Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχεις δίκιο Μανώλη.

Στην αρχή στα έγραψα εγώ...μετά στα είπε κι ο Kandinsky...γίναμε άξαφνα δίδυμο κι εκπλιπαρείς την κοινότητα του Insomnia να μη μας λαμβάνει υπόψη (ούτε πολιτικός να ήσουν και να σκιζόσουν για τις εντυπώσεις...μετά προστέθηκαν κι οι συγγνώμες :P )...τώρα έρχεται να προστεθεί κι ο antreaslam, λέγοντάς σου και πάλι αυτονόητα πράγματα, που στο μυαλό σου όμως μοιάζουν θεωρίες αστροφυσικής. Δε βρέχει Μανώλη...φτύνουν!

FATALITY! Τα λεγομένα μου όμως υποστηρίζει και ένας Ρεχάγκελ. Πολύ πιο σημαντικό από 3 σε ένα φόρουμ, δε νομίζεις; Άσε που ο ένας είναι ο Kandinsky. Tι να λέμε δηλαδή...

Προσκυνώ! :D

Fatality 2!

Όταν κάποιος γράφει "ο Ζαγοράκης είναι έμπειρος και χρήσιμος" προφανώς δεν εννοεί για να παίξει, αλλά για να σκουπίζει τις ακαθαρσίες των υπολοίπων διεθνών. Κατά τα άλλα "εμείς" σκάμε γάιδαρο. Βάλε κάποια στιγμή σε μια τάξη τη σκέψη σου, γιατί βαρέθηκα να με τοποθετούν στη φάση του "παρεξήγησες".

Δεν είπα ποτέ "παρεξήγησες". Αντίθετα λέω ότι είσαι μπουνταλάς και δεν καταλαβαίνεις. Σε πόση ποιά τάξη θέλεις να μπει πια η σκέψη μου; Ουφ. Πάμε άλλη μια φορά.

Το πόσο καλά παίζει ένας παίκτης σε μια εθνική ομάδα εξαρτάται από τα εξής:

1) Πόσο έμπειρος είναι από αγώνες με πίεση συνολικά στην καριέρα του, γιατί ΟΛΟΙ οι αγώνες των Εθνικών ομάδων έχουν πίεση. Αυτοί οι παίχτες είναι χρήσιμοι κυρίως για βασικοί αναπληρωματικοί (βλέπε 18άδα) γιατί ανα πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Ζαγοράκης εντάσσεται σ'αυτούς, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν Κατσουράνης, Μπασινάς, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται στην Εθνική ομάδα. Πόσο μάλλον, που παίχτες αυτής της κλάσης δε θέλουν να κάθονται στον πάγκο.

2) Πόση όρεξη έχει να παίξει.

3) Πώς τα πηγαίνει στην ομάδα του αυτό τον καιρό.

4) Σε ποιό πρωτάθλημα παίζει η ομάδα του.

5) Πόσο δεμένη είναι η ομάδα του και τι ρόλο παίζει σ'αυτήν και σ'αυτό το δέσιμο.

κτλ κτλ (εύχομαι να μπήκατε στο κλίμα. Αν όχι, θα τα γράψω πιο αναλυτικά).

Γιατί οι εθνικές δίνουν εκ των πραγμάτων πολύ λίγους αγώνες. Με την παραπάνω λοιπόν συνταγή, η Ελλάδα έφτιαξε κάποτε μια ομάδα, με παίχτες από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, την έδεσε ο Ρεχάγκελ, την κράτησε πολύ καιρό μαζί (αυτά ότι έχει εμμονές τα λέγανε και προτού πάρει το Euro. Μετά τουλάχιστον σταμάτησαν για λίγο.) κτλ.

Σε τι ΔΕΝ μπορεί λοιπόν να στηρίζεται μια εθνική ομάδα; Σε παίχτες που έχουν απλά και μόνο ταλέντο ενώ δεν έχουν παίξει σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Ο Στολτίδης λοιπόν που έχει αποδείξει χρόνια τώρα πως είναι σοβαρός στα καθήκοντά του, χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, τρεχαλατζής, φιλότιμος κι αποτελεσματικός στο ρόλο του, δε δικαιούται ευκαιρίας. Ούτε καν τώρα που έχεις το Ζαγοράκη να σέρνεται, το Ζήκο χωρίς παιχνίδια στα πόδια του κι εσένα να κρατάς το κέντρο σχεδόν μόνος σου, όντας φορμαρισμένος. Πήγαινε ρε Στολτίδη και παίξε στο μεγαλειώδες Σκωτσέζικο πρωτάθλημα για 1.5 μήνα, μπας και σε συμπαθήσει ο Ρεχακλής και το πουλέν του ο Μανώλης, να τελειώνουμε.

Fatality 3! Δε μας λες και κάτι ιδιαίτερο. Απλά επαναλαμβάνεσαι. Ότι ο Στολτίδης είναι όλα αυτά που λες, τα έχω παραδεχθεί. Έχω πει ότι τον θεωρώ πολύ καλό παίχτη, με ταλέντο, με πάθος, με πείσμα και σου παραδέχομαι και ότι άλλο θέλεις. Η ουσία εξακολουθεί να είναι μια. Η διαφορά ελληνικού πρωταθλήματος και ξένων πρωταθλημάτων, είναι χαώδης. Μια που ανέφερες το σκωτσέζικο, το δείχνει (αν δεν κάνω λάθος για το κανάλι) το σπορ+. Γιατί άραγε στη Σκωτία δε βλέπουν ελληνικό πρωτάθλημα, όταν περιλαμβάνει μέσα έναν Στολτίδη που είναι παιχταράς; Περίεργο...

Καταρχάς έχω ξεχάσει πότε είδα για τελευταία φορά τον Ολυμπιακό να παίζει με 7 παίχτες στην περιοχή του αντιπάλου. Μια χαρά μονότερμα μας έπαιξε η ΑΕΚ, αρκούντως ικανοποιητική πίεση άσκησε ο ΟΦΗ που άξιζε τη νίκη κλπ. Μην ακούω αηδίες για μεγαθήρια και ομάδες αχτύπητες γιατί δε σε δικαιώνει καμία πραγματικότητα. Τόσο προπονημένο αστέρι είναι πχ ο Βύντρα που εκλήθη, όταν φίλοι του Παναθηναϊκού και μη του έχουν σύρει τα μύρια όσα για τις μικρές του δυνατότητες;

Και οι δύο περιπτώσεις που ανέφερες, είναι στις εξαιρέσεις που έχω ήδη αναφέρει και εγώ. Πρώτον, είπα για τα Ντέρμπυ και δεύτερον είπα για τους εκτός έδρας αγώνες, που δόξα τω θεώ για σας, φέτος θα είναι πολύ περισσότεροι.

Θέλεις και μια πρόβλεψη; Φέτος το ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται πολύ αναβαθμισμένο σε σχέση με πέρυσι. Έπεσαν 3 Αθηναϊκές (τέλος πάντων, 2 και ο Λεβαδειακός αν το θέλετε, αλλά ο Λεβαδειακός έτσι και αλλιώς δεν έχει έδρα, γι'αυτό τον βάζω με τις Αθηναίκές) και ανέβηκαν 3 επαρχιακές. Οι μικρομεσαίες ομάδες έχουν δείξει καλά και ανταγωνιστικά στοιχεία, σε βαθμό μάλιστα που ο Ηρακλής και η Ξανθη βρίσκονται χωρίς βαθμούς. Η χειρότερη ομάδα φέτος, είναι για μένα η Καλαμαριά και πιστεύω ότι θα πέσει στην Β. Από τις υπόλοιπες, όλα τα περιμένω. Αυτό θα κάνει καλό και στον Ολυμπιακό. Του χρόνου πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη (αν δεν αλλάξει όλη η ομάδα το καλοκαίρι και αν βελτιωθεί κάπως και η διαιτησία και τιμωρηθεί και η έδρα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που λογικά αυτό θα σημαίνει ότι δε θα ξαναγίνει τέτοια παρωδία αγώνα, οπότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ιδρώνει και μετά το '80 για να νικάει).

Α! Και για τον Βύντρα συμφωνώ ότι δεν είναι επιπέδου Εθνικής ομάδας. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε και άλλους. Για προτείνετε κανέναν γι'αυτή τη θέση (μπορεί και να συμφωνήσω άμα μου βρείτε κάποιον καλό. Δεν το λέω σαν "σας προκαλώ να μου βρείτε κάποιον καλύτερο").

Καλή και χρήσιμη η εμπειρία του εξωτερικού, αλλά αν νομίζεις πως με αυτήν και μόνο θα πορευθείς, σε γελάσανε. Δεν τρέχει η εμπειρία πάνω κάτω, αλλά κάτι πλασματάκια με πόδια. Κατέρρευσε το μαγικό σου σύστημα όταν τον ρουφάγαμε από τους Αλβανούς πριν 2 χρόνια; Ή μήπως δεν παίζαμε και με ξενόφερτους; Λες κι ο Άντζας πχ ή ο Στολτίδης, ο Χαριστέας κα έπρεπε να παίξουν πρώτα στη Στεάουα και τη Μπολόνια για να κατορθώσουν να τη βγάλουν καθαρή απέναντι στους τρομακτικούς παίχτες του αλβανικού συγκροτήματος.

Θέλεις κάποια απάντηση σ'αυτά; Για να δούμε...

Η ομάδα που έφτιαξε ο Ρεχάγκελ και εξακολουθεί να φτιάχνει, είναι φτιαγμένη για να παίζει με μεγάλους αντιπάλους. Δηλαδή αμυντικά και με αντεπιθέσεις. Μια τέτοια ομάδα, είναι φυσικό ν'αποκτά πρόβλημα όταν παίζει με μικρότερη, που μάλιστα κάνει το ίδιο. Κλείνει το παιχνίδι. Αν με ρωτάς τι προτιμώ, θα σου πω ότι προτιμώ αυτό που κάνει ο Ρεχάγκελ, γιατί μπορεί να χάνουμε από την Αλβανία, αλλά έχουμε πιθανότητες να νικάμε Ισπανίες, Πορτογαλίες κ.α. Όχι βέβαια ότι θα σου βγεί αυτό πάντα ή ότι έχουμε μεγάάάλες πιθανότητες, αλλά είναι ωραίο να νιώθεις ότι έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις όσο πιο ψηλά γίνεται. Και ας χάνεις μετά και από την Αλβανία. Τι να γίνει... έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Συμφωνώ ότι ο Στολτίδης θα βοηθούσε την εθνική να κερδίσει κάποιον μικρότερο αντίπαλο. Όμως αν και όταν φτάναμε στα τελικά του euro, θα μας ήταν άχρηστος. Και η ομάδα που φτιάχνεται, πρέπει για μένα να έχει στο μυαλό της εκείνα τα παιχνίδια. Δε θα βάλουμε τον Στολτίδη να κερδίσει τα 5 παιχνίδια και μετά θα είμαστε μια ομάδα χωρίς δέσιμο.

Κάνε μια κλήση στον Ρεχακλή, να τους στείλει κι αυτούς κανένα 6μηνο στο εξωτερικό με επιχορηγήσεις, ώστε να γίνουν άντρες μπας και στελεχώσουν την εθνική ενεργά. Τέτοια θυσία κάνει ο Ραχάγκελ βρε παιδί μου; Αναγκάζεται να βάλει και φορμαρισμένους παίχτες του ελληνικού πρωταθλήματος, αντί τον ξενητεμένο που μετράει προβατάκια στον πάγκο;

Fatality 4! Δεν έχεις πει κάτι ιδιαίτερο που να θέλει απάντηση. Πάμε παρακάτω.

Είσαι σε συχνή επαφή με τους μεγάλους προπονητές και τους ρωτάς και για τις απόψεις μου; Με κολακεύεις! :D

Fatality 5! Τι επιχείρημα! Το γεγονός ότι δεν τα εφαρμόζουν, σου λέει τίποτα;

You don't know where the four are going Manolis. Ρίξε μια ματιά στο roster της Τουρκίας και συγκράτησε τα εξής: έχει μονάχα 8 παίχτες που παίζουν στο εξωτερικό και αποτελείται από παίχτες που βρίσκονται κυρίως σε ομάδες που πρωταγωνιστούν.

Μα... και τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις; Αυτό είπα και εγώ. Η Τουρκία έχει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και χρησιμοποεί τη μέθοδο που περιέγραψα. Τι στο καλό; Τουλάχιστον μέχρι τώρα έλεγα ότι έχεις μια στοιχειώδη αντίληψη... Με κούφανες τώρα!

Είναι συνηθισμένη τακτική σε εθνικό επίπεδο που δεν φημίζεται για την πληθώρα των αξιολογότατων παιχτών που παράγει, να χρησιμοποιείται ο κορμός μίας ομάδας που μοιάζει πιο δεμένος. Αυτό είχε κάνει ο Ρεχακλής (και πολύ καλά έκανε), παίρνοντας τον κορμό του Παναθηναϊκού τότε και προσαρμόζοντας πάνω του παίχτες που έκαναν επίσης τη διαφορά στις θέσεις τους. Αν νομίζεις πως επειδή πήγαν στο εξωτερικό, έκατσαν ένα φεγγάρι όλο κι όλο (γιατί δεν είχαν την ικανότητα ή τα μυαλά να "πιάσουν") γύρισαν μεταλλαγμένοι σε Μαραντόνα, παρ' το αλλιώς.

Εννοείτε ότι και μια σεζόν έξω, θα σε αλλάξει πλήρως. Αυτό που λες ότι έκανε ο Ρεχάγκελ δε μου θυμίζει τίποτα. Αν είχες και κανένα στοιχείο, θα το λάμβανα υπ'όψη μου. Προς το παρόν, συγγνώμη αν δεν σε εμπιστεύομαι (γιατί έχεις ξαναπει τέτοιες πατάτες).

Το παράδειγμα με τον Ελευθερόπουλο και τον Αντωνάκη προφανώς και το απέφυγες και σε καταλαβαίνω. Τη δεδομένη περίοδο μάλιστα ο Ρεχάγκελ έχει ξεφύγει από το δόγμα του συγκεκριμένου κορμού ομάδας κι επιλέγει την αφρόκρεμα (όπως τέλος πάντων την θεωρεί ο ίδιος). Είναι λοιπόν τουλάχιστον αστείο να μην καλεί τον πλέον φορμαρισμένο παίχτη στη θέση του, να επιστρατεύει τον ξοφλημένο Ζαγοράκη που παραπατάει και στον ΠΑΟΚ και να λέμε πως αυτός ο τελευταίος είναι χρήσιμος.

Σου έχω απαντήσει βρε μπουνταλά εδώ και πόσα ποστ! Έγραψα ότι ο Νικοπολίδης είναι εξαίρεση λόγω ιδιαιτερότητας θέσης. Καλά χαμπάρια... Άσε δηλαδή που ο Νικοπολίδης είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία και έχει μια εμπειρία έτσι κι αλλιώς. Άλλωστε οι τερματοφύλακες έχουν έτσι και αλλιώς πίεση.

Μεγάλε θεωρητικέ του ποδοσφαίρου...τι είπες πάλι! :D

Fatality 6! Για άλλη μια φορά, τα κατάφερες! Αντικειμενικά επιχειρήματα! Μπράβο σου παιδί μου.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

antreaslam, ελπίζω να σε κάλυψα και εσένα, έτσι; Για τον ζαγορ ας πούμε, όπως είπα πιστεύω ότι είναι καλός για τον πάγκο, γιατί πάντα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δημοσ.

Χεχε... τώρα που δεν έχει τι να πει το σκάει. Αλλά τι να πεις. Κλασικός blueviper. Δεν ξέρει τι να απαντήσει και αφήνει την κουβέντα.

Ε, παιδιά! Έτσι κάνει πάντα! Με έχει πρήξει. Αλλά έτσι είναι. Όταν απαντάμε με χαζομάρες και δεν έχουμε πως να τις στηρίξουμε, μετά την κάνουμε.

Σου προτείνω να προσέχεις καλύτερα τι λες άλλη φορά.

Και τώρα αποχωρώ ψωροπερήφανα μ'ενα ταρατατζούμ! (όπως θα έλεγε και ο Σαββόπουλος).

Δημοσ.

Τώρα που έρχονται κι οι εκλογές, μήπως παίζεις σε κανένα συνδυασμό; :D

Όλο "παιδιά" μου είσαι και "συγγνώμες"...μα σε ποιον απευθύνεσαι βρε Χριστιανέ; Στο εκλογικό σώμα κι αναζητάς στήριξη και πλάτες; :D

Την "κάνω" μπας και διατηρήσω λίγη από τη σοβαρότητα που μου απέμεινε και τη ζωή που τρέχει έξω από τα ασυνάρτητα με το Ρεχάγκελ, το σκάκι, τον ΠΑΟΚ κι όσα κατά καιρούς έχεις εξακοντίσει. Είναι ζήτημα άμυνας και διατήρησης των φρένων μου. Από εδώ και στο εξής θα το ρίχνω σε ένα "Ναι Μανώλη...έχεις δίκιο" και θα γλυτώνω χρόνο και φαιά ουσία.

Δημοσ.

Θα ηθελα να κανω εδω μια επισημανση.Η επιτυχια της Ελλαδας στο Euro ηταν και αποτελεσμα του οτι ετριβαν παγκο οι "ξενιτεμενοι" Ελληνες παικτες.Γιατι,ναι,καλο ειναι ο παικτης να εχει παιχνιδια στα ποδια του κτλ,αλλα καλυτερα να ετριβε παγκο παρα να ειναι καμμενος απο την κουραση...

Δηλαδη,ειδατε ποσο παλτα ηταν οι Γαλλοι στο Euro,και μη μου πειτε οτι τωρα θα τους νικουσαμε.Απλα,ο Vieira και αρκετοι αλλοι,ηταν τρελα κουρασμενοι,ενω οι δικοι μας οι Ελληναρες,καθως ετριβαν και παγκο,ειχαν πιο πολλες δυναμεις.

Εννοειται βεβαια,οτι το ελληνικο πρωταθλημα δεν ειναι τοσο κουραστικο για εναν παικτη οπως ειναι πχ το αγγλικο ή το ισπανικο.Μην τρελλαθουμε κιολας!

Στο κατω κατω οταν παιζεις καταστροφικο ποδοσφαιρο,σιγα τα παιχνιδια που πρεπει να εχεις στα ποδια σου....Εννοειται οτι πρεπει να εχεις καποια,αλλα πιο σημαντικη ειναι η αντοχη κυριως πιστευω.

Δημοσ.

Τον Αναστόπουλο τελικά θα τον επαναφέρουμε στην Εθνική με τα χρόνια προϋπηρεσίας στην Ιταλία που διαθέτει; Είναι προπονημένος=φορμαρισμένος=έμπειρος. Ένα δελτίο κι αποκτήσαμε καθαρόαιμο άτι στην επίθεση και γκολτζή από τους λίγους. Κάθεται και στον πάγκο και είναι ξεκούραστος χρόνια τώρα! Θα πετάει μιλάμε! :D

Edit: Α!! Ξέχασα. Έχει θητεύσει και δίπλα στον Αλέφαντο, οπότε θα σ' αρέσει Μανώλη. :)

Δημοσ.

Manuel, μια και δεν την παλεύεις από ποδόσφαιρο, δεν ξεκινάς κανένα πολιτικό thread όπου τουλάχιστον εκεί έχεις κάποια (έστω και επουσιώδη) επιχειρήματα (μέχρι να αποχωρήσεις τουλάχιστον).

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη, συζητάμε σοβαρά αν αυτά που κάνει ο Ρεχάγκελ του βγαίνουν;

Του βγήκαν μια φορά, στο Euro, πάει και τελείωσε. Πόσες φορές θα ρίξεις κέρμα και θα κάτσει όρθιο;

Αποκλειστήκαμε από το Μουντιάλ, ιδρώσαμε να κερδίσουμε τους Μολδαβούς (ήμαρτον!!!), παίζουμε μπάλα τραγική (ή μάλλον δεν παίζουμε μπάλα) και όλα καλά.

Τι εμπειρία να αποκτήσει ο Στολτίδης; 31 είναι ο άνθρωπος, ό,τι είναι να κάνει θα το κάνε τώρα, το 2008 θα έχει +2 στην πλάτη.

Ο Ρεχάγκελ έπαιξε στο Euro, του (μας) έκατσε τρελά, το πήρε (πήραμε) και μπράβο, γιατί δε τους (μας) μας το χάρισε κανένας, αλλά μην λέμε και υπερβολές.

Είχαμε τύχη τρελή, παίξαμε σφιχτά, έκατσε.

Τρελά κολήματα έχει ο Όθωνας. Ξαναπήρε Χαλκιά στην εθνική, μετά το μεγαλειώδες ΚΑΖΟ στην Αγγλία (όπου απέκτησε εμπειρία στο να τον κράζει ο τοπικός τύπος) και φτήνει το Σηφάκη που είναι νέος. Εκεί, βασικός ο Νικοπολίδης μέχρι τα 40, σαν τον Πίτερ Σίλτον και μπακ απ ο κολοσσός Χαλκιάς.

Και να πεις ότι κερδίζαμε, μωρέ αδερφέ;

Δημοσ.

Σώστε τον χρήστη Μανώλη-Μανώλη! :D

Μην διαφωνείτε ομαδικά, γιατί θα θεωρήσει πως αποτελούμε lobby που μάχεται για την εξαφάνιση του είδους του!

Πλακίτσα Μανώλη...μη μασάς! Άλλωστε τα σοβαρά στερέψανε.

Δημοσ.
Manuel, μια και δεν την παλεύεις από ποδόσφαιρο, δεν ξεκινάς κανένα πολιτικό thread όπου τουλάχιστον εκεί έχεις κάποια (έστω και επουσιώδη) επιχειρήματα (μέχρι να αποχωρήσεις τουλάχιστον).

Nα κι ο τέταρτος....:D

Δημοσ.
Θα ηθελα να κανω εδω μια επισημανση.Η επιτυχια της Ελλαδας στο Euro ηταν και αποτελεσμα του οτι ετριβαν παγκο οι "ξενιτεμενοι" Ελληνες παικτες.Γιατι,ναι,καλο ειναι ο παικτης να εχει παιχνιδια στα ποδια του κτλ,αλλα καλυτερα να ετριβε παγκο παρα να ειναι καμμενος απο την κουραση...

Σίγουρα. Αν και δεν ωφείλεται μόνο στην κούραση. Οι μεγάλοι παίχτες, τα ονόματα, δεν παίζουν και για ένα άλλο λόγο, ότι δεν έχουν τίποτα ν'αποδείξουν. Είναι αγνώριστοι στις εθνικές ομάδες. Ε, στην Ελλάδα όπως και να το κάνουμε, δεν έχουμε βεντέτες, οπότε...

Πολύ σημαντικό επίσης το να μην υπάρχει πίεση. Θυμηθείτε και τη Δανία, πού τους μάζεψε ο προπονητής από τις παραλίες και τις διακοπές τους, ήρθαν και το σήκωσαν!

blueviper: Είπα μια κουβέντα. Ότι ο Στολτίδης πιστεύω ότι δε κάνει για την Εθνική. Για να την δικαιολογήσω, απαίτησες να σου γράψω 5 σελίδες ανάλυση και να βγάλω ολόκληρη διάλεξη πάνω στο ποδόσφαιρο και τις λειτουργίες του, αλλιώς είμαι αναξιόπιστος, δεν έχω επιχειρήματα κτλ. Ποιός είναι ο σοβαρός από τους δύο μας και πιο ο αστείος; Βέβαια, το ότι κάθομαι και απαντάω είναι ελάττωμα μου, όπως έχω παραδεχθεί πολλάκις.

Ο andreas μου φαίνεται σοβαρός. Μάλλον μπορούμε να συζητήσουμε. Απλά τον πήρε η μπάλα μέσα στο ηλίθιο κλίμα της "συζήτησης".

Οι υπόλοιποι 3 έχω προϊστορία με τον καθένα σας χωριστά. Γενικά ΟΤΙ και να γράψω σας φαίνεται αστείο και γελίο (λες και δεν το περίμενα από τον KWSN νομίζετε...) και έχουμε όχι απλά τσακωθεί αλλά σκοτωθεί, οπότε τι συζητάμε τώρα; Ο KWSN σας φαίνεται ότι είναι αντικειμενικός κριτής; Κατά πάσα πιθανότητα ούτε καν έχει διαβάσει τι έγραψα (τώρα θα τα διαβάσει)

Δημοσ.

Ναι Μανώλη...έχεις δίκιο!

Παρακαλείται να έλθει ένας αντικειμενικός να συνταχθεί με το Μανώλη, μπας και ηρεμήσει κι ασχοληθεί αποκλειστικά με την προεκλογική καμπάνια.

Edit: Θυμάμαι που μου έλεγες πως υπό τους όρους που γίνεται η συζήτησή μας, κανένας δεν μπορεί να λάβει μέρος. 4 ακόμα άτομα συμμετείχαν καταθέτοντας τη γνώμη τους, αλλά τους έβγαλες όλους άχρηστους κι εμπαθείς επειδή διαφώνησαν κι απαξίωσαν, αντί να υιοθετήσουν τα τραβηγμένα από τα μαλλιά που αναφέρεις. Είπαμε...ο γυαλός είναι στραβός, εσύ μια χαρά αρμενίζεις. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...