Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μην ξεχασεις να μου δωσεις λινκ απο την Σπορταιμ και απο τον Σπορ-ΦΜ μιλαμε ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΜΕ

Παρεπιπτοντως ο Βαρουχας στην ΝΕΤ πουναι και καθηγητης διαιτησιας και οχι κανενας δημοσιοκαφρος οπως επιλεγεις,και μαλιστα εχει πει πολλα υπερ του Ολυμπιακου για να μην λες,ειπε οτι ειναι ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ.

Εκτος αν βαραινει περισσοτερο η γνωμη του Στελιου Καραινδρου απο τον Βαρουχα

Και στο φιναλε δεν εχω αναγκη κανενα,ειδα την φαση με τα ματια μου ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ

Εσυ βεβεα επιμενεις να ρωτας

Και σου ξαναλεω: Αν μου δωσει τετοιο πεναλτυ στην Τουμπα, θα μας φας τα αυτια με το "Ελα μωρε τι του εκανε"...

χωρις να εχεις απαντησει

Να δω αμα ηταν η ιδια φαση στην δικια μας και εριχνε τον Ηλιαδη ο Μορις και ΔΕΝ το εδινε τι θα ελεγες...Θα ελεγες "Ε,ενταξει μωρε δεν του εκανε και τιποτα"??

Και παρεπιπτοντως εγω προσωπικα ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ τι του εκανε,ΠΑΝΤΑ οταν βλεπω αμφισβητουμενες,σε αντιθεση με τους περισσοτερους δεν κοιταω να βρω κατι υπερ μου αλλα να δω αν υπαρχει κατι εναντιον μου και σε μια τετοια φαση ΕΙΝΑΙ πεναλτυ

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ οπως νομιζεις. Τι να πω... Αν το ειδες πεναλτυ, δεν θα αμφισβητησω, αλλα ουτε εσυ μπορεις να με αμφισβητησεις 100% . Παντως εγω δεν θα ημουν και τοσο ευχαριστημενος αν κερδιζα 3 ματς ετσι... Και για να σε προλαβω να ξερεις οτι εχω κραξει και Αναστασιαδηδες και Μπαγιεβιτς και αλλους που περνανε κατι ματσακια ετσι. Εχω το κακο οτι ενω ειμαι οπαδος, εχω κραξει οταν μου εχουν δωσει αμφισβητουμενο πεναλτυ, ακομη και σε ντερμπι. Σημασια εχει οτι το ματς εληξε, και αξιζα κατι καλυτερο. Ολα τα αλλα ειναι ιστορια.

Το θεμα μου ηταν οτι με την ΣουπερΛιγκα περιμενα κατι καλυτερο και βλεπω τα ιδια. Διαιτητες χωρις ψυχη. Δεν με ενοχλει οτι πηρες 3 πεναλτυ, με ενοχλει οτι πραματα εγιναν χειροτερα (γενικοτερα μιλαω). Πιστευω οτι σε αυτο συμφωνεις.

Δημοσ.

Και κατι ακομη να σου πω ΧΩΡΙΣ να απεθυνεται στο συγκεκριμενο ματς. Ο Βαρουχας ειναι απο τους μεγαλυτερους Αντι-Παοκτσηδες που υπαρχουν στην Τν.

Και Εξηγουμε οτι περσι στο Ιωνικος-ΠΑΟΚ ενω ο Σαλπι ειχε περασει την μπαλα απο την γραμμη, ελεγε οτι δεν περασε, ενω το replay την εδειχνε μεσα. Και παντα οταν μιλαει για τον ΠΑΟΚ μιλαει ειρωνικα. Σημερα π.χ. ελεγε οτι ειχε δικιο που απεβαλλε τον Ντουμι που ηταν ορθιος. ΕΛΕΟΣ! Δηλαδη τι πιο ανοητο μπορουσε αλλο να πει να δικαιολογησει τα "παιδια του";

Δημοσ.
Οχι ρε φιλε, αλλα αν ειναι δυνατον να δινεις τετοια πεναλτυ. Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ηταν καθαρο; Αν στο εδιναν σε σενα δεν θα κυνηγουσες τον διαιτητη; Να ειμαστε λιγο αντικειμενικοι, ουτε στην Ξανθη ηταν, ουτε στον ΠΑΟΚ.

Αν πιστευεις οτι ηταν, τι να σου πω... Να κοψετε και τον ανεμο στο ΟΑΚΑ να μην πεφτουν τοσο ευκολα οι παιχτες...

Του πατάει το πόδι και μετά τον σπρώχνει και λιγάκι... Τι άλλο έπρεπε να του έχει κάνει;

Καλα, καλα... δες και αυτο κατω κατω:

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos_PAOK/130137.html

και κρινε. Δεν το λεω μονο εγω.

"Στα τελευταία λεπτά ο αγώνας απέκτησε νέο ενδιαφέρον μετά το γκολ του Σαλπιγγίδη στο 89ο λεπτό από την άσπρη βούλα (αυστηρή η απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι το μαρκάρισμα του Μπαρκαουάν στον Μάντζιο)"

Και σου ξαναλεω: Αν μου δωσει τετοιο πεναλτυ στην Τουμπα, θα μας φας τα αυτια με το "Ελα μωρε τι του εκανε"...

Και εγώ αυτήν την παπαριά είχα διαβάσει, αλλά μετά είδα την φάση και τους έριξα μια (ακόμη) μούτζα στο contra...

Οκ οπως νομιζεις. Τι να πω... Αν το ειδες πεναλτυ, δεν θα αμφισβητησω, αλλα ουτε εσυ μπορεις να με αμφισβητησεις 100% . Παντως εγω δεν θα ημουν και τοσο ευχαριστημενος αν κερδιζα 3 ματς ετσι... Και για να σε προλαβω να ξερεις οτι εχω κραξει και Αναστασιαδηδες και Μπαγιεβιτς και αλλους που περνανε κατι ματσακια ετσι. Εχω το κακο οτι ενω ειμαι οπαδος, εχω κραξει οταν μου εχουν δωσει αμφισβητουμενο πεναλτυ, ακομη και σε ντερμπι. Σημασια εχει οτι το ματς εληξε, και αξιζα κατι καλυτερο. Ολα τα αλλα ειναι ιστορια.

Το θεμα μου ηταν οτι με την ΣουπερΛιγκα περιμενα κατι καλυτερο και βλεπω τα ιδια. Διαιτητες χωρις ψυχη. Δεν με ενοχλει οτι πηρες 3 πεναλτυ, με ενοχλει οτι πραματα εγιναν χειροτερα (γενικοτερα μιλαω). Πιστευω οτι σε αυτο συμφωνεις.

Δεν άξιζες κάτι καλύτερο γιατί ήσουν καλύτερος περίπου 5 λεπτά από τα 90...

Δημοσ.

Γελλάει ο κόσμος....Το μόνο πέναλτι ήταν αυτό με τη ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ,που δεν έδωσε?!?!?

Με τη Ξάνθη ήταν φάουλ μισό μέτρο έξω από την περοχή.

Με τον ΠΑΟΚ ήταν κόρνερ.

Μετά μη παραπονιέστε που δε κερδίζεται τον ουραγό της Ουκρανίας και ο θρύλος πάει για διπλό στους Πρωταθλητές Ουκρανίας.

Δημοσ.
Γελλάει ο κόσμος....Το μόνο πέναλτι ήταν αυτό με τη ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ,που δεν έδωσε?!?!?

Με τον ΠΑΟΚ ήταν κόρνερ.

Μετά μη παραπονιέστε που δε κερδίζεται τον ουραγό της Ουκρανίας και ο θρύλος πάει για διπλό στους Πρωταθλητές Ουκρανίας.

τρελλανε μας κ αλλο!!!ναι ναι...ο θρυλος παει για το 18ο διπλο της ιστοριας του στο τσου λου!

το πεναλτι με τον πανιωνιο,ηταν καταδυση με 3 τουμπες, το πεναλτυ με τον παοκ ηταν αουτ κ οχι κορνερ ,καθοτι απαγορευεται παιχτης του παο να μπαινει στην αντιπαλη περιοχη,το οφσαιντ του λακη ηταν καθαρο,καθοτι απαγορευεται αντιπαλος επιθετικος να ειναι πιο γρηγορος απο τους αμυντικους του οσφπ,το χερι του ντελιμπασιτς ειναι καθαρο,γιατι εφευγε μονος του,κ υπηρχε κινδυνος να βαλει γκολ,και εγω, επεσα μικρος (σαν τον οβελιξ) σε μια κολυμπηθρα με κρασι,κ απο τοτε ειμαι μεθυσμενος!!!!

Δημοσ.
ο θρύλος πάει για διπλό στους Πρωταθλητές[/color] Ουκρανίας.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Stop it:-D :-D :-D you're killing me:mrgreen: :mrgreen: πολυ καλο ρε φιλε...

Παρεπιπτοντως μιας και σου αρεσουν πολυ οι αναλυσεις φασεων,μηπως μπερδεψε ο Βασσαρας την π... του Ντελιμπασιτς με χερι και εδωσε εκεινο το υπεροχο?

Δημοσ.

Με τον ΠΑΟΚ ήταν κόρνερ.

Το θεμα δεν ειναι για τι παει ο ολυμπιακος το θεμα ειναι πως ΓΥΡΝΑΕΙ καθε φορα που παει:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

παιδια,οχι ολοι μαζι στον καραγκιοζη,ειναι μεθυσμενος απο την παραζαλη της επερχομενης ευρωπαικης πορειας του θρυλου (καθοτι οπως λεει κ ο σολιντ,εχουν μεινει ακομα 15 βαθμοι...μετα τη σαχταρ,θα εχουν μεινει 12,μετα τη ρομα 9,κλπ κλπ κλπ_)!!!!!

καραγκιοζη,μη μας δινεις σημασια...εσυ κ ο θειος κροκους,ξερετε πολυ καλα οτι αυτη η ομαδα ειναι ετοιμοι για τελικο τσου λου!!!!!

Δημοσ.
Θερμή παράκλησις : Μην μπει υπογραφή η ρήσις του karagiozis. Δε φταίμε εμείς οι υπόλοιποι να στιγματιζόμεθα.

Ευχαριστώ.:mrgreen:

Πάει γυρεύοντας πάντως για... αποχώρηση με ποιήματα... :mrgreen:

Δημοσ.
Θερμή παράκλησις : Μην μπει υπογραφή η ρήσις του karagiozis. Δε φταίμε εμείς οι υπόλοιποι να στιγματιζόμεθα.

Ευχαριστώ.:mrgreen:

ψηνομαι τοσο πολυ να τη βαλω παντως φιλε καντισκυ,που μαλλον δε θα εισακουστει η παρακληση σου...

Δημοσ.

Με τον ΠΑΟΚ ήταν κόρνερ.

φιλαρακο θες και τα λες αυτα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...