Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"Ο Αντονσον ειναι επιλογη Μπακε'

ΛΑΘΟΣ ειναι επιλογη Μπακε.Η 1η ειναι ο Χανσον που χαλασε για 500 χιλιαρικα.Ειναι αστειο' date='και ρε πουστη μου τον Χανσον ζητησε,οχι τον Καναβαρο[/quote']

Ισχύει ρε συ!Ισχύει και για τον Μπακε και για τον νορβηγο κ για όλους τους προπονητές.Είναι σαν να πεινάω.Σε στέλνω για μπουγάτσα.Αν δεν έχει,πάρε τυρόπιτα.Αν δεν έχει πάρε λουκανόπιτα.Αν δεν έχει πάρε σταφιδόψωμο.Αν δεν έχει Ε ΤΟΤΕ πάρε κουλούρι.

Δεν μπορείς να μου γυρίσεις με το κουλούρι κ μετά από 6 ωρές να αναριωτιέσαι γιατι πεινάω...;;;;

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και το σημαντικο ειναι οτι δεν ειπες "Παρε αστακομακαροναδα ή κουλουρι" και να εδωσες 2 ευρω.Εκει να δεχτω να μην γυρισεις με αστακομακαροναδα.

Αλλα μου ζητησες μπουγατσα και σουρθε με κουλουρι και για να του μεινουν και ρεστα εβγαλε το σουσαμι!!!

Δημοσ.

Κ μου φέραν το κουλούρι κ μου είπαν να μη το φάω κ όλο γιατι ότι περισσέψει πρέπει να το πουλήσουν κ σε άλλον..

Ή να το δανείσουν κ να μας επιστρέψουν τη τελευταία μπουκιά σε ένα χρόνο!

Δημοσ.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι ο Νορβηγός ζήτησε αυτούς τους 3 και ειδικά για την περίπτωση Σαλπιγγίδη τα έχουμε πει, απ' τη στιγμή που βιάστηκε να πάρει Μπόρχα κι ενώ έχει πρόβλημα στο αριστερό άκρο δε μπορεί να σκάει λεφτά εκει και να αφήνει κενά. Όπως και να'χει όμως, ο ίδιος δήλωσε μετά και την μεταγραφή Σέζαρ ότι ειναι καλυμμένος άρα.....

Όσον αφορά τη λίστα του κάθε προπονητή, υποτίθεται ότι διαλέγει αυτούς με τους οποίους ειναι σίγουρος ότι μπορει να επιτύχει τους στόχους τους οποίους του έθεσαν, δεν βάζει δλδ μέσα όποιον ναναι ξεκινώντας από Βαν Νίστελρου και καταλήγοντας στον Τάτση!

Αυτά ειναι προβλήματα που προφανώς δεν επιλύθησαν ευθύς εξαρχής ή εν γνώσει τους και οι δύο πλευρές τα θεώρησαν λυμμένα. Όπως έχω ξαναπεί, ο Λεγκέν πολύ καλά έκανε και δεν ήρθε γιατί δεν πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε. Αυτός, εξυπνακίστικα σκεπτόμενος, σκέφτηκε "ας πάω, στο C.L. παίζουν, μου τα σκάνε χοντρά, γιατί όχι? Υπέρβαση θέλει αυτός? Ε, υπέρβαση θα πω κι εγώ και θα δούμε". Έλα όμως που ήρθε η σφαλιάρα και φέτος άλλαξε δηλώσεις, ευθύς εξαρχής "θα δουμε, ελπίζουμε, κλπ κλπ", συγκρατημένα πράγματα δλδ. Μα γιατί? Δεν έχεις καλύτερη ομάδα απο πέρυσι? Δε σου πήραν ότι ζήτησες? Κι αν δε σου πήραν ότι ζήτησες γιατί δεν είπες τιποτα?

Δημοσ.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι ο Νορβηγός ζήτησε αυτούς τους 3 και ειδικά για την περίπτωση Σαλπιγγίδη τα έχουμε πει, απ' τη στιγμή που βιάστηκε να πάρει Μπόρχα κι ενώ έχει πρόβλημα στο αριστερό άκρο δε μπορεί να σκάει λεφτά εκει και να αφήνει κενά. Όπως και να'χει όμως, ο ίδιος δήλωσε μετά και την μεταγραφή Σέζαρ ότι ειναι καλυμμένος άρα.....

Μισο,αφενος εγω εχω αποψη για τον Μπακε.Το τι ηθελε πραγματικα,μεσω του καθημερινου ρεπορταζ,ο Σολιντ δεν το ξερω.Ειχε πει ομως πως ηθελε Λαγο,Παπ,Σαλπι.Τωρα αν του ειπε ο πρακτορας οτι "εγω συμβολαιο Σαλπι δεν σπαω" τι να κανει??

Οσο για το καλυμενος...απο την μια λαθος του γιατι δεν φυλαξε τον κωλο του,απο την αλλη τι να πει??Μου πηρε τα 3ο-2αρα??Αυτους εχει με αυτους θα παιξει.

Και τελος,οταν ταλεγε αυτα,ο Παναθηναικος δεν ειχε παρει Μποβιο,Ιβανσιτζ,Σαλπιγγιδη.Οποτε σουλεγε ο Σολιντ και μαυτους παλι μαγκας θαμαι

Όσον αφορά τη λίστα του κάθε προπονητή, υποτίθεται ότι διαλέγει αυτούς με τους οποίους ειναι σίγουρος ότι μπορει να επιτύχει τους στόχους τους οποίους του έθεσαν, δεν βάζει δλδ μέσα όποιον ναναι ξεκινώντας από Βαν Νίστελρου και καταλήγοντας στον Τάτση!

Δεν μπορεις ομως να βρεις 10 Νιστελρου ετσι???

Και εχει σημασια και τι παικτες σου λενε να παρεις.Προφανως θαθελε τον Αγιαλα αλλα ο Τζιγγερ δεν θελει/μπορει.Επομενως πηγαμε για φτηνες,αξιοπιστες,Σκανδιναβικες λυσεις.Ποσους μπορεις να βρεις??

Εγω σου λεω οτι δεν ειναι 100% Τζιγγερ γιατι που ηξερε ο Τζιγγερ τον Αντονσον και δεν του πηρε κανα Κωτσιο,να πω που ηξερε ο Μπακε τον Κωτσιο.

Απο την αλλη ομως τον Χαντσον του ζητησε,οχι τον Νεστα.Οποτε η ευθυνη μοιραζεται

Μα γιατί? Δεν έχεις καλύτερη ομάδα απο πέρυσι? Δε σου πήραν ότι ζήτησες? Κι αν δε σου πήραν ότι ζήτησες γιατί δεν είπες τιποτα?

Γιατι το χρημα πολλοι εμισησαν,το δικο τους χρημα ουδεις

Δημοσ.

Συμφωνούμε σε γενικές γραμμές. Πρόσεξε, εγώ δεν πάω να βγάλω λάδι τον Κοκ που τα λεφτά που έσκασε φέτος είναι αστεία αλλά να δείξω τις ευθύνες και του Νορβ διότι πιστεύω ότι ο προπονητής δε μπορεί να έχει μόνον ρόλο διεκπεραιωτή περνώντας τη γραμμή της διοίκησης.

Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τί είδους δικαιολογίες θα ειπωθούν σε περίπτωση ατυχών αποτελεσμάτων. Θα φταίνε τα "λάθη των 5 τελευταίων λεπτών" λες και το ότι ενώ χάναμε έκανε αλλαγές στα τελευταια λεπτά ήταν σωστό. Θα φταίνε οι παικτες, θα φταίει όλη η κοινωνία εκτός του ίδιου.

Δημοσ.

ρε φίλαθλοι του καφενείου πείτε μου κάτι αν ξέρετε....

ο καφετζής Γεωργίου έχει αρχίσει εκπομπές ??? ...και που ???

thnx

Δημοσ.
Αποτι ξερω κανει στο καναλι 9

...έκανε !!!

είχε πει στην τελευταία εκπομπή πως ήταν πολύ πιθανό να αλλάξει στέγη...

Δημοσ.

νομιζω οτι παει αλφα φετος,καπου το ακουσα...(αν κ οτ θεωρω πολυ καλτ φυσιογνωμια,κ ειδικα σε ενα χωρο που θα θελαμε να αναβαθμιστει-ο χωρος του αθλητισμου δηλαδη-,νομιζω οτι θα επρεπε να "αποβληθει" ο γεωργιου)!

Δημοσ.

Προσωπικα τον Γεωργιου τον παω πολυ.Δεν νομιζω να αποτελει προβλημα antreaslam αυτος για την αναβαθμιση του Ελληνικου ποδοσφαιρου.Ελεος.Υπαρχουν χιλιαδες αιτιες αλλα οχι αυτη!

Δημοσ.

XA! Τι λες τώρα??? ο άνθρωπος είναι χαζός! Νομίζει ότι τα ξέρει όλα και πολλές φορές είναι η προσωποποίηση της παραπληροφόρησης!!! Αν θέλουμε να μιλάμε για εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο συγκεκριμένος πρέπει να μπει στην ίδια κατηγορία με τον Τσουκαλά, αυτή της επιθεώρησης δηλαδή...

Δημοσ.

lol ενώ εμείς οι οπαδοί δεν νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα και χαρακτηρίζουμε κάποιον που δουλεύει τόσα χρόνια δημοσιογράφος χαζό ,άσχετο κτλ. κτλ.

Πάντως χίλιες φορές Γεωργίου παρά εκπομπούλες με καλεσμένα μοντέλα , ηθοποιούς κτλ να μας λεν την γνώμη τους για τους αγώνες

Fuck the Modern Football

Δημοσ.

Ελεύθερία λόγου μάγκες..

Καμία πρόοδος δεν επιτυγχάνεται με την κατάργηση της γνώμης των άλλων.

*ακόμα κ αν αυτοί οι άλλοι είναι ο σαν τον Γεωργίου....!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...