Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αστα αυτα,μαλλον τον ιδιο τον ζαχαροπλαστη μωρη Ισμηνη Καλεση

και τον παραγιό του....

edit: Μήτσο κάτι παρέβλεψες στο τόπικ της θητείας και με απογοητεύεις....

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που ρε μαλακα?

Τωρα γυρισα απο διακοπες και δεν ειδα ολα τα τοπικ,μονο τα αθλητικοσχετικα και τα πιο προσφατα,για λινκαρε

Δημοσ.

Πως την είδατε την πρεμιέρα της superleague; Προσωπικά, με εντυπωσίασε ο Παναθηναικός αλλά με απογοήτευσαν ΑΕΚ και Ηρακλής

Δημοσ.

σε εντυπωσιασε ο χθεσινος Παναθηναικος?? μπαλα καλη δεν παιξαμε , βαλαμε παντως ευκολα 4 γκολ σε μια ομαδα που παραδοσιακα μας δυσκολευει στο γηπεδο της

Δημοσ.
....................Αν εξαιρέσεις τη βενζινη που στην επαρχία ειναι ακριβότερη, σε τί άλλο "αδικείστε"?..................

πες μου οτι κάνεις πλάκα

Δημοσ.

Όχι, δεν σου κάνω πλάκα. Απ' τον απλό μέσο κάτοικο της Αθήνας (δλδ εμένα) θέλω να μου πεις σε ποιό τομέα αδικείσαι. Το μόνο το οποίο μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό που είχα αναφέρει ότι όλες οι υπηρεσίες είναι συγκεντρωμένες εδώ. Άλλο?

Δημοσ.

Πήγαν να δείξουν ότι και οι δύο ήταν σούπερ κατι το οποίο είναι αληθές. Βέβαια, είναι γνωστή η τακτικη των ελληνικών χασαπόχαρτων να θέλουν να πουλήσουν διά της έστω και έμμεσης αιρετικότητας...

Δημοσ.
aethnikh1hagwn_20-08.jpg

κοιταξτε φωτογραφια που εβαλε το http://www.contra.gr

πραματικα' date='ο ριβαλντο τωρα απεκτησε αντιπαλο!

ΥΓ.να ντρεπομαστε και λιγο...[/quote']

Οντως ντροπη το πρωτοσελιδο

Δεν καταλαβα γιατι οταν τα βαζει ο Ριβαλντο πρεπει να ακουμε μονο γιαυτον ενω οταν τα βαζει ο Σαλπι να μου κοτσαρουν και την ασχημοφατσα του Ριβαλντο διπλα

Και στο φιναλε ο Σαλπι εβαλε 3 γκολ μαγκικα.Δεν περιμενει να του δωσουν κανα φαουλ στο ημικυκλιο ή μπας και πιασει κανενα σουτ απεξω.Δεν γουσταρω να βλεπω την μαπα του Ριβαλντο διπλα στον Σαλπι,ας κανουν αρθρο μονο για τον Ριβαλντο

Δημοσ.

Γι' αυτό δεν πρόκειται ποτέ να ψηλώσουμε σαν έθνος. Με μια επιτυχία, μια κορυφή που πιάσαμε νομίζουμε ότι γιναμε οι καλύτεροι. Νεοπλουτισμός κύριοι, νεοπλουτισμός.

Με 3 γκολάκια ο Σαλπι, αμέσως αμέσως βαφτίστηκε ως καλύτερος του Ριβάλντο....:mrgreen:

Δημοσ.
Πήγαν να δείξουν ότι και οι δύο ήταν σούπερ κατι το οποίο είναι αληθές. Βέβαια, είναι γνωστή η τακτικη των ελληνικών χασαπόχαρτων να θέλουν να πουλήσουν διά της έστω και έμμεσης αιρετικότητας...

Δίκιο έχεις αλλά το contra.gr δε βγαίνει σε χαρτί :)

Δημοσ.

Όσον αφορά τα όσα έγραψα προηγουμένως σχετικά με τον νεοπλουτισμό, θα ήθελα να προσθέσω ότι δυστυχώς δεν αλλάζουμε : Κάφρουλες είμασταν, κάφρουλες θα παραμεινουμε (κι αυτό δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμένα, για να μην παρεξηγούμαστε).

Με έναν αγώνα στο πρωτάθλημα, όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και είτε λουφάζουν είτε κορδώνονται. "Άχρηστη η ΑΕΚ", "αν συνεχίσουμε έτσι θα σκίσουμε (ΠΑΟ)", ενώ στον Ολυμπιακό από εκεί που μόνο με τα φιλικά είχαμε πάρει το C.L. άρχισαν οι μουρμούρες. Είναι ίδιον του λαού ρε παιδί μου να προεξοφλεί καταστάσεις και να κρίνει τελεσίδικα απ' την αρχή ακόμα μιας διαδικασίας.

Γι' αυτό χαίρομαι τους μήνες που δεν έχει αγώνες ή τις ανάπαυλες. Λείπουν οι μυαλοπώλικες δηλώσεις που υποτιμούν κάθε έννοια κοινού νου και μέσης νοημοσύνης...

Δημοσ.
Όχι, δεν σου κάνω πλάκα. Απ' τον απλό μέσο κάτοικο της Αθήνας (δλδ εμένα) θέλω να μου πεις σε ποιό τομέα αδικείσαι. Το μόνο το οποίο μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό που είχα αναφέρει ότι όλες οι υπηρεσίες είναι συγκεντρωμένες εδώ. Άλλο?

Νομίζω ότι θα αδικήσουμε τους εαυτούς μας αν μπούμε σε αυτήν την διαδικασία

πάντως κοίταξες γύρω σου στις επαρχιακές πόλεις που πήγες?

πρόσεξες τις υποδομές τους ?

Γιατί η σύγκριση γίνεται ανάμεσα σε πολίτες του ίδιου κράτους που φορολογούνται το ίδιο

απλό παράδειγμα:

Ο επαρχιακός δρόμος Ηρακλείου-Μοιρών (διακινεί το 50% του αγροτικού εισοδήματος της Κρήτης , είναι η σύνδεση του βόρειου τμήματος του νησιού με το Νότιο τμήμα, επιπλέον τουριστικός δρόμος Μάταλλα, Αγ.Γαλήνη κλπ)

είναι κατασκευασμένος επι χούντας από την ΜΟΜΑ ,

ξεκίνησε να φτιαχτεί το 1993 και σήμερα 2006 έχουν φτιαχτεί καμιά 10ρια χλμ

από τα 52χλμ 13 ολόκληρα χρόνια ρε φίλε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...