Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...στο μυαλό τους θα είσαι "ο κομπλεξικός".. με το ζόρι

Προϋπήρξα η πέτρα κάθε σκανδάλου επί χρόνια στο μυαλό των ίδιων που τώρα ενίστανται ως αδικημένοι. Με το ζόρι ήμουν η αιτία του κακού για κάθε μικρή ή μεγαλύτερη ατασθαλία τοπικών πολιτικάντηδων κι ακόμα μέχρι σήμερα απολαμβάνω το στίγμα του χαβουζιάρη. Μη μας εγκαλείς λοιπόν και για προκατάληψη.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εδώ είσαι κι εδώ είμαι...νύχτα θα φύγει κι ο Βεζυρτζής[/b'], όσο συνεχίζεται η λαϊκή καπηλεία του σωματείου/τσιφλίκι τους, όσο μερικοί θεωρούν εαυτούς βασιλικότερους του βασιλέως και αναλώνονται σε τραμπουκισμούς. Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία των ίδιων, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα σε διοικητικό επίπεδο, μια και πάντα θα υπάρχει ο μπαμπούλας.
Όταν έφυγε από το μπάσκετ πάντως μέρα ήτανε και έμεινε στην ανάμνηση όλων ως από τους πιο πετυχημένους καθώς έφτασε το μπάσκετ πολύ ψηλά με ευρωπαικά τρόπαια, πρωταθλήματα κτλ κτλ
Δημοσ.

Άλλες οι συνθήκες του μπάσκετ κι άλλες του ποδοσφαίρου...με την οικονομική επιφάνεια και το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι να παραμείνει μεταξύ 4-6 θέσης. Κι άντε μετά πείσε τον πύρινο κόσμο πως αυτό του αξίζει.

Το 'πες και μόνο σου. Έφυγε μέρα γιατί ήρθαν τίτλοι και τρόπαια. Καμία σχέση δηλαδή με την ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Δημοσ.
Προϋπήρξα η πέτρα κάθε σκανδάλου επί χρόνια στο μυαλό των ίδιων που τώρα ενίστανται ως αδικημένοι. Με το ζόρι ήμουν η αιτία του κακού για κάθε μικρή ή μεγαλύτερη ατασθαλία τοπικών πολιτικάντηδων κι ακόμα μέχρι σήμερα απολαμβάνω το στίγμα του χαβουζιάρη. Μη μας εγκαλείς λοιπόν και για προκατάληψη.
Αυτό το πρώτο ενικό πρόσωπο, εξ ονόματος 5000000 συμπολιτών, κραυγάζει από μακρυά....

συμπεράσματα του καθενός βέβαια

επίσης, η λάθος/μίζερη/κοντόφθαλμη νοοτροπία των προγενέστερών μου (δικαίως ή αδίκως - αδιάφορο) δεν πρόκειται σε καμμια περίπτωση να ορίσει/επηρεάσει τη δική μου συμπεριφορά και άποψη...

θα σε εγκαλώ για οτιδήποτε θεωρώ λάθος στάση/άποψη

Δημοσ.
Εσυ το βιολι σου :D................. το αθηναικο κατεστημενο δε το επικαλουνται πολλοι πλεον..........το θεμα εγινε με τις παραγκες και τελικα ειχαν δικιο οσοι φωναζαν........παει αυτο,πλεον ειναι φτηνη δικαιολογια.......

Παραδέχομαι ότι τέτοιο καταιγισμό επιχειρημάτων και απόψεων δεν έχω ξαναδεχτεί....

Δημοσ.
Άλλες οι συνθήκες του μπάσκετ κι άλλες του ποδοσφαίρου...με την οικονομική επιφάνεια και το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι να παραμείνει μεταξύ 4-6 θέσης. Κι άντε μετά πείσε τον πύρινο κόσμο πως αυτό του αξίζει.
πρώτον, κανείς δεν αιθεροβατεί.. λες να διεκδικούμε το πρωτάθλημα φέτος? πρέπει να μας θεωρεις πολύ βλάκες αν νομίζεις ότι θέλουμε κάτι τέτοιο...

εδώ η ομάδα κινδυνεύει να βάλει λουκέτο αν δεν διακανονιστούν τα χρέη, πουλήθηκε ο καλύτερος παίχτης, έφυγαν αρκετοί και αυτοί που έμειναν πληρώθηκαν με το ζόρι.. η ομάδα φέτος αρκείται στο να βγει ουέφα και φυσικά ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ στο τέλος της περιόδου.. είναι σαφές

επίσης εκείνα τα χρόνια στο μπάσκετ υπήρχε η άγρια κόντρα με τον Αρη του Γκάλη... μιλάμε μια πόλη να ζει για αυτήν την κόντρα.. η πίεση προς τους διοικούντες να ξεπεράσουν τον πανίσχυρο τότε Αρη ήταν αφόρητη.. καμμία σχέση με τα ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.. εδώ η πόλη είναι μικρή.. όποιος έχανε τότε ντέρμπι εξαφανιζόταν από τα στέκια για δύο βδομάδες.. τα έχω ζήσει... ο Βεζυρτής λοιπόν είναι ίσως ο πλέον μπαρουτοκαπνισμένος παράγοντας του ΠΑΟΚ

Το 'πες και μόνο σου. Έφυγε μέρα γιατί ήρθαν τίτλοι και τρόπαια. Καμία σχέση δηλαδή με την ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
Αυτό δε το έπιασα
Δημοσ.
Γιατί είχαν δίκαιο?

Mαλιστα......να σου θυμισω λιγο τι εγινε εν συντομια............ΕΤ3 ,Θωμαιδης αποκαλυπτει την παραγκα την ωρα που τα λαμογια τρεχουν να κρυφτουν....για πες μου εσυ γιατι δεν ειχαν δικιο...ποιον ευνοουσαν τα σφυριγματα?? τον παοκ? η μηπως το θρυλο???

Πριν την αποκαλυψη ενω ο κοσμος το χε τουμπανο εσεις κρυφο καμαρι.....μετα ομως αλλαξατε τροπαριο και συμμεριστηκατε τους βορειους.....

Δημοσ.

καταλαβατε τι θεωρω αλλαζονεια? το μπρος εμεις και δε γαμεις......οτι ειπε και ο μητροπουλος στις κασσετες......το αιγαλεω κ ολυμπιακος να κερδιζουν και ολοι αλλοι να πα να γαμ........και το ξαναλεω......περασμενα ναι ,ξεχασμενα οχι....

Δημοσ.

ο Σπάθας το έλεγε.. του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά αν θυμάμαι..

"ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πα να γαμηθούνε"

κατάντια πραγματικά...

όπως και το "σφύρα τη λήξη να φυγουμε" στο 81' σε παιχνίδι ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ...

πάντως δε νομίζω ότι έχει νόημα η αναπαραγωγή όλων αυτών πλέον...

τώρα έχουμε SUPER LEAGUE..

anyway, σωστό το περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι

Δημοσ.

τώρα έχουμε SUPER LEAGUE..

το βου-βου-βουλγαροι το ακουσες ομως μεσα στο ΟΑΚΑ ε???? Οχι οτι και τα δικα μας τα καλοπαιδα δε βριζαν.....σιγα μην αλλαξει νοοτροπια ο καφρος σε μια χρονια.....

Δημοσ.
επίσης' date=' η λάθος/μίζερη/κοντόφθαλμη νοοτροπία των προγενέστερών μου (δικαίως ή αδίκως - αδιάφορο) δεν πρόκειται σε καμμια περίπτωση να ορίσει/επηρεάσει τη δική μου συμπεριφορά και άποψη...

θα σε εγκαλώ για οτιδήποτε θεωρώ λάθος στάση/άποψη[/quote']

Θα μου επιτρέψεις να θεωρώ τη θέση σου εξαίρεση κι όχι κανόνα, μέχρι να προκύψουν και μερικές άλλες δεκάδες ταυτόσημες για να έχω τουλάχιστον ένα ουσιαστικότερο και σφαιρικότερο δείγμα γραφής. Επειδή όμως μιλάω και με άλλους ΠΑΟΚτσήδες και Βορειοελλαδίτες γενικότερα, τα όσα πρεσβεύεις μάλλον δεν αποτελούν τον κανόνα, παρά και τη δική μου επιθυμία να ήταν έτσι. Το αν με κοιτάνε με μισό μάτι, όταν "ανεβαίνω", δεν είναι προϊόν προκατάληψης, αλλά πραγματικότητας. Όντας καλοπροαίρετος λοιπόν, θα το αποδώσω στα μούτρα μου που δε βλέπονται. ;)

Αυτό δε το έπιασα

Να το ξαναπώ...έφυγε μέρα και με το κεφάλι ψηλά, γιατί έφερε αποτελέσματα, τρόπαια, κατακτήσεις. Αν ο ΠΑΟΚ παραμείνει (και προς το παρόν τίποτα δε σε προκαταλαμβάνει διαφορετικά) μια ομάδα που προσπαθεί επί ματαίω να παραμείνει εντός του UEFA, με τα οικονομικά κενά να διαιωνίζονται, τότε η πίστωση χρόνου, η εμπιστοσύνη και τα μπράβο που έπαιρνε, θα μεταλλαχθούν σε γιούχα, κλωτσιές και τρίγωνα Πανοράματος. Απλά πράγματα.

@tsakonas

Αυτό το τέρας της δημοσιογραφίας ο Θωμαΐδης, που συγκέντρωσε αυτό το απίστευτο αποδεικτικό υλικό, μαζί με το φίλο του τον Thirtyleafidis, εν τέλει κατάφεραν μια τρύπα στο νερό, μια και ο Κατάσκοπος που γύρισε απ' τη ζέστη μεγαλουργεί ακόμα. Η λογική πάντως λέει πως η μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ έπρεπε τουλάχιστον να βγαίνει 2η, μια και την πρώτη θέση την είχε καπαρώσει ο Θωμάς,,,άντε 3ος μετά το Αιγάλεω. Τι έφταιξε βρε παιδί μου κι ο ουρανός ήταν μέχρι το UEFA για τόσα χρόνια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...