Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο τύπος κάνει καριέρα επειδή τα λέει έξω από τα ΔΟΝΤΙΑ!!!!

Ναι που δεν έχει. Ο τύπος είναι θεός όντως, μέγιστος ατακαδόρος, αναρωτιέμαι καμια φορά αν έχει έτοιμα τα lines από το σπίτι. Ως φοιτητής δεν έχανα εκπομπή του, τώρα δυστυχώς λόγω δουλειάς τον χάνω καμια φορά.

Δημοσ.

λοιπον,για να μιλησω σοβαρα...

ενας δημοσιογραφος,που εχει ΠΑΝΤΑ αποκλειστικες πληροφοριες,που ΠΟΤΕ δεν επαληθευονται,δεν ειναι γραφικος κ ψευτης?

ενας δημοσιογραφος που δεν εχει πατησει τα τελευταια 10 χρονια το ποδι του στο γηπεδο,πως μπορει να μου πει πως αναπτυσσεται μια ομαδα,ή αν ειναι καλος ο Χ παιχτης,απο τη στιγμη που μονο απο το γηπεδο εχεις πραγματικη εικονα,ενω στην τηλεοραση βλεπεις το 70%? (πχ περιπτωση ινζαγκι...τον θεωρουσα τεραστιο παλτο,μεχρι που τον ειδα στο γηπεδο)!

ποιες οι γνωσεις του περι των αθλητικων? οι ατακες "αν η γιαγια μου ειχε λουτσο θα ηταν παππους"?

για χιουμοριστικη εκπομπη ισως θα ειχε πλακα,αλλα κατα τα αλλα,μου θυμιζει τον ταμτακο...οχι απλα παιζει σε μια κακη επιθεωρηση,αλλα ειναι κ ο χειροτερος ηθοποιος...

Δημοσ.

αρθρο του Χρ.Σωτηρακοπουλου, το οποιο θα φερει και αρκετες κοντρες νομιζω....

Την πρώτη φορά το κάναμε το λάθος. Και αποδείχτηκε τεράστιο. Δεύτερη φορά θα είναι εγκληματικό, αν ξεφύγει μέσα από τα χέρια μας ένας τέτοιος παίκτης.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο καθυστέρησε πριν από μια δεκαετία να κάνει Έλληνα τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Τώρα ο Νέρι Καστίγιο δεν πρέπει να χαθεί.

Δημοσ.

κ μια που μιλουσαμε για τον γεωργιου....

Δεν αντέχω, θα το πω. Τα δύο τελευταία χρόνια ήμουν ο μόνος στη δημοσιογραφική πιάτσα που φώναζα για την αξία του Καστίγιο. Και στην πιάτσα των προπονητών ο μόνος που επέμενε για το τεράστιο ταλέντο του Καστίγιο ήταν ο Νίκος Αλέφαντος. Ήταν ο μόνος που τον στήριξε μέσα στον Ολυμπιακό στις δύσκολες στιγμές του. Και όταν πέρυσι χίμηξαν όλοι πάνω του για να τον φάνε και οι εφημερίδες τον αποκαλούσαν "μπαρμπαδάκι και μισαδάκι" και ότι είναι τσαρλατάνος σαν ποδοσφαιριστής, ο Γεωργίου βγήκε και έγραψε φόρα παρτίδα, ότι ο Καστίγιο είναι ο Μέσι της Ελλάδας. Πρόσθεσα μάλιστα ότι είναι, καλύτερος από τον Ρομπίνιο, διότι έχει το χάρισμα του εύκολου γκολ, που δεν έχει ο Βραζιλιάνος

αυτο τον ανθρωπο,τον εχω ακουσει εγω,να λεει οτι αν ποτε παιξει ο καστιγιο ποδοσφαιρο,αυτος θα γινει αστροναυτης,κ οτι αν δεν του κοψει τη μπαλα ο θειος,δεν θα εχει απιδια...

κοιταξτε τι ωραια γυριστη κανει τωρα....

Δημοσ.

Να 'ταν κι ο πρώτος. Όποια αθλητική εκπομπή έχω δει τελευταία, η μόνιμη επωδός ήταν πως "εμείς τα λέγαμε, όταν όλοι κράζανε".

Ώρα είναι τώρα να βγω και δακτυλοδεικτούμενος που τον έκραζα, γιατί του άξιζε το κράξιμο. Κωλοτούμπες δημοσιογραφίσκοι! :P

Δημοσ.
κ μια που μιλουσαμε για τον γεωργιου....

Δεν αντέχω' date=' θα το πω. Τα δύο τελευταία χρόνια ήμουν ο μόνος στη δημοσιογραφική πιάτσα που φώναζα για την αξία του Καστίγιο. Και στην πιάτσα των προπονητών ο μόνος που επέμενε για το τεράστιο ταλέντο του Καστίγιο ήταν ο Νίκος Αλέφαντος. Ήταν ο μόνος που τον στήριξε μέσα στον Ολυμπιακό στις δύσκολες στιγμές του. Και όταν πέρυσι χίμηξαν όλοι πάνω του για να τον φάνε και οι εφημερίδες τον αποκαλούσαν "μπαρμπαδάκι και μισαδάκι" και ότι είναι τσαρλατάνος σαν ποδοσφαιριστής, ο Γεωργίου βγήκε και έγραψε φόρα παρτίδα, ότι ο Καστίγιο είναι ο Μέσι της Ελλάδας. Πρόσθεσα μάλιστα ότι είναι, καλύτερος από τον Ρομπίνιο, διότι έχει το χάρισμα του εύκολου γκολ, που δεν έχει ο Βραζιλιάνος[/i']

αυτο τον ανθρωπο,τον εχω ακουσει εγω,να λεει οτι αν ποτε παιξει ο καστιγιο ποδοσφαιρο,αυτος θα γινει αστροναυτης,κ οτι αν δεν του κοψει τη μπαλα ο θειος,δεν θα εχει απιδια...

κοιταξτε τι ωραια γυριστη κανει τωρα....

Α έτσι είπε το πουλάκι μου? Ωραίος τύπος. Κι αυτόν τον γελοίο τον θαυμάζουμε, πρότυπο δημοσιογραφίας και έλληνα μάγκα "φτιαγμένου" που έμεινε λαϊκός και "δεν κωλώνει", που βγαίνει και "τα χώνει", "τους τα λέει" και άλλες παπαριές. Ρε ουστ.

Όσον αφορά τον Νέρι, ας αφήσουμε λίγο τον άλλο εξαίρετο δημοσιογράφο Σωτηρακόπουλο και ας περιμένουμε να δούμε αν η σοβαρότητα που επιδεικνύει ο μικρός θα έχει διάρκεια και μετά το ξανασυζητάμε.

Στη θέση του πάντως εγώ θα διάλεγα εθνική Ουρουγουάης διότι η φανέλα της έχει μεγαλύτερο όνομα, ιστορία και βάρος απ' της Ελλάδας που ναι μεν είναι ακόμα πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο και οι διοργανώσεις στις οποίες βλέπω να συμμετέχει από εδώ και 'μπρος δε νομίζω να είναι πολλές.

Δημοσ.

εγω παντως τον ειχα ακουσει πριν καποιους μηνες να λεει για τον Νερι και την ποδοσφαιρικη του αξια παρα πολυ καλα πραγματα

που ειναι και αληθεια στην ουσια

γιατι ποιος αμφισβητει οτι ξερει τρελλη μπαλα , οτι τρεχει και πρεσαρει σα δαιμονας, οτι μπορει να περασει μια ομαδα μονος του, οτι παθιαζεται για την ομαδα του, οτι μπορει να βαλει το πιο απιθανο γκολ, οτι ειναι μεγαλος παικταρας???????

τα λαθη του ηταν οτι εκανε καποιες επιπολαιοτητες μεσα στα παιχνιδια και προκαλεσε ενα επεισοδιο τοτε με τον Τουρε και το Σουρερ στην προπονηση και δεν αφησε και τον παικταρα Μπουλουτ να ριξει το φαουλ στα περιστερια

απο κει και περα μικρο παιδακι ηταν και ας βρισκοταν ενας προπονητης να του βαλει λιγο μυαλο να γινει πρωτο ονομα

παντως εγω προτιμω καποιον που προσφερει αυτα που βλεπω και αξιζουν για 10 και ας εχει και 2 ελαττωματα ο χαρακτηρας του

παρα ενα Αγιο παιδι κλικαδορο και γλυφτη που να ξερει μπαλα σαν τον Αμποαγκουε και να σιχαινομαι να τον βλεπω

Το ειπα και πριν οτι κακο στις ομαδες υπαρχουν αλλοι που κανουν πολυ μεγαλυτερο και δρουν υπογεια και παιζουν και μπαλλα για τα πανηγυρια

Δημοσ.

Καλά δεν είναι μόνο αυτά τα λάθη του , μη ντο βλέπεις μόνο οπαδικά αλλά έχει αποδείξει επανειλλημένα πόσο τσογλανάκι είναι , θυμάσαι πόσες σχαριές έχει ρίξει (στο τόσο μικρό διάστημα που έπαιζε) ή επειδή έπαιξε επιτέλους πιο ώριμα τα κάνουμε όλα γαργάρα?

Δημοσ.
τα λαθη του ηταν οτι εκανε καποιες επιπολαιοτητες μεσα στα παιχνιδια και προκαλεσε ενα επεισοδιο τοτε με τον Τουρε και το Σουρερ στην προπονηση και δεν αφησε και τον παικταρα Μπουλουτ να ριξει το φαουλ στα περιστερια...

Ανέφερες μερικές επιπολαιότητες της προηγούμενης χρονιάς και μόνο. Αν δεν κάνω λάθος τον έχουμε περισσότερα από ένα χρόνια στην ομάδα και φρόντισε μέσα σε αυτά να δώσει τα διαπιστευτήριά του ποικιλοτρόπως εντός του αγωνιστικού χώρου. Μαγκίτσες, κλωτσιές, χτυπηματάκια εκτός κι εντός φάσης, πρώτος στο χορό της κάρτας κοκ.

Όσο για το αν θα το έριχνε στα περιστέρια, μάλλον χάνεις την ουσία και λυπάμαι αν μέχρι εκεί φτάνει η σκέψη που καταθέτουμε.

απο κει και περα μικρο παιδακι ηταν και ας βρισκοταν ενας προπονητης να του βαλει λιγο μυαλο να γινει πρωτο ονομα

Καλά...κι ο Μέσι μικρό παιδάκι είναι και γενικώς όλοι από μικρά παιδάκια πέρασαν προτού γίνουν μεγάλα, αλλά δε χρειάστηκε να βρεθεί καμιά νταντά προπονητής να τους πει πως δεν πρέπει να χτυπάμε τον αντίπαλο μέχρι να πεταχτεί ο νωτιαίος μυελός. Αυτό το μαθαίνεις στο δημοτικό σχολείο. Ούτε φυσικά πως όταν δίνει οδηγίες ο προπονητής για συγκεκριμένο σχήμα και τρόπο λειτουργίας, τον γράφουμε εις το δεξί μας και κάνουμε κατεβασιά από το ημικύκλιο της δικής μας περιοχής, θεωρώντας εαυτούς master of the universe.

Αλήθεια...οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ακολουθούσαν τα δέοντα, ήταν οι μαλάκες της υπόθεσης ή έπρεπε κι αυτοί να το παίζουν παλιμπαιδίζοντες στα 30 τους για να έχουν τη δικαιολογία της επιπολαιότητας μόνιμα στο στόμα; Και για να σε προλάβω...τον ίδιο προπονητή είχε και την περασμένη χρονιά που επίσης στιγματίστηκε από ευτράπελα που τον αφορούσαν. Φέτος βρέθηκε ο κατάλληλος ή απλώς φέτος κατάλαβε πως δεν είναι καιρός για κουδουνίστρες; :P

παντως εγω προτιμω καποιον που προσφερει αυτα που βλεπω και αξιζουν για 10 και ας εχει και 2 ελαττωματα ο χαρακτηρας του

παρα ενα Αγιο παιδι κλικαδορο και γλυφτη που να ξερει μπαλα σαν τον Αμποαγκουε και να σιχαινομαι να τον βλεπω

Εγώ πάλι προτιμώ κάποιον που θα βοηθήσει την ομάδα, μια κι έχω δει αρκετούς του 10 να προσφέρουν 4 κι άλλους του 6 να δίνουν 6. Το ταλέντο είναι ένα ζητούμενο...το σημαντικό όμως είναι να το αποδεικνύεις στο γήπεδο και μέχρι τώρα ο "μικρός μάγος" :P είχε μια έφεση να το ξεχνάει και να μένει στα χαρτιά.

Το ειπα και πριν οτι κακο στις ομαδες υπαρχουν αλλοι που κανουν πολυ μεγαλυτερο και δρουν υπογεια και παιζουν και μπαλλα για τα πανηγυρια

Έχεις κανέναν υπόψη σου; Γιατί εγώ προσωπικά δεν είμαι στα αποδυτήρια (εσύ πάλι μπορεί να είσαι) και δε διακινδυνεύω να πιστέψω τη μία φυλλάδα και την άλλη, ούτε να κατηγορήσω τον ένα και τον άλλο. Άλλωστε όσα ανέφερα για το Νέρι, αφορούν αποκλειστικά τη δράση του στο γήπεδο.

Δημοσ.

Ε ρε γλεντια την επομενη φορα που θα κανει 3 ματς να σκοραρει,θα τον βγαλει ο Σολιντ και θα τα κανει μπουρδελο....

Δεν μαθαινετε απο τα χαλια μας με τον Σαλπιγγιδη την 1η αγ.,τα κανετε με τον Καστιγιο την 2η

Δημοσ.

Αυτά τα καλά τα κάνουν μερικοί αμνήμονες κι ενθουσιώδεις τύποι που ξημεροβραδιάζονται με εκπομπές επαγγελματιών οπαδών κι όταν κλάσει ο εκάστοτε "μάγος", εκτοξεύονται στο διάστημα που έχουν πλάσει με τη φαντασία τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...