Kandinsky Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ενώ αν θυμάμαι καλά, πριν κάτι λίγες μέρες βγήκε ο Μπίδης και έλεγε ότι οι παίκτες του ΠΑΟ είναι απροπόνητοι. Τελικά τί ισχύει? Ρε συ, αφού μόνο για Λάρισα ξέρεις πέντε πράγματα γιατί δε μένεις σ' αυτά? Κάτσε εκεί στην ομαδούλα σου που θες να το παίξες και ειδήμονας στο ποιοί ειναι προπονημένοι. Αυτά ούτε εμείς οι οπαδοί δεν τα λέμε με τόση σιγουριά και τα λες εσύ.
Σκύμνος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αν και συμφωνώ να έρθει ο Στολτίδης ή/και ο Ζήκος στην εθνική μας, εν τούτοις δεν περιμένω αλλαγές στο παιχνίδι της...Βασικά θέλει ένα παίκτη να βγάλει δυο τρεις μπαλιές, κάποιες σωστές πάσες, έναν επιτελικό δηλαδή και όχι έναν αμυντικό χαφ... Που είναι όμως αυτός;;; Οεο;;;
blueviper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Σκύμνος...είσαι σίγουρος πως τους θέλεις; Μήπως να το ξανασκεφτείς; Τουλάχιστον η περίπτωση του Στολτίδη εντάσσεται στις απροπόνητες. Και για να σοβαρευτούμε...το δημιουργικό στοιχείο λείπει γενικότερα σε αυτή τη θέση από τους υπάρχοντες παίχτες. Δεν υπάρχει ο επιτελικός που θα εντυπωσιάσει με το ξεδίπλωμα του παιχνιδιού. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να συνεχίζουμε με το Ζαγοράκη μέχρι να ακούγεται ο ήχος από τις αρθρώσεις του στην κερκίδα.
KWSN_Men Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ακριβώς. Δε πιστεύω ότι από τη στιγμή που υπάρχει ο Μπασινάς, ο Στολτίδης ή ο Λάκης θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Προφανώς και οι δύο είναι καλύτεροι από το Ζαγοράκη που απλά δε μπορεί άλλο... Αλλά χρειαζόμαστε ένα play maker, όχι άλλο έναν κόφτη στο κέντρο. Από έναν ανύπαρκτο βέβαια, καλύτερα να παίζει με δύο κόφτες (δύο εκ των Μπασινά, Στολτίδη, Λάκη). Μπορεί και να βγάλουν και κάποια μπαλιά, δεν είναι και άμπαλοι.
the_end Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ακριβώς. Δε πιστεύω ότι από τη στιγμή που υπάρχει ο Μπασινάς, ο Στολτίδης ή ο Λάκης θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Προφανώς και οι δύο είναι καλύτεροι από το Ζαγοράκη που απλά δε μπορεί άλλο... Αλλά χρειαζόμαστε ένα play maker, όχι άλλο έναν κόφτη στο κέντρο. Από έναν ανύπαρκτο βέβαια, καλύτερα να παίζει με δύο κόφτες (δύο εκ των Μπασινά, Στολτίδη, Λάκη). Μπορεί και να βγάλουν και κάποια μπαλιά, δεν είναι και άμπαλοι. απο ποτε εγινε κοφτης ο λακης??? η ατακα για το στολτιδη ηταν ανηκουστη. τουλαχιστον ρε manuel να'λεγες οτι ειναι καμμενος...
KWSN_Men Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αχέμ. Ο Ζήκος... Ε δύο συλλαβές και οι δύο, όταν ήμουν μικρός ήμουν και ξανθός, λίγο θέλει να γίνει η ζημιά...
blueviper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Το κάνεις και Ζηκολάκης και παραπέμπεις και στο Ζαγοράκης! ...κρυάδα...αλλά κάπως έπρεπε να μπω πανηγυρικά στο 2000ο post!
the_end Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αχέμ. Ο Ζήκος... Ε δύο συλλαβές και οι δύο, όταν ήμουν μικρός ήμουν και ξανθός, λίγο θέλει να γίνει η ζημιά... lol
Kandinsky Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέρω κάποιον με Ποντιακές ρίζες, τον Ριβαλντίδη.....
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Την κάναμε τη συγκομιδή μας και σήμερα στο UEFA. Με το δεξί ο Παναθηναϊκός οδήγησε το χορό των ελληνικών επιτυχιών στην Ευρώπη, αλλά δεν τον ακολούθησε κανείς. 3αρα ο Ατρόμητος (αυτός δικαιολογείται), 4αρα η Ξάνθη (αυτή δεν), 2αρα ο Ηρακλής. Και εις άλλα με υγεία...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μης σας παρασύρει το δίδυμο Kandinsky - Blueviper. Για τον Στολτίδη είπα ότι είναι απροπόνητος επειδή παίζει στον Ολυμπιακό. Όχι επειδή είναι ο Στολτίδης. Για οποιονδήποτε παίχτη του Ολυμπιακού έχω την ίδια γνώμη. Πώς αλλιώς εξηγείτε εσείς (όχι εσείς Kan και Blue, για εσάς ξέρω) το γεγονός ότι ενώ έχει πάρα πολύ καλούς παίχτες (σαν μονάδες) δεν μπορεί να παίξει καλά στην Ευρώπη; Και στην Ελλάδα δηλαδή δε μπορεί, γι'αυτό και προστατεύεται, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο και ας μην το ανοίξω. Η εθνική ελλάδος δε χρειάζεται τις μονάδες του Ολυμπιακού. Χρειάζεται παίχτες δουλεμένους σε Ο-Μ-Α-Δ-Ε-Σ. Τώρα αν πιστεύετε ότι λέω βλακείες γιατί ο Ολυμπιακός σας φαίνεται μια δεμένη ομάδα, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Ο Ζήκος και ο Ζαγοράκης δεν έπαιζαν πάντα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. ΥΓ. ο μόνος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ'τον Ολυμπιακό είναι ο Νικοπολίδης, λόγω ιδιαιτερότητας θέσης.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή κάπως ήρθε η κουβέντα στον Ότο και από εκεί πιαστήκαμε, ο άνθρωπος σημείωσε ως προπονητής τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και γι' αυτό θα τον μνημονεύουμε πάντα... ...καθώς και για τα κολλήματά του. Με το Ζήκο "μάλωσε", είναι παλιχαρακτήρας και δεν ξέρω εγώ τι. Ο Στολτίδης "απροπόνητος" ή δεν ξέρω εγώ τι, είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός μέσος. Ούτε αυτός του κάνει, εκεί να πεθάνει το Ζαγοράκη ο Ότο. Ο άνθρωπος έχει εμμονές. Ίσως, αν δεν τις είχε, εκείνο το έπος της Πορτογαλίας να μην είχε συμβεί ποτέ. Όμως πλέον η κατάσταση καντάει γραφική, δυστυχώς για τον ίδιο αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά έχεις δίκιο Kandinsky...τέτοιες γραφικότητες, ούτε ο Αλέφαντος δε θα έλεγε. Τι "μη σας παρασύρει το δίδυμο Kandinsky - Blueviper" και papar medoles; Λες και χρειάζεται υποβολέα η κριτική ικανότητα του καθενός, για να αξιολογήσει αν κάποιος λέει ασυναρτησίες. Ποιοι είναι οι "προπονημένοι" παίκτες ρε παληκάρι μου, που σκας και γάιδαρο?! Ο Ζήκος που έπαιξε το πρώτο του full 90λεπτο μετά από 7 μήνες και θα συνεχίσει να ζει και να εργάζεται σε μια ελληνική ομάδα με τα κουσούρια που κουβαλάει (όπως και κάθε άλλη) ή μήπως το ραμολιμέντο πλέον ο Ζαγοράκης που συμμετέχει σε μια διαλυμένη ομάδα, χειρότερη ακόμα κι από το μετριότατο έως κακό φετινό Ολυμπιακό; Που διάολο είναι αυτές οι Ο-Μ-Α-Δ-Ε-Σ στο ελληνικό πρωτάθλημα που σε έχουν θαμπώσει με το ομαδικό τους πνεύμα και τρίβεις τα μάτια σου, αν είναι να τις πάρουμε αυτούσιες και να τις ντύσουμε στα γαλανόλευκα, για να μη χρειαστεί να συνεργάζονται και με νέους παίκτες. ΣΥΝΕΛΘΕ MANUEL...έχει χαθεί η μπάλα με τα όσα λες! Να βάλουμε και τον Αναστόπουλο να παίξει στην ηλικία που είναι, μια και είχε συμμετάσχει στο Ιταλικό πρωτάθλημα κάποτε κι άρα γνωρίζει από ομάδες...τσίτα στην προπόνηση. Προτείνω μάλιστα στην Εθνική από εδώ και πέρα να περιλαμβάνονται μονάχα παίχτες που έπαιξαν έστω κι ένα 10λεπτο στο εξωτερικό. Τους μεταμορφώνει σε Superman! @Snoob Ο άνθρωπος έχει εμμονές. Ίσως, αν δεν τις είχε, εκείνο το έπος της Πορτογαλίας να μην είχε συμβεί ποτέ. Όμως πλέον η κατάσταση καντάει γραφική, δυστυχώς για τον ίδιο αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο Φαντάσου τι καταντάνε εκείνοι που του λένε και μπράβο κι όλας, διότι ο Στολτίδης είναι "απροπόνητος" καθότι παίχτης του Ολυμπιακού. Οι υπόλοιπες ομάδες παίζουν στο Καμπιονάτο και προπονούνται συστηματικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Στολτίδης "απροπόνητος" ή δεν ξέρω εγώ τι, είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός μέσος. Κατσουράνης; Μπασινάς; Άντε ο Μπασινάς συζητιέται, αλλά ο Κατσουράνης; Που διάολο είναι αυτές οι Ο-Μ-Α-Δ-Ε-Σ στο ελληνικό πρωτάθλημα που σε έχουν θαμπώσει με το ομαδικό τους πνεύμα και τρίβεις τα μάτια σου, αν είναι να τις πάρουμε αυτούσιες και να τις ντύσουμε στα γαλανόλευκα, για να μη χρειαστεί να συνεργάζονται και με νέους παίκτες. ΣΥΝΕΛΘΕ MANUEL...έχει χαθεί η μπάλα με τα όσα λες! Με αυτό τον τρόπο κατεβάζει συνήθως εθνική ομάδα η Τουρκία και βγήκε και 3η σε ένα μουντιάλ. Για τα άλλα πρέπει να τα ξαναλέω; Ζαγοράκης είπα και εγώ ότι πρέπει να φύγει. Ο Ζήκος πιστεύω θα κάνει πιο καλή δουλειά σ'αυτή την εθνική ομάδα. Δε λέω ότι είναι καλύτερος από το Στολτίδη. Τώρα συγγνώμη αλλά δε θα κάτσω να εξηγήσω σε άσχετους που νομίζουν ότι η ομάδα δε πάει καλά στο Champions League επειδή ο πρόεδρος δεν παίρνει καλούς παίχτες, τι θα πει έμπειρος παίχτης και τι θα πει να έχεις παίξει μερικές χρονιές σε άλλο πρωτάθλημα. Πάντως ο Ρεχάγκελ που εφάρμοσε αυτό που λέω, πήρε και ένα euro. Για μένα αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που τα πήγαμε τόσο καλά. Επειδή είχαμε παίχτες που έπαιζαν στο εξωτερικό (ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί αυτό στην Εθ. Ελλάδος). Επι τη ευκαιρία, παίζουν πολλοί βασικοί στην εθνική ομάδα ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο ελληνικό πρωτάθλημα;! Για να καταλάβω που στηρίζεις ότι εγώ έχω δει κάποιες "ομάδες" στο ελληνικό πρωτάθλημα που με θάμπωσαν. Όχι γιατί και εγώ ξέρω να δημιουργώ εντυπώσεις ξέρεις. Απλά δεν είμαι παλιοχαρακτήρας. Τα μισά απ'όσα έχεις γράψει, δεν τα έχω πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.