Founes Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Για αυτό λοιπόν καλό θα είναι να μην θεοποιούμε τους αθλητές... σήμερα είναι, αύριο δεν είναι... την θέση τους έχει πάρει κάποιος άλλος... το μόνο που μένει είναι ο οπαδός και ο σύλλογος. Αδυναμία και να γουστάρουμε κάποιον μπορούμε και όλοι έχουμε, το θέμα είναι ομως να μην είμαστε με τον αθλητή αλλά με την ομάδα... άλλωστε ΘΕΟΣ ήταν μόνο ένας και αυτός έχει πάψει πλέων να αγωνίζεται! και να σας πω και κατι... Ο Καστίγιο δήλωσε σήμερα, θα έφευγα άν έρχονταν ο Σαλπιγγίδης στον Ολυμπιακό... Τι μας λές....??? λες και ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε πριν απο εσένα ή δεν θα υπάρχει μετά απο εσένα... Κάτι άλλο τώρα... πειτε μου εναν μεγάλο ποδοσφαιριστή ή γενικότερα αθλητή που δεν έχει τέτοιου είδους κουσούρια... για να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να είσαι απο λίγο έως πάρα πολύ αλητάκος..!
adi32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 για το φαουλ με τον Μπουλουτ δε φανηκε να πειραξε τον προπονητη οσο τον Τουρκο και τον Σουρερ που φροντισαν να παιξουν τον ρολο του προπονητη του προεδρου και του νταη Το αισθητηριο του κοσμου δεν κανει ποτε λαθος
blueviper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Να με συμπαθάς, αλλά δεν μπορώ να μην εκφράσω την πάγια θέση μου πως το αισθητήριο του κόσμου το έχω αφοδευμένο πέρα ως πέρα. Η λογική της μάζας και δει ανάμεσα στους φανατικούς που τους τρέφει μονάχα η λογική των εντυπώσεων της κάθε παραφυλλάδας, ουδόλως με αφορά και μ' αγγίζει. Χαίρομαι πάντως πως απ' όσα έθιξα κράτησες μονάχα το φάουλ με το Μπουλούτ (την πλέον ανούσια κι αστεία περίπτωση δηλαδή). Κι έτσι ακόμα, αν ήμουν στη θέση του, αντί να κάνω το δικό μου θα προτιμούσα απλώς να μην έρθω σε σύγκρουση με 2 (ή περισσότερους) συμπαίχτες μου και να το συζητήσω εκ των υστέρων. Μερικές φορές αξίζει να δίνεις τόπο στην οργή, αντί να κάνεις μπάχαλο τις ομαδικές σχέσεις...έτσι για το καπρίτσιο ενός φάουλ.
adi32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 συμφωνω στα περισσοτερα που ειπες αλλα σταθηκα εκει γιατι ειπες οτι χανω την ουσια μα ακριβως αυτο που λες εκαναν οι 2 "καλοι" συμπαικτες του αντι να το συζητησουν αργοτερα τον πλακωσαν στο ξυλο και δε νομιζω οτι ενα φαουλ στο 92΄με το σκορ 4-0 το οποιο μπηκε και γκολ και δεν πειραξε τον προπονητη επρεπε να πειραξει καποιους συμπαικτες?
karagiozis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Παιδιά ο παίκτης είναι για πολλές φάπες.Παίζει πολύ βρόμικα, και εδώ που τα λέμε δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο πιστεύω.Στη Ν. Σμύρνη τα έβαλε τα γκολ, δεν τα έβαλε μέσα στο Μεστάγια......
blueviper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Τον πλάκωσαν όπως λες στο ξύλο , αφού προηγήθηκε η επιλογή του να χτυπήσει ένα φάουλ που γνώριζε πως ο συμπαίχτης του ετοιμαζόταν να το ρίξει. Κάθε δράση, έχει κι αντίδραση...φυσικά και δεν υιοθετώ καμία επιλογή χειροδικίας, αλλά αν δεν το έπαιζες επαναστάτης Ποπολάρος και Τσε απέναντι σε μια πρωτοβουλία αν θες (γιατί δεν ξέρουμε ποιος είχε εντολή και ποιος δεν είχε) του συμπαίχτη σου να το χτυπήσει, δεν προβαίνεις σε τέτοια καραγκιοζιλίκια εκθέτοντας τους πάντες. Τ' αφήνεις να περάσει, λες κι ένα "ας πάει στην ευχή, δε γαμιέται, ένα φάουλ είναι" και τα λες το πολύ πολύ με τον προπονητή σου σε άλλη στιγμή και σε άλλη βάση.
adi32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 αυτο ακριβως μπορουσαν να κανουν και οι συμπαικτες του να πουν δε γαμιεται ενα φουλ ηταν και αφου εβαλε μια γκολαρα ας το συζητησουμε με τον προπονητη αυριο οχι να τον πλακωσουν στο ξυλο και μαλιστα ο ¨φιλος του" Σουρερ αλλα μηπως ετριζαν καποιες θεσεις και θελαμε να δειξουμε το ποσο ποναμε την ομαδα και να πουλησουμε μουρη στον προπονητη η δουλεια τους δεν ειναι να κανουν τον προπονητη ουτε τον προεδρο ουτε τους μπραβους αν αυτος δεν υπακουσε τον προπονητη (που απο οτι ειπε δεν πειραχθηκε καθολου) ας τον τιμωρουσε ο προπονητης
gvaggis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Κάτι άλλο τώρα... πειτε μου εναν μεγάλο ποδοσφαιριστή ή γενικότερα αθλητή που δεν έχει τέτοιου είδους κουσούρια... για να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να είσαι απο λίγο έως πάρα πολύ αλητάκος..! Ναι αλλά μη ξεχνάς κ πόσοι "μεγάλοι " ποδοσφαιριστές έδωσαν αρνητική τροχιά στη καριερα τους ακριβώς επειδή ήταν σκατο-χαρακτήρες..(Ανελκά,Ντιούφ,Μπόγιερ κτλ..) Γιατί το ταλέντο δεν είναι πάντα αρκετό.. Ο Καστίγιο έχει πολύ,πάρα πολύ δρόμο να διαβει... Να παίξει με διάρκεια στον ΟΣΦΠ.. Να μοιράσει ασιστ,να σκοράρει.. Να διακριθεί στα ματς του CH.L. ΝΑ ΠΑΡΕΙ μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού κ αν αντέξει στα δύσκολα τον παραδεχόμαστε ως ταλεντάρα.. Ως τότε η Νεα Σμύρνη δε λέει σε κανέναν μας τίποτα.. (Ούτε κ οι δηλώσεις του Υπερ-Γραφικού Νικολάκη Αλέφαντου..)
blueviper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 αυτο ακριβως μπορουσαν να κανουν και οι συμπαικτες του να πουν δε γαμιεται ενα φουλ ηταν και αφου εβαλε μια γκολαρα ας το συζητησουμε με τον προπονητη αυριο Μάλλον δε θα συμφωνήσουμε ποτέ. Όλα όσα αναφέρεις έπονται της απόφασής του να κάνει αυτό που γουστάρει' date=' αδιαφορώντας αν ο συμπαίχτης του είναι στο τσακ να βαρέσει ένα φάουλ κι ενώ η ομάδα προηγείται με ασφαλέστατο γκολ. Τι ήθελε λοιπόν να αποδείξει εις βάρος της ομόνοιας εκείνη τη στιγμή; Πως ξέρει να βαράει και φάουλ; Ακατάλληλη στιγμή, με ακατάλληλες συνθήκες. Από τη στιγμή που βλέπεις πως καλώς ή κακώς άλλος ετοιμάζεται να το βαρέσει, δεν το παίζεις μάγκας και δεν τον κάνεις ρόμπα βλέποντάς τον να τρέχει να το χτυπήσει, για να πεταχτείς εσύ από το πουθενά και να τον εκθέσεις. οχι να τον πλακωσουν στο ξυλο και μαλιστα ο ¨φιλος του" Σουρερ Για να τον πλακώσει κι ο "φίλος του" ο Σούρερ, μάλλον τα ήθελε ο κώλος του. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σου λέει πολλά, για το πως μπορεί εύκολα το παληκάρι να βγάλει απ' τα ρούχα του με την επιπολαιότητα και το χαρακτήρα του, ακόμα και "δικό του" άνθρωπο. Επίσης...αγνοούμε αμφότεροι τι μπορεί να ειπώθηκε σε φυσούνες κι αποδυτήρια για να καταλήξει στη χειροδικία το πράγμα, ας μην είμαστε λοιπόν απόλυτοι. αν αυτος δεν υπακουσε τον προπονητη (που απο οτι ειπε δεν πειραχθηκε καθολου) ας τον τιμωρουσε ο προπονητης Μα ήταν προσωπικό ζήτημα, τουλάχιστον για τον Μπουλούτ. Αν εσύ ήσουν έτοιμος να βαρέσεις πέναλτι κι ερχόμουν στα μουλωχτά και την ώρα που έπαιρνες φόρα το έριχνα εγώ, θα με άρπαζες από το γιακά αργά ή γρήγορα και με το δίκιο σου. Θα μου ζήταγες το λόγο και θα τραβολογιόμασταν για τα καλά. Ξαναλέω όμως πως αγνοούμε το επίπεδο στο οποίο κινήθηκε η όποια στιχομυθία. Με την ίδια ευκολία που τους καταδικάζεις γιατί τον έπιασαν από το λαιμό και του έριξαν φάπες, μπορώ να σου πω πως του έβρισε τη μάνα κι όλο του το σόι κι άντε απέδειξέ μου το αντίθετο.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 και να σας πω και κατι...Ο Καστίγιο δήλωσε σήμερα' date=' θα έφευγα άν έρχονταν ο Σαλπιγγίδης στον Ολυμπιακό... Τι μας λές....??? λες και ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε πριν απο εσένα ή δεν θα υπάρχει μετά απο εσένα..![/quote'] Αληθεια,επειδη σημερα ΦΩΣ και Πρωκταθλητης το ειχανε σαν μνημειο του "Τι παικταρα εχουμε και τι σαπακι εχετε βαζελοι" Οκ,μαζι σας,μεσα. Ομως αληθεια ποσο περηφανος ειναι ο Ολυμπιακος?? Δηλαδη ο μεσος Ολυμπιακος περασε την Κυριακη χυνοντας με Καστιγιο και την Δευτερα πρεπει να χαρει που στην ουσια ο νεος "Θεος" του βγηκε και ειπε "Ειμαι τοσο Ολυμπιακαρα που αμα ερχοταν ενας καλος παικτης επιθετικος εγω θα εφευγα γιατι αφενος θελω να παιζω και στα @@ μου η ομαδα και αφετερου θελω να παιζω ανευ συναγωνισμου,μην μου φερεται κανενα στην θεση μου".Φαντασου να βγει ο Ρουφοπολιδης "Αν δεν τραυματιζοταν ο Μπουτινα θα εφευγα"
antreaslam Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Αΐλτον Στη Σάντος τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζε Ρομπέρτο παρότι βρέθηκε μια ανάσα από την Σάο Πάουλο.οι μηνιαίες αποδοχές του ανέρχονται στα 183.000 ευρώ. (=183.000*12=2.196.000 ευρω,ενω ο οσφπ προσεφερε κ καλα 3.500.000)!!!!!!!!!! κ το δουλεμα των ελληνικων ομαδων κ των προεδρων τους,συνεχιζεται...
kirileman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Αληθεια' date='επειδη σημερα ΦΩΣ και Πρωκταθλητης το ειχανε σαν μνημειο του "Τι παικταρα εχουμε και τι σαπακι εχετε βαζελοι" Οκ,μαζι σας,μεσα. Ομως αληθεια ποσο περηφανος ειναι ο Ολυμπιακος?? Δηλαδη ο μεσος Ολυμπιακος περασε την Κυριακη χυνοντας με Καστιγιο και την Δευτερα πρεπει να χαρει που στην ουσια ο νεος "Θεος" του βγηκε και ειπε "Ειμαι τοσο Ολυμπιακαρα που αμα ερχοταν ενας καλος παικτης επιθετικος εγω θα εφευγα γιατι αφενος θελω να παιζω και στα @@ μου η ομαδα και αφετερου θελω να παιζω ανευ συναγωνισμου,μην μου φερεται κανενα στην θεση μου".Φαντασου να βγει ο Ρουφοπολιδης "Αν δεν τραυματιζοταν ο Μπουτινα θα εφευγα"[/quote'] Ποιος είναι ο νέος Θεός μας; Ο Καστίγιο; Α χα χα. Καλό, καλό! Βάζει γκολ και σηκώνω τα μάτια στιγμιαία από την εφημερίδα, τόσο πολύ με συγκινεί. Αυτές τις μαλακίες κάνουν οι κωλοδημοσιογράφοι για να έχουν να λένε οι διάφοροι μετά. 100 γκολ σε κάθε ματς να βάζει, είδωλο δεν πρόκειται να γίνει. Μην τρελλαθούμε κιόλας. Στο μεταξύ η εθνική έχει αφηνιάσει...
crach13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Αΐλτον Στη Σάντος τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζε Ρομπέρτο παρότι βρέθηκε μια ανάσα από την Σάο Πάουλο.οι μηνιαίες αποδοχές του ανέρχονται στα 183.000 ευρώ. (=183.000*12=2.196.000 ευρω' date='ενω ο οσφπ προσεφερε κ καλα 3.500.000)!!!!!!!!!! κ το δουλεμα των ελληνικων ομαδων κ των προεδρων τους,συνεχιζεται...[/quote'] Πηγε ο Αιλτον στον αστερα?Ποσο χρονων πηγε αυτος?
KaizerSoze Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 32-33 δεν ειναι πολυ μεγαλος,απλα πλεον ειναι πολυ χοντρος.Η πλακα ειναι οτι η καθοδος του ηταν αποτομη.Μεσα σε 2 χρονια,απο τα 3,5μυρια που εδωσε η Φενερ,πηγε στα 300,000
gvaggis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Ποιός Αιλτον ρε παιδιά.. Ο άνθρωπος όσα χρόνια ήταν Μπουτεσλιγκα έφαγε τόσα πολλά λουκάνικα κ ήπιε τόσες πολλές μπυρες που το κορμι του έγινε χειρότερο κ από το δικό μου.. Σα να βλέπεις βετεράνο είναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.