Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε κανενας δεν θελει να δει την ομαδα του εκει κατω.

Οντως ο κοσμος ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του ΠΑΟΚ καθως ειναι ευκολα κατευθυνομενος απο τα media της πολης. Προσωπικα εχω να ανοιξω ραδιωφωνο και εφημεριδα απο εδω πανω απο 2 χρονια. Οσο για αυτο που λες δεν εχει λογικη! Δηλαδη να γινει ερασιτεχνικη στην Δ΄ και μετα ξανα-μανα επαγγελματικη μονο και μονο για να σβησουν καποιες χιλιαδες (και οχι εκατομμυρια που ειναι η λανθασμενη εντυπωση) που στο κατω κατω θα βγουν απο τα εσοδα μεσα στην χρονια; Ηδη απο την πωληση του Σαλπι μπηκαν 2 εκ. ευρω στα ταμεια, δεν ειναι αρκετα να παει καλα η ομαδα οικονομικα;

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να φτασουν ρε φιλε Gantalf_4 , 40 εκατομυρια ειναι το χρεος διαβαζα χτες....τα λεφτα αυτα απλα καλυψαν τους παιχτες οσο μπορουσαν .........

Δημοσ.

το ζητημα ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος επιχειρηματιας δεν προκειται να ασχοληθει με τον παοκ,οσο ειναι σε αυτην την κατασταση!

η μονη σου λυση,αν δεν σε ριξουν στην Γ κατηγορια(κ οχι στη Δ), ειναι να σου χαρισουν κ εσενα χρηματα,οπως εγινε κ σε αλλες ομαδες (κατι το οποιο,συγγνωμη,αλλα με βρισκει ΚΑΘΕΤΑ,ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ αντιθετο)!

τα χρεη του παοκ,τελευταια φορα που ασχοληθηκα κ διαβασα καποιο σχετικο ρεπορταζ,αναφεροταν οτι ηταν πανω απο 20 εκατ ευρω!

μην ξεχνας οτι ο επενδυτης που θα παρει τον παοκ,εχει ακομα:

να χτισει γηπεδο.

να φτιαξει ενα σοβαρο προπονητηριο.

να μην μπορει (λογω ελληνικης νομοθεσιας),να εκμ/τει το ονομα του παοκ!

και να πληρωσει τα χρεη...

κανενας σοβαρος επενδυτης δε θα κανει ποτε τετοιο λαθος στη ζωη του!

Δημοσ.

ΔΕΝ θελω να μου χαρισουν χρηματα, θελω να τα βγαλω περα μονος μου. Και αν δεν ηταν οι ΛΑΛΑΚΕΣ εφημεριδοκρατες της Θεσ/νικης, τωρα θα ειχα επενδυτη με @@ και οχι προεδρο @@.

Ο Σαββιδης ή ο Καμπανης γιατι δεν ανελαβαν; Γιατι μετα ο Πετρουλακης θα εμενε αφραγκος. Θα πεφταν απο πρωτα ονοματα στην πολη. Αυτοι διοικουν ΠΑΟΚ,Αρη και Ηρακλη. Ευτυχως ο Απολλωνας καπως ξεφευγει...

Δημοσ.

Πόσο ατιμωτικό για ένα λαό (τον Ελληνικό εννοώ) να τον άγουν και να τον φέρουν οι αθλητικές -και μη- εφημερίδες.

Ο καφρούλης θα αγοράσει μόνο ότι θέλει να διαβάσει, θα διαλέξει τον σταθμό που θα ακούσει αυτά που θέλει να ακούσει. Μέση λύση δεν υπάρχει και κατά συνέπεια τα ΜΜΕ παίζουν αυτό το παιχνίδι και θρέφουν νέους κάφρους....

Δημοσ.

συγγνωμη,αλλα ο αλλος για να σας παρει,ζητησε την τουμπα(!!!!!!!!!),κ τα δικαιωματα του ονοματος απο τον ερασιτεχνη!!!!!ελεος...ετσι τον αγοραζω κ εγω τον παοκ!!!

μην υπερεκτιματε τους σωσιες που εμφανιζονται απο το πουθενα,και εξαφανιζονται επισης...

(δε νομιζω οτι στην κατασταση που ειναι ο παοκ παντως μπορει να τα βγαλει περα μονος του,μακαρι να κανω λαθος,αλλα νομιζω οτι η κατασταση του ειναι ΜΗ αναστρεψιμη)!

Δημοσ.

καντισκυ...δυστυχως,εχεις απολυτο δικιο...

οταν ομως,σε κατευθυνουν ΤΟΣΟ εντεχνα κ απαλα εκει που θελουν,δεν το καταλαβαινεις ευκολα! οι αποψεις τους πια,ειναι κ δικες σου,κ νομιζεις οτι ειναι οι σωστες,οτι εσυ τις δημιουργησες (μεσα σου),κ οτι απλα βρεθηκαν καποιοι αξιολογοι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι που εχουν την ιδια αποψη με σενα...ασχετα αν εκεινοι σε οδηγησαν να σκεφτεις αυτο το πραγμα....

(αυτο ισχυει ανεξαρτητως χρωματος,ομαδος,κομματων κλπ)!

Δημοσ.
λοιπον' date='ελειψα καποιες ωρες,κ εχει γινει χαμος εδω μεσα!

παμε απο την αρχη!

ο τσακωνας κ ο ντουντου,ειναι οπαδοι της ιδιας ομαδας,αλλα αν δε στο πουν δεν το καταλαβαινεις!

[/quote']Αυτό είναι χαρακτηριστικό στον κόσμο του ΠΑΟΚ..

υπάρχει πολυσυλλεκτικότητα απόψεων.. για όλα τα θέματα

τσακωνα' date='φτιαχνεται το καραισκακη,κ ολοι ουρλιαζουμε (κ δικαια) για τις παροχες που πηρε κλπ...ΣΥΜΦΩΝΩ!

στελνουν το γηπεδο του παναθηναικου στο ρεντη διπλα (ΔΙΑΦΩΝΩ), αλλα απαλλοτροιωνουν το χωρο κ φτιαχνουν μετρο με κρταικα εξοδα(θελω να φτιαξω κ εγω ενα μαγαζι εκει,αλλα δε μου δινουν το χωρο,ουτε μου φτιαχνουν σταση εξω απο το μαγαζι μου!!!)!ο παναθηναικος εδωσε ανταλλαγμα το οικοπεδο της αλεξανδρας. επρεπε να παρει το οικοπεδο που θελει,να του δωθει συντελεστης δομησης,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ!

ο παοκ,πηρε γηπεδο για το οποιο ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΔΡΑΧΜΗ! κατσε ρε φιλε,διαμαρτυρεσαι κιολας που αργησαν καποια χρονια να σου φτιαξουν γηπεδο δωρεαν?καποιου του χαριζαν γαιδαρο,κ τον κοιταγε στα δοντια![/quote']10+ χρόνια καθυστέρηση.. αναβολές.. στάσιμα τα έργα επί χρόνια.. λόγια λόγια λόγια..

ααα, και το οικόπεδο ήταν του ΠΑΟΚ

2)θεμα οακα,σεφ,γαλατσι! 3 γηπεδα ΚΡΑΤΙΚΑ,για τα οποια η καθε ομαδα πληρωνει νοικι για να παιξει σε αυτα,συν ενα % των εισητηριων! φτιαχτηκαν,γιατι επρεπε να φτιαχτουν στην πολη που θα φιλοξενουσε ολυμπιακους αγωνες(ειδικα το γαλατσι). αν σκεφτεις οτι στη θεσσαλονικη εχει 2 γηπεδα (πυλαια αλεξανδρειο)[/b'] αρκετα καλα,στην αθηνα δε θα επρεπε να εχει 3?(απο τα οποια στολιδι ειναι μονο το οακα απο αποψη ομορφιας)
Κανένα από τα δύο δεν είναι κλειστό γυμναστήριο-γήπεδο όπως τα 3. Το αλεξάνδρειο είναι ουσιαστικά συναυλιακός χώρος (!!!!) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ γιαυτό και δεν έχει κερκίδες από το ένα πέταλο και το παλατάκι είναι απλά γήπεδο μπάσκετ (ε και βόλλευ.. νταξ)

Είχαν υποσχεθεί κλειστό γυμναστήριο στη Θέρμη προ 15ετίας αλλά μόνο οι ταμπέλες του έργου μείνανε

3) το ζητημα ειναι οτι οταν ευνοησε φιλε τσακωνα, λες "επιτελους,καιρος ηταν να ευνοηθω κ εγω μια φορα",ή απλα το περνας αβαβα! (εδωσα παραδειγματα,αλλα απαντησεις δεν πηρα)
τι να το κάνω αν ευνοούμε ενώ δεν διεκδικώ τπτ... άσε που στην πραγματικότητα για αλλουνού δουλειά ευνοούταν ο ΠΑΟΚ... βλέπε οσφπ

ο ΠΑΟΚτσης ποτέ δεν έμαθε να κατακτά οτιδήποτε ευνοούμενος και ποτέ δε το ζήτησε... εγώ προσωπικά θα αισθανόμουν πολύ γελοίος να πανιγυρίζω για τίτλους που ευνοήθηκα εξώφθαλμα και δε δικαιούμαι... και πιστεύω αυτό ισχύει για κάθε ΠΑΟΚτσή

Ευτυχώς δε θυμάμαι τέτοιες στιγμές ή ίσως ναναι ελάχιστες

4) ντουντου, εχεις να προτεινεις κατι αλλο για την κατασταση του παοκ,εκτος της οικονομικης κ διοικητικης εξυγιανσης μεσω του υποβιβασμου?
μετάβαση σε διοίκηση που θα έχει σκοπό να διαχειριστεί σωστά τα έσοδα της ομάδας, να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στον κόσμο και να τον οδηγήσει ξανά να αγκαλιάσει την ομάδα

στην συνέχεια με σωστούς διακανονισμούς χρεών και κάποια χρήματα από ομάδα επιχειρηματιών (όπως η κίνηση Βεζυρτζή που ετοιμάζεται) η ομάδα θα μπορούσε σύντομα να ξαναβρει το δρόμο της.. δες πχ τι γίνεται στο μπασκετ.. ακριβώς αυτό που λέω.. σωστή διαχείριση της τεράστιας δυναμικής που έχει η ομάδα (και λιγότερα χρέη βέβαια - αλλα και λιγότερα έσοδα)... παίχτες όπως ο Σκεπάνοβιτς προτίμησε να έρθει στον ΠΑΟΚ με λιγότερα γιατί άρχισε η ομάδα να βγάζει προς τα έξω ένα κλίμα εμπιστοσύνης..

Η ομάδα έχει καταστρέψει το όνομα της, την αξιοπρέπεια της, το "ειδικό βάρος" της φανέλας της και τη πραγματική δυναμική της με τις διοικήσεις που πέρασαν τα τελευταία χρόνια και την καταχρέωσαν και την ξευτέλισαν...

Πως να μη ξεσηκώνεται μετά ο κόσμος?

Εσείς αντρεα κοιτάτε μόνο τα επεισόδια..

Γιατί όμως συμβαίνουν αυτά? Λες ναναι το βιτσιο μας?

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι ξέρει να κρατάει και εκκλησία το γήπεδο αν θέλει?

Σου υπενθυμίζω αγώνα κυπέλλου τα πρώτα χρόνια του Μπατατούδη, χάναμε 0-4 με την ΑΕΚ στη Τουμπα και ο κόσμος απλά τραγουδουσε γιατί υπήρχε όραμα ότι η ομάδα τελικά θα πάει καλά.. είχαμε Μπαγιεβιτς, παιχταράδες και πιστεύαμε σε κάτι.. όταν ομως άρχισαν οι απεργίες των παιχτών και αποδείχτηκε ότι ο Μπατατούδης ηταν λαμόγιο του χρηματιστηρίου, ανθρωπος φτιαγμένος από τα κυβερνητικά λαμόγια, και μια μεγάλη φούσκα και ότι ουσιαστικά χρέωνε την ομάδα ο κόσμος ξέσπασε...

μήπως έπρεπε να ξέρουμε απο πριν τι λαμογιο θα αποδειχθεί ο μπατ-μαν?

είμασταν καλοπροαίρετοι, υπομονετικοί μέχρι που αποκαλύφθηκε το φαιδρό του πράγματος...

αδερφέ, χρόνια τώρα, έχουμε παρατήσει τις κερκίδες και έχουμε γίνει λογιστές, νομικοί, ντετέκτιβ και δε ξερω γω τι άλλο...

έχουμε κουραστοί ειλικρινά..

ο κόσμος έχει ανάγκη να ξαναασχοληθεί μόνο με το ποδόσφαιρο

5) ο χριστοδουλοπουλος,ναι μεν κακως εγραψε την ομαδα στα απιδια του,αλλα ομως,εχω την εντυπωση οτι παιχτης που βγαινει απο τις ακαδημιες,αν φυγει χωρις τη θεληση της ομαδας στο 1ο του συμβολαιο, επιδικαζεται ενα ποσο (μικρο) απο τη φιφα,απλα αργει να βγει η αποφαση. το ακουσα χθες στο ραδιοφωνο αυτο,δεν ξερω αν ισχυει,εγω θυμαμαι περιπτωσεις χουτου κ βακουφτση να φευγουν ανηλικοι ομως...
δε ξέρω τα νομικίστικα τόσο καλά, έχει μια βάση αυτό που λες...

θέλει τρελό τράβηγμα το αυτί του μικρού, νομίζει ότι μπορεί να ξευτιλίζει μια ομάδα που παρά τα προβλήματα της την σεβάστηκαν τόσοι άλλοι επαγγελματίες... που έχουν πετύχει και κάτι στην καριέρα τους... ένας από αυτούς σήκωσε πρώτος το ευρωπαικό...

ή θα γυρίσει απολογούμενος στην ομάδα ή να τιμωρηθεί παραδειγματικά

6) αν αρεσει σε καθε οπαδο παοκτση,να γελαει ολη η ελλαδα με το "θα παρει ή δε θα παρει αδεια συμμετοχης στο πρωταθλημα","δε βγαινει ουεφα γιατι δεν ειχε την εγγυητικη","συνεχεις προσφυγες παιχτων","αποχες απο προπονηση","καταληψεις οπαδων" κ χιλια δυο ακομα,τοτε ας μεινει στην Α εθνικη να βολοδερνει....
Νομίζω είναι ψευτοδίλημμα αυτό... Θα αλλάξει σύντομα η κατάσταση γιατί απλά δε πάει πιο κάτω και όλοι ψάχνονται προς αυτή την κατεύθυνση

εχοντας επισκεφθει λιγες (το τονιζω) φορες τη θεσσαλονικη,μου φαινετε πλεονασμος το μετρο παντως,ειναι αρκετα μικρη (σε εκταση εννοω) ωστε να εχει μετρο,δεν ξερω καταρχην αν θα βγαινει οικονομικα το ολο εγχειρημα, μιας που οταν στην αθηνα το χρησιμοποιει καθημερινα 700.000 κοσμος, αναλογικα στη θεσσαλονικη λογικα θα το χρησιμοποιει 200.000,δεν ξερω αν βγαινουν τα εξοδα....απο κει κ περα,αν κριθει σκοπιμο να γινει,δεν ειμαι αυτος που θα πει οχι βεβαια!!!
Το κυκλοφοριακό στη πόλη είναι τεράστιο πρόβλημα.. Δεν υπάρχουν πλέον δρόμοι που να μην είναι ασφυκτικά γεμάτοι.. Είναι απαραίτητος ένας άξονας 7-10χλμ κατά μήκος της πόλης που σε συνδιασμό με επαναρύθμιση των λεωφορειογραμμών των περιφερειακών δήμων θα αλλάξει πολύ την πόλη

9) ολα οσα "καταλογιζονται" σε μεριδα θεσσαλονικεων,τα εχω ζησει. δυστυχως,τα εχω ζησει. εχω περασει ασχημες εμπειριες,απο σουβλατσιδικα ,τυροπιταδικα κ περιπτερα,(να με κοιτανε με μισο ματι),κ εχω φαει ασχημο κυνηγητο+εχω φυγει με ενα σπασμενο τζαμι, γιατι ...το αυτοκινητο μου ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!(στο περιφημο 4φορ)!
Αυτά είναι πραγματικά γεγονότα...

αλλά άσχημες εμπειρίες σε σουβλατζίδικα και τυροπιτάδικα??

εντάξει, άντε να σου κάνανε καμμια πλάκα με το "καλαμάκι"

για τα σπασμένα αυτοκίνητα απάντησα ότι κάποτε κάηκε ένα αυτοκίνητο με παοκτσήδες μέσα που γυρνουσαν από Αθήνα..

και έχω να αναφέρω πολλά ακόμα ένθεν κι ένθεν.. απλά αυτά που αναφέρεσαι τα κατέγραψαν και οι κάμερες γιατί ξέρανε όλοι τι θα γίνει.. κάποιοι, μέρες πριν, λέγανε ότι θα πανηγυρίσουν το κύπελλο στον Λευκο Πύργο.. σαν να έλεγαν στους άλλους στήστε καραούλια να μας σκίσετε..

μη περιμένεις να βάλω σε ζυγαριά καφρίλες και να πω αυτοί είναι καλύτεροι και αυτοί χειρότεροι

πάντως, μεγάλη προπαγάνδα το "παράθυρο"

10) η μεγαλυτερη αρρωστια του παοκ κ του αρη,ειναι οτι ο κοσμος θελει να διοικει εκει! δε γινεται ομως!
Στον άρη το ήθελαν πραγματικά και το πέτυχαν.. Θα δούμε τα αποτελέσματα σύντομα

Σε μας όλοι λένε πως δε θέλουν σε καμμια περίπτωση τέτοια ανάμειξη και το έχουν αποδείξει την περίοδο που σου ανέφερα λίγο πιο πάνω...

Αλλά είναι λογικό να βγαίνει προς τα έξω αυτό που λες γιατί δε βγήκαμε και ποτέ από τα προβλήματα, οπότε ο κόσμος έπεφτε με τα μούτρα

11)μου ανεφερε καποιος πριν,οτι κ η αεκ θα μπορουσε να πεσει! μα το ειχα αναφερει πρωτος εγω αυτο!κ η αεκ,κ ο γαβρος παλαιοτερα,κ ο αρης,κ πανιωνιος.δεν επεσε,ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ χρηματα απο το ελληνικο κρατος,και βρεθηκε επενδυτης! αν λοιπον εσυ ως οπαδος της ομαδας σου,ΔΕ ΖΗΤΑΣ να σου ΞΑΝΑχαριστουν χρηματα,τοτε η λυση ειναι μια...υποβιβασμος!
διαφωνώ.. απάντησα με τα προηγούμενα
Δημοσ.

Βαλενθια(πηρε σημερα τον Χοακιν!)

Ρομα

Ολυμπιακος

Σαχταρ

Μιλαν

Λιλ

ΑΕΚ

Αντερλεχτ

Κοντρα στους βλαμμενους τους δημοσιογραφισκους της ΝΕΤ και τις βλακειες του Τζορτζεβιτς εγω πιστευω οτι αν δεν της τυγχανε η Αντερλεχτ καλυτερα ηταν η ΑΕΚ

Γενικα ειμαι της αποψης οτι οι Ελληνικες ομαδες ειναι για ΜΠΑΤΣΕΣ!!

Και ολα αυτα με τα "ευκολος ομιλος" ειναι αυταρεσκες μπουρδες.Πανηγυριζει λεει ο Τζολε και ο Βερνικος ο Ολυμπιακος που επαιξε με Ρομα και Βαλενθια.Η ΡΟΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ να δεις ποσο πανηγυριζουν!! Σου λεει η Ρομα "Αν δεν περασω με αυτους,με ποιους θα περασω"

Τεσπα,για τις ελληνικες ομαδες παντα πιστευα πως ειναι καλο να εχουνε ενα μεγαθηριο,οπως η Μιλαν στην ΑΕΚ,ενα βατο 2ο,οπως η Λιλ και καααααπως η Ρομα(δεν μπορω να καταλαβω απο που υπαρχει αυτο το "κομπλεξ ανωτεροτητας" εναντι της Ρομα) και ενα ελεεινο 4ο σε στυλ Κοπενγχαγης που ομως - ΕΚΕΙ την πατησε η ΑΕΚ - δεν εκατσε σε κανενα.2χ2 δεν εχει ουτε ο Ολυμπιακος ουτε η ΑΕΚ με Αντερλεχτ και Σαχταρ

Μαλλον γαματα με κεφαλαια γραμματα,για ΟΥΕΦΑ τους βλεπω και τους 2

Δημοσ.

Πολύ ισορροπημένος ο όμιλος του Ολυμπιακού και το θέμα είναι ότι -πάλι- μπορεί να μαζέψεις 10 βαθμούς και να μείνεις έξω.

Ανεξάρτητα απ' αυτό, ποσώς με ενδιαφέρει αν όντως είναι καλύτερες ομάδες η Βαλένθια και η Ρόμα. Εφόσον οι ιθύνοντες είναι ευχαριστημένοι, πάει να πει ότι πιστεύουν πως μπορουν να τα καταφέρουν. Αν τον πιουν πικρό όπως πέρυσι (και όχι μόνο), τότε θα γελάσουμε.

Πιστεύω πως αν δεν κερδίσει και τους 3 εδώ, θα είναι έγκλημα. Ίδωμεν....

Δημοσ.

προσωπικα δυσκολα και για τους 2.Ειναι αξιολοξοι και δυνατοι ολοι οι αντιπαλοι.Αν εξαιρεσεις τη σαχταρ ολες οι αλλες ειναι πολυ υπολογισιμες!!!

Δημοσ.

Υπολογίζω τον Ολυμπιακό για max = 7

και την ΑΕΚ για max = 4

Μάλλον για τρίτη θέση πάνε κ η ΑΕΚ θα ζοριστεί ακόμα κ για αυτό.

Δημοσ.

Παντως αν δεν περασει ο Ολυμπιακος uefa ειναι πολυ ξεφτιλα...Και 2η θεση μπορειτε να χτυπησετε αν ειστε σοβαροι..Ειναι μεγαλη ευκαιρια,γιατι ειναι πολυ ευκολος ομιλος.

Δημοσ.
Ειναι μεγαλη ευκαιρια,γιατι ειναι πολυ ευκολος ομιλος.

Κατσε ρε πουλακι μου

Απο που και ως που ειναι ο ομιλος του Ολυμπιακου ευκολος?

Σαν Παναθηναικος εμενε με συμφερει να αρχισω τα "Ελα ρε,σας εκατσε,γαμω τους ομιλους" και να περιμενω στην γωνια να κραξω ανα αποκλειστουν

Αλλα ευκολος με Ρομα,Βαλενθια(πηρε τον Χοακιν σημερα) και Σαχταρ??

Που θα κερδισει εκτος?

Στην Ρωμη?

Στην Βαλενθια?

Μηπως στην Ουκρανια?Και παιζει τωρα οπου ναναι στην Ουκρανια,αυτοι ειναι σε φουλ φορμα τωρα και εχουν και καλη ομαδα.Μια χαρα ομαδα εχει η Σαχταρ

Για μεσα?Εχεις δηλαδη 3 ποντους στο τσεπακι με Βαλενθια ή με Ρομα?

Πολλοι γαμιαδες της Ευρωπης την εχουμε δει οι Ελληνες και αμα λαχει "διαλεγουμε αντιπαλους" και μας φαινεται ¨ευκολη η Ρομα και η Βαλενθια"

Ρε σαν ξερολουκουμο σου λεω μας κοιταει ολη η Ευρωπη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...