Kandinsky Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ σύντομα βλέπω να έχουμε ποστ του τύπου "με τους υπόλοιπους 1200 έχω προϊστορία......:grin: "
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ σύντομα βλέπω να έχουμε ποστ του τύπου "με τους υπόλοιπους 1200 έχω προϊστορία......:grin: " Αχαχαχαχαχααχ!!! LOL!!! :lol: Να 'σαι καλά για την ατάκα. Μου 'φτιαξες το απόγευμα!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Αχαχαχαχαχααχ!!! LOL!!! :lol: Να 'σαι καλά για την ατάκα. Μου 'φτιαξες το απόγευμα! A! Bλέπω έχουμε και χιούμορ! Μπράβο. Μήπως μπορείς να μας αναλύσεις με αντικειμενικά επιχειρήματα σε 500 λέξεις τι το αστείο είχε η φοβερή αυτή ατάκα, (που θα χαράξουμε άλλωστε και στον τάφο του Kandisnky); Όχι; E, τότε, τι τα θέλεις και τα ποστάρεις... Το ότι ας πούμε οι μόνοι που έχω τσακωθεί στο φόρουμ (τους τελευταίους 6 μήνες) είστε εσείς οι 3, σου λέει τίποτα; Μπα... Τέλος πάντων, αφού γέλασες, τέλος καλό όλα καλά. Μπορεί και σου βγει το δηλητήριο.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Οι υπόλοιποι 3 έχω προϊστορία με τον καθένα σας χωριστά. Γενικά ΟΤΙ και να γράψω σας φαίνεται αστείο και γελίο (λες και δεν το περίμενα από τον KWSN νομίζετε...) και έχουμε όχι απλά τσακωθεί αλλά σκοτωθεί, οπότε τι συζητάμε τώρα; Ο KWSN σας φαίνεται ότι είναι αντικειμενικός κριτής; Κατά πάσα πιθανότητα ούτε καν έχει διαβάσει τι έγραψα (τώρα θα τα διαβάσει) Προσωπικά, δεν έχω τσακωθεί ποτέ μαζί σου. Μια φορά σε προκάλεσα να επιχειρηματολογήσεις για ένα θέμα αλλά εσύ άρχισες να μου τσαμπουνάς ότι τέτοιες συζητήσεις δεν τις κάνεις εδώ αλλά μόνο από κοντά με καφέ κτλ. Λες και υπάρχει ποτέ περίπτωση να έρθω στη Λάρισα για να μιλήσουμε για το Στάλιν. Οπότε και εγώ το εκλαμβάνω ως φυγή από μέρους σου, ειδικά από τη στιγμή που συνέβει μόλις σου ζήτησα επιχειρήματα. Από εκεί και πέρα, έχω μια κακή συνήθεια. Αν μπω να διαβάσω ένα thread, διαβάζω και τις υπογραφές που λέει ο λόγος. Και επειδή βαρέθηκα να διαβάζω τις χαζομάρες που παραθέτεις ως ειδήμων στο ποδόσφαιρο, πρεοέκυψε το post μου στο οποίο πιθανόν αναφέρεσαι. Γιατί μπορεί οι γνώσεις μου στο ποδόσφαιρο να θεωρώ ότι είναι περιορισμένες (καθώς τις συγκρίνω με αυτές που έχω για το μπάσκετ) αλλά ρε αδερφέ μου, αυτά που πετάς (και τα οποία όταν σου τα αντικρούουν είτε τα αλλάζεις, είτε κάνεις ότι δεν τα βλέπεις), δεν τα έχω ακούσει ούτε σε μεταμεσονύκτια εκπομπή στο ραδιόφωνο. Πιθανόν να σου την λέμε 4 επειδή έχουμε ένα κοινό, που εγώ θεωρώ σαν κάτι που πρέπει να διορθώσω: Δε μπορούμε να αφήσουμε μαλακία (που σερβίρεται και ως αυθεντία) να πέσει κάτω χωρίς απάντηση. Edit: Διαπιστώνω ότι έχεις και μια μανία καταδίωξης, να το κοιτάξεις.
Kandinsky Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως μπορείς να μας αναλύσεις με αντικειμενικά επιχειρήματα σε 500 λέξεις τι το αστείο είχε η φοβερή αυτή ατάκα, (που θα χαράξουμε άλλωστε και στον τάφο του Kandisnky); Φαντάζομαι στον δικό σου θα πρέπει να χαραχτεί το εξής : Ναζίμ Χικμέτ: "Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα. Το πιο όμορφο παιδί, δε μεγάλωσε ακόμα. Τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα. Κι ό,τι πιο όμορφο θα 'θελα να σου πω, δε στο 'πα ακόμα. Tη μεγαλύτερη γραφικότητα δεν την είπαμε ακόμα."
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Και επειδή βαρέθηκα να διαβάζω τις χαζομάρες που παραθέτεις ως ειδήμων στο ποδόσφαιρο, πρεοέκυψε το post μου στο οποίο πιθανόν αναφέρεσαι. Γιατί μπορεί οι γνώσεις μου στο ποδόσφαιρο να θεωρώ ότι είναι περιορισμένες (καθώς τις συγκρίνω με αυτές που έχω για το μπάσκετ) αλλά ρε αδερφέ μου, αυτά που πετάς (και τα οποία όταν σου τα αντικρούουν είτε τα αλλάζεις, είτε κάνεις ότι δεν τα βλέπεις), δεν τα έχω ακούσει ούτε σε μεταμεσονύκτια εκπομπή στο ραδιόφωνο. Kανένα επιχείρημα; Μπα; Ε, τότε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Το γενικό "αυτά που λες είναι βλακείες", δε μας κάνουν. Γιατί αλήθεια όλες αυτές τις βλακείες που λέω τις εφαρμόζουν οι προπονητές και όχι τις πανέξυπνες ιδέες που λένε οι άλλοι (όποιοι και αν είναι αυτοί); Αυτούς εννοείς ότι μιλάνε στα ραδιόφωνα; Πες μου ένα παράδειγμα για κάτι που είπα και το άλλαξα ή για κάτι που δεν απάντησα επειδή πιθανολογείς ότι δεν ήξερα τι να πω, στο οποίο θα απαντήσω, γιατί εννοείτε ότι πιθανώς να μην έχω απαντήσει και σε όλα. Ο "άλλος" γράφει 500 λέξεις από τις οποίες οι 10 έχουν νόημα. Δεν μπορώ να απαντάω και σε ασυναρτησίες. Αν παρ'όλα αυτά υπάρχει κάτι που παρέλειψα, ευχαρίστως. Συνήθως πάντως με ρωτάει πράγματα που έχω απαντήσει (βλέπε Νικοπολίδη). Πρέπει και να τα ξαναγράφω; Δεν κατάλαβα. Σαν πολύ δεν την ψωνίσαμε; Φαντάζομαι στον δικό σου θα πρέπει να χαραχτεί το εξής : Ναζίμ Χικμέτ: "Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα. Το πιο όμορφο παιδί, δε μεγάλωσε ακόμα. Τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα. Κι ό,τι πιο όμορφο θα 'θελα να σου πω, δε στο 'πα ακόμα. Tη μεγαλύτερη γραφικότητα δεν την είπαμε ακόμα." Τέλειο. Ξέρεις τι σημαίνει "γραφικότητα"; Δε νομίζω...
KWSN_Men Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Kανένα επιχείρημα; Μπα; Ε, τότε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Το γενικό "αυτά που λες είναι βλακείες", δε μας κάνουν. Γιατί αλήθεια όλες αυτές τις βλακείες που λέω τις εφαρμόζουν οι προπονητές και όχι τις πανέξυπνες ιδέες που λένε οι άλλοι (όποιοι και αν είναι αυτοί); Αυτούς εννοείς ότι μιλάνε στα ραδιόφωνα; Πες μου ένα παράδειγμα για κάτι που είπα και το άλλαξα ή για κάτι που δεν απάντησα επειδή πιθανολογείς ότι δεν ήξερα τι να πω, στο οποίο θα απαντήσω, γιατί εννοείτε ότι πιθανώς να μην έχω απαντήσει και σε όλα. Ο "άλλος" γράφει 500 λέξεις από τις οποίες οι 10 έχουν νόημα. Δεν μπορώ να απαντάω και σε ασυναρτησίες. Αν παρ'όλα αυτά υπάρχει κάτι που παρέλειψα, ευχαρίστως. Συνήθως πάντως με ρωτάει πράγματα που έχω απαντήσει (βλέπε Νικοπολίδη). Πρέπει και να τα ξαναγράφω; Δεν κατάλαβα. Σαν πολύ δεν την ψωνίσαμε; Τέλειο. Ξέρεις τι σημαίνει "γραφικότητα"; Δε νομίζω... Έχεις δίκιο, ο Λίπι σε πέρνει τηλέφωνο πριν κατεβάσει τις ομάδες του ενώ ο Κούπερ παρακολουθεί στα σεμινάρια που διδάσκεις. Εδώ μας λες ότι προπόνηση=παραστάσεις=εμπειρία=δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Μπερδεύεις τα σκατά με τις πάστες. Δεν καταλαβαίνεις ότι από ποδοσφαιρικής άποψης αυτά που λες είναι αρλούμπες. Έχεις οχυρωθεί πίσω από το Ρεχάγκελ και λες ότι αυτός κάνει αυτό που λες. Καταρχήν τον ρώτησες ή το υποθέτεις; Και όλοι οι υπόλοιποι προπονητές του κόσμου που δεν το κάνουν; Λάθος αυτοί; Το ότι παρουσιάζεις τα επιχειρήματά σου με λογικό τρόπο δε σημαίνει ότι έχουν και ποδοσφαιρική λογική. Τι από όλη αυτήν την πρόταση δεν καταλαβαίνεις; ΥΓ: Αν και έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που διάβαζα Ξενοφώντα από το πρωτότυπο, τυγχάνει κάτι να θυμάμαι. Επειδή όμως από την εποχή του Ξενοφώντα έχουν περάσει κάτι χιλιάδες χρόνια, γραφικότητα στις ΔΕΝ σημαίνει αυτό που θα ήθελες.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Έχεις δίκιο, ο Λίπι σε πέρνει τηλέφωνο πριν κατεβάσει τις ομάδες του ενώ ο Κούπερ παρακολουθεί στα σεμινάρια που διδάσκεις. Τέλεια. Δεύτερος ειρωνευτής. Δε μας έφτανε ο πρώτος... Εδώ μας λες ότι προπόνηση=παραστάσεις=εμπειρία=δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Πού ακριβώς παρακαλώ έχω πει τέτοιο πράγμα; Έχω μιλήσει εγώ ποτέ για προπονήσεις; Έχω πει ποτέ ότι οι προπονήσεις δίνουν εμπειρία; Έχω πει ποτέ ότι ο Στολτίδης δεν προπονείται στις προπονήσεις; Δε νομίζω ότι ανέφερα ούτε μια φορά τη λέξη παραστάσεις. Μπερδεύεις τα σκατά με τις πάστες. Δεν καταλαβαίνεις ότι από ποδοσφαιρικής άποψης αυτά που λες είναι αρλούμπες. Έχεις οχυρωθεί πίσω από το Ρεχάγκελ και λες ότι αυτός κάνει αυτό που λες. Καταρχήν τον ρώτησες ή το υποθέτεις; Και όλοι οι υπόλοιποι προπονητές του κόσμου που δεν το κάνουν; Λάθος αυτοί; Τι δεν κάνουν όλοι οι υπόλοιποι προπονητές;!! Δεν παίρνουν τον Στολτίδη στην Εθνική; Ή δεν παίρνουν γενικότερα έλληνες παίχτες στις εθνικές τους ομάδες; Τι εννοείς πώς κατάλαβα ότι ο Ρεχάγκελ κάνει αυτό που λέω; Αφού ο Στολτίδης δεν είναι στην Εθνική! Το ότι παρουσιάζεις τα επιχειρήματά σου με λογικό τρόπο δε σημαίνει ότι έχουν και ποδοσφαιρική λογική. Τι από όλη αυτήν την πρόταση δεν καταλαβαίνεις; Καταλαβαίνω τα πάντα. Επιχειρήματα δεν έχω ακούσει. ΥΓ: Αν και έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που διάβαζα Ξενοφώντα από το πρωτότυπο, τυγχάνει κάτι να θυμάμαι. Επειδή όμως από την εποχή του Ξενοφώντα έχουν περάσει κάτι χιλιάδες χρόνια, γραφικότητα στις ΔΕΝ σημαίνει αυτό που θα ήθελες. Αυτό ομολογώ πως δεν το κατάλαβα. Κάποια λέξη λείπει που όταν μου πεις μάλλον θα βγει νόημα.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Σταματάω εδώ. Εκτός απ΄ το ότι έχω και δουλειές, είδα και το χαρτάκι που έχω κολλήσεις στο τοίχο μου: Η βλακεία είναι ανίκητη.
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Πάει κι ο KWSN_Men, τα 'φτυσε! Να περάσει ο επόμενος να αναμετρηθεί με το "θηρίο"...Snoob, Αντρέα; Κανένας άλλος γενναίος; Δίνεται και έπαθλο: ένα τρίμηνο σεμινάριο προπονητικής, καθώς και δωρεάν πρόσκληση για τη διάλεξη με θέμα "Manuel ο Μύθος...".
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Σταματάω εδώ. Εκτός απ΄ το ότι έχω και δουλειές, είδα και το χαρτάκι που έχω κολλήσεις στο τοίχο μου: Η βλακεία είναι ανίκητη. Αυτό είναι και το μονο που μ'ενοχλεί. Δε θα με πείραζε να διαφωνούσατε μαζί μου κόσμια και απλά. Αλλά από το να διαφωνείτε, μέχρι να μου λέτε ότι είμαι ηλίθιος, οι απόψεις μου αστείες και δεν έχετε ακούσει κανέναν να τις λέει (καλά, για το τελευταίο δεν αμφιβάλλω...), υπάρχει μια μεγάάάλη απόσταση. Και ναι blueviper, όποιος άλλος έχει διάθεση να με πει ηλίθιο (πόσες οχιές να έχει άραγε το forum), ας έρθει. Θα φύγει και αυτός όταν δε θα ξέρει πως ν'απαντήσει, ψωροπερήφανα και μ'ένα ταρατατζούμ!
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Αφού δεν αμφιβάλλεις εσύ, θα αμφιβάλλουν οι άλλοι βρε Μανώλη; You are one of a kind. Τόσες οχιές στο forum, μα ούτε ένας να κάτσει να σου πει πόσο δίκιο έχεις, καλά τα λες, Μανώλη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα; Στο λέω λοιπόν εγώ, για να μη στενοχωριέσαι κι όλας γιατί στο τέλος θα κατηγορηθώ και για διαδικτυακό bullying. Έχεις δίκιο. Απροπόνητος ο Στολτίδης, ένα κρέας που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του είναι, γιατί παίζει σε αυτήν την κωλο-ομάδα που τη σπρώχνουν θεοί και δαίμονες και δεν τον αφήνουν να κάνει ούτε 5 διασκελισμούς συνεχόμενους. Ορίστε...κατάθεση ψυχής!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Αφού δεν αμφιβάλλεις εσύ, θα αμφιβάλλουν οι άλλοι βρε Μανώλη; You are one of a kind. Είπα εγώ ότι θα αμφιβάλλει κανένας άλλος; You are like a lot of people! Τόσες οχιές στο forum, μα ούτε ένας να κάτσει να σου πει πόσο δίκιο έχεις, καλά τα λες, Μανώλη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα; Nαι. Ούτε ένας από τους χ-ι-λ-ι-ά-δ-ε-ς που παρακολουθούν αυτήν την ωραία κουβέντα όπως την κατάντησες. Ενώ εσένα σε υποστήριξαν 3 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ άνθρωποι! Με μάτια, χέρια, πόδια! ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ! Απροπόνητος ο Στολτίδης, ένα κρέας που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του είναι, γιατί παίζει σε αυτήν την κωλο-ομάδα που τη σπρώχνουν θεοί και δαίμονες και δεν τον αφήνουν να κάνει ούτε 5 διασκελισμούς συνεχόμενους. Ορίστε...κατάθεση ψυχής!!! Να τι θα απαντούσα σε κάποιον που θα μου έλεγε τα παραπάνω στα σοβαρά: Καλά είσαι τρελός; Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του ο Στολτίδης; Και ποιός μπορεί; Ο Ζαγοράκης μήπως; Άραγε να χρειάζεται να γράψω άλλη μια φορά την άποψη μου; Μπα, όχι. Μάλλον έχει καταλάβει, απλά παριστάνει (ελπίζουμε όλοι) τον ηλίθιο.
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δε σε βρίσκει κανείς και πουθενά ρε παληκάρι...ακόμα κι όταν συμφωνώ μαζί σου, βρίσκεις λόγο να γκρινιάξεις. Βρε μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Τους έφαγες όλους...δεν έμεινε άνθρωπος να αντιπαρατεθεί. Οι γίγαντες του κατς σε συσκευασία του ενός. Τους κατατρόπωσες κι έπαιξες κανονάκι με τα κόκκαλά τους. Δε σου φτάνει; Τι άλλο θες; Να μετανοήσουμε; Ορίστε...μετανοώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.