Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα σάιτ να μπορούμε να δούμε τα βίντεο???

χθες, Κυριάκος και Ροναλντίνιο σκόραραν με ψαλιδάκι...!! Που θα δούμε τα βίντεο??

Του Ροναλντίνιο το βρήκα σε φόρουμ..του Κυριάκου..???

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κανένα σάιτ να μπορούμε να δούμε τα βίντεο???

χθες, Κυριάκος και Ροναλντίνιο σκόραραν με ψαλιδάκι...!! Που θα δούμε τα βίντεο??

Του Ροναλντίνιο το βρήκα σε φόρουμ..του Κυριάκου..???

μπορεις να δωσεις το λινκ για το γκολ του Ρονι?

Δημοσ.

Κορυφη και τα 2 γκολ,του Κυριακου το τσιμπιμα πριν το βολ πλανε-δεν ηταν ψαλιδακι,ηταν γυριστο- και βασικα τοθ Ρονι ειναι αποθεωση το στοπαρισμα με το στηθος και η περιστροφη πρην κανει το αναποδο.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ ο πιτσιρικας

Δημοσ.

ΛΟΛ Δεν το έχω δει το γκολ του Κυριάκου αλλά ντάξει αυτός δεν είναι παίχτης... Ήμουν στο μάτς τηε Bayern με την Eintracht στην Allianz Arena και ο Κυριάκος στο συγκεκριμένο αγώνα έδωσε ένα πέναλτυ, χάρισε (επειδή έχει καλή καρδιά) ένα ωραίο τετ-α-τετ στον Makay (το έχασε ο μαλάκας), ήταν υπεύθυνος για ένα γκολ της Bayern επειδή το παιδί ξεχάστηκε να καλύψει τον σουτερ και γενικά έκανε διάφορα ωραία πράγματα...

Αααα και να μην ξεχάσω ότι ήταν ο μόνος που διαμαρτυρόταν συνεχώς στο διαιτητή!... Μιλάμε για τρελό γέλιο... Κάποια στιγμή ήρθε στο κόρνερ που καθόμουν και εγώ και είπα να του πω τπτ του γελοίου αλλά κρατήθηκα....

Το γκoλ δεν το βρήκα..ήταν τόσο καλό όσο λένε? Απoρöv που του ήρθε η έμπνευση!:P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=761309&lngDtrID=1101

Καταγγελία που σοκάρει και προκαλεί τριγμούς στις τάξεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Σούπερ Λίγκα έκανε την Πέμπτη στο ΔΣ του νέου φορέα ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης.

Σοκαρίστηκε κανείς; Εγώ πάντως καθόλου. Ίσως αυτοί που μου εξηγούσαν πόσο ανόητος είμαι όταν πιπιλάω καραμέλες για στημένες διαιτησίες επειδή ζορίζομαι που χάνει η ομάδα μου. Φαντάζομαι ότι ο Γκαγκάτσης είναι οπαδός του Ιωνικού. Ζορίκλας...

Σημείωση: Μου φαίνεται προφανές ότι αν υπάρχει μια περίπτωση αποτυχημένης προσπάθειας προσέγγισης διαιτητή που έγινε γνωστή, τότε θα υπάρχουν περιπτώσεις πετυχημένων που φυσικά δε γίνονται γνωστές. Το ζήτημα είναι αν τολμάει κανείς να κάνει τέτοια πράγματα. Αυτό βέβαια είναι απλά η γνώμη μου. Μη κάνετε τον κόπο να αρχίσετε "Τι μας λέει αυτός βρε; Από που βγαίνει πάλι αυτό το συμπέρασμα;". Από πουθενά. Από τη λογική μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ, πάλι, σοκαρίστηκα. Από την απερίγραπτη ανευθυνότητα του Γκαγκάτση.

Όταν βγαίνεις και πετάς τέτοιες κουβέντες, ή τις τεκμηριώνεις, ή παραιτείσαι.

Αλλά αυτά είναι ανέκδοτα στο Ελλαδιστάν όπου είσαι ό,τι δηλώσεις και λες ό,τι γουστάρεις.

Όχι ότι μου είναι αδιανόητο κάποια ομάδα να πήγε να πιάσει διαιτητή. Μου είναι, όμως, αδιανόητο "υπεύθυνος" άνθρωπος να λέει ότι "ξέρει αλλά δε θα το πει".

Σαν τον καραγκιόζη το Σόλιντ, ένα πράγμα, που ξέρει τι φταίει στον Ολυμπιακό αλλά θα το πει μόνο του Σωκράτη...

Καραγκιόζηδες

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς εννοώ ότι είναι αυτονόητο πως υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν τις βλέπει το φως.

Όπως κ να 'χει, τα πράγματα είναι σκούρα. Αν ο Γκαγκά λέει αλήθεια ότι γνωρίζει κάποιους που επιχείρησαν τέτοιο πράγμα και δεν έχει κάνει κινήσεις να τους τιμωρήσει, τότε προφανώς κανείς δε φοβάται να λειτουργήσει υπογείως οπότε τα κυκλώματα σίγουρα θα δίνουν κ θα παίρνουν. Άλλωστε κανείς μεγαλοκαρχαρίας στον κόσμο δε δρα ηθικά. Όποτε μπορεί (δηλαδή όποτε δεν υπάρχουν κυρώσεις), κάνει.

Αν αντίστοιχα ο Γκαγκά λέει μπούρδες που έβγαλε από το μυαλό του, τότε ακόμα χειρότερα. Έχουμε υπεύθυνο έναν ηλίθιο. Ή καλύτερα, έναν γκαγκά.

Δημοσ.

O Γκαγκατσης ξερει πολυ καλά την αποπειρα δωροδοκιας και το λεει ανοιχτα επίτηδες για να του τα σκασουν και να κλεισει το στοματακι του

Ευτυχως που ο Νικολαιδης τον "πίεσε" (του τα κλασε . ειναι δικτυωμενος ο Γκαγκατσης)

Ωραιο στυλ ο Γκαγκατσης. Γυαλακι, γκριζομαλης, κυκλωματα , ιστοριες για αγριους. πρεπει να τραβαει και τις γκομενες

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=_RSCMgjM6II&mode=related&search

Το γκολ του Ροναλντινιο

Απιστευτο

Εχετε δει τον Ροναλντινιο χωρις μπλουζα; Πανω απο τους μηρους πεταγονται κατι εξογκωματα δεν ξερω αν ειναι μυς ή προσθετες αρθρωσεις. Ισως εκει οφειλωνται οι δεξιοτητες του. Πιστευω οτι η σωματικη του διαπλαση γενικοτερα συγγενευει περισσοτερο με του πιθηκους. Μπορει να ακουγεται προσβολη αλλα τον βοηθαει να "σπαει" το σωμα του διαφορετικα απο τους ανθρωπους και ετσι αποφευγει τους αντιπαλους του με σχετικη ανεση. Θα το ζηλευαν πολυ homo herectius

Μου αρεσε πολυ ο Μαραντονα ο Βαν Μπαστεν ο Γουεά και ο Ροτσα τωρα προστίθεται και ο σουπερ Ροναλντινιο

Δημοσ.

LOL, τις γκόμενες που θα τραβάει ο Γκαγκάτσης, δεν τις πήδαγα που να είχα καταπιεί ένα φορτηγό βιάγκρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...