Ερασπορ Κοντός Παπανικολάου FC St.Pauli Athens Club Αγορά στατικού ποδήλατου σκοπευτικός σύλλογος... Γεωργίου στο internet ποδοσφαιρο Θα ηταν σωστοτερο να υπηρχε ενας χωρος με την ονομασια: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ - ΕΙΔΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ - ΔΙΑΦΟΡΑ)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μεγάλη μεταγραφική κίνηση του Τζίγκερ που ήθελε να τον χαρίσει στο χρεοκωπημένο ΠΑΟΚ...
genius_13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Τωρα και να ηθελε να γυρισει πισω δεν τον θελουμε εμεις..
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Παλι σκοραρε ο καραφλοχαιτουλας στο μεγαθηριο Μποχουμ...Αφου ειναι τοσο παικτουρα περιμενω το καλοκαιρι να παει στην Μπαγερν και οχι στον Ολυμπιακο
Adavis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Ε καλά όλα τα παλτά έχουν μια καλή χρονιά στην καριέρα τους. Δεν πήρε κ το χρυσό παπούτσι ο Φάνννννης.
dark_banishing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Ούτε εμένα μ αρέσει αλλά μια φορά είναι δεύτερος σκόρερ στη γερμανία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Ε καλά όλα τα παλτά έχουν μια καλή χρονιά στην καριέρα τους. Δεν πήρε κ το χρυσό παπούτσι ο Φάνννννης. Το παλτό ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας που πήγε να τον πλασάρει στους χρεωκοπημένους και τώρα είναι δεύτερος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα. Δύο καλές χρονιές... Και την καλή μεταγραφή έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να την πάρει από κάτι "αστέρια" της εγχώριας Ζούμπερ Κλί(γ)κας.
dark_banishing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Το παλτό ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας που πήγε να τον πλασάρει στους χρεωκοπημένους και τώρα είναι δεύτερος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα. Δύο καλές χρονιές... Και την καλή μεταγραφή έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να την πάρει από κάτι "αστέρια" της εγχώριας Ζούμπερ Κλί(γ)κας. Πρώτος σκόρερ στην ελλάδα ήταν και με την καλιθέα. Τρείς καλές χρονιές.
geovard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά αν όντως είναι τόσο καλός αυτός ο Ντουντου καί μάλιστα κλήθηκε καί στην Εθνική Βραζιλίας,γιατί δεν μπαίνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησής του μεγάλοι σύλλογοι αλλά φαίνεται να παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός?Δεν είναι απορίας άξιον? Γιά τον Γκέκα.Εμένα δεν μάρεσε ποτέ αυτός ο παίχτης.Πολύ περισσότερο δεν μ΄αρέσει ο χαρακτήρας του.Κανείς δεν είναι τόσο εμπαθής όσο αυτός.Το να κατηγορείς από το εξωτερικό τούς πρώην συμπαίκτες σου είναι μεγάλη αγένεια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Γιά τον Γκέκα.Εμένα δεν μάρεσε ποτέ αυτός ο παίχτης.Πολύ περισσότερο δεν μ΄αρέσει ο χαρακτήρας του.Κανείς δεν είναι τόσο εμπαθής όσο αυτός.Το να κατηγορείς από το εξωτερικό τούς πρώην συμπαίκτες σου είναι μεγάλη αγένεια. Δε σου άρεσε ο περυσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας σου; Ενδιαφέρον. Τώρα, για το χαρακτήρα του: τον άνθρωπο δεν τον ξέρω. Πιθανότατα, όμως, αν πήγαινε ο σωφέρης να με χαντακώσει, στέλνοντάς με σε χρεωκοπημένη ομάδα, τη στιγμή που ήμουν πρώτος σκόρερ της ομάδας, θα τα είχα πάρει κι εγώ. Θα τα είχα πάρει διπλά, μάλιστα, αν πήγαινε μέσω κάτι χαμερπών εγκάθετων καλαμοφόρων να με βγάλει κωλόπαιδο. Η τακτική γνωστή, την εφαρμόσε και ο Σωκράτης στην περίπτωση Τουρέ. Θάφτε τον, ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Και πετυχαίνει. Τον καλύτερο Έλληνα στο εξωτερικό, αυτή τη στιγμή, τον αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας του σαν κωλόφαρδο τσογλάνι. Κατά τα άλλα, κάβουρας ο Τσίγκερ. Πάντως, δεν έχω διαβάσει να λέει κάτι εναντίον των συμπαικτών του. Εναντίον της δουλειάς που γινόταν επί Μπάκε, ναι, εναντίον του ερασιτεχνισμού των διοικήσεων, ναι. Των συμπαικτών του, όμως; Αν υπάρχει κάποιο άρθρο, ποστάρετε ένα link, θα έχει ενδιαφέρον.
Mika Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δε σου άρεσε ο περυσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας σου; Ενδιαφέρον. ΝΑΙ δεν μου αρεσε καθολου ο περυσινος πρωτος σκορερ της ομαδας μου. ακομα και απο τη δικη σου σκοπια να το δεις ηταν πρωτος σκορερ στη χειροτερη χρονια της ομαδας τα τελευταια 5 χρονια. Ο Γκεκας εχει ενα και μοναδικο χαρισμα. Μπαινει σε ολες τις φασεις. Απο κει και περα το χαος. Ανυπαρκτο κοντρολ , ανυπαρκτη ντριμπλα , χασογκολικα πλασε και γενικα ενας παιχτης ΛΙΓΟΣ για τον Παο που εγω θελω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.