Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ό,τι είχαμε κι Αλέφαντο στο forum δεν το ήξερα...το υποψιαζόμουν εσχάτως, αλλά σήμερα το πιστοποίησα.

Κατσουράνης?! Έχεις επίγνωση τι κάνει ο Κατσουράνης, πως παίζει, αν παίζει κοκ εκεί που βρίσκεται ή απλώς "ξένος" να 'ναι κι ό,τι να 'ναι; Έτσι να πετάμε ονόματα κι ό,τι βγει;

Τώρα συγγνώμη αλλά δε θα κάτσω να εξηγήσω σε άσχετους που νομίζουν ότι η ομάδα δε πάει καλά στο Champions League επειδή ο πρόεδρος δεν παίρνει καλούς παίχτες, τι θα πει έμπειρος παίχτης και τι θα πει να έχεις παίξει μερικές χρονιές σε άλλο πρωτάθλημα.

Γεια σου σχετικέ Manuel. Σε κάθε ανάλογο thread αποδεικνύεις την ένδειά σου. Αφού μας "έστειλες" κανονικά με τη βαθύτατη γνώση σου πάνω στο ελληνικό πρωτάθλημα και την εμπειρία 1.5 χρόνου, τώρα έρχεσαι να διαστρεβλώσεις και κάθε δήλωση που έχουμε κάνει για το τι φταίει και τι δεν φταίει στον Ολυμπιακό. Αν βρεις πουθενά να έχω γράψει πως αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Σώκρατες που δεν παίρνει μεγάλους παίχτες, να έρθεις να μου το κολλήσεις στη μούρη. Από την άλλη να μου πεις κι όλας αν είναι πιθανότερο να φτιάξεις εξαιρετική ομελέτα από πρώτης ποιότητας υλικά ή από τίποτα μπαγιάτικα που ξέμειναν στη λαϊκή.

Με την απίθανη λογική σου, δε θα έπρεπε να είχαμε στον πάγκο τον Νικοπολίδη επί Euro, αλλά τον Ελευθερόπουλο που έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου κι έχει φάει τις ξένες ομάδες με το κουτάλι.

Πάντως ο Ρεχάγκελ που εφάρμοσε αυτό που λέω, πήρε και ένα euro.

Είχες τη μαγική συνταγή κατάκτησης του Euro και δε μας το έλεγες τόσα χρόνια πριν; Από εσένα το έμαθαν κι οι Τούρκοι; Δωσίλογε! :P :D

Για μένα αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που τα πήγαμε τόσο καλά. Επειδή είχαμε παίχτες που έπαιζαν στο εξωτερικό (ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί αυτό στην Εθ. Ελλάδος).

Σιγά τα ωά. Οι περισσότεροι παίχτες την έκαναν για εξωτερικό μετά την επιτυχία του Euro και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Ο Καραγκούνης ήταν 2 φορές καλύτερος στον Παναθηναϊκό ακριβώς διότι έπαιζε και δε γυάλιζε τον πάγκο. Οι περισσότεροι ξενητεμένοι έφυγαν μετά βαϊων και κλάδων και γύρισαν πίσω κακήν κακώς σα βρεγμένες γάτες, μια και έβλεπαν ματς με το κυάλι. Αν ως προπόνηση εννοείς να γίνει πλάκα ο κώλος τους από το πολύ καθισιό, σε καταλαβαίνω. Χειρότερα φαίνεται θα είναι να παίζεις στο αναξιοπρεπές ελληνικό πρωτάθλημα και να υπενθυμίζεις που και που στον εαυτό σου τι εστί σουτ και τι τάκλιν.

Επι τη ευκαιρία, παίζουν πολλοί βασικοί στην εθνική ομάδα ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο ελληνικό πρωτάθλημα;! Για να καταλάβω που στηρίζεις ότι εγώ έχω δει κάποιες "ομάδες" στο ελληνικό πρωτάθλημα που με θάμπωσαν. Όχι γιατί και εγώ ξέρω να δημιουργώ εντυπώσεις ξέρεις. Απλά δεν είμαι παλιοχαρακτήρας. Τα μισά απ'όσα έχεις γράψει, δεν τα έχω πει.

Βρε καλέ μου άνθρωπε, όταν κατακτήσαμε το Euro οι περισσότεροι παίχτες έπαιζαν στην ημεδαπή...αυτή τη στιγμή μπαινοβγαίνουν οι: Καφές, Ανατολάκης, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Σαλπιγγίδης, Άντζας, Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος, Κοτσώλης, Δέλλας, Ζαγοράκης, Βύντρα, Καψής και Χαλκιάς. Παίχτες που παίζουν και στην εθνική ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ζαγοράκης που είναι πιο έμπειρος και πιο χρήσιμος (άρα γιατί να τον αλλάξουμε; ) πρέπει αν φύγει, για να αντικατασταθεί από τον ετοιμοπόλεμο :P με 1 παιχνίδι στο Ελλάντα εδώ κι 7 μήνες Ζήκο κι όχι από τον στην τσίτα από τα πολλά εντός κι εκτός παιχνίδια Στολτίδη. Ένας Ζαγοράκης ο οποίος έπρεπε να παίζει, αν και δεν μπορεί πλέον να πάρει τα πόδια του, γιατί έκανε μια γύρα στο εξωτερικό και γύρισε σαν μυθικός ήρωας για να πάρει στην πλάτη του τον ΠΑΟΚ και να τον ανεβάσει στα ουράνια. Και τελικά κλατάρησε ο άνθρωπος φυσιολογικά, μια και καμία προϋπηρεσία στην Ευρώπη δεν μπόρεσε να του δώσει το ελιξήριο νεότητας. Άσε που δεν είναι κι ο Ζιντάν, ό,τι κι αν λένε οι διαφημίσεις.

Κι αναρωτιέμαι λοιπόν...όλοι οι παραπάνω που παίζουν στην Ελλάδα και είναι απροπόνητοι, σύμφωνα με το εξαιρετικό σκεπτικό σου, γιατί τους καλεί ο Ότο; Και γιατί δεν τους προπονεί ο Ότο στα φιλικά για να είναι μπαρουτοκαπνισμένοι στα δύσκολα; Μήπως να τους τα πεις ένα χεράκι αρχηγέ, γιατί δεν ακολουθεί και τη συνταγή που μας οδήγησε στο Euro κι έχει χαλάσει το γλυκό;

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα απαντήσω μόνο σε δύο πράγματα (όλα τα άλλα δε λένε και τίποτα. Απλά απεραντολογείς κ κοροϊδεύεις. Άσε που στα περισσότερα σου έχω ήδη απαντήσει).

Ο Kandinsky είπε ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν τα πάει καλά ο Ολυμπιακός. Εσύ (όπως πάντα) δεν έχεις άποψη επι της ουσίας. Απλά μας εξηγείς τι βλακείες λένε οι υπόλοιποι (δηλαδή εγώ).

Ο Ρεχάγκελ, έχει καλέσει πολλούς από τον Ολυμπιακό; Από τις υπόλοιπες ομάδες, ξεκινάει πολλούς στην αρχική 11άδα; Γιατί και οι υπόλοιπες ομάδες απροπόνητες είναι, αλλά δεν είναι και Ολυμπιακός (σε όλα τα παιχνίδια με 8 παίχτες μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Άντε και 4 ντέρμπυ το χρόνο και 6 ευρωπαϊκοί αγώνες. Ουάου!). Ακόμα και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ προπονούνται καλύτερα (μιλάω για τους αγώνες έτσι; Δε μιλάω για τις προπονήσεις που γίνονται μεσοβδόμαδα. Για την πείρα αν το θέλεις) γιατί έχουν ένα "λαγό" μπροστά τους να φτάσουν.

Δεν προσπαθώ να βγάλω τον Ολυμπιακό άχρηστο. Αλλά πιστεύω ότι με τις μονάδες που έχει, θα έπρεπε να παίζει πολύ πολύ καλύτερα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δημοσ.
Θα απαντήσω μόνο σε δύο πράγματα (όλα τα άλλα δε λένε και τίποτα. Απλά απεραντολογείς κ κοροϊδεύεις. Άσε που στα περισσότερα σου έχω ήδη απαντήσει).

Περνά περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα. Πάλι ως συνήθως, ό,τι δε φτάνουμε, δεν καταλαβαίνουμε, δε μας συμφέρει, το προσπερνάμε όπως όπως. Συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια κι εγώ από το Manuel. Γι' αυτό σε αγαπάω...έχεις συνέπεια στην ασυνέπεια λόγων. Για τους απροπόνητους παίχτες του εξωτερικού και τους παίχτες του ελληνικού που απαρτίζουν την εθνική, μούγκα ο Manuel.

Ο Kandinsky είπε ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν τα πάει καλά ο Ολυμπιακός. Εσύ (όπως πάντα) δεν έχεις άποψη επι της ουσίας. Απλά μας εξηγείς τι βλακείες λένε οι υπόλοιποι (δηλαδή εγώ).

Μάλλον εσύ δεν έχεις μάτια ή έχεις ξεχάσει τι θα πει ανάγνωση, αλλιώς θα είχες διαβάσει μερικές δεκάδες post πάνω στο πρόβλημα του Ολυμπιακού που, κατά τη δική μου γνώμη, ακουμπάει στο τρίπτυχο "επιλογές Σωκράτη", "επιλογές/ικανότητες Σόλιντ", "νοοτροπία οπαδών". Αν θες τώρα να κάτσω βραδιάτικα να ξαναγράφω κανένα μακρυνάρι επειδή εσύ βαριέσαι να κάνεις ένα search, σόρι, αλλά έχουμε και ζωή. Φαντασία όμως έχεις και μπορείς να αντλήσεις πολλά στοιχεία από το τρίπτυχο που ανέφερα. Πάντα το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και προφανώς αυτό εννοούσε ο Kandinsky. Για την ομελέτα και πάλι μούγκα. Βάλε εσύ μουχλιασμένο αυγό και σέρβιρέ το σε πολυτελές μαγαζί.

Ο Ρεχάγκελ, έχει καλέσει πολλούς από τον Ολυμπιακό; Από τις υπόλοιπες ομάδες, ξεκινάει πολλούς στην αρχική 11άδα;

Και τι θες να μας πεις μ' αυτό; Ο Πάπας της Ρώμης είναι κι έχει το αλάνθαστο; Αφού έχουμε τέτοιους παιχταράδες στο εξωτερικό κι είναι όλοι ένας κι ένας, ενώ ακολουθούμε και το σύστημά σου, χάρη στο οποίο πήραμε και το Euro (sic!), γιατί αποτύχαμε στα προκριματικά του mundial και δεν είμαστε ικανοί να σταυρώσουμε ούτε μισό αξιοπρεπές παιχνίδι;

Και τι θα πει δεν έχει καλέσει πολλούς από τον Ολυμπιακό; Αν έστω κι ένας αξίζει να φορέσει τη φανέλα και με τις δεδομένες συνθήκες που βιώνονται αυτή τη στιγμή, αυτός είναι ο Στολτίδης...period.

Γιατί και οι υπόλοιπες ομάδες απροπόνητες είναι, αλλά δεν είναι και Ολυμπιακός (σε όλα τα παιχνίδια με 8 παίχτες μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Άντε και 4 ντέρμπυ το χρόνο και 6 ευρωπαϊκοί αγώνες. Ουάου!). Ακόμα και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ προπονούνται καλύτερα (μιλάω για τους αγώνες έτσι; Δε μιλάω για τις προπονήσεις που γίνονται μεσοβδόμαδα. Για την πείρα αν το θέλεις) γιατί έχουν ένα "λαγό" μπροστά τους να φτάσουν.

Τι όμορφη λογική. Έχει ανατραπεί πλήρως το σκεπτικό που λέει πως παίρνω παίχτες κυρίως από εκείνες τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημά τους, άρα παρουσιάζουν μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα, καθότι συμμετέχουν κι όλας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συνήθως αποτελούν το αφάν γκατέ του πρωταθλήματος. Αν πιο προπονημένες είναι οι ομάδες που κυνηγάνε το "λαγό", τότε να επιλέγουμε από τη δεξαμενή των ομάδων που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και τους βγαίνει η Παναγία κάθε Κυριακή να κερδίσουν για να διατηρηθούν ζωντανοί. Με τόση προπόνηση από τους καλύτερους της διοργάνωσης που θα έχουν ρίξει θα έχουν μετατραπεί σε Flash και Hulk μαζί και θα ανταπεξέλθουν σε κάθε πίεση.

Έτσι που το παρουσιάζεις είναι σαν ο Ολυμπιακός να είναι κανένα ποδοσφαιρικό μεγαθήριο επιπέδου Μπαρτσελόνας που παίζει μονίμως με το Λεβαδειακό και την Αναγέννηση Καρδίτσας και βαριέται που ζει. Στα ίδια πάνω κάτω χάλια κινούνται οι πρωτοπόροι με μικρές διαβαθμίσεις ανάλογα την περίοδο. Τι απροπόνητοι και αρτίδια καπαμά.

Δημοσ.

Μας σιχάθηκε το φόρουμ ρε blueviper. Αν θέλεις να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις, να σου δώσω το MSN μου και να βριζόμαστε όλη μέρα. Αλλά να κάθομαι εδώ μέσα και να σου απαντάω σε όλα τα προσβλητικά που γράφεις μη τυχόν και εσύ θεωρήσεις ότι φοβήθηκα ν'απαντήσω, συγγνώμη, αλλά και λίγο σεβασμός στους υπόλοιπους δε βλάπτει.

Αυτά. Σου στέλνω pm με το msn μου. Έλα να συζητήσουμε εκεί, να μην πρήζουμε και όλο τον κόσμο και ΤΟΤΕ θα δεις ποιός αντέχει περισσότερο στις συζητήσεις.

Δημοσ.

Δεν έχω MSN...και δεν πρόκειται να αποκτήσω, μέχρι το επόμενο format που δεν εύχομαι να είναι και σύντομα. Άκυρη η πρόταση.

Χαλιέσαι για τα προβλητικά (σιγά δα μη μάτωσες); Τι να πω κι εγώ που τρώω ηλιθιωδώς το χρόνο μου απαντώντας για πράγματα αυτονόητα, σε μια προσπάθεια να εφεύρουμε και πάλι τον τροχό; Όταν μου προσβάλλουν τη νοημοσύνη με όσα γράφουν, όμως, δεν μπορώ να μην καταθέσω την άποψή μου. Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού (χέστηκα κι όλας), ούτε με ενδιαφέρει να αποδείξω ποιος την έχει μακρύτερη, αλλά ανάγκη να δοθεί βαρύτητα στην κοινή λογική και στη στοιχειοθέτηση των όσων λέμε, μπας και ξεφύγουμε κάποτε από τα ανυπόστατα συμπεράσματα.

Σόρι που δε σε παίρνω απλώς στην πλάκα και προτιμώ να σου μιλάω παραθέτοντας και κανένα στοιχείο.

Δημοσ.

Επειδή δε θέλω να τραβήξω το μαρτύριο του Σίσυφου που τραβάει ο blue, Μanuel αγόρι γλυκό, άμα δεν αντέχεις την αντιπαράθεση μην την αρχίζεις πετώντας συνεχώς γραφικότητες. Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, τουλάχιστον στα αθλητικά θέματα είσαι ο πρωταθλητής. Κάτι σαν το Μητσάρα που βγαίνει στην τιβί πρώτη μούρη να τον βλέπουν.

Αν θες τόσο να αποκτήσεις κάποια υπόσταση στα αθλητικά δρώμενα του φόρουμ μπες και πες μια καλημέρα ρε παιδί μου. Ή άνοιξε ένα thread με τα νέα της Λάρισας, του Δώνη, πού βρίσκεται τώρα ο Κολομητρούσης, ο Γκαλίτσιος, κλπ.

Δημοσ.

manuel:

Ο Στολτίδης είναι απροπόνητος. Παίζει στον Ολυμπιακό. Δεν έχει συνηθίσει πίεση. Ο Ζαγορ έχει παίξει και στο εξωτερικό κ είναι πιο έμπειρος και χρήσιμος. Συμφωνώ ν'αντικατασταθεί, αλλά όχι από Στολτίδη. Από Ζήκο πιο λογικό θα το έβρισκα.

kandisky:

Tελικά μέσα σ' όλα το ακούσαμε κι αυτό. Ο παίκτης που κρατάει σχεδόν μόνος του το κέντρο του Ολυμπιακού δεν έχει συνηθίσει στην πίεση και είναι απροπόνητος. Είσαι Θεός ρε Manuel, κάπου πάνω απ' τον Αλέφα και λίγο κάτω απ' τον Σόλιντ.

Κάνε μια αίτηση για προπονητής μας. Σε χρειαζόμαστε μπας και τον κάνεις αλλαγή τον Στολτίδη να ξεκουραστεί.

manuel:

Μης σας παρασύρει το δίδυμο Kandinsky - Blueviper.

Blueviper

Περνά περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα. Πάλι ως συνήθως, ό,τι δε φτάνουμε, δεν καταλαβαίνουμε......Τι να πω κι εγώ που τρώω ηλιθιωδώς το χρόνο μου απαντώντας για πράγματα αυτονόητα, σε μια προσπάθεια να εφεύρουμε και πάλι τον τροχό; Όταν μου προσβάλλουν τη νοημοσύνη με όσα γράφουν, όμως, δεν μπορώ να μην καταθέσω την άποψή μου

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ....μοναδικης ομορφιας!!!!!!!!! χαρα στο κουραγιο σας ρε παιδια....

το γεγονός ότι ενώ έχει πάρα πολύ καλούς παίχτες (σαν μονάδες) δεν μπορεί να παίξει καλά στην Ευρώπη;
που ειναι ρε παιδια οι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ,και δεν τους βλεπω?
Χρειάζεται παίχτες δουλεμένους σε Ο-Μ-Α-Δ-Ε-Σ.

δηλαδη,εσυ μου λες οτι προτιμας πχ,τον χιλιοδουλεμενο αγριτη ή ζαχαροπουλο,απο το πολυ καλα προπονημενο αιγαλεω ή ατρομητο,από τον απροπόνητο σαλπιγγιδη του παοκ,ή παπαδοπουλο φετος του παο????

ΥΓ: μανουελ,αν θελεις να κατηγορησεις οποιονδηποτε ελληνα ως απρπονητο,συμπεριλαμβανομενου φυσικα του -εχω να γυμναστω 3 χρονια γιατι μ@μ@ω την λιλη,κ ειμαι σουπερ αντρας με χαρτι δικαστηριου-ζαγορ, μπορεις να το κανεις,αφαιροντας 3 παιχτες. μπασινα,στολτιδη,καραγκουνη. ειναι οι μονοι,που ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ,που τρεχουν σε ολο το παιχνιδι.αν δε σου αρεσουν ως παιχτες(οπως για παραδειγμα εμενα ο καραγκουνης),ειναι αλλο ζητημα,απλα μη λεμε κ μπουρδες....

Δημοσ.

Μια που ο Lucifer δεν ενοχλείται από την όλη κατάσταση, θα συνεχίσω να απαντώ, γιατί έχω βράσει όταν ακούω ατάκες "χαχα, δεν μπορείς να συνεχίσεις την κουβέντα" και ειδικά από ανθρώπους Kandinsky-Blueviper που ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι τσακωνόμαστε εδώ και μήνες και δεν έχω φύγει ποτέ από τη συζήτηση. Τον τελευταίο μήνα προσπαθώ να είμαι πιο διακριτικός, αλλά αυτό μεταφράστηκε σε αδυναμία. Πάμε λοιπόν να απαντήσουμε στα φοβερά και αντικειμενικά επιχειρήματα που μου τέθηκαν και "δεν ήξερα τι να πω" (επι τη ευκαιρία, θα αλλάξει και το στυλ μου. Θα γράφω και εγώ σεντόνια με περιφρονητικά για τον άλλο σχόλια). Και όποιος αντέξει!

antreaslam: Οι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ παίχτες είναι ο Τζόρτζεβιτς, ο Καστίγιο, ο Κωνσταντίνου, ο Οκκάς, ο Στολτίδης (όπως είπα ήδη τόσες και τόσες φορές, αλλά μάλλον δεν ακούτε), ο Καφές (αν και δεν του ταιριάζει το στυλ του Ολυμπιακού) κ.α.

Μια χαρά στέκονται στην Ευρώπη αυτοί οι παίχτες. Δε χρειάζονται άλλοι. Περισσότερα παιχνίδια χρειάζονται. Γιατί όταν πέρυσι έπαιξες τα 23/30 παιχνίδια στην Αθήνα (στην ουσία εντός έδρας) και μάλιστα τα 10 ήταν με ομάδες όπως η Καλλιθέα, ο Ακράτητος, ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, η Καλαμαριά κτλ, τι περιμένεις; Να δέσει η ομάδα; Άσε που όταν η ομάδα σου στηρίζεται από τη διαιτησία, δεν προπονείσαι στην κατοχή της μπάλας, μια που κάθε φορά που ξεκινάν οι αγώνες, ο Ολυμπιακός παίρνει όλα τα φάουλ, έχοντας έτσι την κατοχή χωρίς να προσπαθήσει (άσε που αυτό καταρακώνει την ψυχολογία της άλλης ομάδας).

Όσον αφορά την προπόνηση, μεταφράστε το κυρίως ως εμπειρία. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη γιατί σημαίνει άλλο πράγμα. Εμπειρία για να έχεις πρέπει να είσαι μεγάλος σε ηλικία και να έχεις παίξει πολλά χρόνια. Εγώ μιλάω για το φορμάρισμα, κάτι που αφορά την κατάσταση σου στην τρέχουσα ομάδα, κάτι που σίγουρα βρίσκει πολύ σημαντικό ο Ρεχάγκελ, κάτι που φάνηκε όταν δεν κάλεσε τον Σαμαρά επειδή εκείνο τον καιρό καθόταν στον πάγκο της Μαν. Σίτυ.

Τώρα για τον Ζαγοράκη και τους υπόλοιπους παίχτες του ελληνικού πρωταθλήματος, τα ίδια θα λέμε; Είπαμε, ο Ζαγοράκης πρέπει να φύγει και κατα τη δική μου γνώμη. Θα χρειαστεί να το πω πολλές φορές ακόμα; Σκάτε γάιδαρο! Και ποτέ δεν είπα να μην έρθει ο Στολτίδης γιατί υπάρχουν καλύτεροι παίχτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να παίξουν του εξωτερικού. Ή έστω είπα ο Ζήκος, που είναι έμπειρος από το εξωτερικό. Βέβαια είναι τσακωμένοι με Ρεχάγκελ οπότε η πρόταση δεν έχει νόημα και φυσικά σε δυό χρόνια αν θα έχει φύγει ο Ρεχάγκελ δε θα είναι πια αρκετά ανθεκτικός ο Ζήκος για την εθνική. Βλέπετε θα έχει παίξει στην ΑΕΚ...

blueviper: τι θέλεις να σου πω για τους παίχτες του εξωτερικού που είναι απροπόνητοι; Και πάλι είναι πιο έμπειροι και έτοιμοι για δύσκολα παιχνίδια της εθνικής μας. Λυπάμαι αλλά όπως είναι τώρα το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι απλά μια παρωδία. Οποιοσδήποτε έχει δει πως παίζουν έξω, του φαίνονται σαν παιδάκια οι δικοί μας που παίζουν στις αλάνες. Τα παιχνίδια όμως των εθνικών ομάδων, απαιτούν το ρυθμό και τις τοποθετήσεις των ξένων πρωταθλημάτων. Και τι έγινε αν έχεις παίξει 30 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό με 7 παίχτες συνέχεια μέσα στην περιοχή του αντιπάλου; 20 παιχνίδια να παίξεις σε φυσιολογικές συνθήκες, έχεις αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία ΓΙΑ ΤΗΝ εθνική.

Αυτοί που έχουν κληθεί στην εθνική ομάδα και παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκουπίζουν τον πάγκο και παίζουν ως αλλαγές. Και αυτό γίνεται βέβαια από ανάγκη, πολύ απλά γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 26 παίχτες έλληνες που να παίζουν στο εξωτερικό.

Α! Και η λογική του λαγού, αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δε χρειάζονται οι τυπικότητες "ανατράπηκε μια παγκόσμια λογική!".

Και μια που πήγαμε στο θέμα "δεν απαντώ σε κάτι που μου λέει ο άλλος", blueviperάκο, έγραψες για τις ομάδες που είναι δεμένες:

"αν είναι να τις πάρουμε αυτούσιες και να τις ντύσουμε στα γαλανόλευκα, για να μη χρειαστεί να συνεργάζονται και με νέους παίκτες. ΣΥΝΕΛΘΕ MANUEL...έχει χαθεί η μπάλα με τα όσα λες!"

και σου απάντησα με το πολύ καλό επιχείρημα της Τουρκίας. Γιατί απέφυγες να συνεχίσεις; Μήπως επειδή κατάλαβες ότι έχεις πει μεγάλη πατάτα; Και μάλιστα το συνόδευσες (όπως άλλωστε συνηθίζεις) με το γνωστό "ΣΥΝΕΛΘΕ Manuel γιατί έχουμε βαρεθεί να σου εξηγούμε τα αυτονόητα"; Κοίτα λοιπόν να δεις, που εγώ ο άσχετος που δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο, έχω όμως τις ίδιες απόψεις με τους προπονητές που πέτυχαν σε Euro και Mundial. Για κάποιον περίεργο λόγο όμως (ανεξήγητο!) κανένας μεγάλος προπονητής δεν έχει συμφωνήσει μαζί σου, ούτε και κατάφερε κάτι κάνοντας αυτά που λες.

Α, ρε blueviper. Γελάν και οι κότες μαζί σου...

Δημοσ.

Πέσαμε στην 18η θέση και πιστέυω πως στο τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς θα βρεθούμε ακόμα χαμηλότερα. Ναι μεν οι τρεις μεγάλοι σερνόμαστε τα τελευταία χρόνια στην ευρώπη, αλλά το κακό το κάνουν οι εκάστοτε μικροί που πλαισιώνουν τις ομάδες μας στην ευρωπαική περιπέτεια. Αυτή η διαίρεση δια του έξι τα τελευταία χρόνια μας χαντάκωσε. Από το 2008 που οι θέσεις θα μειωθούν σιγά σιγά θα ανέβουμε. Τρεις ομάδες εξάλλου έχουμε μόνο στην ελλάδα, δεν φτιάχνουν κανέναν νόμο στην super league να βγάζουμε μόνιμα ανεξαρτήτως κατάταξης UEFA μόνο τρείς στην ευρώπη? Μια φορά στα 10 χρόνια θα μείνει εκτός ευρώπης ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ αλλά τουλάχιστον και τα 10 χρόνια θα έχουμε 2 εκπροσώπους στο CL :) . Και βασικά δεν κάνουμε και ένα πρωτάθλημα εμείς οι 3 μεταξύ μας? Προτιμώ να παίζω με τον γαύρο κάθε κυριακή και να τρώω 3-5 μπαλάκια παρά να παρακολουθώ μάτς της ομάδας μου με τους 13 ισόβια ανύπαρκτους της super league.

Δημοσ.

Οπότε φυσικά καταλήγουμε στην ήδη γνωστή επιστημονική άποψη : Ο Ζαγοράκης που ΕΠΑΙΞΕ κάποτε στο εξωτερικό και πνέει τα λοίσθια είναι περισσότερο προπονημένος απ' τον Στολτίδη.

Προπόνηση=εμπειρία=φορμάρισμα : το απαύγασμα της αθλητιατρικής.

Προτείνω στις αγγελίες από εδώ και μπρος αντί "έμπειρες στο μασάζ καλλονές" να βάζουμε "φορμαρισμένες" ή "προπονημένες".

Μη γελούτε ρε. Σοβαρά τα λέει ο άνθρωπος. Και προπαντός μη μας ακούτε ούτε να μας διαβάζετε......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Δημοσ.
Οι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ παίχτες είναι ο Τζόρτζεβιτς, ο Καστίγιο, ο Κωνσταντίνου, ο Οκκάς, ο Στολτίδης (όπως είπα ήδη τόσες και τόσες φορές, αλλά μάλλον δεν ακούτε), ο Καφές (αν και δεν του ταιριάζει το στυλ του Ολυμπιακού) κ.α.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ο οκκας???κ ο καφες?κ ο γερασμενος (πια)τζολε? σιγα μην ανηκει στην ιδια κατηγορια με τον ριβαλντο κ ο κωστουλας με τον ντομι!!!!εχουμε ξεχασει την εννοια του ΠΑΡΑ πολυ καλου παιχτη μου φαινεται!

Μια χαρά στέκονται στην Ευρώπη αυτοί οι παίχτες. Δε χρειάζονται άλλοι

μωρε ουτε μια χαρα στεκονται,κ αλλοι χρειαζονται,αλλου ειναι το θεμα.

Άσε που όταν η ομάδα σου στηρίζεται από τη διαιτησία, δεν προπονείσαι στην κατοχή της μπάλας

δεν εχεις αδικο σε αυτο,κ ειδικα σε φασεις που φευγει επιθετικος στην πλατη της αμυνας,πολλες φορες η αμυνα του οσφπ παιζει το παιχνιδι "σηκωνουμε το χερι,να μας δει ο εποπτης,να δωσει το οφσαιντ".

Όσον αφορά την προπόνηση, μεταφράστε το κυρίως ως εμπειρία....Εγώ μιλάω για το φορμάρισμα

τρεις τελειως διαφορετικες εννοιες....

κάτι που σίγουρα βρίσκει πολύ σημαντικό ο Ρεχάγκελ, κάτι που φάνηκε όταν δεν κάλεσε τον Σαμαρά επειδή εκείνο τον καιρό καθόταν στον πάγκο της Μαν. Σίτυ.

το βρισκει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ σημαντικο,που εχει καλεσει χωρις να εχουν ομαδα,ή να παιζουν βασικοι στις ομαδες τους,τους παρακατω παιχτες:

δελλα,μπασινα,καραγκουνη,βρυζα,χαριστεα,κυριακο...επισης, τους ντεφορμε σειταριδη,κατσουρανη κ τον ΜΟΝΙΜΑ ντεφορμε φυσσα...

εχει αγνοησει αντιστοιχα,την περσινη φορμα των παπαδοπουλου,λυμπεροπουλου,γκεκα,δαρλα,στολτιδη,σαλπιγγιδη,ανατολακη...

τοσο σημαντικο το βρισκει ο χερ οτο?

Αυτοί που έχουν κληθεί στην εθνική ομάδα και παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκουπίζουν τον πάγκο και παίζουν ως αλλαγές. Και αυτό γίνεται βέβαια από ανάγκη, πολύ απλά γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 26 παίχτες έλληνες που να παίζουν στο εξωτερικό.

αυτο ειναι φυσικο,αν ο προπονητης της εθνικης σου καλει παιχτες που ειναι κατα βαση παγκιτες!

δεν επιτρεπεται να μην καλεις τους βασικους που σου ανεφερα πιο πανω,εστω για μια δοκιμη.

δεν επιτρεπεται να αφηνεις εξω τον σαμαρα,που τουλαχιστον ειναι ιδιαιτερα ταλαντουχος ως παιχτης,για να βαζεις μεσα τον ξυλοκοπο χαριστεα,ο οποιος ΕΠΙΣΗΣ στο τελευταιο παιχνιδι της εθνικης δεν ειχε βρει ομαδα(ή μαλλον ειχε βρει,2 ημερες πιο πριν),ενω ο αγιαξ του ειχε ξεκαθαρισει οτι δεν υπολογιζεται=>αρα ακομα κ στην προπονηση δεν του εδιναν ιδιαιτερη βαρυτητα,ενω στη νεα του ομαδα,δεν ειχε προλαβει ουτε να προπονηθει,ουτε να παιξει παιχνιδι...

μανουελ,ενω εχεις καποιες σωστες σκεψεις γενικα για το χωρο του ποδοσφαιρου,νομιζω οτι καπου παλατζαρεις επικινδυνα για να βγεις εξω απο το δρομο... ειδικα η συγκλονιστικη αποψη που ειπες στην αρχη(κ τη διορθωσες μετα):Ο Στολτίδης είναι απροπόνητος. Παίζει στον Ολυμπιακό. Δεν έχει συνηθίσει πίεση. Ο Ζαγορ έχει παίξει και στο εξωτερικό κ είναι πιο έμπειρος και χρήσιμος.

ειναι απιστευτη ατακα!επισης ο ζαγορ,συγκριτικα με τον στολτιδη,ειναι 3-4 χρονια μεγαλυτερος,εχει ξεχασει τι σημαινει προπονηση τα τελευταια 2 χρονια, δεν εχει πια φιλοδοξιες, εχει ταχυτητα παλαιμαχου,νευρα μποξερ, κ ταλεντο ετσι κ αλλιως μετριο,που δε μπορει να καλυψει τα υπολοιπα...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο Μανώλη.

Στην αρχή στα έγραψα εγώ...μετά στα είπε κι ο Kandinsky...γίναμε άξαφνα δίδυμο κι εκπλιπαρείς την κοινότητα του Insomnia να μη μας λαμβάνει υπόψη (ούτε πολιτικός να ήσουν και να σκιζόσουν για τις εντυπώσεις...μετά προστέθηκαν κι οι συγγνώμες :P )...τώρα έρχεται να προστεθεί κι ο antreaslam, λέγοντάς σου και πάλι αυτονόητα πράγματα, που στο μυαλό σου όμως μοιάζουν θεωρίες αστροφυσικής. Δε βρέχει Μανώλη...φτύνουν!

Τώρα για τον Ζαγοράκη και τους υπόλοιπους παίχτες του ελληνικού πρωταθλήματος, τα ίδια θα λέμε; Είπαμε, ο Ζαγοράκης πρέπει να φύγει και κατα τη δική μου γνώμη. Θα χρειαστεί να το πω πολλές φορές ακόμα; Σκάτε γάιδαρο!

Προσκυνώ! :D

Όταν κάποιος γράφει "ο Ζαγοράκης είναι έμπειρος και χρήσιμος" προφανώς δεν εννοεί για να παίξει, αλλά για να σκουπίζει τις ακαθαρσίες των υπολοίπων διεθνών. Κατά τα άλλα "εμείς" σκάμε γάιδαρο. Βάλε κάποια στιγμή σε μια τάξη τη σκέψη σου, γιατί βαρέθηκα να με τοποθετούν στη φάση του "παρεξήγησες".

Εγώ μιλάω για το φορμάρισμα, κάτι που αφορά την κατάσταση σου στην τρέχουσα ομάδα, κάτι που σίγουρα βρίσκει πολύ σημαντικό ο Ρεχάγκελ, κάτι που φάνηκε όταν δεν κάλεσε τον Σαμαρά επειδή εκείνο τον καιρό καθόταν στον πάγκο της Μαν. Σίτυ.

Ο Στολτίδης λοιπόν που έχει αποδείξει χρόνια τώρα πως είναι σοβαρός στα καθήκοντά του, χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, τρεχαλατζής, φιλότιμος κι αποτελεσματικός στο ρόλο του, δε δικαιούται ευκαιρίας. Ούτε καν τώρα που έχεις το Ζαγοράκη να σέρνεται, το Ζήκο χωρίς παιχνίδια στα πόδια του κι εσένα να κρατάς το κέντρο σχεδόν μόνος σου, όντας φορμαρισμένος. Πήγαινε ρε Στολτίδη και παίξε στο μεγαλειώδες Σκωτσέζικο πρωτάθλημα για 1.5 μήνα, μπας και σε συμπαθήσει ο Ρεχακλής και το πουλέν του ο Μανώλης, να τελειώνουμε.

Και τι έγινε αν έχεις παίξει 30 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό με 7 παίχτες συνέχεια μέσα στην περιοχή του αντιπάλου; 20 παιχνίδια να παίξεις σε φυσιολογικές συνθήκες, έχεις αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία ΓΙΑ ΤΗΝ εθνική.

Καταρχάς έχω ξεχάσει πότε είδα για τελευταία φορά τον Ολυμπιακό να παίζει με 7 παίχτες στην περιοχή του αντιπάλου. Μια χαρά μονότερμα μας έπαιξε η ΑΕΚ, αρκούντως ικανοποιητική πίεση άσκησε ο ΟΦΗ που άξιζε τη νίκη κλπ. Μην ακούω αηδίες για μεγαθήρια και ομάδες αχτύπητες γιατί δε σε δικαιώνει καμία πραγματικότητα. Τόσο προπονημένο αστέρι είναι πχ ο Βύντρα που εκλήθη, όταν φίλοι του Παναθηναϊκού και μη του έχουν σύρει τα μύρια όσα για τις μικρές του δυνατότητες;

Καλή και χρήσιμη η εμπειρία του εξωτερικού, αλλά αν νομίζεις πως με αυτήν και μόνο θα πορευθείς, σε γελάσανε. Δεν τρέχει η εμπειρία πάνω κάτω, αλλά κάτι πλασματάκια με πόδια. Κατέρρευσε το μαγικό σου σύστημα όταν τον ρουφάγαμε από τους Αλβανούς πριν 2 χρόνια; Ή μήπως δεν παίζαμε και με ξενόφερτους; Λες κι ο Άντζας πχ ή ο Στολτίδης, ο Χαριστέας κα έπρεπε να παίξουν πρώτα στη Στεάουα και τη Μπολόνια για να κατορθώσουν να τη βγάλουν καθαρή απέναντι στους τρομακτικούς παίχτες του αλβανικού συγκροτήματος.

Κάνε μια κλήση στον Ρεχακλή, να τους στείλει κι αυτούς κανένα 6μηνο στο εξωτερικό με επιχορηγήσεις, ώστε να γίνουν άντρες μπας και στελεχώσουν την εθνική ενεργά. Τέτοια θυσία κάνει ο Ραχάγκελ βρε παιδί μου; Αναγκάζεται να βάλει και φορμαρισμένους παίχτες του ελληνικού πρωταθλήματος, αντί τον ξενητεμένο που μετράει προβατάκια στον πάγκο;

και σου απάντησα με το πολύ καλό επιχείρημα της Τουρκίας. Γιατί απέφυγες να συνεχίσεις; Μήπως επειδή κατάλαβες ότι έχεις πει μεγάλη πατάτα; Και μάλιστα το συνόδευσες (όπως άλλωστε συνηθίζεις) με το γνωστό "ΣΥΝΕΛΘΕ Manuel γιατί έχουμε βαρεθεί να σου εξηγούμε τα αυτονόητα"; Κοίτα λοιπόν να δεις, που εγώ ο άσχετος που δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο, έχω όμως τις ίδιες απόψεις με τους προπονητές που πέτυχαν σε Euro και Mundial. Για κάποιον περίεργο λόγο όμως (ανεξήγητο!) κανένας μεγάλος προπονητής δεν έχει συμφωνήσει μαζί σου, ούτε και κατάφερε κάτι κάνοντας αυτά που λες.

Είσαι σε συχνή επαφή με τους μεγάλους προπονητές και τους ρωτάς και για τις απόψεις μου; Με κολακεύεις! :D

You don't know where the four are going Manolis. Ρίξε μια ματιά στο roster της Τουρκίας και συγκράτησε τα εξής: έχει μονάχα 8 παίχτες που παίζουν στο εξωτερικό και αποτελείται από παίχτες που βρίσκονται κυρίως σε ομάδες που πρωταγωνιστούν.

Είναι συνηθισμένη τακτική σε εθνικό επίπεδο που δεν φημίζεται για την πληθώρα των αξιολογότατων παιχτών που παράγει, να χρησιμοποιείται ο κορμός μίας ομάδας που μοιάζει πιο δεμένος. Αυτό είχε κάνει ο Ρεχακλής (και πολύ καλά έκανε), παίρνοντας τον κορμό του Παναθηναϊκού τότε και προσαρμόζοντας πάνω του παίχτες που έκαναν επίσης τη διαφορά στις θέσεις τους. Αν νομίζεις πως επειδή πήγαν στο εξωτερικό, έκατσαν ένα φεγγάρι όλο κι όλο (γιατί δεν είχαν την ικανότητα ή τα μυαλά να "πιάσουν") γύρισαν μεταλλαγμένοι σε Μαραντόνα, παρ' το αλλιώς.

Το παράδειγμα με τον Ελευθερόπουλο και τον Αντωνάκη προφανώς και το απέφυγες και σε καταλαβαίνω. Τη δεδομένη περίοδο μάλιστα ο Ρεχάγκελ έχει ξεφύγει από το δόγμα του συγκεκριμένου κορμού ομάδας κι επιλέγει την αφρόκρεμα (όπως τέλος πάντων την θεωρεί ο ίδιος). Είναι λοιπόν τουλάχιστον αστείο να μην καλεί τον πλέον φορμαρισμένο παίχτη στη θέση του, να επιστρατεύει τον ξοφλημένο Ζαγοράκη που παραπατάει και στον ΠΑΟΚ και να λέμε πως αυτός ο τελευταίος είναι χρήσιμος.

Α, ρε blueviper. Γελάν και οι κότες μαζί σου...

Μεγάλε θεωρητικέ του ποδοσφαίρου...τι είπες πάλι! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...