Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα αυτο ειναι θεμα υπερβασης.

Φυσικα και μας βλεπανε σαν ξερολουκουμο.Ασχετα του αν περασαμε.Το ιδιο και ο γαυρος' date='μπορει να περασει,αλλα με υπεραισιοδοξια δεν πας που θενα.Ακου ποια Ρομα και ποια Βαλενθια.Πανε καλα?

Ναι στο συγκριτικο με αλλους ομιλους καλος ειναι αλλα μια προς μια η ομαδες?

Δηλαδη στην τελικη τι να φας 4 απο Τσελσυ τι 2 απο Βαλενθια.Παλι 0 κουκια στο σακουλι[/quote']

εχεις δικιο σε αυτο,οτι ασχετα αν περασαμε,ολοι μας λιγουρευονταν!!!!!!

το ιδιο βεβαια κ για τον γαβρο+την αεκ!

αλλα το να φας 4 απο τον ενα,2 απο τον αλλο,εχει μια μικρη διαφορα!

δηλαδη,εμεις ως οπαδοι,περηφανευομασταν (παρελθοντας χρονος ετσι?)(κ οχι εγω),οτι δεν τρωμε 5αρες(αλλα χαναμε δυσκολα απο μαντσεστερ,βαλενθια,μπαρτσα,αρσεναλ κλπ),μεχρι που φαγαμε 2 ψιλοσυνεχομενες! καλα που οι αλλοι ανεβασαν τον πηχη στα 7!!!!

γιαυτο κ γενικα,στον ομιλο μου θελω να εχω ιταλικες (που γενικα δε διασυρουν ευκολα αντιπαλους),κ γερμανικες(που σε κερδιζουν,αλλα επισης δυσκολα σε διασυρουν)!

(ασχετα αν εχουμε 2 κοντινα παραδειγματα διασυρμων,βερντερ σ εεμας, γιουβεντους στους γαβρους)!

Δημοσ.

Οχι αλλα εστω και απο κωλοφαρδια μπορει να παρεις το χ εξω με ρομα κ νικη μεσα και το χ μεσα με βαλενθια..Ενω με μπαρτσεονα,ή τσελσι..δεν παιζει!

antreaslam,δυστυχως οτι κεκτημενη ταχυτητα ειχε παρει ο παο στην ευρωπη (να περνας απο τους ομιλους δεν ειναι και λιγο) την διελυσε τα τελευταια 3 χρονια...

Καταληξαμε σαν τον Ολυμπιακο,και χειροτεροι καποιες φορες....(γιατι ο γαβρος ειχε αποκλειστει και με 10 βαθμους!)

Δημοσ.

δε νομιζω οτι αυτο χανεται!!!!!ειναι κατι αναλογο με τους παιχτες του ολυμπιακου,που ειτε παιζουν χαλια,ειτε σουπερ,εχουν μια εμφυτη δυναμικη στο παιχνιδι τους,πολυ σπανια μπαινουν σαν κυριες...

κατι αναλογο προκαλει η δικη μας φανελα στην ευρωπη...θα εμπνευστουν καποια στιγμη κ παλι απο αυτην,dont worry!

Δημοσ.

Κυριακή κοντή γιορτή. Φέτος τα ψέμματα, οι δικαιολογίες, η υπομονή κοκ μας τελείωσαν. Ο Σόλιντ είχε από την αρχή την ομάδα και την έφταξε κοντά στα, καλά ή κακά, πρότυπά του, οπότε και βαρύνεται με την ευθύνη του αποτελέσματος. Φέτος τα "δεν ήξερα τι εστί Ολυμπιακός" δεν παίζει ως άλλοθι. Αν δεν παρουσιάσει έργο με αυτούς που έχει στο roster (δε μιλάω για καμιά κατάκτηση τρόπαιου και λοιπές Σωκρατικές φαιδρότητες...δεν είμαι τόσο αιωροπτεριστής πια) κάνοντας μια αξιοπρεπή πορεία μέχρι έστω τον επόμενο γύρο και δίχως ξεφτιλίκια και ταπεινωτικές ήττες, τότε θα έχουμε παρατράγουδα στα σίγουρα.

Ανεξάρτητα της γνώμης μου, θετικής ή αρνητικής, για τον, κατά κάποιους Πρίγκηπα, κάτα άλλους Βάτραχο, Μπάγεβιτς, δεν μπορώ να παραγνωρίσω πως στην τελευταία του θητεία μείναμε απ' έξω με 10 βαθμούς και τον διώξαμε για να γίνει επιτέλους η πολυπόθητη υπέρβαση. Στο τέλος θα κάνουμε δισέγγονα και θα ακούω το Γεωργάτο να λέει πως φέτος πρέπει να υπερβούμε εαυτούς. :P

Δημοσ.

Μη λες Γεωργάτο ρε συ και αγριεύομαι! Ειδικά φέτος που η δεξιά πλευρά των αντιπάλων πετάει κι εμείς έχουμε Ντομί που ξεχνιέται και Γκεό που πουλοπαίζει, πραγματικά εύχομαι..................τί να ευχηθώ άραγε?

Δημοσ.

Εγώ καλού/κακού προετοιμάζομαι για να δω το έργο "Η διακόρευση της Χουάνας της παρθένας"...αν κι εδώ που τα λέμε, για ποια παρθένα μιλάμε; Από το δεξιό ρουθούνι ίσως! :P :D

Δημοσ.

Ρε σεις, μηπως με τα λεφτα απο τον Τουρε (μιας και δεν πηραμε Ζε) τα δωσουμε για κανα καλο λαδακι στην ευρωπη? :D. Μας βλεπω τροπΕουχους φετος.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...