Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μας αφησαν

εγω νομιζα θα το εκαναν καλυτερο

οτι θα εβαζε και 2 αυτογκολ ο Μπορχα και μετα μετα θα γινοταν το 5-4

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το έβλεπε ο πατέρας μου οπότε είδα και εγώ λίγο. Ακόμα και όταν πήγε 0-2, ήξερα από πριν το αποτέλεσμα. Έστω και στο 88, το 3-2 θα γίνονταν.

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.

Άλλο είναι να μην έχεις κάνει ούτε μια καθαρή ευκαιρία μέχρι το 80,να σε παίζει ο αντίπαλος και να το κολλάς στο 88 και άλλο να έχει γείρει το γήπεδο και να βρίσκεσαι από το πουθενά με 0-2...

Είναι η διαφορά της γκίνιας με τη ρέντα...

Δημοσ.

Ποιος αντιπαλος επαιζε τον Παναθηναικο? η λαρισα των 10 αμυντικων??... edit.. απο οτι ειδα Gabriel το ματς το ειδες απο το 70 και μετα αρα απορω πως εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα.

για το δικο σας το ματς αφου ειχε γειρει το γηπεδο γιατι πηγε να πεσει το στεγαστρο απο τις γιουχες στο 0-2??

Δημοσ.
Άλλο είναι να μην έχεις κάνει ούτε μια καθαρή ευκαιρία μέχρι το 80,να σε παίζει ο αντίπαλος και να το κολλάς στο 88 και άλλο να έχει γείρει το γήπεδο και να βρίσκεσαι από το πουθενά με 0-2...

Είναι η διαφορά της γκίνιας με τη ρέντα...

Έχεις δίκιο, μια ζωή άτυχος ο Ολυμπιακός ενώ ότι κάνει ο Παναθηναϊκός είναι θέμα τύχης.

Με κάτι τέτοια σας παραμυθιάζουν, το χειρότερο είναι ότι ακόμα και σκεπτόμενοι φαίνεται ότι τα τρώτε.

Δημοσ.

ποιος Θανασης?

Οταν εισαι 5 βαθμους μπροστα κανεις μια μεγαλη ανατροπη και κραζεις

νομιζεις οτι παραμυθαζεται κανεις?

Δημοσ.
Ποιος αντιπαλος επαιζε τον Παναθηναικο? η λαρισα των 10 αμυντικων??... edit.. απο οτι ειδα Gabriel το ματς το ειδες απο το 70 και μετα αρα απορω πως εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα.

για το δικο σας το ματς αφου ειχε γειρει το γηπεδο γιατι πηγε να πεσει το στεγαστρο απο τις γιουχες στο 0-2??

Ξέρεις,διαβάζω και κανένα site πού και πού (contra.gr , sport-fm.gr , sport24.gr) να σου γράψω κάνα-δύο ακόμα να τα κάνεις bookmark?

Για το δεύτερο,μάλλον πρέπει κάποιος να σου εξηγήσει κανένα ποδοσφαιρικό όρο...

Δημοσ.

αν διαβαζοντας τα site εβγαλες συμπερασμα οτι η Λαρισα επρεπε να κερδισει μαλλον ενημερώνεσαι απο το ael-fans

για εξηγα μου λοιπον και τον ποδοσφαιρικο ορο που εννοεις. Υποτίθεται οτι σημερα παιξατε γαμω τις μπαλλες. γιατι αναγκαστηκε ο θεωρδορίδης να τα χωσει σε οσους γιουχαραν την ομαδα?

Δημοσ.

Πειραζει που δε καταλαβαινω γρι απο αυτα που λετε?

Ο Θεοδωριδης τα εχωσε στους οπαδους γιατι (συμφωνα με τη λογικη του) οι παιχτες προσπαθουσαν να γυρισουν το ματς και ακουγαν συνθηματα εναντιον τους.Οι οπαδοι απο τη μερια τους εσκασαν πλεον και με το δικιο τους απο αυτο που παιζουμε μεσα στο γηπεδο.

Δημοσ.

Ωραια για να το πουμε πιο απλα...

Προς οσους υποστηριζουν οτι ο Ολυμπιακος σημερα επαιξε παρα πολυ καλα και οτι το γηπεδο εγερνε και φαινοταν οτι το ματς θα γυρισει:

Γιατι ακουστηκαν λοιπον τοσες γιουχες, αφου οπως λετε επρεπε να ειναι 10-2 το σκορ? εδω το σπορταιμ καθισε και εγραψε ολα τα συνθηματα που ακουστηκαν!

* Μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν:

«Σωκράτη σεβάσου τον Ολυμπιακό' date=' φέρε άλλους παίκτες και φύγε από ʽδω»

«Παίξτε μπάλα οεοεοε».

«Θρύλε ντροπή σου, σε βλέπουν και οι νεκροί σου».

«Εεε, οοο βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ».

«Κόκκαλη Ξύλνα και άκου την 7, ομάδα για να φτιάξεις χρειάζεται λεφτά».

«Ξύπνα μαλ… Νορβηγέ».

«Εεε, οοο αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».

* Μετά το τέλος της αναμέτρησης και ενώ ο Σόλιντ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια δέχθηκε τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν πάνω από την φυσούνα.

*Στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Μουνιόθ.

[/quote']

Δημοσ.
ποιος Θανασης?

Οταν εισαι 5 βαθμους μπροστα κανεις μια μεγαλη ανατροπη και κραζεις

νομιζεις οτι παραμυθαζεται κανεις?

Ο Βέγγος.

Εσύ δε λες στο thread του Ολυμπιακού ότι η ομάδα έπαιξε καλά και έπρεπε το σκορ να είναι 10-2;

Δημοσ.

Λοιπον,να κανουμε λιγο στην ακρη το καφριλικι-οπαδιλικι μας και να προσπαθησω να σχολιασω κατι σοβαρα???

Προειδοποιω_ Η μπαλα περνει τον Ολυμπιακο αλλα τα ιδια θα ελεγα αν ηταν για την ομαδα μου

Καποια χρονια τωρα που το ΣουπερΣπορτ ειχε το πρωταθλημα,εβλεπα επιλεγμενα ματς σε καφετεριες ή σπιτια, λογω παρεας λοιπον,ο ηχος είτε δεν εφθανε έιτε δεν μετραγε,μετραγε η εικονα

Πριν λιγα χρονια ο Ολυμπιακος πηγε στον Αλφα. Τοτε εβλεπα ΕΛΑΧΙΣΤΑ ειναι η αληθεια ματς του, αρκουσε ομως για να διαπυστωσω ότι ο Παλομπαρινι και ο Παπαδημητριου Ή ειναι γαυροι Ή εκαναν τους γαυρους.Και τα 2 ειναι δικαιωμα τους και η αλήθεια είναι ότι η προπαγανδα τους ήταν πιο "υποβοσκουσα" δεν ηταν φορα παρτιδα. Εμφανης μεν για ατομα με διψηφιο IQ αλλα λεγαμε "Δεν μαμιεται,το προιον του θα υποστηριξει ο Αλφα"

Μεχρι εδω ας τα λεμε καλα.

Ομως τι θα γινει ρε παιδια με την ΝΕΤ??? Τι προπαγανδα ειναι αυτή?Τι απροκαλυπτη υποστηριξη?Τι θα γινει με την περίπτωση Μιχου??

Εαν εγω ήμουν Αιγαλεωτης,Ελληνας πολιτης, μπορουσα να παρακολουθησω αταραχος το αποψινο ματς?Επαιζε ο Ολυμπιακος ΤΛ και δεν το καταλαβα?Τι μονοπαντη αντιμετωπιση ειναι αυτη??

Ναι μεγαλυτερη ομαδα,ναι είναι προιον που πουλαει το καναλι, ΝΑΙ ξερω πως οι ομαδες πριν το ματς στην εδρα τους επιλεγουν τον "σχολιαστη" αλλα για καθιστε ρε, πληρωνουμε ή δεν πληρώνουμε ολοι ΝΕΤ??Πληρωνουμε.Τοτε? Που κολλαει αυτη η αντιμετωπιση απο κρατικο καναλι?Εγω ειμαι Παναθηναικος και ήθελα να χασει ο Ολυμπιακος σημερα,πρεπει να ακουω τους ηλιθιους της ΝΕΤ?

Και του χρονου που θα παμε και εμεις εκει τι θα γινει?Ειδικα στο ντερμπυ μεταξυ μας τι θα γινει?

Ξαναλεω,ΟΥΤΕ στον Αλφα το αντεχα αλλα έλεγα "Ιδιωτικο καναλι,πουλαει Ολυμπιακο,αυτους θελει να πιασει πελατες",ομως τον Αλφα δεν τον πληρωνω.

Την κρατικη τηλεοραση την πληρωνω και ειναι κρατικη,οχι Ολυμπιακη

Δημοσ.

H NET είναι βαμμένη κανονικότατα. Σχολιάζουν με απίστευτα φιλο-ολυμπιακά αισθήματα σε κάθε αγώνα. Ντροπή και αίσχος φυσικά.

αν διαβαζοντας τα site εβγαλες συμπερασμα οτι η Λαρισα επρεπε να κερδισει μαλλον ενημερώνεσαι απο το ael-fans

Η Λάρισα άξιζε από ισοπαλία ως νίκη. Έκανε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟ. Το ότι δεν είχε κατοχή μπάλας δε σημαίνει τίποτα (γιατί φαντάζομαι ότι από εκεί βγάζεις συμπέρασμα). Η Ελλάδα πήρε euro χωρίς κατοχή μπάλας.

Δημοσ.
lol παλι αδικιες ειχαμε?

Βαρεθηκα

Το περίεργο θα ήταν να ΜΗΝ είχαμε αδικίες. Κάθε φορά που παίζει η Λάρισα με μεγάλη ομάδα, σκέφτομαι "μακάρι να μην αδικηθούμε" και όχι "μακάρι να μην χάσουμε", γιατί θέλω μετά να σχολιάσω το αγωνιστικό μέρος και όχι τους βλάκες.

Και εγώ βαρέθηκα, αλλά αν δεν αλλάξει η κατάσταση η επόμενη κίνηση μου θα είναι να σταματήσω να βλέπω και όχι να σταματήσω να γκρινιάζω για τη διαιτησία. Ήδη πάντως, βαριέμαι να βλέπω δεύτερον αγώνα. Μόνο της ΑΕΛ βλέπω εδώ και 2-3 αγωνιστικές. Σιγά σιγά θα πηγαίνω μόνο στο γήπεδο όταν παίζουμε εντός (όταν βέβαια δε θα έρχονται αντιφίλαθλοι όπως έγινε με ΠΑΟΚ).

Δημοσ.

Μαγκες εγω ενα εχω να πω.

Βαρεθηκα το Μιχο βαρεθηκα το Γκονια βαρεθηκα ολους τους ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ που βγαινουν και σαν παντογνωστες σχολιαζουν τα παντα.

Τους βαρεθηκα.

Βαρεθηκα και την ομαδα μου.Βαρεθηκα και τις ομαδες σας.Ειμαστε για κλαματα ομαδικως ρε το εχετε παρει χαμπαρι?Χαιροταν ο παναθηναικος που κερδισε τη Μλαντα ρε??Παμε καλα??Ο παναθηναικος που καποτε τον ετρεμε ολη η Ευρωπη?Χαιρονταν τα σουργελα στον ολυμπιακο που βρηκαν μπροστα τους ευκολο ομιλο τη στιγμη που η θεωρητικα αδυναμη ομαδα ειχε τον ελανο που κανει οσο το κεντρο του ολυμπιακου??

Χαιρομαστε?Καλα να παθουμε!!Πηγαιντε γηπεδο μαγκες χαλαστε τα ομορφα λεφτουδακια σας εγω δε θα παρω ευχαριστω πολυ.

Στο μπασκετακι τουλαχιστον βλεπω υγεια.ΥΓΕΙΑ μαγκες.Δε με νοιαζει ρε που ο παναθηναικος εχει καλυτερη ομαδα.Ισα ισα που πηγα και ειδα και αυτον.Γινεται καθε καλοκαιρι να βλεπω οτι δε προσπαθουν να με κοροιδεψουν?

Αυτα.

ps- Μαγκες του ποδοσφαιρου εσεις που μιλατε για κουραση και καλα δειτε ρε ενα παληκαρι στο μπασκετ Διαμαντιδης λεγεται και ρωτηστε αυτον τι θα πει κουραση.Δηλαδη αν δε κουραζοταν τοσα καλοκαιρια περα δωθε με την εθνικη θα ηταν σα τον mr fantastic περιπου??

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο "σχολιασμός" των αγώνων, πραγματικά έχει καταντήσει αηδία. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και το CL και την Ευρώπη γενικότερα.

Περιγραφή αγώνα θέλω να ακούω, όχι οπαδικά παραληρήματα, ούτε πρώην "άσους" που κοιτάνε σαν σαπροβόρα να αρπάξουν κομματάκι από τα σαρκία των ομάδων.

Το θέμα είναι, από το γήπεδο κάνεις αποχή, από την ΕΡΤ που σε αφαιμάζουν με το ρεύμα πώς να κάνεις αποχή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...