Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δε σε βρίσκει κανείς και πουθενά ρε παληκάρι...ακόμα κι όταν συμφωνώ μαζί σου, βρίσκεις λόγο να γκρινιάξεις. Πότε συμφώνησες μαζί μου; Βρε μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Τους έφαγες όλους...δεν έμεινε άνθρωπος να αντιπαρατεθεί. 3 άνθρωποι είχαν απομείνει στη γη;! Καλά τους έκανα τότε! Αυτοί πρέπει να κατέστρεψαν τον υπόλοιπο πληθυσμό (γιατί εγώ δεν το έκανα)! Και τώρα άλλο ένα "αντικειμενικό" επιχείρημα α λα blueviper (έχει αρχίσει να μου αρέσει η όλη φάση με τα "αντικειμενικά" επιχειρήματα) : όπως βλέπεις, κανένας από τους υπόλοιπους 6 δις ανθρώπους δεν ήρθε να διαφωνήσει μαζί μου. Μόνο 3 κακομοίρηδες. Tι συμπέρασμα βγάζουμε γι'αυτούς τους 3; Ε; Ακριβώς.
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Πως ήταν υπερβολικά γενναίοι. Ο δράκος νίκησε. Έδωσαν τη μάχη τους λυσσαλέα, αλλά τελικά πέθαναν από ανία.
Str Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 οπως και το υπολοιπο φορουμ... ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινίσει!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Πως ήταν υπερβολικά γενναίοι. Ο δράκος νίκησε. Έδωσαν τη μάχη τους λυσσαλέα, αλλά τελικά πέθαναν από ανία. Γιατί συνεχίζει άραγες να ποστάρει; Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε. Από πληγωμένο εγωισμό; Από ματαιοδοξία; Άβυσσος η ψυχή του κατασκευάσματος που λέγεται blueviper. Για να δούμε μέχρι που θα το πάει...
Kandinsky Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Mα είναι ηλίου φαεινότερο γιατί συνεχίζει να ποστάρει. Όσο είσαι απασχολημένος εδώ απέχεις απ' το thread του Ολυμπιακού που το είχες κάνει μούτι. Συνέχισε έτσι, είσαι σε καλό δρόμο.....
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Από το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ: Γιατί ο διαιτητής Κάκος διέκοψε το παιχνίδι επειδή τον βρίζανε; Γιατί δεν έχω ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο (τουλάχιστον τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο αν το θέλετε) ενώ οι διαιτητές βρίζονται συνέχεια; Γιατί οι καθυστερήσεις ήταν 5 λεπτά, όταν εγώ που δεν είδα και όλο το β' ημίχρονο, είδα να τραυματίζονται Σορεντίνο και Τσιρίλο και να έχει σταματήσει το παιχνίδι τουλάχιστον 5 λεπτά μόνο από αυτό; Υπήρχε πιθανότητα να αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι ξανά μετά το 2-1; Σε πόση πίεση βρίσκονται αυτοί οι παίχτες για να διαφυλάξουν το σκορ; Έχουμε δει να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο ποτέ σε ξένο πρωτάθλημα;
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Πωπω εντάξει, εντελώς ανοφίσιαλ δήλωση, τη λέω σαν user και χωρίς το δυσβάσταχτο και συντριπτικά βαρύ κύρος του μοντερέητορ -οι κλίκες εναντίον ενός γιούζερ είναι καταθλιπτικά pathetic.
blueviper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Γιατί ο διαιτητής Κάκος διέκοψε το παιχνίδι επειδή τον βρίζανε; Γιατί το λένε οι κανονισμοί. Συγκεκριμένα ο ΚΑΠ λέει: Άρθρο 83 Απρεπή Συνθήµατα – Προειδοποιήσεις Σε περίπτωση που εκφωνούνται ή αναγράφονται από τους θεατές του αγώνα, συνθήµατα ή φράσεις που προσβάλλουν: την εθνική συνείδηση ποδοσφαιριστών, αξιωµατούχων οµάδας ή αγώνα ή φιλάθλων, τη µνήµη τεθνεώτων, εν γένει απρεπώς και υβριστικά τα ως άνω πρόσωπα, τότε: α) Πριν την έναρξη, ο παρατηρητής του αγώνα κάνει προειδοποίηση-έκκληση, µέσω των µεγαφώνων να σταµατήσουν τα συνθήµατα ή οι φράσεις που έχουν αναγραφεί, µε παράλληλη επισήµανση των βαρύτατων ποινών που θα υποστεί η οµάδα τους. β) Μετά την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής διακόπτει τον αγώνα προσωρινά και σε συνεργασία µε τον παρατηρητή µέσω των µεγαφώνων απευθύνει την ίδια προειδοποίηση-έκκληση. γ) Εφʼ όσον παρά τις προειδοποιήσεις και την προσωρινή διακοπή του αγώνα συνεχίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η παράβαση, τότε στην υπαίτια της παράβασης οµάδα υποχρεωτικά επιβάλλεται χρηµατική ποινή ποσού 20.000 ευρώ και σε περίπτωση υποτροπών το πρόστιµο διπλασιάζεται κάθε φορά. Ο διαιτητής είναι υποχρεωµένος να σηµειώσει στο Φ.Α. όλες τις παραπάνω παραβάσεις που έλαβαν χώρα πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του. ε) ∆ιαιτητής που δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του οι οποίες απορρέουν από την παράγραφο αυτή παραπέµπεται για πειθαρχικό έλεγχο, ο δε παρατηρητής που επίσης δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του αυτές διαγράφεται. Οι κατά τα άνω προβλεπόµενες ποινές επιβάλλονται από τα αρµόδια δικαιοδοτικά όργανα Γιατί δεν έχω ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο (τουλάχιστον τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο αν το θέλετε) ενώ οι διαιτητές βρίζονται συνέχεια; Γιατί μερικοί διαιτητές προτιμούν να δώσουν τόπο στην οργή και να κάνουν τα στραβά αυτιά για να μην οξύνουν περαιτέρω τα πνεύματα. Άλλοι δεν το πράττουν...κακώς. Διακοπές για συστάσεις κι απειλές διακοπής έχουν γίνει πολλές φορές και μέσα στον τελευταίο 1.5 χρόνο που ξεκίνησες να παρακολουθείς, προφανώς όχι με μεγάλη επιμέλεια. Γιατί οι καθυστερήσεις ήταν 5 λεπτά, όταν εγώ που δεν είδα και όλο το β' ημίχρονο, είδα να τραυματίζονται Σορεντίνο και Τσιρίλο και να έχει σταματήσει το παιχνίδι τουλάχιστον 5 λεπτά μόνο από αυτό; Δηλαδή αν ήταν 6 ή 7 λεπτά θα είχαν έρθει τα πάνω κάτω ή απλώς ψάχνουμε λόγο να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας; Μπορεί να ήταν κακός διαιτητής και να μην κρατούσε σωστά το χρόνο...μπορεί να τον κρατούσε μια χαρά και να κατάλαβες εσύ λάθος κοκ. Εναλλακτικά υπάρχει πάντα κι η λύση της "παράγκας" και ησυχάζουμε. Υπήρχε πιθανότητα να αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι ξανά μετά το 2-1; Ο ρυθμός έχει σημασία ή η τήρηση των κανονισμών; Αν δεν κάνω λάθος, το παιχνίδι το διέκοψε για 1 λεπτό στο 81', 20 λεπτά μετά το 2ο γκολ της ΑΕΚ που την έθετε επικεφαλής. Συνήθως μια διακοπή δεν ευνοεί εκείνον που κυνηγάει το σκορ. Σε πόση πίεση βρίσκονται αυτοί οι παίχτες για να διαφυλάξουν το σκορ; 23 η μεγάλη, 15 η μικρή. Έχουμε δει να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο ποτέ σε ξένο πρωτάθλημα; Που ακριβώς περιμένεις να γίνει...στο αγγλικό πρωτάθλημα που το πλέον καφροειδές τους σλόγκαν πλέον είναι το "Go! Go! Reds"; Η ίδια η FIFA πάντως έχει μεριμνήσει στους κανονισμούς της: Για το διαιτητή -> # stops, suspends or terminates the match, at his discretion, for any infringements of the Laws; # stops, suspends or terminates the match because of outside interference of any kind; Για τις ομάδες: Article 70 Liability for spectator conduct 1. The host association is liable for improper conduct among spectators, regardless of the question of culpable conduct or culpable oversight, and, depending on the situation, may be fined. Further sanctions may be imposed in the case of serious disturbances. 2. The guest association is liable for improper conduct among its own group of supporters, regardless of the question of culpable conduct or culpable oversight, and, depending on the situation, may be fined. Supporters occupying the guest sector of a stadium are regarded as the guest associationʼs supporters, unless proven to the contrary. 3. Improper conduct includes violence towards persons or objects, letting off incendiary devices, throwing missiles, displaying racist or insulting slogans in any form, or uttering racist or insulting sounds, or invading the pitch.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 A! Εντάξει. Άρα όλα καλά. Γιατί ανησύχησα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ευτυχώς όμως, όπως μας επιβεβαιώνει ο blueviper, απλώς ακολουθούσαν τους κανόνες. Φαντάζομαι ότι θα γινόταν ακριβώς το ίδιο αν το σκορ ήταν 0-1 υπέρ του Εργοτέλη. ΜΙΑ φορά αν γίνει αυτό το πράγμα, να διακοπεί ο αγώνας ενώ νικάει ο πιο αδύναμος και θα βγω να βροντοφωνάξω "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ!". ΜΙΑ! Επι τη ευκαιρία, πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρες πρόστιμο επειδή το ποδήλατο σου δεν έχει άδεια;
mxpert Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Που ακριβώς περιμένεις να γίνει...στο αγγλικό πρωτάθλημα που το πλέον καφροειδές τους σλόγκαν πλέον είναι το "Go! Go! Reds"; Η ίδια η FIFA πάντως έχει μεριμνήσει στους κανονισμούς της: Για το διαιτητή -> # stops, suspends or terminates the match, at his discretion, for any infringements of the Laws; # stops, suspends or terminates the match because of outside interference of any kind; ....εεεεεεεεεεεεεέτσι ! σε σοβαρά πρωταθλήματα κοιτούν τη μπάλα... όχι πως να εκβιάσουν σφυρίγματα και να δημιουργήσουν καταστάσεις ! την προηγούμενη αγωνιστική, το Λίβερπουλ - Τότεναμ είχε δυναμική "ντέρμπυ", .....παρόλα αυτά, το πρώτο φάουλ-φάουλ πρέπει να έγινε κατα το 12', και σε όλη τη διάρκεια του ματς, δεν πρέπει να είπε κανείς στο διαιτητή το παραμικρό ! ...κοιτάζαν να παίξουν μπάλα και όχι να κάνουν τα νεύρα μας τσατάλια ! ....η τελική απόδοση των ομάδων ήταν απο μέτρια προς καλή (Λίβερπουλ) έως μέτρια (Τότεναμ)..... έληξε 3-0 και απο θέαμα ήταν "ματσάρα" !!! :twisted: ...ελάχιστες ώρες μετά η τηλεόραση μετέδιδε "Ολυμπιακός - ΑΕΚ"...:twisted: ...πως το λένε εκείνο το ρητό σχετικά με την βούρτσα και την (...) ??????? :evil:
blueviper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Πωπω εντάξει, εντελώς ανοφίσιαλ δήλωση, τη λέω σαν user και χωρίς το δυσβάσταχτο και συντριπτικά βαρύ κύρος του μοντερέητορ -οι κλίκες εναντίον ενός γιούζερ είναι καταθλιπτικά pathetic. Συμφωνώ απολύτως, αρκεί να έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που γνωρίζεται καιρό, έχει πιει και καμιά τσικουδιά στο καφενείο του κυρ Σπύρου κι έχει προσυμφωνήσει να αλληλοϋποστηρίζεται no matter what. Αντιθέτως στην παρούσα περίπτωση μιλάμε για 4 άτομα που έχουν διαφωνήσει κατά καιρούς σε πλείστα όσα ζητήματα και με την ίδια ευκολία που συμφωνούν απέναντι σε όσα διαβάζουν, θα διαφωνήσουν αύριο μεθαύριο για κάποια άλλα. Ποια κλίκα λοιπόν; Ούτε pm δεν έχω ανταλλάξει με τους περισσότερους από τους "συνεργάτες" μου. @Manuel A! Εντάξει. Άρα όλα καλά. Γιατί ανησύχησα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ευτυχώς όμως, όπως μας επιβεβαιώνει ο blueviper, απλώς ακολουθούσαν τους κανόνες. Φαντάζομαι ότι θα γινόταν ακριβώς το ίδιο αν το σκορ ήταν 0-1 υπέρ του Εργοτέλη. ΜΙΑ φορά αν γίνει αυτό το πράγμα, να διακοπεί ο αγώνας ενώ νικάει ο πιο αδύναμος και θα βγω να βροντοφωνάξω "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ!". ΜΙΑ! Ο Blueviper δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Ο ΚΑΠ το κάνει κι η FIFA. Δε σε αντιλαμβάνομαι όμως. Σου γράφω πως τηρήθηκαν οι κανονισμοί, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε περίπτωση κι αναρωτιέσαι "γιατί τώρα;" αντί του σωστού "γιατί όχι και τότε;". Λες να έχω καμία διάθεση να προστατεύσω τα συμφέροντα της ΑΕΚ, όταν μάλιστα ο Εργοτέλης μου είναι προσωπικά συμπαθέστατος; Το τι θα γινόταν, δεν το ξέρω και δε θα το παίξω Κάλχας. Το τι θα έπρεπε να γίνει στο έγραψα ήδη κι αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Αν πάντως ο διαιτητής ήθελε να σπρώξει την ΑΕΚ, αναρωτιέμαι γιατί δε διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για το σφαγιασμό τους οι υπεύθυνοι του Εργοτέλη στη συνέντευξη τύπου, όπως συνηθίζεται; Γιατί όλα τα site μιλάνε για κακό διαιτητή κι όχι για εμπαθή απέναντι στον Εργοτέλη διαιτητή; Ή μήπως να παίξουμε με το ένα λεπτό πάνω, ένα λεπτό κάτω των καθυστερήσεων; 3-1 ήταν το σκορ...λες να γυρνούσε η Γη ανάποδα και να έκανε τη μετατροπή η ομάδα της Κρήτης; Επι τη ευκαιρία, πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρες πρόστιμο επειδή το ποδήλατο σου δεν έχει άδεια; Προχθές το απόγευμα. Δεν είχα πινακίδες βασικά.
blueviper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ...πως το λένε εκείνο το ρητό σχετικά με την βούρτσα και την (...) ??????? Τι ψάχνεις να βρεις φίλε mxpert. Εδώ νικάει με σχετική άνεση στην επανάληψη η ΑΕΚ, βάζοντας 3 γκολ κι έχοντας τον προπονητή της αντιπάλου να δηλώνει πως "κάναμε κακό β' ημίχρονο", χωρίς να μιλάει για διαιτησίες, συνωμοσίες και περίεργα φαινόμενα (πρωτόγνωρες αντιδράσεις για ηττημένους που "αδικήθηκαν") και ξεπηδάει πάλι η αρρωστημένη μας νοοτροπία να μιλήσει για "παράγκες" και να βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Τι Αγγλίες λέμε τώρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Σου γράφω πως τηρήθηκαν οι κανονισμοί, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε περίπτωση κι αναρωτιέσαι "γιατί τώρα;" αντί του σωστού "γιατί όχι και τότε;". Μα αντιλαμβάνομαι "γιατί όχι και τότε". Για τον ίδιο λόγο που έγινε και τώρα. Γιατί δε θέλουν να εμποδίσουν το παιχνίδι της μεγάλης ομάδας να αναπτυχθεί, αφού μετά θα τους κράζει ο τύπος για όλο το χρόνο σε στυλ "θυμάστε εκείνο το μοιραίο παιχνίδι που έχασε η ΤΑΔΕ ομάδα εξαιτίας του. Τώρα θα ήταν 2 βαθμούς πάνω από τον πρώτο" κτλ. Δε νομίζω να ξανα-αναφερθεί αυτό για τον Εργοτέλη. Το τι θα γινόταν, δεν το ξέρω και δε θα το παίξω Κάλχας. Το τι θα έπρεπε να γίνει στο έγραψα ήδη κι αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Ποιός σου είπε να το παίξεις Κάλχας; Από τα στοιχεία που έχεις μέχρι τώρα, σου κάνει καμιά εντύπωση ότι ποτέ δεν έχει ευνοηθεί με διακοπές αγώνα μικρή ομάδα ή όχι; Πιστεύεις ότι απλά δεν έτυχε; Αν πάντως ο διαιτητής ήθελε να σπρώξει την ΑΕΚ, αναρωτιέμαι γιατί δε διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για το σφαγιασμό τους οι υπεύθυνοι του Εργοτέλη στη συνέντευξη τύπου, όπως συνηθίζεται; Για πολλούς λόγους που μπορώ να σκεφτώ, αλλά δεν είμαι και μέσα στο μυαλό τους για να σου πω ποιούς. Άλλωστε ότι και να πω θα αρχίσεις τα "και που το ξέρεις εσύ; Έχεις εσωτερικές πληροφορίες" κτλ. Ή μήπως να παίξουμε με το ένα λεπτό πάνω, ένα λεπτό κάτω των καθυστερήσεων; 3-1 ήταν το σκορ...λες να γυρνούσε η Γη ανάποδα και να έκανε τη μετατροπή η ομάδα της Κρήτης; Αν ήταν να γυρίσει πάντως, δε θα γυρνούσε με τις διακοπές και με τους παίχτες να τους έχουν σπάσει τα νεύρα. Μπορεί οι πιθανότητες να γυρνούσε να ήταν 5 στις 100, αλλά αυτές τις πιθανότητες πρέπει να τις σεβόμαστε. Η Λίβερπουλ πήρε Τσου-Λου ανατρέποντας ένα 3-0. Ο ΠΑΟΚ παραλίγο να ισοφαρίσει τον ΠΑΟ ενώ δέχθηκε δεύτερο γκολ (2-0) στο '88. και ξεπηδάει πάλι η αρρωστημένη μας νοοτροπία να μιλήσει για "παράγκες" και να βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Τι Αγγλίες λέμε τώρα... έχω ακούσει αντίστοιχα επιχειρήματα από ανθρώπους στην Αμερική. Του τύπου "την έχουν βρει τώρα οι μαύροι και ληστεύουν όλο τον κόσμο επειδή ξέρουν ότι όλοι θα τους συμπαθήσουν και θα θελήσουν να τους προστατέψουν από τους υποτιθέμενους ρατσιστές, που φυσικά δεν υπάρχουν πια, αφού η σκλαβειά τέλειωσε πριν πολλά πολλά χρόνια". Αυτούς μου θυμίζεις όταν αρχίζεις αυτά τα "ε, το έχουμε βρει τώρα και το λέμε ότι φταίει η παράγκα".
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ απολύτως, αρκεί να έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που γνωρίζεται καιρό, έχει πιει και καμιά τσικουδιά στο καφενείο του κυρ Σπύρου κι έχει προσυμφωνήσει να αλληλοϋποστηρίζεται no matter what. Αντιθέτως στην παρούσα περίπτωση μιλάμε για 4 άτομα που έχουν διαφωνήσει κατά καιρούς σε πλείστα όσα ζητήματα και με την ίδια ευκολία που συμφωνούν απέναντι σε όσα διαβάζουν, θα διαφωνήσουν αύριο μεθαύριο για κάποια άλλα. Ποια κλίκα λοιπόν; Ούτε pm δεν έχω ανταλλάξει με τους περισσότερους από τους "συνεργάτες" μου. Η Smirnoff ως διπλής απόσταξης, όσο επιρρεπή και αν με κάνει στο να φλερτάρω με κοπελιές υπό των νηφάλια και υποσυνείδητα καθορισμένων κριτηρίων, μου επιτρέπει να διαχωρίζω την έννοια της "συμφωνίας" από αυτήν της "κλίκας". Συμπερασματικά, οι πληροφορίες που παρέθεσες είναι μια ευχάριστη παράκαμψη χλιαρού ενδιαφέροντος από αυτό που ανεπιτυχώς ήθελα να εκφράσω. Αλλά αρκεί, αν έχεις απορίες ή θες να με πείσεις πως έχεις, pm. Πάντως δεν κατηγορείσαι για τίποτα οφείλω να προσθέσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.