Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τώρα αυτόν τον μαλάκα που μπήκε και πλάκωσε τον επόπτη στη Νίκαια τι θα του κάνουν; Τι τιμωρία αξίζει σε ένα ζώο σαν τον προαναφερόμενο; Άλλη μια μαύρη σελίδα στο βιβλίο του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ήμουν σε φιλικό σπίτι:Kάνοντας λοιπόν ζάπιγνγκ στα κανάλια ο οικοδεσπότης,πέφτει πάνω στο Παο-Λάρισα,ήταν κοντά στο 70 λεπτό και βλέπω 0-0. "Για άστο λίγο" του λέω να δούμε.

Βλέπουμε κάνα-δύο λεπτά λοιπόν,και έτυχε να δώ τη φάση που ο Αλωνεύτης σπάει πρώτη φορά τα άλατα του Ρουφιανο-Γκούμα,και αυτός πέφτει με τα δύο πόδια και τον κατεδαφίζει (σημ.ο παίκτης έβγαινε μόνος) ο διαιτητής λέει "παίζεται"...

Μετά από μια δύο φάσεις κατεβαίνει πάλι ο αλωνεύτης,πάλι στέλνει στις πινακίδες τον ρουφιάνο,κάνει πολύ καλή σέντρα χαμηλή και o επερχόμενος σουτάρει από το ύψος του πέναλτι,και ενώ πάει μέσα να γράψει το τεμάχιο, ο κόλος του μόρις (κυριολεκτικά) βγάζει τη μπάλα έξω...

Λέω στον οικοδεσπότη:Φιλαράκι άλλαξε το γιατί αυτοί με τη ρέντα που έχουν θα βάλουν γκόλ στο 88...

Έ,μετά από λίγο έμαθα ότι έβαλε ο ΠΑΟ στο 88 και μάλιστα το μισό γκόλ χρεώνεται στον Μποξέρ-μη μου μιλάτε είμαι ηγέτης...

Κλασσικός ΠΑΟ...

Δημοσ.
Ήμουν σε φιλικό σπίτι:Kάνοντας λοιπόν ζάπιγνγκ στα κανάλια ο οικοδεσπότης,πέφτει πάνω στο Παο-Λάρισα,ήταν κοντά στο 70 λεπτό και βλέπω 0-0. "Για άστο λίγο" του λέω να δούμε.

Βλέπουμε κάνα-δύο λεπτά λοιπόν,και έτυχε να δώ τη φάση που ο Αλωνεύτης σπάει πρώτη φορά τα άλατα του Ρουφιανο-Γκούμα,και αυτός πέφτει με τα δύο πόδια και τον κατεδαφίζει (σημ.ο παίκτης έβγαινε μόνος) ο διαιτητής λέει "παίζεται"...

Μετά από μια δύο φάσεις κατεβαίνει πάλι ο αλωνεύτης,πάλι στέλνει στις πινακίδες τον ρουφιάνο,κάνει πολύ καλή σέντρα χαμηλή και o επερχόμενος σουτάρει από το ύψος του πέναλτι,και ενώ πάει μέσα να γράψει το τεμάχιο, ο κόλος του μόρις (κυριολεκτικά) βγάζει τη μπάλα έξω...

Λέω στον οικοδεσπότη:Φιλαράκι άλλαξε το γιατί αυτοί με τη ρέντα που έχουν θα βάλουν γκόλ στο 88...

Έ,μετά από λίγο έμαθα ότι έβαλε ο ΠΑΟ στο 88 και μάλιστα το μισό γκόλ χρεώνεται στον Μποξέρ-μη μου μιλάτε είμαι ηγέτης...

Κλασσικός ΠΑΟ...

Μπορώ να σχολιάσω ΟΛΑ τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τέτοιο τρόπο, για Νερι-είμαι κωλοπαιδαράς και βαράω όποιον γουστάρω γιατί δεν πέρνω κάρτα-Καστίγιο, Γρηγόρη-για να πάρω κάρτα πρέπει να παρακαλέσω ο ίδιος-Καραφλάτο, για κοράκια με κόκκινα γυαλιά ή και εμφανίσεις ακόμα.

Είσαι σίγουρος ότι είναι εποικοδομιτική μια τέτοια συζήτηση; Σε έχω για σοβαρό άτομο.

Δημοσ.

Όχι,ρε σύ (και εμείς έχουμε κωλόπαιδα δε το συζητώ).

Αλλά μου έκανε εντύπωση ότι στο 5λεπτο που παρακολούθησα η λάρισα σας έπαιζε και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι στην αναμπουμπούλα στο τέλος θα το βάζατε...

Δημοσ.

Και εγώ πάντα είμαι σίγουρος αντίστοιχα για τον Ολυμπιακό. Ακόμα και τα πρώτα χρόνια που είχατε πάρει νικη το 97ο λεπτό...

Δημοσ.

Καλά άστο....

Μην ανατρέξουμε στο παρελθόν,Μόνο μια σεζόν ,αυτή που κάνατε double,είχατε σερί καμιά 10αρια αγωνιστικές στο φινάλε που καθάριζε ο Καζαμπούμπου από το 85 και μετά...

Ξανασκέψου το.

Anyway κερδίσατε και τέλος.

Δημοσ.
Καλά άστο....

Μην ανατρέξουμε στο παρελθόν,Μόνο μια σεζόν ,αυτή που κάνατε double,είχατε σερί καμιά 10αρια αγωνιστικές στο φινάλε που καθάριζε ο Καζαμπούμπου από το 85 και μετά...

Ξανασκέψου το.

Anyway κερδίσατε και τέλος.

Και μόνο το Καζαμπούμπου που λες δε σε τιμάει.

Δημοσ.
Και μόνο το Καζαμπούμπου που λες δε σε τιμάει.

Πάντως Καζαμπούμπου και Πράσινο Μίλι, τον λεει και ο κολλητός μου που είναι άρρωστος βάζελος. Φαντάζομαι θεωρεί ότι προσδίδει έξτρα αγριότητα στην ποδοσφαιρική συνουσία.

Δημοσ.

Υπήρχαν και χειρότερα. Στα πρώτα 15' λεπτά ο επόπτης έκοψε δύο τετ-α-τετ του Καλαντζή ως offside (το δεύτερο ήταν οριακό είναι η αλήθεια και είναι δικαιολογημένος που δεν το είδε), ενώ ο ΠΑΟ πήρε 3-4 πολύ σαχλά φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λάρισας από τα οποία όμως δεν μπήκε γκολ (αντίστοιχα φάουλ με αυτό που πήρε ο Ολυμπιακός και ο Ριβάλντο ΕΒΑΛΕ γκολ). Παρ' όλα αυτά, ακόμα και αν δεν ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟ από αυτές τις στημένες φάσεις, είναι εξοργιστικό που δόθηκαν. Δε θα συζητηθούν βέβαια, αλλά αν είχαν μπει, θα είχαμε χάσει πάλι 3-0 και θα συζητάγαμε όλη τη βδομάδα εδώ στη Λάρισα "τι φταίει και δεν μπορεί να παίξει η ομάδα; Να γίνουν μεταγραφές" και λοιπές σαχλαμάρες. Σημειώστε και 2 φάουλ που πήρε ο Παπαδόπουλος πέφτοντας με την μπάλα πάνω στον αντίπαλο παίχτη πλάγια έξω από τη μεγάλη περιοχή, καθώς και όλα τα φάουλ που πήρε στο χώρο του κέντρου ο ΠΑΟ από τον Μπασιλά, που επειδή είναι ψηλός, όποτε σηκώνεται για κεφαλιά τον χρεώνουν οι διαιτητές με φάουλ (λες και αυτό φταίει που οι άλλοι δεν μπορούν να πηδήξουν τόσο ψηλά και πέφτουν κάτω σφαδάζοντας). Βέβαια το φαινόμενο με τον Μπασιλά συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια της Λάρισας και είναι απίστευτο γιατί ο τύπος δε χρησιμοποιεί ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΧΕΡΙΑ! Απλά πηδάει πάνω (σε αντίθεση με σχεδόν όλους τους άλλους παίχτες, που πάντα όταν διεκδικούν, σπρώχνουν, τραβάνε κτλ)

Και εγώ πάντα είμαι σίγουρος αντίστοιχα για τον Ολυμπιακό. Ακόμα και τα πρώτα χρόνια που είχατε πάρει νικη το 97ο λεπτό...

Προσωπικά δε με απασχολεί καθόλου ποια από τις δύο ομάδες ευνοείται περισσότερο. Αυτό που με απασχολεί είναι να μην ευνοείται καθόλου καμία (ούτε η δικιά μου).

Δημοσ.

Ειδα σε καφετερια απο το 30' και μετα-τα 2 οφσαιντ που λενε τα παιδια εγιναν νωρις και δεν τα ειδα-παντως η φαση του Γκουμα ειναι καθαρη,αγαρμπη μεν,καθαρη δε,μαλλον θαχαν μαζεψει σκονη τα κοκκινα γυαλια σου και το ειδες φαουλ.

Ααααα,τωρα καταλαβα,για σενα επρεπε να σφυριξει πεναλτυ...Εμ με τετοια πεναλτυ πουχεις παρει κατα καιρους ολα πεναλτυ σου φαινονται.Νομιζω στην φαση που περιγραφεις θα πρεπει να ενιωσες πως εχει η ΚΩΛΟκατασταση...ε?

Κλασσικός ΠΑΟ...

Ο κλασικος ΠΑΟ ομως οποτε δεν παιζει εστω τα τυπικα χανει,ο κλασικος γαυρος δεν χανει...Αληθεια ο κλασικος ΠΑΟ κερδισε οπως κερδισατε εσεις στην Κρητη?

Δημοσ.
Ειδα σε καφετερια απο το 30' και μετα-τα 2 οφσαιντ που λενε τα παιδια εγιναν νωρις και δεν τα ειδα-παντως η φαση του Γκουμα ειναι καθαρη,αγαρμπη μεν,καθαρη δε,μαλλον θαχαν μαζεψει σκονη τα κοκκινα γυαλια σου και το ειδες φαουλ.

Kaizer θα μιλάς για άλλη φάση. Αποκλείεται να είδες καθαρή αυτή τη φάση που λέει ο Gabriel ;), έβγαζε μάτι.

Δημοσ.

Τα κόκκινα γυαλιά μου ήταν καλά καθαρισμένα.Εσύ εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα (για άλλη μια φορά) με αυτά που λές...

Ααααα,τωρα καταλαβα,για σενα επρεπε να σφυριξει πεναλτυ...Εμ με τετοια πεναλτυ πουχεις παρει κατα καιρους ολα πεναλτυ σου φαινονται.Νομιζω στην φαση που περιγραφεις θα πρεπει να ενιωσες πως εχει η ΚΩΛΟκατασταση...ε?

Καμιά σχέση.Μιλάω για τη ρέντα και μόνο...

Ξεκόλλα λίγο από τη κακομοιριά σου.

Ο κλασικος ΠΑΟ ομως οποτε δεν παιζει εστω τα τυπικα χανει,ο κλασικος γαυρος δεν χανει...Αληθεια ο κλασικος ΠΑΟ κερδισε οπως κερδισατε εσεις στην Κρητη?

Πότε παίξατε τα τυπικά φέτος και χάσατε ρε αρχηγέ??

Μια φορά στα 20 χρόνια πήρε βαθμό ο ΟΦΗ από εσάς και μου το παραθέτεις ώς επιχείρημα?

Δημοσ.

Κλασσικός ΠΑΟ...

Το έβλεπε ο πατέρας μου οπότε είδα και εγώ λίγο. Ακόμα και όταν πήγε 0-2, ήξερα από πριν το αποτέλεσμα. Έστω και στο 88, το 3-2 θα γίνονταν.

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...