Trustworthy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα! Βροχερή και μουντή η σημερινή ημέρα λες και το σκηνικό περιγράφει απόλυτα την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επεισόδια και εκατέρωθεν δηλώσεις παραγόντων με θύμα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νέα νομοθεσία με τη πραγματικότητα της Super League αφήνει ατιμώρητες τις ομάδες και τα πράγματα οδεύουν από το κακό στο χειρότερο. Παίξτε ποδόσφαιρο...όχι πόλεμο.
2arkoudi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Επιτελους ποσο καφροι ειμαστε...! σε καθε παιχνιδι ξυλο , ξυλο , ξυλο.... Κριμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Για τα επεισοδια κατηγορω αυτους που τα κανουν! Τα παιδακια με τις ρετσινες στα χερια που ελεγχονται απο κατι συνδεσμους μην πω τι.....και πανε στο γηπεδο για ολους τους αλλους λογους εκτος απο το να δουν την ομαδα τουσ! Αυτους κατηγορω!!!!!!!! Αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος που στην Ελλάδα κάνουν αυτά που κάνουν, είναι η μη επαρκής αστυνόμευση. Ο άνθρωπος κάνει του κεφαλιού του εκεί που τον παίρνει. Όπου δεν τον παίρνει, δε θα παρανομεί. Αυτά περί "ελληνικής νοοτροπίας" που λέμε για τους φιλάθλους μας, τους οδηγούς μας στους δρόμους και ότι άλλο, είναι μπούρδες. Η ανικανότητα είναι καθαρά στους κοινωνικούς φορείς. Γι' αυτό υπάρχουν, αυτή είναι η δουλειά τους. Να προστατεύουν την κοινωνία. Το πως θα λυθει αυτο? Ειναι πολυ απλο! Τους βλεπουν τοσα χρονια!!! Να τους απκλεισουν την εισοδο στο γηπεδο! Να πανε επιτελους στο γηπεδο ΟΛΟΙ αυτοι που θελουν πραγματικα να πανε να δουν την ομαδα τους... Τοσο απλο...αλλα και τοσο συσκολο για καποιους! Φαντάζομαι ότι εννοείς να μπαίνουμε στο γήπεδο με την ταυτότητα μας. Δε διαφωνώ. Και εγώ την θεωρώ καλή ιδέα. Όχι όμως ότι είναι και απλή λύση, έτσι; Αντιθέτως είναι ακραία λύση, απλά έχουμε φτάσει σε σημείο που ίσως δεν υπάρχουν και πολλές ακόμα.
adi32 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 LIVE STO ERTSAT 19:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ SUPER LEAGUE ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ http://tvradio.ert.gr/world/world.asp
geovard Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά αυτός ο Μουρίνιο πρέπει να είναι ειδική περίπτωση ανθρώπου.Δεν καταλαβαίνει Χριστό!Πώς πανηγύρισε έτσι το γκολ της ισοφάρισης τού Ντρογκμπά με τη Μπαρτσελόνα προχθές?Ούτε ο ίδιος ο σκόρερ δεν έκανε τα θεατρινίστικα τού Μουρίνιο.Πραγματικός φανατίλας ο άνθρωπος.
adi32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 τι βασανιστηριο ματιων ειναι αυτο παλι με τη εθνικη ? δυσφημιση ταλαιπωρια εξευτελισμος του αθληματος
blueviper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Σήμερα απέδειξαν οι επιθετικοί διεθνείς μας πως κατέχουν την άμυνα όσο λίγοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 τι βασανιστηριο ματιων ειναι αυτο παλι με τη εθνικη ?δυσφημιση ταλαιπωρια εξευτελισμος του αθληματος Ακριβώς όπως έπαιξε κ στο euro επαιξε η Εθνική. Ας μην τα παραλέμε. Όταν χάναμε από τους Ισπανούς 1-0 πώς παίζαμε; Ακριβώς έτσι. Και γενικά η Ελλάδα παίζει ποδόσφαιρο αντεπίθεσης. Αν βρεθεί πίσω στο σκορ (από μεγαλύτερη ομάδα), την πάτησε. Λογικό είναι. Είναι μικρή ομάδα.
antreaslam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 έτσι,στεγνά,με καψή 90 λεπτά! άντε,να επιστρέψει ο βρύζας,γιατί έμαθα ότι άρχισε προπονήσεις ο κωτσάκης ο αντωνίου....
john1987 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδια ο Καψης δεν ηταν πολυ ασταθης? Επισης ο Σαμαρας,πολυ κραταει τη μπαλα,και την πουλαει στο τελος.Καποιος να του πει οτι δεν ειναι Ζινταν... Και ενα τελευταιο:Ο Νικοπολιδης το επνιξε η ιδεα μου?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ο Καψής έπαιξε μπακ, ενώ είναι κεντρικός αμυντικός. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να του γίνει κριτική. Πιστεύω πάντως ότι έλειψε πολύ από την εθνική ο Σεϊταρίδης. Ο Σαμαράς έχει μια από τις καλύτερες τρίπλες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ελληνική ομάδα, παρόλο που δεν παίζει στο κέντρο. Τον παρακολουθώ συχνά στην Μαντσεστερ Σίτυ και κάνει πράματα και θάματα. Για το συγκεκριμένο παίχνιδι δεν ξέρω, γιατί δεν μπόρεσα να το δω καλά (ειδικά πρώτο ημίχρονο) και να το ευχαριστηθώ καθώς εδώ στη Λάρισα δεν πιάνουμε και πολύ καθαρά ΣΚΑΪ (ας μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν να πήρε αυτό το κανάλι, που δεν εκπέμπει στην ουσία πανελλαδικά, δικαιώματα για έναν αγώνα εθνικής ομάδας).
john1987 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Καλα,αν δεν ειχαμε κ τον Καραγκουνη να δουμε τι θα καναμε.Το παλικαρι παιζει με αρκετο παθος,παιρνει φαουλ,και γενικα κραταει τη μπαλα,πραγμα που σπανιζει σε αυτη την ομαδα....Αληθεια,ποσες φορες πουλησαμε τη μπαλα με τους Γαλλους? Επισης,ο Μπασινας πολυ πεσμενος,εχει ερθει ισως η ωρα να φυγει κι αυτος... Για το Σαμαρα τι να σου πω.Φαινεται ποιοτικος παικτης,ισως θελει κ χρονο να προσαρμοστει.Παντως στο τραγικο λαθος της γαλλικης αμυνας,δεν εδρασε σωστα. Και κατι να μας φτιαξει τη διαθεση!!! Δηλωσεις Οκκα... "Πιστεύω ότι έχω ένα γκολ και για τους Ισπανούς και μακάρι να είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που θα πανηγυρίσουν το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κύπριος επιθετικός. (γεωγιου mode) Ελεος!!!
strassenmeister Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Που ακριβως βλεπεις "πολλες ακτινες αισιοδοξιας?? Απλα για τον Ολυμπιακο δεν του δινω καμια πιθανοτητα ενω στην ΑΕΚ λεω μπας και κοιμηθει ο Θεος.. Kandinsky,θυμασαι αυτο το Post??? Για κοιτα τη συζητηση λιγο...
Kandinsky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Βεβαίως και το θυμάμαι και είναι απολύτως σωστό βάσει της εικόνας της ΑΕΚ όταν εγράφη το ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.