Kandinsky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 για σας το λεω.................................................. Άμα είναι έτσι, αλλάζει το πράγμα. Μέχρι στιγμής πάντως, καμμιά σοβαρή απάντηση δεν έχω ακούσει, ούτε στα περί Θεσσαλονίκης ούτε στα περί ΠΑΟΚ και Κούδα. Επειδή προφανώς είστε πολλά βαρείς εκεί ψηλά, όποτε θέλετε κάντε μας την τιμή και ρίχτε μια απάντηση παραπάνω από τις συνήθεις 2 γραμμές με ψελλίσματα και υπονοούμενα.
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ελα παλι που δεν πιανεις το νοημα......ρε φιλε σκεψου το βαθυτερα...ο παοκ εχει τοσο κοσμο που πλησιαζει το παναθηναικο και αρκετα κοντα στο γαυρο....τι λες τωρα? ξες ποσοι ψηφοι ειναι? εαν γινει αυτο τωρα που η κατασταση δεν ειναι τοσο τραγικη οσο περσι προπερσι ο αρης θα γινει πολεμος θεσσαλονικη και θα πεσει η κυβερνηση....δεν γινεται αυτο ξεχασε το...
Petza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 petza....για χαρη του διαλογου' date='ΕΣΤΩ ΟΤΙ εχει παρει την αποφαση να φυγει. οκ? δε δικαιουται τα χρηματα? ΝΑΙ,τα δικαιουται! αρα,τα παιρνει! και αν εσυ που εδωσες απο το υστερημα σου,νιωθεις προδομενος,δεν φταιει ο παιχτης,αλλα η διοικηση,που σου πηρε τα χρηματα,κ μετα εβγαλε κ κερδος απο τον παιχτη αυτον. (δε θελω ΚΑΝ να σκεφτομαι βεβαια τι θα συνεβαινε στη σαλονικα,ΑΝ ο παιχτης εμενε απληρωτος,κ μετα τον επαιρνε αθηναικη ομαδα ΤΣΑΜΠΑ....)! κ αφου δε διαφωνεις με οσα λεω στο προηγουμενο μηνυμα μου,γιατι εμμεσα "προστατεψες" τους "απαγωγεις" κ τους καταληψιες σε προηγουμενα μηνυματα σου? Η γιατι δεν βγαινετε φορα παρτιδα,να κυρηξετε μια βαρβατη ΑΠΟΧΗ,να μην κανετε ΚΑΜΙΑ πορεια κ συγκεντρωση ,κατι που ξερεις οτι του χρονου το καλοκαιρι θα σας οδηγησει στην Γ κατηγορια,αλλα ομως εχοντας φτασει σε μια εξυγιανση που θα προκαλει-προσκαλει καθε επιχειρηματια? και τελος,πως λες οτι δε διαφωνεις σε τιποτα απο ολα αυτα,οταν εγω λεω οτι ΟΡΘΑ επραξε ο παοκ που πουλησε παιχτη στο "ποκ",ενω εσυ λες πως αν ειχατε σοβαρη διοικηση δε θα το εκανε ΠΟΤΕ?[/quote'] Φυσιλά και τα δικαιάται αλλά από ποιον ???? από μένα ???? όχι βέβαια αλλά από τον εργοδότη του Τα χρήματα που πήρε ήταν για να μην μήνει ελεύθερος και εκμεταλευτεί το λαμόγιο με κρυφή συμφονία την μεταγραφή. και όχι για τα δεδουλευμένα με συμφονία να μην υπογράψη όσο ειναι ο μ@λ@κ@ς Συγνώμη ρε φίλε αλλα ποιο αναλιτικά δεν μπορώ Συγνώμη ρε φίλε αλλά εξήγησε μου την λογική σου μια χ ομάδα , οικονομικά βαρβάτη χωρίς προβλήματα γιατί να δώσει τον καλύτερο της παίχτη (κορυφαίο στην θέση του) για οικονομικό αντάλλαγμα ? Το έμψυχο εκτός του Μπίδη θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Άμα είναι έτσι' date=' αλλάζει το πράγμα. Μέχρι στιγμής πάντως, καμμιά σοβαρή απάντηση δεν έχω ακούσει, ούτε στα περί Θεσσαλονίκης ούτε στα περί ΠΑΟΚ και Κούδα. Επειδή προφανώς είστε πολλά βαρείς εκεί ψηλά, όποτε θέλετε κάντε μας την τιμή και ρίχτε μια απάντηση παραπάνω από τις συνήθεις 2 γραμμές με ψελλίσματα και υπονοούμενα.[/quote'] εχεις την εντυπωση οτι οι δικες σου απαντησεις ειναι σοβαρες σε σχεση με τον παοκ? μαλλον αλλαζονικες εκ του ασφαλους..... με ελαχιστους γαυρους εχω κανει λογικη συζητηση διχως να νομιζουν οτι ειναι η barcelona.....
Kandinsky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μπα, απέχουμε παρασάγγας. Με άλλους θα μίλησες. Για πες μου λοιπόν μια που εσύ ανήκεις στον τίμιο και ταπεινό και καταφρονεμένο και καταδιωγμένο κόσμο του ΠΑΟΚ, ποιές είναι οι απόψεις σου?
Petza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Τελικά ή χούντα ή ο πατέρας του τον έστειλαν στον Ολυμπιακό? Και ποιός τον έστειλε πίσω στον ΠΑΟΚ? Γιατί ήταν ελεύθερος ??? Έγινε μεταγραφή ???? την εποχή εκείνη το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό δεν υπήρχαν συμβόλαια παρά μόνο δελτία μεταγραφή γινόταν μόνο με την συγκατάθεση της ομάδας και απ ότι θυμάμαι ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν την έδωσε
blueviper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 tsakonas...για να σου επιστρέψω τις αρκούντως διαυγείς φιλοφρονήσεις, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν ήταν πρώτιστα ο Γούμενος, ο Βεζυρτζής κι ο Φούφουτος, αλλά ο πύρινος κόσμος του (δυστυχώς έχετε κι εσείς τέτοιο) που σε πλείστες όσες περιπτώσεις προβάλλει των αρρωστημένη του καφρίλα, ως οπαδική αγάπη για την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο που περνάνε μονάχα λαμόγια από τις προεδρικές του τάξεις ή καταλήγουν λαμόγια οι πάλαι ποτέ ομαδοσωτήρες και φεύγουν με την ουρά στα σκέλια. Άνευ κορνέδων, αλλά με τα μπετά να σφυρίζουν στα αυτιά τους τρέχοντας. Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι αλαζονεία η πεποίθηση πως ο κάθε Σαλπιγγίδης θα την έκανε από ένα καράβι που μπάζει νερά, όταν μάλιστα δε φαίνεται και καμία διέξοδος στο τέλος του τούνελ. Και γι' αυτό έχουνε άπαντες ευθύνη...από τους παραγοντίσκους που είδαν φως και μπήκαν, μέχρι τα καμάρια τους οπαδούς που πάμπολλες φορές έχει καταλήξει σε επεισόδια, χωρίς μάλιστα να υπάρξει πρόκληση, οδηγώντας σε τιμωρίες και πρόστιμα ένα ήδη παραπαίον σωματείο. Δεν έχει που δεν έχει λεφτά, πληρώνει και τα σπασμένα των ανεγκέφαλων.
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Για τον κουδα??????? δε ζουσα τοτε................................. Για τον τακη????????? θα σας χαλασει παρα πολυ στο αμεσο μελλον που δε τον εχετε εσεις........
Petza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Επειδή προφανώς είστε πολλά βαρείς εκεί ψηλά. Βασικά εγώ είμαι στον πάτο ποιο κάτω δεν πάει πιάνουμε Μαρόκο και Λιβύη
Kandinsky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Γιατί ήταν ελεύθερος ???Έγινε μεταγραφή ???? την εποχή εκείνη το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό δεν υπήρχαν συμβόλαια παρά μόνο δελτία μεταγραφή γινόταν μόνο με την συγκατάθεση της ομάδας και απ ότι θυμάμαι ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν την έδωσε Ναι, αλλά στο υποννοουμενάκι σου άλλο άφησες να εννοηθεί....
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 tsakonas...για να σου επιστρέψω τις αρκούντως διαυγείς φιλοφρονήσεις' date=' το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν ήταν πρώτιστα ο Γούμενος, ο Βεζυρτζής κι ο Φούφουτος, αλλά ο πύρινος κόσμος του (δυστυχώς έχετε κι εσείς τέτοιο) που σε πλείστες όσες περιπτώσεις προβάλλει των αρρωστημένη του καφρίλα, ως οπαδική αγάπη για την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο που περνάνε μονάχα λαμόγια από τις προεδρικές του τάξεις ή καταλήγουν λαμόγια οι πάλαι ποτέ ομαδοσωτήρες και φεύγουν με την ουρά στα σκέλια. Άνευ κορνέδων, αλλά με τα μπετά να σφυρίζουν στα αυτιά τους τρέχοντας. Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι αλαζονεία η πεποίθηση πως ο κάθε Σαλπιγγίδης θα την έκανε από ένα καράβι που μπάζει νερά, όταν μάλιστα δε φαίνεται και καμία διέξοδος στο τέλος του τούνελ. Και γι' αυτό έχουμε άπαντες ευθύνη...από τους παραγοντίσκους που είδαν φως και μπήκαν, μέχρι τα καμάρια τους οπαδούς που πάμπολλες φορές έχει καταλήξει σε επεισόδια, χωρίς μάλιστα να υπάρξει πρόκληση, οδηγώντας σε τιμωρίες και πρόστιμα ένα ήδη παραπαίον σωματείο. Δεν έχει που δεν έχει λεφτά, πληρώνει και τα σπασμένα των ανεγκέφαλων.[/quote'] συμφωνω απολυτα!!! ειπα εγω πιο πανω τιποτα για τον κοσμο? φυσικα και φταινε και αυτοι.....ξεχναμε τα επεισοδια και τους αποκλεισμους?οχι...... που καταληγουμε ομως?στα λαμογια...... α και το τι αντιλαμβανομαι εγω για τον τακη αστο καλυτερα...τον ξερω προσωπικα εστω και λιγο...... η ανακοινωση του εμενα με καλυπτει.....αλλοι ειναι αλλαζονες.
antreaslam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 παντως,εγω συμφωνω οτι εχει αρκετα μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο κοσμος του παοκ... ακομα κ μεσα σε ενα φορουμ,οπως αυτο,ακουω αποψεις απο τον φιλο παοκτση τσακωνα,οτι αν πεσει ο παοκ κατηγορια,θα ριξουν την κυβερνηση κλπ... κανεις πια δε μπορει να καταλαβει οτι ειναι προς το συμφερον του παοκ? εστω ενα παραδειγμα,που δεν ξερω αν ειναι κ πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα.... φετος,ο παοκ δεν τα καταφερνει οικονομικα,κ το κρατος τον ριχνει στην Γ εθνικη. τα χρεη σβηνονται (ερασιτεχνικο σωματειο γαρ),οι παιχτες του μενουν ελευθεροι,κ ο παοκ ξεκιναει απο το μηδεν. ερχετε ενα ωραιο πρωι ο μυτιληναιος,και αγοραζει τον παοκ. φερνει παιχτες δευτεροκλασατους απο 1η κατηγορια,και πρωτοκλασατους της δευτερης. ο παοκ μαζευει 20000 κοσμο σε καθε παιχνιδι,γιατι ο κοσμος βλεπει οτι κατι καλο γινεται επιτελους σε αυτη την ομαδαα. φυσικα,μονο το ονομα του παοκ,φτανει ωστε σε 2 χρονια,να ειναι παλι 1η κατηγορια,ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ,κ με σταθερη διοικηση! ολα αυτα λοιπον,αντι να τα ονειρευεστε,(κ μιλαω ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ), μου λετε οτι θα ριξετε την κυβερνηση! ΥΓ: οσο για τα λεφτα του σαλπιγγιδη,απο τον εργοδοτη του τα πηρε,σε αυτον τα δωσατε,κ εκεινος στον παιχτη (αφου αφορουσαν συμβολαιο που ειχε υπογραφει μεταξυ παιχτη κ διοικησης,αρα ξεπληρωσατε συμβατικη υποχρεωση της διοικησης).οποτε κ εκεινη πρεπει να κυνηγησετε...οσο για τα ανταλλαγματα,θα δεις οτι θα ειναι μεσα στην καλυτερη 5αδα παιχτων του παοκ κ οι 3.
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 παντως' date='εγω συμφωνω οτι εχει αρκετα μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο κοσμος του παοκ...ακομα κ μεσα σε ενα φορουμ,οπως αυτο,ακουω αποψεις απο τον φιλο παοκτση τσακωνα,οτι αν πεσει ο παοκ κατηγορια,θα ριξουν την κυβερνηση κλπ... κανεις πια δε μπορει να καταλαβει οτι ειναι προς το συμφερον του παοκ? εστω ενα παραδειγμα,που δεν ξερω αν ειναι κ πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα.... φετος,ο παοκ δεν τα καταφερνει οικονομικα,κ το κρατος τον ριχνει στην Γ εθνικη. τα χρεη σβηνονται (ερασιτεχνικο σωματειο γαρ),οι παιχτες του μενουν ελευθεροι,κ ο παοκ ξεκιναει απο το μηδεν. ερχετε ενα ωραιο πρωι ο μυτιληναιος,και αγοραζει τον παοκ. φερνει παιχτες δευτεροκλασατους απο 1η κατηγορια,και πρωτοκλασατους της δευτερης. ο παοκ μαζευει 20000 κοσμο σε καθε παιχνιδι,γιατι ο κοσμος βλεπει οτι κατι καλο γινεται επιτελους σε αυτη την ομαδαα. φυσικα,μονο το ονομα του παοκ,φτανει ωστε σε 2 χρονια,να ειναι παλι 1η κατηγορια,ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ,κ με σταθερη διοικηση! ολα αυτα λοιπον,αντι να τα ονειρευεστε,(κ μιλαω ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ), μου λετε οτι θα ριξετε την κυβερνηση! ΥΓ: οσο για τα λεφτα του σαλπιγγιδη,απο τον εργοδοτη του τα πηρε,σε αυτον τα δωσατε,κ εκεινος στον παιχτη (αφου αφορουσαν συμβολαιο που ειχε υπογραφει μεταξυ παιχτη κ διοικησης,αρα ξεπληρωσατε συμβατικη υποχρεωση της διοικησης).οποτε κ εκεινη πρεπει να κυνηγησετε...οσο για τα ανταλλαγματα,θα δεις οτι θα ειναι μεσα στην καλυτερη 5αδα παιχτων του παοκ κ οι 3.[/quote'] χαχααχαχα ξεχνας στις προηγουμενες εκλογες τι ψηφισαν οι παοκτζηδες......μαλλον εσυ ονειρευεσαι φιλε μου ,πραγματικα ωραια θα ηταν αλλα δυστυχως.......
antreaslam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 δυστυχως επιβεβαιωνεις λοιπον οτι στην πραγματικοτητα ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ τι θελετε,ουτε πως να το αποκτησετε....τα θελετε ολα,τα θελετε τωρα,ει δυνατον κ χθες... σορρυ,αλλα αυτο δε γινετε...κ δυστυχως,απο οσους παοκτσηδες εχω μιλησει, ΜΟΝΟ ΔΥΟ μου εχουν πει οτι συμφωνουν με το παραπανω σεναριο! δεν ξερω αν ειναι τυχαιο οτι κ οι 2 που σμφωνησαν,ειναι αθηναιοι,κ ισως σκφτονται λιγοτερο ρομαντικα,ή περισσοτερο ορθολογικα....
Kandinsky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Άμα είναι Αθηναίοι αποκλείεται να είναι ΠΑΟΚτζήδες. Τίποτα εγκάθετοι θά'ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.