Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ωραια, αφου δεν θελουμε να πεσουμε κατηγοριες δεν ξερουμε τι θελουμε....δλδ η μονη λυση στον παοκ ειναι να υποβιβαστει.......πως μας ξεφυγε αυτο.....

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άμα είναι Αθηναίοι αποκλείεται να είναι ΠΑΟΚτζήδες. Τίποτα εγκάθετοι θά'ναι.

Μαλλον αστειευεσαι .....

Δημοσ.
ο παοκ εχει τοσο κοσμο που πλησιαζει το παναθηναικο και αρκετα κοντα στο γαυρο

Να υποθέσω πως έχετε χωρίσει τα τσανάκια σας με τη στατιστική, ε; Με κίνδυνο λοιπόν να χαρακτηριστώ και πάλι αλαζόνας, ορίστε μερικές στατιστικές έρευνες σε διαφορετικές μάλιστα χρονικές στιγμές που ακυρώνουν τις υπερφίαλες πεποιθήσεις σου:

Ελευθεροτυπία

ΤΑ ΝΕΑ

Sportime

Κι επειδή προφανώς και είναι δημιουργήματα του αθηνοκεντρικού κατεστημένου, αναμένω με αγωνία τις αποδείξεις που θα προσκομίσεις για την παραπάνω δήλωσή σου.

Δημοσ.

Ο Σαββιδης οταν ηρθε να παρει και καλα τον παοκ ειπε τπτ για υποβιβασμους ? Ειχε τα φραγκα? Γιατι ηθελε και τον ερασιτεχνη??

Δημοσ.

Δε σε βρίσκει κανείς και πουθενά φίλε tsakonas...το γεγονός πως αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι οι σοβαροί επιχειρηματίες τον ΠΑΟΚ, δε σου λέει τίποτα για την κατάσταση που επικρατεί; Αν ο Σαββίδης ήθελε και τον ερασιτέχνη, το έκανε γιατί θεώρησε πως θα βγάλει περισσότερο χρήμα...στην τελική θα έβαζε τα μαλλιοκέφαλά του για να καλύψει τα καμώματα των προηγούμενων, δικαιούται να αξιώνει ανταλλάγματα.

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Αν τον θεωρούσες βιώσιμη λύση, το καλύτερο που είχες να κάνεις ήταν να του δώσεις γη και ύδωρ για να σε αναλάβει, μπας και σηκώσεις κεφάλι κάποτε. Τι κατάλαβες τώρα που δεν του έδωσες τον ερασιτέχνη και είσαι με το ένα πόδι στον τάφο; Σώσαμε τον ψυχορραγούντα με 2-3 ντεπόν;

Δημοσ.

βεβαια,μετα απο κανα δυο χρονια,ο σαββιδης θα ηταν ο νεος μπατατουδης, κ.ο.κ...

μα ειναι δυνατον???ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος επιχειρηματιας δε θα ανακατευτει τωρα με τον παοκ!

ο σαββιδης ζητουσε να του χαρισουν την τουμπα!!!σιγα ρε μεγαλε μη σου χαρισουν κ τον λευκο πυργο!!!!!

τον ερασιτεχνη ττον ηθελε για να μπορει να εκμεταλλευεται ΑΥΤΟΣ τις μπουτικ κ το ονομα κ το σημα του παοκ,κατι που δε συμβαινει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,εκτος ολυμπιακου,που τα εχει δωσει στη θρυλος ΑΕ.

Δημοσ.
Να υποθέσω πως έχετε χωρίσει τα τσανάκια σας με τη στατιστική' date=' ε; Με κίνδυνο λοιπόν να χαρακτηριστώ και πάλι αλαζόνας, ορίστε μερικές στατιστικές έρευνες σε διαφορετικές μάλιστα χρονικές στιγμές που ακυρώνουν τις υπερφίαλες πεποιθήσεις σου:

Ελευθεροτυπία

ΤΑ ΝΕΑ

Sportime

Κι επειδή προφανώς και είναι δημιουργήματα του αθηνοκεντρικού κατεστημένου, αναμένω με αγωνία τις αποδείξεις που θα προσκομίσεις για την παραπάνω δήλωσή σου.

Ωραια,κοντα στην Αεκ και οχι στον ΠΑΟ και πολυ μακρια απτο γαυρο.....600.000 ειναι λιγοι?

Δημοσ.

δεν ειναι λυση ετσι κ αλλιως ο καθε ενας που σκαει μυτη απο το πουθενα.... να ξερεις,οτι εχετε καταντησει γραφικοι καθε χρονο(δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα προς θεου),με ολα αυτα που λετε... δεν υπαρχει καμια αλλη λυση,κ οσο εθελοτυφλειτε,τοσο πιο χαμηλα θα πεφτετε,τοσο περισσοτερο θα γκρινιαζετε,τοσο περισσοτεροι καλοι παιχτες θα σας φευγουν,κ κανεις δε θα θελει να ερθει(βλ περιπτωση γκεκα,κλπ)!αν εσυ νομιζεις οτι ο παοκ αξιζει να ειναι στην 1η κατηγορια κ να βολοδερνει,τοτε,παω πασο...

Δημοσ.

Μην είστε κακεντρεχείς ρε. Μόνο ο Ολυμπιακός και γενικότερα η Αθήνα ευνοείται. Το ότι ανακατασκευάστηκαν τα γήπεδα ενώ έχουν τσάμπα γήπεδο μπάσκετ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Σαν αυτούς που γράφουν αγγελίες "θέλω να μου χαρίσουν κότερο" ακούγονται πολλές φορές οι κραυγές από ψηλά.

Δημοσ.

Δε με ενδιαφέρει αν είναι λίγοι ή πολλοί, ούτε μπήκα σε αυτή τη λογική. Η παρατήρησή μου και τα στοιχεία που έριξα στο τραπέζι της συζήτησης αφορούσαν μονάχα τις συγκριτικές εκτιμήσεις που ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα είχαν. Εγώ είμαι ο αλαζόνας, άλλοι προβαίνουν σε σχετικές δηλώσεις όμως...περίεργο.

Δημοσ.
Μην είστε κακεντρεχείς ρε. Μόνο ο Ολυμπιακός και γενικότερα η Αθήνα ευνοείται. Το ότι ανακατασκευάστηκαν τα γήπεδα ενώ έχουν τσάμπα γήπεδο μπάσκετ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Σαν αυτούς που γράφουν αγγελίες "θέλω να μου χαρίσουν κότερο" ακούγονται πολλές φορές οι κραυγές από ψηλά.

Εσυ το βιολι σου :D................. το αθηναικο κατεστημενο δε το επικαλουνται πολλοι πλεον..........το θεμα εγινε με τις παραγκες και τελικα ειχαν δικιο οσοι φωναζαν........παει αυτο,πλεον ειναι φτηνη δικαιολογια.......

Δημοσ.
οκ,αφου δεν ειναι αυτη η μονη λυυση,πες μου,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?
υπάρχουν επιχειρηματίες που άνετα θα μπορούσαν να αναλάβουν τον ΠΑΟΚ.. τα χρέη της ομάδας είναι ελάχιστα μπροστά σε άλλες εταιρείες που εξαγοράζονται κατά καιρους.. και μάλιστα τα πιο πολλά από αυτά τα 20 εκατομμύρια ρυθμίζονται για μακρυπρόθεσμη αποπληρωμή.. επίσης είναι δεδομένο ότι η δυναμική του συγκεκριμένου συλλόγου είναι η πλέον αναξιοποίητη στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.. θεωρώ δεδομένο ότι με έναν ισχυρό παράγοντα που θα έβαζε σε μια τάξη τα διαχειριστικά του ΠΑΟΚ χωρίς να αρπάζει και να κακοδιαχειριζεται, σε 2-3 χρόνια θα μπορούσε να ξεφύγει για πάντα από τη μιζέρια (βάλε και την κατασκευή νέου γηπέδου μέσα - τεράστια έσοδα).. κάτι που θα επιχειρήσει πλέον απότι φαίνεται ο Βεζυρτής, χωρίς πολλά χρήματα αλλά με σωστή διαχείριση, καθώς δεν είναι ουρανοκατέβατος (ξέρει την ομάδα) και ο κόσμος τον έχει αρκετή εμπιστοσύνη για την αγάπη του στην ομάδα (κινδύνεψε να χάσει τα πάντα όταν τα έχωνε χοντρά για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ) άρα θα στηριχθεί η προσπάθεια του..

περίπτωση Σαββίδη:

ήρθε και εκβίασε να πάρει τον ΑΣ ΠΑΟΚ για να κάνει ότι θέλει το γήπεδο, αλλιώς δε θα έπαιρνε την ΠΑΕ, χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι τελικά και τι προθέσεις έχει... με λίγα λόγια έδειξε ότι ήρθε μεν για την ομάδα άλλα και να αρπάξει το φιλέτο που λέγεται νέο γήπεδο

και του λέγαν το εξής απλό... δείξε με πράξεις τι δύναμη έχεις και τι προθέσεις και το γήπεδο μετά θα είναι δικό σου... στο κάτω κάτω ο ερασιτέχνης για ποιον να το κρατήσει το γήπεδο? αν έδειχνε θετικά δείγματα θα τον παρακαλούσαν μετά να εκμεταλλευτεί και το γήπεδο... αλλά αυτός εκβίαζε...

όπως έκανε στο καπάκι και ο ψευτοκαροβοκύρης ο Καμπάνης...

γιαυτό και οι δύο πήραν τον μπούλο

Δημοσ.

Εδώ είσαι κι εδώ είμαι...νύχτα θα φύγει κι ο Βεζυρτζής, όσο συνεχίζεται η λαϊκή καπηλεία του σωματείου/τσιφλίκι τους, όσο μερικοί θεωρούν εαυτούς βασιλικότερους του βασιλέως και αναλώνονται σε τραμπουκισμούς. Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία των ίδιων, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα σε διοικητικό επίπεδο, μια και πάντα θα υπάρχει ο μπαμπούλας.

Δημοσ.
Εσυ το βιολι σου :D................. το αθηναικο κατεστημενο δε το επικαλουνται πολλοι πλεον..........το θεμα εγινε με τις παραγκες και τελικα ειχαν δικιο οσοι φωναζαν[/b']........παει αυτο,πλεον ειναι φτηνη δικαιολογια.......
αδερφέ όσες φορές και να το γράψεις τα παιδιά αλλιώς έμαθαν/γαλουχήθηκαν.. στο μυαλό τους θα είσαι "ο κομπλεξικός".. με το ζόρι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...