tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 1) Τα μουτρα σου μαλλον φταινε γιατι με μισο ματι δεν κοιταμε κανεναν..... 2) Το αποτελεσμα δε με ενδιαφερει, αυτα να τα βλεπετε εσεις....Υπηρχε το κατεστημενο και οι παραγκες.... 3) "Αυτό το τέρας της δημοσιογραφίας ο Θωμαΐδης, που συγκέντρωσε αυτό το απίστευτο αποδεικτικό υλικό, μαζί με το φίλο του τον Thirtyleafidis, εν τέλει κατάφεραν μια τρύπα στο νερό, μια και ο Κατάσκοπος που γύρισε απ' τη ζέστη μεγαλουργεί ακόμα. Η λογική πάντως λέει πως η μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ έπρεπε τουλάχιστον να βγαίνει 2η, μια και την πρώτη θέση την είχε καπαρώσει ο Θωμάς,,,άντε 3ος μετά το Αιγάλεω. Τι έφταιξε βρε παιδί μου κι ο ουρανός ήταν μέχρι το UEFA για τόσα χρόνια;" Πραγματικα, αστειο , το σκεφτηκες πολυ να το πεις αυτο? Με την ιδια λογικη ,το αιγαλεω γιατι δεν ειναι 3ο? Σοβαροτης μηδεν
blueviper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 κατάντια πραγματικά... όπως και το "σφύρα τη λήξη να φυγουμε" στο 81' σε παιχνίδι ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ... Όπως και τον προηγούμενο Φεβρουάριο που παρακάλαγε ο Τζόλε να μην το διακόψει το παιχνίδι ο Μπριάκος και αποτελειώσει τον ΠΑΟΚ, χάρη στα αγγελούδια που πέταξαν 2 μπακάλικα, 4 παντοπωλεία και 3 αποθήκες δυναμίτιδας εντός του γηπέδου. Καλό είναι να τα θυμόμαστε όλα...βοηθάει στην αντικειμενική προσέγγιση.
Kandinsky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 @tsakonas : Για να καταλάβεις πόσο αφελείς και στον κόσμο σας είστε, νομίζεις πραγματικά ότι τώρα μου την είπες? Νομίζεις ρε φίλε απ' το Σαλόνικα ότι πρώτη φορά κάνω αυτή τη συζήτηση? Για μία υπόθεση που ακούστηκε πριν χρόνια? Ή μήπως νομίζεις ότι δεν έχω κάνει ανάλογες συζητήσεις με τους πιό άμεσους και σοβαρούς αντίπαλους μου οι οποίοι είναι οι πράσινοι? Αστείο μα την αλήθεια. Βρήκε ο φίλος μου ο ΠΑΟΚτζής τη φωτιά και την άναψε. Καλέ μου άνθρωπε, αγνέ φίλαθλε του ΠΑΟΚ, για να καταλάβεις πώς γίνεται η δουλειά, το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι έξω απ' την κοινωνική πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Αν λοιπόν υπάρχει σαπίλα και διαφθορά έξω, θα υπάρχει και μέσα. Βεβαίως και ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός. Υπήρξε παράγκα? Πάρα πολύ πιθανόν (για να μην πω βέβαιον). Εδώ και πολλά χρόνια, το ποδόσφαιρο είναι άμεσα συνυφασμένο με την πολιτική και οι εκλογές που γίνονται σε ΕΠΟ και διαιτησία στενά συνδεδεμένες με τα κόμματα και το ποιός έχει το πάνω χέρι. Λόγω του μεγέθους σου, δεν είχες ποτέ το πάνω χέρι, αυτό είναι η αλήθεια (εκτός απ' την περίπτωση που σου στείλανε πεσκέσι τον Κούδα πίσω). Αυτό εναλλασόταν πάντα σχεδόν μεταξύ των δυνάμεων του ΠΟΚ και κυρίων ΠΑΟ και Ολυμπιακού. Απ' το '90βάλε και δώθε, για μεγάλο διάστημα το είχε ο Ολυμπιακός και -κακώς- το εκμεταλλεύτηκε με τρόπο που μεγάλη μερίδα του κόσμου δε συμφώνησε. Μην κοιτάς τί θα πουν σε αλλόθρησκους, μεταξύ μας ξέρει ο καθένας τί γίνεται. Ας θυμηθούμε και κάτι άλλο όμως. Το ότι είσαι ο ένας εκ των δύο μεγαλύτερων σημαίνει ότι είσαι και ο πιό μεγάλος στόχος του αντιπάλου. Το ότι 10 χρόνια ήμασταν στην απέξω ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα, το ξεχνάνε οι αντιολυμπιακοί. Ξεχνάνε τα καπνογόνα, τα φώτα που σβήσανε, κλπ, γεγονότα που δε νομίζω να είχαμε δει στα ελληνικά γήπεδα. Ο στόχος ήταν σαφέστατος. Ισχύει όμως και το άλλο : Ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαμε την απαραίτητη σταθερότητα για να πάρουμε κάποια απ' τα πρωταθλήματα, δε βλέπαμε τα χάλια μας αλλά τα ρίχναμε όλα αποκλειστικά και μόνον στη διαιτησία. Ναι, θα βάλει κι αυτή το χεράκι της αλλά αν πραγματικά έχεις ομάδα πολύ δύσκολο (όχι αδύνατον όμως) να στο στερήσει κάποιος. Όλα σχετικά είναι φίλε μου. Εσύ είσαι το μεγάλο ψάρι σε σχέση με τις μικρότερες σου ομάδες που πολλάκις έχουν σφαχτεί και σε δικούς σας αγώνες. Σε σχέση με μένα, καλώς ή κακώς είμαι εγώ. Αναρωτήσου όμως. Όλα αυτά τα χρόνια που ευνοείτο ο Ολυμπιακός, όπως και τα προηγούμενα που ευνοείτο ο ΠΑΟ (ή και η ΑΕΚ ακόμα με τον Μελισσανίδη και το ξύλο που έπεφτε στη φυσούνα), σου στέρησε κάποιος οποιονδήποτε τίτλο? Είχες τα φόντα να πας ψηλά και σε έπνιξαν? Είχες ομάδα για μπάλα? Τί είχες? Για κάντε λίγο την αυτοκριτική σας διότι το να τα ρίχνουμε συνέχεια στους κακούς δαίμονες και το παρασκήνιο είναι το μόνο εύκολο. Και φυσικά μην ακούσω καμμιά γελοιότητα του τύπου "ακόμα κι αν εμφανιζόταν κάποιος το κατεστημένο σας δεν θα τον άφηνε" (διότι ΚΑΙ αυτό έχει ακουστεί). Προφανώς το κατεστημένο έφταιξε και με τις υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Προφανώς δε θέλει κανείς δυνατότερη Θεσσαλονίκη, δε συμφέρει τους σκοτεινούς κύκλους και τα ξένα κέντρα αποφάσεων μια δυνατή Θεσσαλονίκη....
blueviper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 1) Τα μουτρα σου μαλλον φταινε γιατι με μισο ματι δεν κοιταμε κανεναν..... Για να είμαι κι ειλικρινής, αν και δεν τα έχω σε υπόληψη, εδώ κάτω τα μούτρα μου τα κοιτάνε και με τα 2 μάτια. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα ανέβω, να έχω την ευτυχία να πέσω πάνω σου, μια και δείχνεις τόσο φιλόξενος. 2) Το αποτελεσμα δε με ενδιαφερει, αυτα να τα βλεπετε εσεις....Υπηρχε το κατεστημενο και οι παραγκες.... Και γιατί ακριβώς παραμένεις στο πρωτάθλημα; Για να προπονούνται οι λοιπές ομάδες; Τα επεισόδια τα κάνετε επειδή ακριβώς δε σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα; Γιατί έχω ξεχάσει πόσες φορές διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους, μετά από ήττα, όπως συμβαίνει φυσικά και με άλλα καμάρια, που δεν το παίζουν όμως υπεράνω. Κάπου εδώ ταιριάζει γάντι το τελικό σου σχόλιο "σοβαρότης μηδέν". Πραγματικα, αστειο , το σκεφτηκες πολυ να το πεις αυτο? Με την ιδια λογικη ,το αιγαλεω γιατι δεν ειναι 3ο? Σοβαροτης μηδεν Συνηθίζω να σκέφτομαι πριν γράψω...δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την περίπτωσή σου, που εξακοντίζεις πλήνθους διάτρητων επιχειρημάτων. Μάλιστα νομίζεις πως στηρίζεις την πεποίθησή σου με το παραπάνω, αλλά μάλλον έρχεσαι στα λόγια μου και δεν το αντιλαμβάνεσαι. Το Αιγάλεω δεν μπορούσε να πρωταγωνιστήσει, όπως ακριβώς και ο ΠΑΟΚ, και 12 παράγκες να υπήρχαν, ακριβώς γιατί τα φτερά του δεν ήταν για ψηλά. Ο Ολυμπιακός είχε το αξιόμαχο δυναμικό που μπορούσε να ρίξει στάχτη στα μάτια του φίλαθλου κόσμου, γι' αυτό και η εύνοια περνούσε καλύτερα. Ή μήπως νομίζεις πως είχε υποψιαστεί κανένας πως και το Αιγάλεω στηρίζεται οργανωμένα και διαρκώς; Επαληθεύεται για πολλοστή φορά η άποψη που θέλει την παράγκα να ευθύνεται για τα χάλια του ΠΑΟΚ...ποτέ αυτά καθεαυτά. Γι' αυτό άλλωστε κι όταν έπαψε ( ; ) η παρουσία της, ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Αυτοκριτική μηδέν! @Kandinsky Συνεννοημένοι ήμασταν για τα περί αυτοκριτικής;
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 @tsakonas : Για να καταλάβεις πόσο αφελείς και στον κόσμο σας είστε' date=' νομίζεις πραγματικά ότι τώρα μου την είπες? Νομίζεις ρε φίλε απ' το Σαλόνικα ότι πρώτη φορά κάνω αυτή τη συζήτηση? Για μία υπόθεση που ακούστηκε πριν χρόνια? Ή μήπως νομίζεις ότι δεν έχω κάνει ανάλογες συζητήσεις με τους πιό άμεσους και σοβαρούς αντίπαλους μου οι οποίοι είναι οι πράσινοι? Αστείο μα την αλήθεια. Βρήκε ο φίλος μου ο ΠΑΟΚτζής τη φωτιά και την άναψε. [/quote'] Καταρχας εγω δεν ειμαι ουτε ειρωνας ουτε αλλαζονας....ουτε στην ειπα και εχω τα @@ να πω οτι φταινε και οι φιλαθλοι και ολα οσα φταινε...εσυ αλλα λογια να αγαπιομαστε.. Καλέ μου άνθρωπε, αγνέ φίλαθλε του ΠΑΟΚ, για να καταλάβεις πώς γίνεται η δουλειά, το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι έξω απ' την κοινωνική πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Αν λοιπόν υπάρχει σαπίλα και διαφθορά έξω, θα υπάρχει και μέσα. Βεβαίως και ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός. Υπήρξε παράγκα? Πάρα πολύ πιθανόν (για να μην πω βέβαιον). Εδώ και πολλά χρόνια, το ποδόσφαιρο είναι άμεσα συνυφασμένο με την πολιτική και οι εκλογές που γίνονται σε ΕΠΟ και διαιτησία στενά συνδεδεμένες με τα κόμματα και το ποιός έχει το πάνω χέρι. Τοτε γιατι μου πετας ανοησιες οτι δεν ειχαμε δικιο?Μονος σου τα λες.. Λόγω του μεγέθους σου, δεν είχες ποτέ το πάνω χέρι, αυτό είναι η αλήθεια (εκτός απ' την περίπτωση που σου στείλανε πεσκέσι τον Κούδα πίσω). Αυτό εναλλασόταν πάντα σχεδόν μεταξύ των δυνάμεων του ΠΟΚ και κυρίων ΠΑΟ και Ολυμπιακού. Απ' το '90βάλε και δώθε, για μεγάλο διάστημα το είχε ο Ολυμπιακός και -κακώς- το εκμεταλλεύτηκε με τρόπο που μεγάλη μερίδα του κόσμου δε συμφώνησε. Μην κοιτάς τί θα πουν σε αλλόθρησκους, μεταξύ μας ξέρει ο καθένας τί γίνεται. Αυτο δε φωναζαμε εκεινο τον καιρο με τις παραγκες? Ας θυμηθούμε και κάτι άλλο όμως. Το ότι είσαι ο ένας εκ των δύο μεγαλύτερων σημαίνει ότι είσαι και ο πιό μεγάλος στόχος του αντιπάλου. Το ότι 10 χρόνια ήμασταν στην απέξω ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα, το ξεχνάνε οι αντιολυμπιακοί. Ξεχνάνε τα καπνογόνα, τα φώτα που σβήσανε, κλπ, γεγονότα που δε νομίζω να είχαμε δει στα ελληνικά γήπεδα. Ο στόχος ήταν σαφέστατος. Ισχύει όμως και το άλλο : Ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαμε την απαραίτητη σταθερότητα για να πάρουμε κάποια απ' τα πρωταθλήματα, δε βλέπαμε τα χάλια μας αλλά τα ρίχναμε όλα αποκλειστικά και μόνον στη διαιτησία. Ναι, θα βάλει κι αυτή το χεράκι της αλλά αν πραγματικά έχεις ομάδα πολύ δύσκολο (όχι αδύνατον όμως) να στο στερήσει κάποιος. Ασε ξερουμε πριν απο σας ηταν ο ΠΑΟ....ξερουμε ,το χετε πει πολλακις. Αναρωτήσου όμως. Όλα αυτά τα χρόνια που ευνοείτο ο Ολυμπιακός, όπως και τα προηγούμενα που ευνοείτο ο ΠΑΟ (ή και η ΑΕΚ ακόμα με τον Μελισσανίδη και το ξύλο που έπεφτε στη φυσούνα), σου στέρησε κάποιος οποιονδήποτε τίτλο? Είχες τα φόντα να πας ψηλά και σε έπνιξαν? Είχες ομάδα για μπάλα? Τί είχες? Βλεπεις λοιπον οτι κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος? Δλδ ολες οι ομαδες που δεν πανε για πρωταθλημα δεν δικαιουνται ισης μεταχειρισης? Για κάντε λίγο την αυτοκριτική σας διότι το να τα ρίχνουμε συνέχεια στους κακούς δαίμονες και το παρασκήνιο είναι το μόνο εύκολο. Και φυσικά μην ακούσω καμμιά γελοιότητα του τύπου "ακόμα κι αν εμφανιζόταν κάποιος το κατεστημένο σας δεν θα τον άφηνε" (διότι ΚΑΙ αυτό έχει ακουστεί). Προφανώς το κατεστημένο έφταιξε και με τις υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Προφανώς δε θέλει κανείς δυνατότερη Θεσσαλονίκη, δε συμφέρει τους σκοτεινούς κύκλους και τα ξένα κέντρα αποφάσεων μια δυνατή Θεσσαλονίκη.... Εμεις την αυτοκριτικη την εχουμε κανει και ξερουμε πολυ καλα τι φταιει....ξερουμε πολυ καλα που ειμαστε και τι θελουμε.....Λεφτα δεν παιζουν...
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Όπως και τον προηγούμενο Φεβρουάριο που παρακάλαγε ο Τζόλε να μην το διακόψει το παιχνίδι ο Μπριάκος και αποτελειώσει τον ΠΑΟΚ, χάρη στα αγγελούδια που πέταξαν 2 μπακάλικα, 4 παντοπωλεία και 3 αποθήκες δυναμίτιδας εντός του γηπέδου. Καλό είναι να τα θυμόμαστε όλα...βοηθάει στην αντικειμενική προσέγγιση. Τι λες τωρα ???????????????????????????????????????????????? Ημουν μεσα στο γηπεδο ,μεχρι και ο πιο αμπαλος εβλεπε τα σφυριγματα....81 λεπτα κατακραυγης....ξεσπασανε......κατακριτεο αλλα ηταν ο απεσταλμενος εγκληματιας που χαλάσε ολο το ματς...... Για να είμαι κι ειλικρινής, αν και δεν τα έχω σε υπόληψη, εδώ κάτω τα μούτρα μου τα κοιτάνε και με τα 2 μάτια. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα ανέβω, να έχω την ευτυχία να πέσω πάνω σου, μια και δείχνεις τόσο φιλόξενος. Μαλλον εισαι εκτος πραγματικοτητας γιατι εγω αυτα τα θυμαμαι στο γυμνασιο -λυκειο...η εχεις πολλα χρονια να ανεβεις επανω.....τωρα αν πηγες σε κανα συνδεσμο του παοκ λογικο δεν ειναι? γιατι ξερω απειρες περιπτωσεις σχεσεων ατομων εκατερωθεν........ Και γιατί ακριβώς παραμένεις στο πρωτάθλημα; Για να προπονούνται οι λοιπές ομάδες; Τα επεισόδια τα κάνετε επειδή ακριβώς δε σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα; Γιατί έχω ξεχάσει πόσες φορές διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους, μετά από ήττα, όπως συμβαίνει φυσικά και με άλλα καμάρια, που δεν το παίζουν όμως υπεράνω. Κάπου εδώ ταιριάζει γάντι το τελικό σου σχόλιο "σοβαρότης μηδέν". Μαλιστα, μια ακομα τρελη ιδεα, να φυγουμε τοτε, συγνωμη για την ενοχληση στο πρωταθλημα. Συνηθίζω να σκέφτομαι πριν γράψω...δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την περίπτωσή σου, που εξακοντίζεις πλήνθους διάτρητων επιχειρημάτων. Μάλιστα νομίζεις πως στηρίζεις την πεποίθησή σου με το παραπάνω, αλλά μάλλον έρχεσαι στα λόγια μου και δεν το αντιλαμβάνεσαι. Το Αιγάλεω δεν μπορούσε να πρωταγωνιστήσει, όπως ακριβώς και ο ΠΑΟΚ, και 12 παράγκες να υπήρχαν, ακριβώς γιατί τα φτερά του δεν ήταν για ψηλά. Ο Ολυμπιακός είχε το αξιόμαχο δυναμικό που μπορούσε να ρίξει στάχτη στα μάτια του φίλαθλου κόσμου, γι' αυτό και η εύνοια περνούσε καλύτερα. Ή μήπως νομίζεις πως είχε υποψιαστεί κανένας πως και το Αιγάλεω στηρίζεται οργανωμένα και διαρκώς; Ε και τι με αυτο ?? Ειπε κανεις οτι μας στερησε το πρωταθλημα? ειδες ποσο αλλαζονες ειστε? Δεν φτανει που εχουμε τα χαλια μας μας δινεται και κλωτσιες ..........Μεσαιωνας..... Επαληθεύεται για πολλοστή φορά η άποψη που θέλει την παράγκα να ευθύνεται για τα χάλια του ΠΑΟΚ...ποτέ αυτά καθεαυτά. Γι' αυτό άλλωστε κι όταν έπαψε ( ; ) η παρουσία της, ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Σε επαναφερω στην πραγματικοτητα,εχουμε 2006,ξεκολα απτο 90.Ναι υπηρχε το κατεστημενο και ναι επηρρεασε ολες τις ομαδες εκτος τις ευνοουμενες.Δηλαδη τι ζορι τραβατε εσεις? Απο σας τα στερησανε? Εσεις τα κανατε? Γιατι τρεχετε να υπερασπισετε τα ανυπερασπιστα? Και τελος για να δειτε ποσο διαφορετικα ειναι τα πραματα.... ο υποβρυχιος, πολυ γνωστος συνδεσμιτης σας, επινε καφε στη νεαπολη με τα παοκια πριν τα ματς καποτε...... και το ιδιο στο πειραια.... το κοληταρι του πεθανε απο πρεζα και δεν ερχετε πλεον.......
blueviper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Η επιχειρηματολογία σου Τσάκωνα εξαντλείται σε 1-2 γραμμές όλες κι όλες. Ακόμα κι οι Σπαρτιάτες θα είχαν βαρέσει μπιέλες στην περίπτωσή σου. Πάμε από το μηδέν πάλι, μια κι όλο εκεί καταλήγουμε: Τι λες τωρα ????????????????????????????????????????????????Ημουν μεσα στο γηπεδο ,μεχρι και ο πιο αμπαλος εβλεπε τα σφυριγματα....81 λεπτα κατακραυγης....ξεσπασανε......κατακριτεο αλλα ηταν ο απεσταλμενος εγκληματιας που χαλάσε ολο το ματς...... Κατά τα άλλα μέσα στην αυτοκριτική είσαι και στο "γυρίσαμε σελίδα" και δε μας φταίει η παράγκα πλέον. Πολύ υποκρισία βρε Τσάκωνα και δεν υποφέρεται. Πάλι ο διαιτητής σας έφταιγε βρε μπουμπούκια (που προφανώς κάποιος τον έβαλε για να σας σφάξει) και τα κάνατε γης μαδιάμ; Ας δούμε λοιπόν ενδεικτικά τι έγραψαν κι άλλοι ΠΑΟΚτσήδες στο επίσημο forum της ομάδας σας, από το σχετικό thread, μόλις έπεσε η διακοπή: Kamilieris: OI GYNAIKOULES TIS 4 KANOUNE EPEISODIA...TI KANETE RE GOMENAKIA - TELEIOSE I APOHI SFYRIKSE TIN LIKSI O ALLOS TROGONTAS 10 LEPTA - FHARISTITHIKATE PREZONIA????? KEKLEISMENON TON THIRON GIA ENA HRONO KAI PARAPANO - SOSTE TON PAOK APO TA TSOGLANIA London: prezonia ths 4 sto spiti sas alhtarades.sas sixathikame pia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CK: Εγώ απλώς ρωτώ: Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια ήταν ή όχι συνδεσμίτες? Γιατί εγώ όπως είπαν οι σύνδεσμοι έκανα αποχή και είδα την Μπριακοτραγωδία, που εξελίχτηκε σε αυτοκτονία από τους οπαδούς μας από τον καναπέ. Αλλά ξαναρωτώ: Ηταν ή δεν ήταν συνδεσμίτες? Μήπως οι σύνδεσμοι να αρχίσουν να βλέποουν λίγο περισσότερο τα μέλη τους? Μήπως με την αποχή το μόνο πυο επιτεύχθηκε ήταν να απουσιάσουν οι καλοί συνδεσμίτες? Απλώς ρωτώ. ξέρετε τί μου είπε κάποιος που ήταν στην 4 και δεν είναι συνδεσμίτης: "Τί αποχή μου λες, επειδή δεν είχαν πανό, ποιοί ήταν αυτοί στην 4α"? Μπορεί κάτι να ξέρει. Imago: για αυτούς που έκαμαν τα επεισόδια δεν μπορώ να δείξω κατανόηση...Εκείνοι που πάραυτα βρέθηκαν στο γήπεδο με σκοπό να κάμουν επεισόδια δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκειά τους, για εμένα προσωπικά είναι και παραμένουν αδικαιολόγητοι!!! amarantos: Arxizo na pisteuo oti o GOUMENOS den ftaiei se tipota ,dioti o PAOK exei KARKINO SE TELEYTAIO STADIO pou legetai SYNDESMOI. desk: EKSW TA MASTOURIA APO TON PAOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FTANEI PIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO MEGALYTERO KARKINWMA TIS OMADAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POIOS GOUMENOS KAI POIOS PROPONHTHS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EKSW RE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...και πόσα άλλα στα οποία η διαιτησία του Μπριάκου φυσικά κι αποδίδεται στην παράγκα (μην ξεχνιόμαστε δα...είναι που έχουν αλλάξει τα μυαλά μας), αλλά ΟΥΔΕΙΣ δικαιολογεί τα δικά σας κουμάσια, που επιδόθηκαν σε σωρεία φρικαλεοτήτων, ακόμα κι απέναντι σε παίχτες σας (βλέπε Ουντέζε και το πέσιμο που του έριξαν κάποιοι θρασύδειλοι). Κάτσε εσύ εκεί μετά να λες "κατακριτέο, αλλά"...να τη χαίρεσαι την αυτοκριτική. Μαλιστα, μια ακομα τρελη ιδεα, να φυγουμε τοτε, συγνωμη για την ενοχληση στο πρωταθλημα. Το θεωρείς απάντηση τώρα αυτό; Αν δε σε ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, τότε προφανώς δεν κάνεις πρωταθλητισμό, αλλά εκδρομή για απόκτηση εμπειριών. Σε μια τέτοια περίπτωση, καλύτερα να μαζέψετε τους παίχτες και να παίζετε πεντόβολα που είναι και λιγότερο ψυχοφθόρο. Τελικά δε μου διευκρίνησες τι ακριβώς θες από την ομάδα σου...να βγαίνει τελευταία; Είναι σε καλό δρόμο... Ε και τι με αυτο ?? Ειπε κανεις οτι μας στερησε το πρωταθλημα? ειδες ποσο αλλαζονες ειστε? Δεν φτανει που εχουμε τα χαλια μας μας δινεται και κλωτσιες ..........Μεσαιωνας..... Θα σε παρακαλούσα προτού μπεις στον κόπο να προσθέσεις 5 λέξεις σχολιασμού, να φροντίσεις τουλάχιστον να έχουν λογική συνέχεια και να μη λειτουργούν στα πλαίσια του "απαντώ για να απαντώ". Ήμουν ξεκάθαρος...ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρωτάθλημα, όχι ελέω παράγκας, αλλά κυρίως λόγω της δικής του ανυπαρξίας κι ανικανότητας που πότισε τη νοοτροπία του και μεταλλάχθηκε σε καρκίνωμα που του τρώει τα σωθικά. Κι αυτό διαιωνίζεται όσα "περασμενα ναι" κι αν ξεστομίσεις, από τη στιγμή που κάθε τρεις και λίγο επικαλείσαι τον Μπριάκο για να αποδείξεις πως, ενώ μπορείς να πετάξεις, σου κόβουν τα φτερά οι βαλτοί του κράτους του Πράκτορα. Έχε τουλάχιστον μια συνέπεια σε όσα γράφεις, γιατί δε βγαίνει πλέον άκρη κι άλλαξε το τροπάριο σε "περασμένα όχι, ξεχασμένα όχι", να τελειώνουμε. Όσο για τον υποβρύχιο...τι με κόφτει εμένα τι έκανε με τον καφέ του.
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 επειδη εγραψα ενα κατεβατο κειμενο και κρασαρε το πι σι γμτ τα λεω εν συντομια μπας και ξεκολησετε..... 1)το κατεστημενο υπηρχε και απεδειχθει,οι διατητες ηταν στημενοι οπως και σε διαφορα αλλα πρωταθληματα εκτος ελλαδος....τωρα τι ζορι τραβατε και προσπαθειτε να το αρνηθειτε δεν καταλαβαινω...που μιλησα εγω οτι αυτος ηταν ο λογος που δεν παιρνουμε πρωταθληματα?πουθενα..... που ειπα εγω οτι στην παρουσα κατασταση φταιει το κατεστημενο και ενα σωρο?πουθενα.... 2)απτην αλλη εγω εχω αποδεχθει σχεδον ολα οσα λετε οτι φταινε για τον παοκ και τα ξερουν ολοι οι υγιεις σκεπτομενοι φιλαθλοι μας....ειπα οτι φταινε ανεγκεφαλοι κλπ,λαμογια,συνδεσμοι και και και.....εσεις ομως σονι και καλα να εξαλειψετε την παραγκα σαν να μην εγινε ποτε και τιποτα!! ωραια... Αυτα που παραθετεις φιλε blueviper λεγονται και μεσα στο γηπεδο...δεν ειναι ολοι καφροι.Και στο ξαναλεω σε εκεινο το ματς ημουν μεσα και ημουν εξοργισμενος δεν πεταξα τπτ ουτε εκαψα τπτ εγω και αλλοι 39000...τωρα για τους υπολοιπους τι θες να σου πω? Εγω φταιω? Εγω εχω την ευθυνη τους? 3)Τα αποτελεσματα στα οποια αναφερομαι ειναι τα αποτελεσματα της "καθαρσης" μετα την παραγκα.......αυτα δε με ενδιαφερουν αφου ενα μπουρδελο ειναι ολοι τους.Οχι ομως και να τα ξεχασουμε......υμαρτον περασμένα όχι, ξεχασμένα όχι" ? δλδ τι εννοεις? οτι δεν εγινε τπτ και ολα καλα? δεν ξεχνιουνται αυτα ........... 4)Οσο για τα αποτελεσματα που εσυ αναφερεσαι και λες για πρωταθλητισμο,θυμασαι προσφατα να μιλαει κανεις για πρωταθλητισμο στον παοκ?εγω θυμαμαι στοχοι ειναι θεση στο Ch league και στην πορεια περνουμε το μπουλο και πεζουμε uefa....ποιο το προβλημα σου? Εαν δεν κανουμε πρωταθλητισμο δλδ να παμε για πεντοβολα? Αυτο ειναι υπεροψια και αλλαζονεια.....ξες εσυ παοκακι απτο σαλονικα κανε τουμπεκι γιατι δε μετρας....αυτο το λαθος κανετε......οχι ρε μαγκες....δεν ειναι ετσι.... τωρα τα περι επειχηρηματων και αυτοκριτικης ειναι ψιλα γραμματα.....εγω τουλαχιστον ομιλω ισος προς ισο χωρις ειρωνιες και με περισσια ειλικρινια....
blueviper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Χέστο Τσάκωνα...αν από 200 αράδες αντιλήφθηκες πως προσπαθούμε να βγάλουμε λάδι την παράγκα και σε αντιμετωπίζουμε με αλαζονεία, τότε δεν κατάλαβες γρι και δεν έχω διάθεση να σπαταλάω περαιτέρω το χρόνο μου. Μείνε με την αίσθηση του Βασιλάκη, μια και όσο κι αν προσπαθώ να καταλάβεις πως δε σε βλέπω έτσι, συνεχίζεις να θεωρείς πως σε αντιμετωπίζω αφ' υψηλού, ταυτιζόμενος πρώτος ο ίδιος με όσα σε χαλάνε. Μπα...βαρέθηκα!
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 εσυ δλδ αυτο καταλαβες ? αλλα αντι αλλων...........αλλου ξεκινησαμε και αλλου καταληξαμε.......ακομα και τωρα εχεις το ιδιο υφος.Δε σε αναγκασε κανεις να απαντας και ευτυχως που δε χρειαζεται να μου εξηγησεις. ο κοσμος το χε τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι....... Παμε μια τελευταια αποπειρα Εσυ το βιολι σου ................. το αθηναικο κατεστημενο δε το επικαλουνται πολλοι πλεον..........το θεμα εγινε με τις παραγκες και τελικα ειχαν δικιο οσοι φωναζαν........παει αυτο' date='πλεον ειναι φτηνη δικαιολογια....... [/b'] Ποιο μερος της παραπανω προτασης δεν καταλαβαινεις?
ntountou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 βασικά έχω την εντύπωση ότι μιλάτε για διαφορετικό παιχνίδι... ο ένας λέει για το παιχνίδι πριν 5-6 χρόνια που έληξε στο 81', με τα κλασσικά, δλδ πέναλτι για ΟΣΦΠ, αποβολή για ΠΑΟΚ, το γκολ/χέρι(?) του Τάκολα κ.α. ενώ ο άλλος μιλάει νομίζω για το περσινό παιχνίδι στη Τούμπα... ενημερωτικά, πριν λίγο άκουσα ότι την πέσανε στην παραλιακή στον Γούμενο, του διαλύσανε τη Μερσεντές στα εξ' ών συνετέθει και ο μπράβος του έφυγε αιμόφερτος.. εμ, Γιαννάκη, αμα στέλνεις μπράβους να πλακώσουν οπαδούς κάποια στιγμή θα σου την πέσουνε για τα καλά.. και δε θα ναι μόνο μια... την τύχη μας γαμώ
blueviper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Καληνύχτα Τσάκωνα...σόρι που δεν κατάφερα να σου εξηγήσω, πως δεν είμαι εγώ αλαζόνας, αλλά εσύ μικροπρεπής, φτιαγμένος και ραμμένος για ένα ρόλο που τον "φοράς" εκούσια. Δε συνηθίζω να αποφεύγω τις συζητήσεις, αλλά δε σου κρύβω πως η δική μας στιχομυθία με έκανε να χασμουριέμαι από την επανάληψη των ίδιων και των ίδιων. Σα να μιλάω σε τοίχο.
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ακριβως τα ιδια πιστευω και για σενα και στα επιστρεφω ολα .......μιλας και για αλλο παιχνιδι....πραγματικα αλλα αντι αλλων.Καλημερα, ξυπνα. ενημερωτικά' date=' πριν λίγο άκουσα ότι την πέσανε στην παραλιακή στον Γούμενο, του διαλύσανε τη Μερσεντές στα εξ' ών συνετέθει και ο μπράβος του έφυγε αιμόφερτος.. εμ, Γιαννάκη, αμα στέλνεις μπράβους να πλακώσουν οπαδούς κάποια στιγμή θα σου την πέσουνε για τα καλά.. και δε θα ναι μόνο μια... την τύχη μας γαμώ[/quote'] Φοβαμαι θα γινουν και χειροτερα.
blueviper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Όπως και τον προηγούμενο Φεβρουάριο[/b'] που παρακάλαγε ο Τζόλε να μην το διακόψει το παιχνίδι ο Μπριάκος και αποτελειώσει τον ΠΑΟΚ Αν σε δυσκολεύει κι η ανάγνωση, μη μου επιρρίπτεις ευθύνες. Ήμουν περισσότερο κι από συγκεκριμένος σε τι και για ποιο λόγο αναφερόμουν και μάλιστα προς το ntountou. Το ποιος λοιπόν έχει μπλέξει τα μπούτια του είναι πασιφανές.
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ωραια, μπερδευτηκα και γω αλλα δεν εχει σημασια γιατι ημουν και στα δυο ματς ......οποτε ισχυουν και για τα δυο, διοτι η διαιτησια ηταν απαραδεκτη......στο πρωτο ματς ηταν η παραγκα ,περυσι ας δεχθω την κακη διαιτησια...... Εσυ παλι ξεγλιστρας με πλαγιους τροπους και χαρακτηρισμους.....προτεινοντας λυσεις που τις ακουμε και τις ξερουμε εδω και χρονια....στην πραξη αλλα γινονται και αλλοι κανουν το κουμαντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.