KWSN_Men Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Όσο και αν θέλω να θάψω τη Σαλονίκη, ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στο θέμα παιδιά. Τα post περί κόντρας των δύο πόλεων είναι άσχετα και προκαλούν μόνο έριδες. Έχεις δίκιο, από εμένα το θέμα λήγει στο προηγούμενο post μου.
SCidER Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 GATE 7 min tsakoneste pedia .. pali apo pisw thaste sto telos
Kandinsky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Το ανάλγητο κράτος των Αθηνών είναι ανάλγητο για όλους τους Έλληνες και πολύ περισσότερο για τους Αθηναίους. Εκπληκτικό αποφθευγμα πραγματικά. Α, για να καταχραστώ ακόμα λίγο τον χώρο των φίλων, έτσι, για να ξέρουμε και τί λέμε δλδ, θυμάμαι στο στρατό συζήτηση με ένα Θεσσαλονικέα, Αρειανό. "Αύριο παίζουμε με τους Τούρκους" μου λέει. "Με την ΑΕΚ παίζετε?" ρώτησα. "Ποια ΑΕΚ ρε? Με τους Τούρκους, τον ΠΑΟΚ παίζουμε!" μου απάντησε και με άφησε σύξυλο, "δεν ξέρεις ότι έτσι τους λέμε εμεις στη Θεσσαλονίκη?" Όταν όμως ακούγεται το -φυσικά κατάπτυστο- "Βούλγαροι", τότε βγαίνουν όλοι και λένε "οι Αθηναίοι είναι ανθέλληνες". Κατάλαβες δλδ? Α, btw, ntountou δε σε είδα να σχολιάζεις τίποτα στο thread του Ολυμπιακού. Μήπως δεν τα γνώριζες αυτά? @lucifer : έχεις απόλυτο δίκιο. Το ποστ που έκανα στο thread του ΟΣΦΠ, έχει σκοπό να καταδείξει πόσο δούλεψαν τον λαό της Θεσσαλονικης όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που συντήρησε για χρόνια το μύθο του αντιαθηναϊκού μένους, ως προκάλυμα για τη δήθεν άνιση μεταχείριση.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 GATE 7 min tsakoneste pedia .. pali apo pisw thaste sto telos Να ΄σαι καλά, μου θύμισες ένα καλό ανέκδοτο και με το post σου και με την υπογραφή σου. Είναι ένας επιστήμονας που έχει ανακαλύψει ένα μηχάνημα που κατεβάζει το I.Q. Το διαβάζει σε ένα επιστημονικό περιοδικό ένας άνθρωπος με I.Q. 200. Ο άνθρωπος αυτός νιώθει πολύ δυστυχισμένος, δε μπορεί να συννενοηθεί με κανέναν, θέλει να γίνει όπως όλοι οι άλλοι, μέτριος. Πηγαίναι λοιπόν στον επιστήμονα και εξηγεί την κατάσταση. Συμφωνούν ότι πρέπει να γίνει η διαδικασία και ο επιστήμονας τον συνδέει στο μηχάνημα. Δίπλα υπάρχει ένας μετρητής που δείχνει το I.Q. O επιστήμονας πατάει το κουμπί και η διαδικασία αρχίζει. Ο μετρητής μετράει: 200, 199, 198, 197... Χτυπάει το τηλέφωνο, ο επιστήμονας το σηκώνει. ΄Έλα Μαρία...τι να κάνω, εδώ στη δουλειά...΄ ...180, 179, 178, 177... ΄Τι θα φάμε σήμερα;... Όχι ρε Μαρία σουβλάκια πάλι... Τι έκανες όλη μέρα, πάλι για ψώνια είχες πάει;΄ ...127, 126, 125, 124... ΄Κάθε μέρα για ψώνια, δε μας φτάνουν οι ντουλάπες με όλες τις μαλακίες που πας και πέρνεις... Ψώνια και κουτσομπολιά με τις φίλες σου...΄ ...101, 100, 99, 98... ΄Ναι, σε αφήνω κάθε μέρα μόνη σου στο σπίτι, λες και πάω και διασκεδάζω... Και τα φορέματα και τα παπούτσια που πέρνεις κάθε μέρα, ποιος σου τα πληρώνει;΄ ...74, 73, 72, 71... ΄Άμα δε σου άρεσε η δουλειά μου, να μη με παντρευόσουνα, να έπερνες το Μήτσο το χασάπη που θα σε είχε βασίλισσα όπως λέει και η μάνα σου...΄ ...23, 22, 21, 20... ΄Ποτέ δεν είναι αργά;... Πήγαινε βρες τον, στον Κορυδαλλό τον έχουν για εκείνα τα σάπια... ΑΜΑΝ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!΄ Πετάει το τηλέωνο, τρέχει στο μηχάνημα και κοιτάζει τον μετρητή: ...8, 7, 6, 5... Κατεβάζει το διακόπτη και ο μετρητής μένει σταθερά στο 4, ενώ ο ασθενής είναι ακίνητος με τα μάτια γουρλομένα. ΄ΤΙ ΕΚΑΝΑ... ΜΙΛΑ ΜΟΥ...΄ Αρχίζει να τον ταρακουνάει... ΄ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΕΦΑΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ, ΚΑΤΙ θα ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΜΙΛΑ!!!΄ Ο ασθενής δείχνει να συνέρχεται λίγο, ο μετρητής κολλημένος στο 4, μέχρι που πετάγεται στον αέρα και φωνάζει: ΄Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ!!!΄ Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι (;) συμπτωματική...
nmtray2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Τι κομπλεξ κι αυτο οι Σαλονικιοι ρε παιδι μου. Ολο για συνομωσιες και τα ρεστα ρε φουστη μου. Κατα τα αλλα ομως, οταν πηρε πρωταθλημα ο ΖΜπαοκ, το πηρε γιατι γιορταζε η Σαλονικη τα 2300 χρονια της. (Απο συζητηση με "φιλαθλο" του "λατρευτου" ΟΣΦΠ). Επισης, οταν σφαζονται (ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ) οι φιλαθλιοι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και οι φιλαθλιοι του ΟΣΦΠ εχουν φωναξει ΞΕΝΟΥΣ για να τους βοηθησουν στα μαχαιρωματα, μας πειραζει που οι ΜΠαοκτζηδες τα σπασαν κι οχι τι κανουν τα δικα μας μπουμπουκια. Μ'αρεσει που καποιοι κοπτονται που κοιταν να γινουν οι ιδιοι καλυτεροι και δεν τους νοιαζει τι κανουν οι αλλοι.
Petza Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Γιατί όλοι οι πράσινοι-κόκκινοι- και κίτρινοι γκάγκαροι όταν αναφέρονται στον ΠΑΟΚ τον λένε μΠΑΟΚ ? νομίζετε ότι λετε εξυπνάδα έτσι δεν είναι ; @Kandinsky Άφησέ μας στην μιζέρια της επαρχίας , αλλά μην μας την λες και αποπάνω
Mika Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Ρε μαγκες ελεος το ξεφτυλισατε το τοπικ!!! Γραψτε στο καφενειο των φιλαθλων!
nmtray2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Petza, Σαλονικιος ειμαι κι εμενα μου τη σπαει ασχημα... Ειναι η απαξιωση που περναει με το ετσι θελω.
Kandinsky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 @Kandinsky Άφησέ μας στην μιζέρια της επαρχίας ' date=' αλλά μην μας την λες και αποπάνω[/quote'] Αμ, αυτά ειναι τα στερεότυπα : Όπως σωστά ανέφερε ο KWSN_Men, τί νομίζετε ρε καρντάσια? Ότι οι Αθηναίοι είναι κάτι σαν τους πολίτες της χαμένης Ατλαντίδας που ζούσαν σε δρόμους γεμάτους χρυσάφι με λυμένα όλα τα προβλήματα τους? Αυτή την εντύπωση έχετε σχηματίσει απ' τις lifestyle εκπομπές στα κανάλια και όλα τα ΜΜΕ? Μήπως η πραγματικότητα ειναι πολύ διαφορετική? Μήπως οι μόνοι που περνάνε καλά είναι οι πολιτικοί, οι μεγαλοδικηγόροι, οι μεγαλο-οτιδήποτε, οι εφοπλιστές και οι λοιποί που ούτε στην κίνηση κολλάνε μια και έχουν συνοδεία ούτε προβληματίζονται για οτιδήποτε μια και χρήματα και σπίτια έχουν (και που βεβαίως υπάρχουν και στα μέρη σας τέτοιοι)? Βεβαίως και πολύ κακώς έχουν μαζευτεί εδώ όλα τα κέντρα αποφάσεων, είτε οικονομικά είτε πολιτικά. Ξαναρωτώ όμως : ποιοί ωφελούνται απ' όλα αυτά? Θεωρείτε μήπως όφελος το να πληρώνεις σχεδόν 2,7 ευρώ για να μην κολλήσεις στην κίνηση με το αμάξι? Το να αναπνέεις ότι αναπνέεις? Όπως είπα στο φίλο μου τον ntountou, έχω μείνει και Θεσσαλονίκη και Σέρρες για αρκετό διάστημα. Για λιγότερο διάστημα, έτυχε στο στρατό να περάσω από Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα. Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε για ποιο λόγο, ενώ δεν ειστε προκατειλημμένοι εκεί στη Β. Ελλάδα, όποτε ανέφερα το από που είμαι η απάντηση ήταν "α, Αθηναίος είσαι?" με ένα υφάκι περίεργο? Μπορειτε παρακαλώ να μου πείτε γιατί αυτό το "ο Αθηναιος" συνεχιζόταν έκτοτε? Άσε δε που τέτοιους ρυθμούς ζωής, τέτοια τρέλλα, άγχος και πίεση δεν συνάντησα σε καμμία άλλη πόλη στην επαρχία και απ' όσους γνωστούς έχω ανά την Ελλάδα, κανείς δεν θα ήθελε να έρθει εδώ. Εδώ αρχίζει και φεύγει ο ήδη υπάρχων πληθυσμός για τα χωριά του, τί λέμε τώρα. Θέλετε μήπως να συγκρίνουμε το κόστος ζωής? Αν εξαιρέσεις τη βενζινη που στην επαρχία ειναι ακριβότερη, σε τί άλλο "αδικείστε"? Και δε μου λέτε κάτι ρε καρντάσια. Αφού δεν έχετε κόλλημα με το τί κάνει η Αθήνα, γιατί υπάρχει αυτή η πρεμούρα αντιγραφής όλων όσων κάνει η Αθήνα είτε είναι σωστά είτε λάθος? Μετρό γιατί πάτε να φτιάξετε αφού δεν το χρειάζεστε σύμφωνα με όλες τις μελέτες που έχουν γίνει? Ποιός ο λόγος να αντιγράφεις μια "χαβούζα" αν δεν είσαι κολλημένος?
tsakonas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Και δε μου λέτε κάτι ρε καρντάσια. Αφού δεν έχετε κόλλημα με το τί κάνει η Αθήνα' date=' γιατί υπάρχει αυτή η πρεμούρα αντιγραφής όλων όσων κάνει η Αθήνα είτε είναι σωστά είτε λάθος? Μετρό γιατί πάτε να φτιάξετε αφού δεν το χρειάζεστε σύμφωνα με όλες τις μελέτες που έχουν γίνει? Ποιός ο λόγος να αντιγράφεις μια "χαβούζα" αν δεν είσαι κολλημένος?[/quote'] ενταξει να μην σχολιασω τιποτα χοντρο γιατι τα οσα λετε ειναι πραγματικα αστεια.......ρε φιλε πλακα μας κανεις? τι λες τωρα? δεν χρειαζεται ε? ουτε οι ολυμπιακοι χρειαζοντουσαν αλλα τους καναμε.....πως θα τα αρπαξουν τα λαμογια, εεε??? απτα εργα..... Τωρα ολα τα αλλα ειναι αρλουμπες που αφορουν ατομα ηλικιας 12-20 ετων ....γιατι απο κει ξεκινουν και τελιωνουν ολα.....σε θεματα γηπεδικα που αφορουν το 1% του λαου της θεσσαλονικης..... Υ.Γ. luci για θαψε να μαθουμε και μεις τι σε ενοχλει......και να σου προτεινω εγω τροπους να το λυσεις.
tsakonas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 και το κυριοτερο οχι αλλο καρβουνο....μην υποτιματε την νοημοσυνη μας και κατ επεκταση την δικη σας και θυμηθητε καλα οταν φωναζαν εδω οι τοπικες εφημεριδες για στημενα ματς-παραγκες-κατεστημενο τα ιδια λεγοντουσαν εκατερωθεν......μετα την παρεμβαση εισαγγελεα ολοι μουγκα ομως........πολλες φορες υπερβαλουν οι φυλλαδες...οχι παντα ομως.... το νου σας.
Lucifer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Υ.Γ. luci για θαψε να μαθουμε και μεις τι σε ενοχλει......και να σου προτεινω εγω τροπους να το λυσεις. Ξέρω πως θα το λύσω, με προβληματίζει λίγο ο περιορισμός του ραδιενεργού νέφους μονο. Κατά τα αλλα, ζαχαροπλαστείο σαν το cookie man σε όλη την αθηνα δν έχω βρει.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Ξέρω πως θα το λύσω, με προβληματίζει λίγο ο περιορισμός του ραδιενεργού νέφους μονο. Κατά τα αλλα, ζαχαροπλαστείο σαν το cookie man σε όλη την αθηνα δν έχω βρει. Τα δοκιμασες ολα ρε χοντρελα?
KaizerSoze Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Αστα αυτα,μαλλον τον ιδιο τον ζαχαροπλαστη μωρη Ισμηνη Καλεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.