Petza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 άλλα έλεγε κι άλλα έκανε. οκ. τώρα όμως δε βοήθησε περισσότερο τον παοκ απο το να έμενε; μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα το ζητούμενο ήταν να ξεκουμπιστεί ο γούμενος
antreaslam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Αυτό που έγινε στο αεροδρόμιο έγινε για συγκεκριμένους λόγους 1) Ο Σαλπιγκίδης είχε υποσχεθεί ότι όσο είναι ο Γούμενος στην προεδρία δεν θα υπέγραφε πουθενά ' date='για να μην του δώσει οικονομική ανάσα 2) Τα χρήματα που πείρε για να αποσύρει την προσφυγή μαζεύτηκαν από τους φιλάθλους υπήρχε ποτέ περίπτωση να πουληθεί ο Σαλπιγκίδης αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε αυτά τα χάλια ???? και ειδικά σε ομάδα του ΠΟΚ [b']ΚΑΜΙΑ[/b] φανταζομαι,οτι ο σαλπιγγιδης δεν ζητησε απο τους οπαδους να μαζεψουν χρηματα για να πληρωθει ετσι? επισης,ολοι γνωριζουμε οτι το παιδι ειναι πραγματικος παοκτσης. ομως, εχει μπροστα του αλλα6-7 χρονια καλου ποδοσφαιρου....ποδοσφαιρο κ αθλητισμος σημαινει 2 πραγματα....χρημα,,και δοξα! στον παοκ,καλως η κακως,δεν υπαρχει προοπτικη για ΤΙΠΟΤΑ απο τα 2. μην ξεχνας,οτι οι ιδιοι που κανατε καταληψη επειδη εφυγε,τον γιουχαρατε περυσι στην τουμπα!!! ζητατε απο ενα παιχτη να μεινει στην ομαδα,επειδη ειναι παοκτσης!μα, η ομαδα αυτη,δεν τον καλυπτει ΠΟΥΘΕΝΑ! γιατι να κατσει να σωσει τον παοκ (κ τον καθε παοκ),ο καθε σάλπιγγιδης? γιατι να μην τα τσεπωσει τωρα που μπορει,κ συγχρονως να κανει μια μεγαλυτερη καριερα,ενδοξοτερη,με περισσοτερους τιτλους? τι σημαινει να μην πουλησει σε ομαδα του ΠΟΚ?απιστευτα κακη νοοτροπια... περυσι τραυματιστηκε ο μπουφον,και η ΜΙΛΑΝ,εδωσε δανεικο τον αμπιατι στην γιουβεντους. ο παοκ,απο αυτην την πωληση,βγαινει εμφανως κερδισμενος! σβησε γουμενους κ ηγουμενους κ προηγουμενους,κ πες μου,αν γινοταν αντιθετα,δηλαδη παιρνατε τον κλειτον της καλαμαριας,με κανονικη αξια αγορας ας πουμε 500.000 ευρω,και εσεις πληρωνατε 1 εκατ ευρω,τον αραμπατζη,τον ηλιαδη,κ τον μιετσελ, δε θα ελεγες οτι σας επιασε κωτσους η καλαμαρια,κ οτι εκανε μια πολυ καλη συμφωνια??? κ κατι τελευταιο...οσο οι αντιδρασεις σας ειναι σπασμωδικες,με καταληψεις κ προσπαθειες απαγωγης,δεν κανετε τιποτα... η λυση ειναι μια...ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ με κατι αλλο,ξεχαστε την ομαδα ποδοσφαιρου για ενα χρονο...βγαλτε Μ.Ο εισητηριων 1200 στο τελος της χρονιας! κοψτε 3000 εισητηρια με παο-γαβρο-αεκ. γεμιστε την πυλαια,οπου δειχνετε να φτιαχνετε συμπαθητικη ομαδα... χειροκορτειστε τους αντιπαλους σας,κ αν θελετε να καψετε την τουμπα,καντε το μετα τη ληξη του αγωνα...μην αγοραζετε φανελες,διαρκειας κλπ... αν το κρατος βγαλει φιρμανι οτι πρεπει να πεσετε κατηγορια για να εξυγιανθειτε, δεχθειτε το,ειναι η μονη λυση για να σας αγορασει σοβαρος επιχειρηματιας....κ μη μου πεις οτι γαβρος,αρης,αεκ κλπ δεν επεσαν...ουτε εσυ δεν επεσες ενω επρεπε...οι υπολοιποι δειχνουν να ξεμπερδευουν! καντο κ εσυ,με οποιο κοστος...
Kandinsky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 "Στο βιβλίο του ο Γιώργος Κούδας αναφέρει για αυτό το κεφάλαιο. «Ο πατέρας μου κάποια μέρα γυρίζει και μου λέει, μια και έγινε έτσι, αγόρι μου, ζήτησε τους εκεί στον ΠΑΟΚ μια βοήθεια, για να γλιτώσω εγώ και να κάνουμε ένα μαγαζάκι. Κάναμε το ουζερί και μας είχαν υποσχεθεί ότι θα μας πάρουν ψυγείο, μια κουζίνα και έπιπλα, στη συνέχεια, όμως, δεν πλήρωναν. Ο Γιάννης Κούδας ήταν οξύθυμος, όταν το κορόιδευες. Πάνω στο θυμό του, μου λέει, δεν θα ξαναπαίξεις μπάλα στον ΠΑΟΚ. Του λέω, μπαμπά αυτό που λες ξέρεις ότι δεν γίνεται. Μέσα σʼ αυτήν την ένταση ήρθε κάποια σειρήνα, με πήρε και με πήγε στον Ολυμπιακό και δημιουργήθηκε όλη αυτή η ιστορία». Ο ίδιος λέει σήμερα: «Ανέκαθεν υπήρχε το θέμα της αδικίας. Όμως, το δικό μου θέμα διήγειρε όλο αυτό το συναίσθημα που υπήρχε στην Βόρεια Ελλάδα. Ο πατέρας μου με παρεκίνησε να παίξω στον Ολυμπιακό αλλά, όπως αναφέρω και στο βιβλίου μου, ουδέποτε έκανα τον ήρωα, αλλά όσο και αν η πλάστιγγα με τα λεφτά έδειχνε Πειραιά, η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ με νίκησε»." ....και οι "άνωθεν" πιέσεις. Σιγά, θα μας πάρουν τα ζουμιά αδάμαστε Γιωργάκη Καίλα. Μου θυμίζει τον Τουρέ που την κοπάνησε για τη δορυφορική (και καλά). Άκου "ήρθε κάποια σειρήνα"! Του ψυχιατρείου ήταν?
blueviper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Η αδελφή του Αλέξανδρου του Μακεδονομάχου ήταν! Petza...σε αυτή τη ζωή, ποτέ μη λες ποτέ. Έχουν φύγει Κούδες, Αποστολάκηδες, Μητρόπουλοι, Σαργκάνηδες και τόσοι άλλοι, όταν τα ιδεολογικά ελατήρια ήταν τέντα. Στο Σαλπιγγίδη θα κολλούσαμε τώρα και στην υπέρμετρη αγάπη του για τον ΠΑΟΚ; Καλώς κι ορθώς έπραξε το παληκάρι και κοίταξε τα χρόνια καριέρας που του απομένουν, μπας και πιάσει ποτέ την καλή και φανεί και λίγο προς τα έξω. Είναι φιλόδοξος κι ευτυχώς για τον ίδιο, γιατί στον ΠΑΟΚ, όπως έχουν προς το παρόν τα πράγματα, μονάχα να καμαρώνει για τα περασμένα μεγαλεία μπορεί.
Petza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ....και οι "άνωθεν" πιέσεις. Σιγά' date=' θα μας πάρουν τα ζουμιά αδάμαστε Γιωργάκη Καίλα. Μου θυμίζει τον Τουρέ που την κοπάνησε για τη δορυφορική (και καλά). Άκου "ήρθε κάποια σειρήνα"! Του ψυχιατρείου ήταν? [/quote'] Σειρήνα .... Σειρήνα .... Σειρήνα .... Σειρήνα .... Σειρήνα .... (Ασλανίδης .... Ασλανίδης .... Ασλανίδης .... Ασλανίδης .... Ασλανίδης) το πιασες το υπονοούμενο που λέει και ο "πρόεδρος" έτσι ?????
Petza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Η αδελφή του Αλέξανδρου του Μακεδονομάχου ήταν! Petza...σε αυτή τη ζωή' date=' ποτέ μη λες ποτέ. Έχουν φύγει Κούδες, Αποστολάκηδες, Μητρόπουλοι, Σαργκάνηδες και τόσοι άλλοι, όταν τα ιδεολογικά ελατήρια ήταν τέντα. Στο Σαλπιγγίδη θα κολλούσαμε τώρα και στην υπέρμετρη αγάπη του για τον ΠΑΟΚ; Καλώς κι ορθώς έπραξε το παληκάρι και κοίταξε τα χρόνια καριέρας που του απομένουν, μπας και πιάσει ποτέ την καλή και φανεί και λίγο προς τα έξω. Είναι φιλόδοξος κι ευτυχώς για τον ίδιο, γιατί στον ΠΑΟΚ, όπως έχουν προς το παρόν τα πράγματα, μονάχα να καμαρώνει για τα περασμένα μεγαλεία μπορεί.[/quote'] Δεν είπα τίποτα από όλα αυτά , κανείς δεν είχε την απαίτηση να μην φύγει το πρόβλημα ήταν και είναι ... γούμενος κλπ
Petza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 φανταζομαι' date='οτι ο σαλπιγγιδης δεν ζητησε απο τους οπαδους να μαζεψουν χρηματα για να πληρωθει ετσι?επισης,ολοι γνωριζουμε οτι το παιδι ειναι πραγματικος παοκτσης. ομως, εχει μπροστα του αλλα6-7 χρονια καλου ποδοσφαιρου....ποδοσφαιρο κ αθλητισμος σημαινει 2 πραγματα....χρημα,,και δοξα! στον παοκ,καλως η κακως,δεν υπαρχει προοπτικη για ΤΙΠΟΤΑ απο τα 2. μην ξεχνας,οτι οι ιδιοι που κανατε καταληψη επειδη εφυγε,τον γιουχαρατε περυσι στην τουμπα!!! ζητατε απο ενα παιχτη να μεινει στην ομαδα,επειδη ειναι παοκτσης!μα, η ομαδα αυτη,δεν τον καλυπτει ΠΟΥΘΕΝΑ! γιατι να κατσει να σωσει τον παοκ (κ τον καθε παοκ),ο καθε σάλπιγγιδης? γιατι να μην τα τσεπωσει τωρα που μπορει,κ συγχρονως να κανει μια μεγαλυτερη καριερα,ενδοξοτερη,με περισσοτερους τιτλους? τι σημαινει να μην πουλησει σε ομαδα του ΠΟΚ?απιστευτα κακη νοοτροπια... περυσι τραυματιστηκε ο μπουφον,και η ΜΙΛΑΝ,εδωσε δανεικο τον αμπιατι στην γιουβεντους. ο παοκ,απο αυτην την πωληση,βγαινει εμφανως κερδισμενος! σβησε γουμενους κ ηγουμενους κ προηγουμενους,κ πες μου,αν γινοταν αντιθετα,δηλαδη παιρνατε τον κλειτον της καλαμαριας,με κανονικη αξια αγορας ας πουμε 500.000 ευρω,και εσεις πληρωνατε 1 εκατ ευρω,τον αραμπατζη,τον ηλιαδη,κ τον μιετσελ, δε θα ελεγες οτι σας επιασε κωτσους η καλαμαρια,κ οτι εκανε μια πολυ καλη συμφωνια??? κ κατι τελευταιο...οσο οι αντιδρασεις σας ειναι σπασμωδικες,με καταληψεις κ προσπαθειες απαγωγης,δεν κανετε τιποτα... η λυση ειναι μια...ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ με κατι αλλο,ξεχαστε την ομαδα ποδοσφαιρου για ενα χρονο...βγαλτε Μ.Ο εισητηριων 1200 στο τελος της χρονιας! κοψτε 3000 εισητηρια με παο-γαβρο-αεκ. γεμιστε την πυλαια,οπου δειχνετε να φτιαχνετε συμπαθητικη ομαδα... χειροκορτειστε τους αντιπαλους σας,κ αν θελετε να καψετε την τουμπα,καντε το μετα τη ληξη του αγωνα...μην αγοραζετε φανελες,διαρκειας κλπ... αν το κρατος βγαλει φιρμανι οτι πρεπει να πεσετε κατηγορια για να εξυγιανθειτε, δεχθειτε το,ειναι η μονη λυση για να σας αγορασει σοβαρος επιχειρηματιας....κ μη μου πεις οτι γαβρος,αρης,αεκ κλπ δεν επεσαν...ουτε εσυ δεν επεσες ενω επρεπε...οι υπολοιποι δειχνουν να ξεμπερδευουν! καντο κ εσυ,με οποιο κοστος...[/quote'] δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα γράφεις (η εξέλιξη όμως έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα την παραμονή του μ@λ@κ@) παρά μόνο στο θέμα των χρημάτων των φιλάθλων Έχεις πάρει κύριε την απόφαση να την κάνης ? οκ no problema τα χρήματα γιατί τα παίρνεις ? Δεν τίθεται ηθικό θέμα εδώ? και μην μου πεις ότι το αποφάσισε την τελευταία στιγμή...
Kandinsky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Σειρήνα .... Σειρήνα .... Σειρήνα .... Σειρήνα .... Σειρήνα .... (Ασλανίδης .... Ασλανίδης .... Ασλανίδης .... Ασλανίδης .... Ασλανίδης) το πιασες το υπονοούμενο που λέει και ο "πρόεδρος" έτσι ????? Τελικά ή χούντα ή ο πατέρας του τον έστειλαν στον Ολυμπιακό? Και ποιός τον έστειλε πίσω στον ΠΑΟΚ?
antreaslam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 petza....για χαρη του διαλογου,ΕΣΤΩ ΟΤΙ εχει παρει την αποφαση να φυγει. οκ? δε δικαιουται τα χρηματα? ΝΑΙ,τα δικαιουται! αρα,τα παιρνει! και αν εσυ που εδωσες απο το υστερημα σου,νιωθεις προδομενος,δεν φταιει ο παιχτης,αλλα η διοικηση,που σου πηρε τα χρηματα,κ μετα εβγαλε κ κερδος απο τον παιχτη αυτον. (δε θελω ΚΑΝ να σκεφτομαι βεβαια τι θα συνεβαινε στη σαλονικα,ΑΝ ο παιχτης εμενε απληρωτος,κ μετα τον επαιρνε αθηναικη ομαδα ΤΣΑΜΠΑ....)! κ αφου δε διαφωνεις με οσα λεω στο προηγουμενο μηνυμα μου,γιατι εμμεσα "προστατεψες" τους "απαγωγεις" κ τους καταληψιες σε προηγουμενα μηνυματα σου? Η γιατι δεν βγαινετε φορα παρτιδα,να κυρηξετε μια βαρβατη ΑΠΟΧΗ,να μην κανετε ΚΑΜΙΑ πορεια κ συγκεντρωση ,κατι που ξερεις οτι του χρονου το καλοκαιρι θα σας οδηγησει στην Γ κατηγορια,αλλα ομως εχοντας φτασει σε μια εξυγιανση που θα προκαλει-προσκαλει καθε επιχειρηματια? και τελος,πως λες οτι δε διαφωνεις σε τιποτα απο ολα αυτα,οταν εγω λεω οτι ΟΡΘΑ επραξε ο παοκ που πουλησε παιχτη στο "ποκ",ενω εσυ λες πως αν ειχατε σοβαρη διοικηση δε θα το εκανε ΠΟΤΕ?
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 μακαρι να σας πεταει καθε χρονο 2-3 γκολακια γιατι εκτος απο γαυροι ειστε και αλλαζονες. Π.σ..τι λες ρε φιλε ,οσοι πεφτουν δλδ στην β εθνικη εξυγιαινονται ? τι ειναι μπανιερα καθαρσης? Ψιλα γραμματα....μια ειναι η ουσια και π πετζα 100 φορες σας το ειπε....το λαμογιο ειναι ο γουμενος........προσωπικα το ξαναλεω αν πεξουν μπαλλα τα ανταλλαγματα θα μαι ικανοποιημενος....παντως ο σαλπι δεν εφευγε εαν τα πραματα ηταν καλα και σιγουρα η ομαδα τον χρειαζοταν
Kandinsky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ειδικά ο antreaslam είναι γραμμένος και στη Θ7...... :mrgreen:
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 για σας το λεω..................................................
antreaslam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ρε φιλε,αν δεν το γνωριζεις,εαν οποιαδηποτε ομαδα πεσει σε ερασιτεχνικη η ημιεπαγγελματικη κατηγορια,εξυγιαινεται,ναι! εκτος του οτι ειμαι απο παλια μελος της εφτα ,διαφωνησα οτι ειναι λαμογιο ο γουμενος?το ζητημα ειναι οτι κατα τη γνωμη μου,ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΛΑΘΟΣ!ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ! ειλικρινα,δε μπορω να καταλαβω καποια πραγματα...κ σε ξαναρωταω...σου περιεγραψα επανω μια υποθετικη μεταγραφη απο την καλαμαρια..εεκει τι θα ελεγες? τελος παντων,νοημα δε βγαζουμε,αλλα μην ξεχνατε κατι...οταν ο εχθρος ειναι εντος,ο πολεμος πρεπει να ειναι διαφορετικος!
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 δεν συμφωνω με τις αντιδρασεις ουτε θα κατσω να συμμεριστω τους φανατικους οπαδους....τι θα ελεγα? οτι λεγατε και εσεις οτι ειναι πολλα τα λεφτα και και και...ΑΛΛΑ .....1)δεν παμε για πρωταθλημα, 2)εαν ο κλειτον επεζε μπαλαρα τα λεφτα ξεχνιουνται στο τσακ μπαμ..... το να πεσει κατηγορια δεν ειναι εξυγιανση ,ειναι ξεκωλιασμα και ξεπουλημα....βλεπε αρης........με ενα καλο μετοχο ολα λυνονται...αλλα αντε να βρεθει. ααα και με το χατ τρικ του σαλπι ο βαρδινογιαννης ηρεμησε και στα @@του τα φραγκα....οχι οτι τα ειχε αναγκη..λεμε τωρα και τελος , ο κοσμος ειναι αγανακτησμενος εδω και χρονια....
antreaslam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 μα πως θα βρεθει ο καλος μετοχος,οταν χρωστας σε ΟΠΟΙΟΝ μιλαει ελληνικα,αλβανικα, σουαχιλι, κ τη μιση κινα??? το να πεσει κατηγορια ειναι η μονη λυση,εκτος αν παρεμβει ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το κρατος κ αρχισει να χαριζει! τουλαχιστον,εγω,καθαρα επιχιερηματικα,αν μπορουσα να αγορασω τον παοκ,θα τον προτιμουσα στη Γ εθνικη,ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ,παρα στην Α,με χρεη... αν δεν καταλαβαινεις γιατι,να στο εξηγησω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.