Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έχεις για τόσο αφελή ή ανόητο να μιλάω για πολίτες και να υπονοώ τον κάθε φούφουτο που θα πετύχουν στο δρόμο; Φυσικά κι οι συγκεκριμένοι πολίτες ήταν περιβαλλοντολόγοι, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες κοκ. Με επιστημονικές μελέτες είχαμε να κάνουμε κι όχι με τα πορίσματα του Τζίμη του Μπάμπουρα (μανάβης στο επάγγελμα).

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λες και το πρόβλημά ημών των αλαζόνων' date=' ήταν αν θα αποκτήσει μετρό ή όχι η Θεσσαλονίκη. Ήμαρτον!

[/quote']

Ωραια τα ερμηνευεις ολα στα μετρα σου και προσπαθεις αλλου να εστιασεις την κουβεντα.......anyway χασιμο χρονου.λεγε οτι θες .

που να χωρέσει η γραμμή του τραμ? ποιους να διώξουμε από τους δρόμους?

τα λεωφορεία' date=' τα ταξί, τους ΙΧδες ή τους πεζούς?

αυτά είναι αστεία πράγματα και αμφισβητώ τέτοιες έρευνες

[/quote']

Μα εδω μιλαμε για κατι τις.... και αυτοι κολλησαν στο αν θα ειναι τραμ η μετρο η υποθαλασσια αρτηρια και οτι ναναι.....Και το προβλημα blueviper ειναι η εγνατια και το κεντρο......που αλλου να παει? στην νεαπολη και στις συκιες?και ας ειμαι απο δυτικες συνοικιες... ειναι μια χαρα καλαμαριά - βούλγαρη - κέντρο - δικαστήρια - σταθμός ΟΣΕ....Τωρα το ποτε και πως θα γινει κανεις δεν το ξερει....θα πεσει κανα περιπτερο οπως στην Αθηνα.

Κανένα πρόβλημα να μιλήσουμε σε αυτή τη βάση...το στριμόκωλο της υπόθεσης είναι στους Τσάκωνες αυτού του κόσμου, που όταν τους μιλάς για τραμ θεωρούν πως τους ρίχνεις, λες κι έχεις την πρόθεση να τους κρατήσεις στο Μεσαίωνα, για να κορδώνεσαι ως πρωτευουσιάνος. Φέξε μου και γλύστρησα δηλαδή κι άλλη όρεξη δεν είχαμε.

Αστα αυτα....αλλο υφος ειχες και εχεις..........μην ωραιοποιεις τον εαυτο σου.

Πολυ offtopic απο καφενειο των φιλαθλων,sorry στους αναγνωστες.......

Επι του θεματος τωρα,

¨Χωρίς κόσμο των φιλοξενούμενων θα γίνουν τελικά τα φετινά ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Αν και η διοίκηση του δικεφάλου του Βορρά ήθελε εισιτήρια για την αναμέτρηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη, η αντίστοιχη του Ολυμπιακού δεν έδωσε δηλώνοντας ότι ούτε η ίδια επιθυμεί εισιτήρια στο ματς της Τούμπας.¨

Και καλα εκανε ο ολυμπιακος γιατι παλι θα επεφτε ξυλο και θα χειροτερευε η κατασταση μας.......αντε να δουμε ποτε θα αλλαξει η κατασταση....

Δημοσ.

μέχρι να γίνει το δεύτερο παιχνίδι στη Τούμπα δε νομίζω να διεκδικεί ο ΠΑΟΚ και τπτ παραπάνω από το ουέφα για να υπάρχει σπουδαίο κίνητρο να φουλάρει το γήπεδο οπότε αυτή η εξέλιξη μάλλον ευνοεί το γαύρο...

anyway, μακάρι να υπάρχει πραγματικό κίνητρο μέχρι τότε και η ομάδα να παίζει μπάλα

Δημοσ.

Λοιπον μιας και συμφωνησα με τους φιλους απο σαλονικη, ας συνεχισω τη σκεψη μου με βαση τη λογικη :

Συμφωνησαμε οτι η Αθηνα ειναι χαβουζα και οτι η κατασταση δεν παλευεται. Σωστα?

Αρα αυτο τι σημαινει? Προφανως ή οτι δεν εχουμε έργα ή οτι τα εργα δεν αρκουν. Επομενως που μειονεκτει η Θεσ?

Αυτο ηταν μια γενικη τοποθετηση. Οσον αφορα αποκλειστικά τις αθλητικες εγκαταστασεις να πω οτι εμενα μου φαινεται δικαια αναλογια τα 5 μυρια να εχουν 3 καλα γηπεδα μπασκετ και το 1.5 μυριο να εχει 1.

Φυσικα αν δεν το δουμε σαν κατοικοι περιοχης, αλλα σαν κατοικοι χωρας, τοτε όλοι δικαιως εχουμε παραπονα.

Δημοσ.
που να χωρέσει η γραμμή του τραμ? ποιους να διώξουμε από τους δρόμους?

τα λεωφορεία' date=' τα ταξί, τους ΙΧδες ή τους πεζούς?

αυτά είναι αστεία πράγματα και αμφισβητώ τέτοιες έρευνες[/quote']

Κι είναι το καφριλίκι μας επιχείρημα για το αν το τραμ είναι χρήσιμο ή όχι?:mrgreen:

αν πεις σε Θεσσαλονικιο για να μπει επιπλέον των άλλων και τραμ θα γελάσει με τη καρδιά του...

Άμα καταλαβαίναμε όλοι πέντε πράγματα, δεν θα ήμασταν κι αυτοί που είμαστε.

είναι προφανές ότι δεν χωράει μια ακόμα γραμμή συγκοινωνίας στο ίδιο επίπεδο..

Αν υπάρχουν καλές δημόσιες συγκοινωνίες δεν χρειάζονται τα αμαξάκια που βαραίνουν την τσεπούλα μας. Εναλλακτικά υπάρχει και το μηχανάκι και το ποδηλατάκι.

παιδιά ειλικρινα, μόνο αν είναι υπεργειο ή καλύτερα υπόγειο (δλδ μετρο) έχει νόημα

Ή υπέργειο, κρεμαστό δλδ, όπως θα έπρεπε να είναι και εδώ αλλά όσοι το υποστήριξαν δεν εισακούσθηκαν.

Δημοσ.

Για να επανέλθω στο θέμα το οποίο είναι ο αθλητισμός, αφήστε ρε ΠΑΟΚια αυτό το παιδάκι να πάει στη Λίβερπουλ, τί μιζέρια είν' αυτή? Απ' αυτόν θα πάτε να βγάλετε όλα τα χρέη? Ή μήπως με το να τον κρατήσετε θα παίζει μπάλα με όρεξη?

Να πω ότι υπήρχε εύρυθμη λειτουργία ομάδας, όλα δούλευαν στην εντέλεια και την κοπάνησε για Αγγλία, πάλι θα τον δικαιολογούσα αλλά με λιγότερα ελαφρυντικά. Τώρα? Ένα απέραντο τρελλοκομείο η ομάς αλλά να του κόψουμε την τύχη του μικρού.

Δημοσ.

Γιατί το λες...με 2 μεταγραφές θα έχουνε βγάλει 2.8 μύρια...αν δώσουν όλη την ομάδα (που περιλαμβάνει κι αρχηγό πρωταθλήτριας εθνικής ομάδας), θα ξεπληρώσουν τα χρέη και θα έχουν και περίσσευμα 20 μύρια να τα δώσουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στα παιδιά του Λιβάνου. :)

Δημοσ.

Ωπα μισο,Καντι...

Στην περιπτωση του Κυπριου ειμαι με τον ΠΑΟΚ.Γιατι τους εγραψε στα @@ του,πηγε Αγγλια.Και μαζι σου,μπουρδελο η ομαδα,αλλα δεν την κοπανησαν ολοι ετσι?Δεν την κοπανησε ο Σαλπι.Ε,πως ρε φιλε,δηλαδη δινει την εντυπωση του παρτακια.Κανει ρομπα τον ΠΑΟΚ.Θα μου πεις δεν ειναι?Ε,και τι,πρεπει να το δειχνει και μονος του?

Και σιγα την τυχη.Στην Λιβερπουλ παει απειρως κοσμος.Ειναι μαλακας ο μικρος γιατι δεν εχει κανει τιποτα σπουδαιο.Απο που και ως που πιστευει οτι θα βρει θεση??Δεν λεω,καλο να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου αλλα δεν σκεφτεται???Που τον ειδε ο Μπενιτεθ και θελει να τον βαλει στην θεση του Τζεραρντ??Ειδαμε και τους αλλους Ελληνες που βιαστηκαν να πανε σε Ιντερ,Ρομες κτλ αντι να πανε πρωτα σε καμια Μπολτον,Λατσιο κτλ μπας και πιασουν πρωτα εκει

Και τελος,ειναι και λιγο μαλακια να βρισκεις τον αλλο στα δυσκολα και να λες 150χιλιαρικα +100 αν κανει 10 εμφανισεις(ναι μωρε,τι ωρα...)

Εγω σου λεω ο ΠΑΟΚ με μισο μυριο(και οχι 1 που ζητησε σημερα) θα τον δωσει αλλα δεν σημαινει επειδη ζητησε η Λιβερπουλ ενα παικτη να στησει κωλο.Και στο φιναλε αν ειναι τοσο σιγουρος ο κυπριος ας περιμενει,ποσο συμβολαιο εχει ακομα.Ενα?Δυο χρονια?Ας παει μετα αφου ειναι τοσο παικταρας

Δημοσ.

Εγώ το λέω ξεκάθαρα απ' την άποψη ότι όσο νά'ναι είναι τιμή σου σαν ομάδα να δώσεις παίκτη στη Λίβερπουλ. Και δε θα τον δώσεις τσάμπα, με κάποιες συμμετοχές μπορεί να φτάσει και 450 χιλιάρικα. Αλλά πού να τα σκεφτούν αυτά οι Γούμενοι. Κουδουνάει το κεφάλι τους απ' τις φάπες...:twisted:

edit : το παρόν εγράφη ενώ εποστάριζε ο kaizer αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται αλλαγή. Καλά τους έκανε και έφυγε ο μικρός. Ξέρεις τί είναι να έχεις μέλλον μπροστά σου και να σκέφτεσαι ότι πρόεδρος είναι ο καρπαζοεισπράκτορας? Κι απ' την άλλη να έχεις πρόταση για Άνφιλντ?

Δημοσ.

Τι τιμη και παπ... ρε Καντινσκυ

Ειπαμε μεγαλη ομαδα η Λιβερπουλ αλλα when money talks,bullshit walks.Δηλαδη ναρθει στον Παναθηναικο να ζητησει με 500 χιλιαρικα τον Σαλπιγγιδη αμα ειναι ετσι.

Και για να εχουμε καλο ερωτημα ο ιδιος θα πληρωνεται στην Λιβερπουλ?Η θα παιζει τσαμπα γιατι ειναι πολυ μεγαλη τιμη μπλαμπλαμπλα

450 δεν θα φτασει ποτε!150+100 αμα παιξει 10 ματς+100 αμα παιξει αλλα 20 ματς

Δηλαδη 350 αμα παιξει 20 ματς.Ποιος ο Χριστοδουλοπουλος...

Εγω αμα ημουν ΠΑΟΚ θα τον αφηνα τσαμπα αρκει να υπεγραφε 10ετες συμβολαιο.Εκει,να λιωσει στην 3η ομαδα

Δημοσ.

λοιπον,ελειψα καποιες ωρες,κ εχει γινει χαμος εδω μεσα!

παμε απο την αρχη!

ο τσακωνας κ ο ντουντου,ειναι οπαδοι της ιδιας ομαδας,αλλα αν δε στο πουν δεν το καταλαβαινεις!

τσακωνα,φτιαχνεται το καραισκακη,κ ολοι ουρλιαζουμε (κ δικαια) για τις παροχες που πηρε κλπ...ΣΥΜΦΩΝΩ!

στελνουν το γηπεδο του παναθηναικου στο ρεντη διπλα (ΔΙΑΦΩΝΩ), αλλα απαλλοτροιωνουν το χωρο κ φτιαχνουν μετρο με κρταικα εξοδα(θελω να φτιαξω κ εγω ενα μαγαζι εκει,αλλα δε μου δινουν το χωρο,ουτε μου φτιαχνουν σταση εξω απο το μαγαζι μου!!!)!ο παναθηναικος εδωσε ανταλλαγμα το οικοπεδο της αλεξανδρας. επρεπε να παρει το οικοπεδο που θελει,να του δωθει συντελεστης δομησης,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ!

ο παοκ,πηρε γηπεδο για το οποιο ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΔΡΑΧΜΗ! κατσε ρε φιλε,διαμαρτυρεσαι κιολας που αργησαν καποια χρονια να σου φτιαξουν γηπεδο δωρεαν?καποιου του χαριζαν γαιδαρο,κ τον κοιταγε στα δοντια!

2)θεμα οακα,σεφ,γαλατσι! 3 γηπεδα ΚΡΑΤΙΚΑ,για τα οποια η καθε ομαδα πληρωνει νοικι για να παιξει σε αυτα,συν ενα % των εισητηριων! φτιαχτηκαν,γιατι επρεπε να φτιαχτουν στην πολη που θα φιλοξενουσε ολυμπιακους αγωνες(ειδικα το γαλατσι). αν σκεφτεις οτι στη θεσσαλονικη εχει 2 γηπεδα (πυλαια αλεξανδρειο) αρκετα καλα,στην αθηνα δε θα επρεπε να εχει 3?(απο τα οποια στολιδι ειναι μονο το οακα απο αποψη ομορφιας)

3) το ζητημα ειναι οτι οταν ευνοησε φιλε τσακωνα, λες "επιτελους,καιρος ηταν να ευνοηθω κ εγω μια φορα",ή απλα το περνας αβαβα! (εδωσα παραδειγματα,αλλα απαντησεις δεν πηρα)

4) ντουντου, εχεις να προτεινεις κατι αλλο για την κατασταση του παοκ,εκτος της οικονομικης κ διοικητικης εξυγιανσης μεσω του υποβιβασμου?

5) ο χριστοδουλοπουλος,ναι μεν κακως εγραψε την ομαδα στα απιδια του,αλλα ομως,εχω την εντυπωση οτι παιχτης που βγαινει απο τις ακαδημιες,αν φυγει χωρις τη θεληση της ομαδας στο 1ο του συμβολαιο, επιδικαζεται ενα ποσο (μικρο) απο τη φιφα,απλα αργει να βγει η αποφαση. το ακουσα χθες στο ραδιοφωνο αυτο,δεν ξερω αν ισχυει,εγω θυμαμαι περιπτωσεις χουτου κ βακουφτση να φευγουν ανηλικοι ομως...

6) αν αρεσει σε καθε οπαδο παοκτση,να γελαει ολη η ελλαδα με το "θα παρει ή δε θα παρει αδεια συμμετοχης στο πρωταθλημα","δε βγαινει ουεφα γιατι δεν ειχε την εγγυητικη","συνεχεις προσφυγες παιχτων","αποχες απο προπονηση","καταληψεις οπαδων" κ χιλια δυο ακομα,τοτε ας μεινει στην Α εθνικη να βολοδερνει....

7) critter, σε παρακαλω πολυ,αν δε σου αρεσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ η αθηνα,που τη θεωρεις χαβουζα,θα ειχες την καλοσυνη να πας σε καποιο μερος που δε το θεωρεις χαβουζα σε παρακαλω? εχω μαθει να σεβομαι τον τοπο ο οποιος μου δινει στεγη κ τροφη κ δουλεια. οσο κουφο κ να σας ακουγεται,αγαπαω την πολη μου,οσο ασχημη κ να ειναι,οτι ασχημα κ να εχει!κ με το να την χαρακτηριζω ασχημα,δεν κερδιζω κατι.απλα προσπαθω μεσα απο τις απλες καθημερινες ενεργειες μου να την κανω καλυτερη! κ με προσβαλει οταν ακουω τετοιους χαρακτηρισμους .

8) εχοντας επισκεφθει λιγες (το τονιζω) φορες τη θεσσαλονικη,μου φαινετε πλεονασμος το μετρο παντως,ειναι αρκετα μικρη (σε εκταση εννοω) ωστε να εχει μετρο,δεν ξερω καταρχην αν θα βγαινει οικονομικα το ολο εγχειρημα, μιας που οταν στην αθηνα το χρησιμοποιει καθημερινα 700.000 κοσμος, αναλογικα στη θεσσαλονικη λογικα θα το χρησιμοποιει 200.000,δεν ξερω αν βγαινουν τα εξοδα....απο κει κ περα,αν κριθει σκοπιμο να γινει,δεν ειμαι αυτος που θα πει οχι βεβαια!!!

9) ολα οσα "καταλογιζονται" σε μεριδα θεσσαλονικεων,τα εχω ζησει. δυστυχως,τα εχω ζησει. εχω περασει ασχημες εμπειριες,απο σουβλατσιδικα ,τυροπιταδικα κ περιπτερα,(να με κοιτανε με μισο ματι),κ εχω φαει ασχημο κυνηγητο+εχω φυγει με ενα σπασμενο τζαμι, γιατι ...το αυτοκινητο μου ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!(στο περιφημο 4φορ)!

10) η μεγαλυτερη αρρωστια του παοκ κ του αρη,ειναι οτι ο κοσμος θελει να διοικει εκει! δε γινεται ομως!

11)μου ανεφερε καποιος πριν,οτι κ η αεκ θα μπορουσε να πεσει! μα το ειχα αναφερει πρωτος εγω αυτο!κ η αεκ,κ ο γαβρος παλαιοτερα,κ ο αρης,κ πανιωνιος.δεν επεσε,ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ χρηματα απο το ελληνικο κρατος,και βρεθηκε επενδυτης! αν λοιπον εσυ ως οπαδος της ομαδας σου,ΔΕ ΖΗΤΑΣ να σου ΞΑΝΑχαριστουν χρηματα,τοτε η λυση ειναι μια...υποβιβασμος!

Δημοσ.

Ε οχι και υποβιβασμος! Προφανως δεν εχεις ενημερωθει οτι τα χρεη του ΠΑΟΚ δεν ειναι σε εξωτερικους φορεις (αλλες ομαδες,εφορια, ΙΚΑ κτλ...) αλλα σε εσωτερικους ( Παιχτες,υπαλληλους κτλ...) Σε αυτη την περιπτωση ο υποβιβασμος δεν σε σωζει.

Ο κοσμος εδω ειναι αρκετα ηλιθιος ωστε να ακουει τις μουφες του Μπουζα και του Πετρουλακη που με ραδιοφωνα και εφημεριδες εχουν γ@μησει το μυαλο του κοσμου. Αυτοι τα οικονομανε και τρωει την φολα ο κοσμος.

Αυτοι φαγανε τους επενδυτες (ιδιατερα τον Καμπανη) και τωρα στηριζουν τυφλα τον "δικο" τους Βεζυρτζη με το "κλαμπ" των επιχειρηματιων απο την Αθηνα (!!!!!!)

Με το που πωληθηκε ο Σαλπι βγαλαν εξωφυλλο βγειτε στους δρομους, λες και θα γυρισει πισω η θα τρομαξει ο Γουμενος.

ΑΝτε ρε παλιο-λ@λακες κανατε Μπασκετ + ποδοσφαιρο εδω σαν τα μουτρα σας...

Δημοσ.

εχω ενημερωθει κ για αυτο που λες φιλε γκανταλφ,αλλα εχεις αδικο!

οταν η ομαδα γινεται ερασιτεχνικη,παυει να εχει τις υποχρεωσεις του επαγγελματικου σωματειου.

εκτος αυτου,επειδη πραγματικα πιστευω οτι μια απο τις μεγαλυτερες αρρωστιες του παοκ ειναι ο κοσμος του,πιστευω οτι υποβιβαζοντας την ομαδα τους,θα καταλαβουν οτι δε γινεται να διοικουν οι ιδιοι,κ οταν βρεθει ενας σοβαρος ανθρωπος να αγορασει,δε θα του ζητανε απο την 1η χρονια πρωταθλημα κ ch.l. ...

Δημοσ.

Φιλε antreaslam δεν ειπε κανεις τπτ για το γηπεδο και φυσικα εγινε τζαμπα, αλλα μετα απο 10+ χρονια , μη τρελαθουμε κιολας.Το αλεξανδρειο εσυ το θεωρεις σωστο γηπεδο? εγω οχι.....

Εννοειται οτι η αθηνα χρειαζεται και 4ο γηπεδο π.χ αλλα σκεψου το ετσι.... 5.000.000 εχετε 3 γηπεδα .... 1.500.000 να χει ενα και μισο????? ουτε καν 2 ?????? Μεγαλυτερο το προβλημα ΄.

Επειδη εχεις ερθει λιγες φορες κανεις λαθος και δεν ειναι πλεονασμος το μετρο... ασχετα απτο μπαχαλο μεχρι να γινει..

Στα σουβλατζιδικα ενας που δεν εχει ιδεα απο Αθηνα θα του φανουν κινεζικα γιατι αλλιως τα μαθατε εσεις ,αλλιως εμεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...