andrip Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 σχετικά με το απο πάνω ποστ που λέει για τη θεσσαλονίκη. Η λογική του οτι σε ενα χρόνο θα πουλιόταν ο σαλπιγγίδης με περισσότερα λεφτά δε στέκει με κανένα λόγο. Δηλαδή πόσο πιο καλή χρονιά μπορεί να κάνει; να οδηγήσει τον παοκ να πάρει πρωτάθλημα; Τα ίδια λέγαν κι οι αεκτζήδες πέρσι με τον κατσουράνη που πρόπερσι έκανε καταπληκτική χρονιά τον ζήτησε η βέρντερ κι ο βλάκας έμεινε κι έκανε κατα πολύ χειρότερη χρονιά και τελικά κατέληξε στην μπενφίκα. Ο σαλπιγγίδης για μένα έφτασε στο ζενιθ της καριέρας του στον παοκ δε μπορούσε να προσφέρει τιποτα παραπάνω ούτε στον εαυτό του ούτε στην ομάδα. Μπορεί να είναι δε, όπως τα λές στη θεσσαλονίκη οτι κράζουν όλοι για τα ΜΜΕ εκει πάνω όμως αυτο που περνάει κυρίως απο ραδιόφωνα που παίρνουν απο τη βόρεια Ελλάδα όλη για τη συνομωσία της πρωτεύουσας μιλάνε. Εζησα μόνο ένα χρόνο θεσσαλονίκη και πραγματικά με κοίταζαν με μισό μάτι όταν έλεγα απο που είμαι. Δε λέω για όλους αλλα η πλειοψηφία των ανθρώπων έτσι ήταν
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Το θεμα ειναι αν θα μπορουσε να πουληθει ο Σαλπιγγιδης του χρονου με περισσοτερα λεφτα ή αν θα υπηρχε μεχρι τοτε Μπαοκ για να εισπραξει;
ntountou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Προφανώς αυτό είναι άλλο ένα για το οποίο έχετε να μας κατηγορείτε. Ότι σας κατηγορούμε αδίκως για τοπικισμό. Προφανώς δεν ισχύουν τα "Μακεδονία ξακουστή, Μεγαλέξαντρος, η Αθήνα δε δίνει λεφτά και έχει εμάς που είμαστε συμπρωτεύουσα (αλήθεια, από πού κι ως που?) στην απέξω", κλπ κλπ. Προφανώς όλα όσα άκουσα τον καιρο που ήμενα σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη, τα άκουσα από ακροδεξιούς και όχι καθημερινούς τύπους. Παρανόηση.... και ποιος σου είπε ότι είμαστε/νοιώθουμε συμπρωτεύουσα? και για ποια λεφτά μιλάς? αυτά που στερήθηκε επί χρόνια όλη η υπόλοιπη Ελλάδα προκειμένου να γίνει η χαβούζα αξιοπρεπής πόλη και να φιλοξενήσει, άκουσον άκουσον, Ολυμπιακούς? Τα λαϊκίστικα που αναφέρεις περί μεγαλέξαντρου τα προσπερνώ Κατα τ'άλλα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο.. ειλικρινά δεν μου κάνει καμμια έκπληξη.. τόσο ξέρεις τόσο λες.. ή ίσως, ακόμα πιο απλά, έτσι να σε συμφέρει Προφανώς επίσης, το ότι σπάγανε τα αλάνια μετά τον τελικό με τον ΠΑΟ στο μπάσκετ όσα αυτοκίνητα με αθηναϊκες πινακίδες περνούσαν, ήταν κι αυτό παρανόηση, δεν οφειλόταν στο τοπικιστικό μένος. Επίσης είναι προφανές πως όταν καιγόντουσαν ζωντανά κάποια παλικάρια επιστρέφοντας από Αθήνα με τ' αυτοκίνητό τους, από μολότοφ γαύρων, ήταν από αγάπη για τους συνέλληνες παοκτσήδες... Το συγκεκριμένο επιχείρημα όποιος το επικαλείται ή είναι άσχετος από αθλητικοοπαδικά δρώμενα τα τελευταία 30 χρόνια ή στερείται επιχειρημάτων και επικαλείται αυτό που είχε δουλέψει πολύ στα παράθυρα των καναλιών... ή και τα δύο φυσικά Καλά να πάθετε φίλε μου. Καλά να πάθετε. Υπάρχουν και καλύτερα πράγματα στη ζωή για να χαλάσει κανείς τα λεφτά του απ' το να τα δώσει για να έχει να λέει ότι έκατσε στην ομάδα ο Σαλπιγγίδης και ο κάθε πλουσιοπάροχα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής. Αν δεν είναι αυτό βλακεία, τότε τί είναι?ο βολεμένος οπαδός του γαύρου αυτό θα μου πει.. ποτέ δεν έφτασες σε αυτό το σημείο σαν οπαδός, να κρέμεται η ύπαρξη της ομάδος σου σε μια κλωστή για να καταλάβεις για τι κατάσταση μιλάμε... γιαυτό μ΄λησα για άγνοια καταστάσεων στο προηγούμενο post... και είναι προφανήςΟικογένειες δεν έχουν όσοι δώκανε απ' το υστέρημα τους? Α ρε κάτι μυαλά, τόσα παιδάκια πεινάνε και πάνε οι άλλοι και δίνουν λεφτά για τον ΠΑΟΚ και τον Σαλπιγγίδη....Λαϊκίζεις.. ξανά Και γιατί σε ενοχλεί αυτό? Πήρες ή δεν πήρες χρήματα και παίκτες? Πιστεύεις ότι με ένα χρόνο περισσότερο στην πλάτη θα έπαιρνες περισσότερα από μια ξένη ομάδα? Είστε λοιπόν ή δεν είστε τοπικιστές και προκατειλημμένοι?Με ανοχλεί γιατί όπως είπα δίνει χρόνο ζωής στο λαμόγιο... Και δε γουστάρω παίκτες μου να πουλιούνται σε αντιπάλους εντός Ελλάδος ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΚΑΙ ΔΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.... αλλά οι κολλημένοι είμαστε εμείς... έτσι βολεύει φαίνεται Για όλα αυτά ευθύνεται ΚΑΙ ο κόσμος του ΠΑΟΚ (όπως και της κάθε ελληνική ομάδας) ή όχι? Ποιός πανηγυρίζει κάθε φορά για τον "νέο προεδράρα" που θα σκίσει, θα πάρουμε πρωτάθλημα-κύπελλο, όλους θα τους πατήσουμε" κλπ κλπ? Εδώ ρε κάνατε σαν τρελλοί για τον παγκοσμίως πασίγνωστο τιτάνα των επιχειρήσεων Ιβάν Σαββίδη....τί να πει κανείς. Μεγάλες οι ευθύνες των φτηνών χειροκροτητών. Όταν είσαι σε πλήρη απόγνωση και σου παρουσιάζουν κάποιον "και καλά" μεγάλο επιχειρηματία με διασυνδέσεις χρήμα και τα τα λοιπά τότε πιστεύεις γιατι απλά είσαι σε απόγνωση και στο χείλος της καταστροφής... Και δυστυχώς αυτή η κατάσταση επικρατεί εδώ και χρόνια και η απόγνωση και η κατάντια αυξάνουν καθημερινά... Αλλά και πως να αντιληφθείς εσύ ο βολεμένος οπαδός του γαύρου τι κατάσταση επικρατεί εδώ.. Παρόλα αυτά πουλάς θεωρία και υψηλή κριτική Στον Σαββίδη που πήγαν 150 άτομα δεν κατάλαβα γιατί αναφέρεσαι.. Ποιος σου είπε ότι πιστεψαμε ποτέ σε αυτόν? Απλά επιβεβαιώνεις πάλι την άγνοια σου ή έστω την καθαρά επιφανειακή γνώση κάποιων γεγονότων
ntountou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Το θεμα ειναι αν θα μπορουσε να πουληθει ο Σαλπιγγιδης του χρονου με περισσοτερα λεφτα ή αν θα υπηρχε μεχρι τοτε Μπαοκ για να εισπραξει; Η ερώτησή σου είναι πραγματικά σωστή και έχει αναλυθεί πολύ τις τελευταίες μέρες εδω....Ξέρεις τι ήθελε ο κόσμος? Απλά να μη δώσει ζωή στον Γούμενο ο Σαλπι ούτε μια μέρα παραπάνω και ας έφευγε και ελεύθερος μετά 6 μήνες.. έτσι κι αλλιώς σύντομα θα έφευγε, δε θα χανόταν αυτός ο παίχτης Ούτε τα λεφτά από τον Σάλπι θα σώσουν την ομάδα τόσα που χρωστάει.. μια ασπιρίνη είναι Το θέμα είναι να φύγει το λαμόγιο και να βρεθεί, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μια σοβαρή διάδοχη κατάσταση.. Η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας Σαλπι και κανένας άλλος ποδοσφαιριστής που έρχεται και φεύγει
Kandinsky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 και ποιος σου είπε ότι είμαστε/νοιώθουμε συμπρωτεύουσα?και για ποια λεφτά μιλάς? αυτά που στερήθηκε επί χρόνια όλη η υπόλοιπη Ελλάδα προκειμένου να γίνει η χαβούζα αξιοπρεπής πόλη και να φιλοξενήσει' date=' άκουσον άκουσον, Ολυμπιακούς?[/quote'] Κατά τ' άλλα δεν είσαι τοπικιστής φίλε μου. Τα λαϊκίστικα που αναφέρεις περί μεγαλέξαντρου τα προσπερνώ Όπως κι ο νομάρχης σας.... Κατα τ'άλλα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο.. ειλικρινά δεν μου κάνει καμμια έκπληξη.. τόσο ξέρεις τόσο λες.. ή ίσως, ακόμα πιο απλά, έτσι να σε συμφέρει Άλλη μια θεωρία συνωμοσίας με κέντρο τον κάθε Αθηναίο-Πειραιώτη. Πολύ πολύ γέλιο.... Επίσης είναι προφανές πως όταν καιγόντουσαν ζωντανά κάποια παλικάρια επιστρέφοντας από Αθήνα με τ' αυτοκίνητό τους, από μολότοφ γαύρων, ήταν από αγάπη για τους συνέλληνες παοκτσήδες... Το συγκεκριμένο επιχείρημα όποιος το επικαλείται ή είναι άσχετος από αθλητικοοπαδικά δρώμενα τα τελευταία 30 χρόνια ή στερείται επιχειρημάτων και επικαλείται αυτό που είχε δουλέψει πολύ στα παράθυρα των καναλιών... ή και τα δύο φυσικά Κανείς δεν είπε κατι τέτοιο φίλε μου. Κατακριτέο το οποιοδήποτε βίαιο συμβάν κατά οιασδήποτε πλευράς. Μεταξύ ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ όμως να δεχτώ ότι υπάρχει άσβεστο μίσος και τα πνεύματα είναι οξυμένα. Με τον ΠΑΟ στο μπάσκετ τί υπήρχε? Προηγούμενα? Μίσος? Ή απλώς τοπικισμός? ο βολεμένος οπαδός του γαύρου αυτό θα μου πει.. ποτέ δεν έφτασες σε αυτό το σημείο σαν οπαδός, να κρέμεται η ύπαρξη της ομάδος σου σε μια κλωστή για να καταλάβεις για τι κατάσταση μιλάμε... γιαυτό μ΄λησα για άγνοια καταστάσεων στο προηγούμενο post... και είναι προφανής Πόσο άσχετος είσαι φίλε μου. Προφανώς ο Ολυμπιακός δεν πέρασε πέτρινα χρόνια, δεν υπήρξε ποτέ ΤΚ, Κοσκωτάς, Σαλαριέλης, κλπ. Οι αιχμές πάνε σε όλους. Και γιατί παρακαλώ είναι λαικισμός? Θα έχω ρε να θρέψω το παιδί μου και τη γυναίκα μου και θα πάω να τα δώσω στον Ολυμπιακό? Στ' αρχίδια μου ρε και ο Ολυμπιακός και η κάθε ομάδα, που θα τα χώσω για να κάνει το τουπέ του ο κάθε επιχειρηματίας λωποδύτης απατεώνας και το κάθε κωλόπαιδο παικτάκι της σειράς που η μόνη του στενοχώρια θα είναι ότι αν δεν πληρωθεί θα πρέπει να αγοράσει τη Mercedes την 2.4 αντί την 3.0! Αυτά να τα πεις για παίκτες μικρότερων ομάδων και κατηγοριών, διότι στον ΠΑΟΚ δε θυμάμαι να έμεινε στην ψάθα κανείς. Αν είναι ηλίθιος κάποιος ώστε να στερεί χρήματα απ' την οικογένεια του για να κάνει την καύλα του (δλδ τον ΠΑΟΚ ή οποιονδήποτε άλλον), τότε σε παρακαλώ μην προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις. Φαντάσου να έπαιρνε τα λεφτά του σπιτιού η γυναίκα του και να πήγαινε Παρίσι για ψώνια επειδή είναι κι αυτής η καύλα της....Ωραία μυαλά. Με ανοχλεί γιατί όπως είπα δίνει χρόνο ζωής στο λαμόγιο... Και δε γουστάρω παίκτες μου να πουλιούνται σε αντιπάλους εντός Ελλάδος ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΚΑΙ ΔΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.... αλλά οι κολλημένοι είμαστε εμείς... έτσι βολεύει φαίνεται Καληνύχτα κι έφεξε. Κωνσταντίνου, Νικοπολίδης, Λυμπερόπουλος, σου λένε κάτι σαν πιό πρόσφατα παραδείγματα? Πάλι θεωρίες συνωμοσίας ανακάλυψες ("έτσι βολεύει")? Όταν είσαι σε πλήρη απόγνωση και σου παρουσιάζουν κάποιον "και καλά" μεγάλο επιχειρηματία με διασυνδέσεις χρήμα και τα τα λοιπά τότε πιστεύεις γιατι απλά είσαι σε απόγνωση και στο χείλος της καταστροφής... Και δυστυχώς αυτή η κατάσταση επικρατεί εδώ και χρόνια και η απόγνωση και η κατάντια αυξάνουν καθημερινά...Αλλά και πως να αντιληφθείς εσύ ο βολεμένος οπαδός του γαύρου τι κατάσταση επικρατεί εδώ.. Παρόλα αυτά πουλάς θεωρία και υψηλή κριτική Όποιος χάφτει ότι του λένε είναι απλώς ανόητος. Επίσης, υπάρχει και το άλλο, το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού". Άρα, πώς ονομάζεις αυτόν που έχει υποπέσει στο ίδιο λάθος τόσες φορές? Εντωμεταξύ, πες το άλλη μια φορά το "βολεμένος οπαδός του γαύρου" και ισως το πιστέψεις. Σας αρέσει να παίζετε τα παιδιά του λαού, το Βασιλάκη Καϊλα και τον Νίκο Ξανθόπουλο. Είναι που δεν κλαίγεστε για το κατεστημένο της Αθήνας, λίγο ακόμα και θα βγάλω κανα ψιλό να σου δώσω γιατί συγκινήθηκα. Στον Σαββίδη που πήγαν 150 άτομα δεν κατάλαβα γιατί αναφέρεσαι..Ποιος σου είπε ότι πιστεψαμε ποτέ σε αυτόν? Ναι μωρέ, έχεις δίκιο..... Όπως δεν πιστέψατε στον Γούμενο, στον Μπατατούδη, στον Βουλινό, στον τζίτζιρα τον μίτζιρα και τον τζιτζιμιτζιχότζιρα. Αφού ο ίδιος μόνος σου λίγο πιο πάνω λες ότι ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται, τώρα τ' αλλάζεις?
KWSN_Men Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 και ποιος σου είπε ότι είμαστε/νοιώθουμε συμπρωτεύουσα?και για ποια λεφτά μιλάς? αυτά που στερήθηκε επί χρόνια όλη η υπόλοιπη Ελλάδα προκειμένου να γίνει η χαβούζα αξιοπρεπής πόλη και να φιλοξενήσει' date=' άκουσον άκουσον, Ολυμπιακούς? [/quote'] Έχεις δίκιο. Όταν ο Αθηναίος πάει στη ΄σαλονίκη ΔΕΝ τον κοιτάνε με άλλο μάτι, συμβαίνει σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, μόνο εκεί δε συμβαίνει. Το ότι έκανε η χαβούζα (που είναι φυσικά χαβούζα και όχι όμορφη Θεσσαλονίκη), Ολυμπιακούς σας χάλασε, δε βλέπεται τι γίνεται με τον τουρισμό, που θα βγάλουμε άμα είμαστε λίγο έξυπνοι τα λεφτά και με το παραπάνω. Και λεφτά που διανείμονται σε όλη την Ελλάδα και όχι τη χαβούζα. Και φυσικά, ο σύνθημα ΄Αθήνα γαμημένη, ο μΠΑΟΚ δεν πεθαίνει΄ είναι κατασκεύασμα του αθηνοκεντρικού κράτους, καμία σχέση δεν έχει με τα κόμπλεξ που κουβαλάτε εκεί πάνω. Το ότι δεν αναφέρεις την Αθήνα με το όνομά της παρά μόνο σα χαβούζα, ούτε αυτό έχει σχέση με τα κόμπλεξ. ΥΓ: Με την Θεσσαλονίκη δεν έχω κανένα πρόβλημα, όπως και με κανένα άλλο μέρος της Ελλάδας. Εχθρική αντιμετώπιση έχω δει μόνο από Θεσσαλονικείς όμως, που θέλουν να αντιμετωπίζονται το ίδιο σε όλους τους τομείς με μια πόλη 5 φορές μεγαλύτερη.
Kandinsky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Kι επειδή ξεχάστηκα, ζητώ συγνώμη απ' τους φίλους του ΠΑΟ που παρεσύρθην σε συζήτηση για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη στο thread τους. Δεν υπάρχει ανάλογο thread που να μπορούμε να γράψουμε? Μου διαφεύγει ή ούτε γι' αυτό δε μερίμνησε το κατεστημένο της Αθήνας?
revil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Τι συζητάτε τώρα ρε μάγκες? Υπάρχει ποτέ περίπτωση να βγάλετε άκρη? Είχα ρωτήσει μια φορά κάποιον Θεσσαλονικιό που είναι και πολύ φίλος και μου είχε πει οτι ο μεγαλύτερος εχθρός του Πάοκ δεν είναι ο Αρης αλλά ο Ολυμπιακός. Απο που και ως που.. Τι να λέμε τωρα
KWSN_Men Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δεν υπάρχει ανάλογο thread που να μπορούμε να γράψουμε? Μου διαφεύγει ή ούτε γι' αυτό δε μερίμνησε το κατεστημένο της Αθήνας? Προσπάθησαν να φτάξουν αλλά το κατεστημένο της Αθήνας που δε θέλει τον μΠΑΟΚ μεγάλο έβαλε ένα σωρό εμπόδια. Αναμένονται κινητοποιήσεις με επικεφαλή το νομάρχη που θα μοιράζει ντόπιο ούζο στους οδηγούς που οι πινακίδες τους αρχίζουν από Μ και Ν.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Η ερώτησή σου είναι πραγματικά σωστή και έχει αναλυθεί πολύ τις τελευταίες μέρες εδω....Ξέρεις τι ήθελε ο κόσμος? Απλά να μη δώσει ζωή στον Γούμενο ο Σαλπι ούτε μια μέρα παραπάνω και ας έφευγε και ελεύθερος μετά 6 μήνες.. έτσι κι αλλιώς σύντομα θα έφευγε' date=' δε θα χανόταν αυτός ο παίχτης Ούτε τα λεφτά από τον Σάλπι θα σώσουν την ομάδα τόσα που χρωστάει.. μια ασπιρίνη είναι Το θέμα είναι να φύγει το λαμόγιο και να βρεθεί, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μια σοβαρή διάδοχη κατάσταση.. Η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας Σαλπι και κανένας άλλος ποδοσφαιριστής που έρχεται και φεύγει[/quote'] Διαδοχη λυση για τον Γουμενο υπαρχει; Αμα εμενε ο Σαλπιγγιδης και εφευγε ελευθερος οπως λες χωρις να παρει μια ο ΠΑΟΚ πως θα τα εβγαζε περα με ενα καρο χρεη και χωρις καποιον ανθρωπο στον οριζοντα διατεθειμενο να αναλαβει να τα καλυψει; Καλο ειναι να εισαι φανατικος με την ομαδα σου και να θελεις να παραμεινουν οι καλυτεροι παιχτες σου αλλα μερικες φορες πρεπει να εισαι ρεαλιστης. Και η πραγματικοτητα λεει οτι ο ΠΑΟΚ απο τη πωληση Σαλπιγγιδη εβαλε στο ταμειο του γυρω στα 5εκ ευρω μαζι με τα ανταλλαγματα,ξεφορτωθηκε ενα πολυ μεγαλο και δυσβασταχτο συμβολαιο και πηρε μερικους μηνες παρατασης ζωης. Και ολα αυτα για ενα παιχτη που αντικειμενικα η αξια του δεν υπερβαινει το 1εκ ευρω. Αρα λοιπον σαν πωληση ηταν παρα πολυ καλη για τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ και παρα πολυ κακη για αυτα του ΠΑΟ.
ntountou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 @Kandisky Είναι άτοπο να απαντώ στις ερωτήσεις σου. Αφενός δεν γνωρίζεις, αφετέρου, όπως προκύπτει από 1002 αλλα topics, είσαι ξερόλας σε κουραστικό βαθμό. Το να μου πουλάς εξυπνάδα για γεγονότα που συμβαίνουν μακριά από τη γειτονιά σου και αγνοείς πλήρως είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου και δε σκοπεύω να χάσω άλλο χρόνο διαβάζοντας τη παπαρολογία σου.. Μέχρι και αναφορά σε παίχτες που έφυγαν ελεύθεροι από τις ομάδες τους έκανες ενώ εγώ μίλησα για πώληση... Παρά την τραγική σου άγνοια εκφράζεις άποψη... ανάγκες είναι αυτές Και επειδή ο λαϊκισμός και η παπαρολογία χαρακτηρίζουν και τον τοπικό νομάρχη, ψάξου λίγο... μπορεί να σας συνδέουν πολλά ακόμα Όσο για τα αστεία σου.... δακρύσαμε.... φτάνει.... @KWSN εσένα σε πείραξε που στη μία μου αναφορά στην Αθήνα είπα "χαβούζα", μια λέξη που την έμαθα από τους Αθηναίους όταν περιέγραφαν την πόλη τους... και προέκυψε ο τοπικισμός μου φυσικά γιατί από κάτι έπρεπε να πιαστείς να βγάλεις την αγάπη σου το ότι βουλιάζει η ακριτική Ελλάδα προφανώς είναι έξω από το οπτικό σου πεδίο... άσε που δε το βγάζουν το θέμα και στα παράθυρα -> άρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αλλά και η αναφορά μου στο υπόλοιπο -εκτος Αθήνας- Ελλάδος είναι τοπικισμός.. λες και διαμένω σε όλο το υπόλοιπο Ελλάδος... δυστυχώς αυτή είναι η άποψη πολλών για το υπόλοιπο Ελλάδος.. υπάρχουμε εμείς οι γαμάω οι πρωτεουσιάνοι/κουμανταδόροι και το υπόλοιπο Ελλάδος, τα λιμά... @KYRIAKOS Η αποψη σου είναι σεβαστή και την πιστεύουν αρκετοί εδώ.. Είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα και δυσάρεστα που ενδεδειγμένη λύση δεν υπάρχει στα σίγουρα.. Οτι γίνει αν δεν προέρχεται από γνωστό ισχυρό παράγοντα θα είναι επικίνδυνο.. Οπότε δεν έχω να σου πω κάτι περισσότερο Σε ότι αφορά την αξία του Σάλπι θα δείξει σύντομα ότι αξίζει πολλά.. Ότι έκανε εδώ το έκανε αποκλειστικά μόνος του χωρίς συμπαίκτες και άλλες αβάντες που θα έχει στον ΠΑΟ
Kandinsky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 @ntountou : Άντε μια βόλτα απ'το thread του Ολυμπιακού να μάθεις λίγη ιστορία. Πήγαινε, δε θα χάσεις...
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Όσο και αν θέλω να θάψω τη Σαλονίκη, ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στο θέμα παιδιά. Τα post περί κόντρας των δύο πόλεων είναι άσχετα και προκαλούν μόνο έριδες.
blueviper Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 @KandiskyΕίναι άτοπο να απαντώ στις ερωτήσεις σου. Αφενός δεν γνωρίζεις' date=' αφετέρου, όπως προκύπτει από 1002 αλλα topics, είσαι ξερόλας σε κουραστικό βαθμό. Το να μου πουλάς εξυπνάδα για γεγονότα που συμβαίνουν μακριά από τη γειτονιά σου και αγνοείς πλήρως είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου και δε σκοπεύω να χάσω άλλο χρόνο διαβάζοντας τη παπαρολογία σου..[/quote'] Ρε c Kandinsky...τώρα που είπαμε περί "παπαρολογούντες", γι' αυτό το λόγο δεν το έφαγες το ban; Ρίξε μια κλήση στον αρμόδιο Supermoderatora να αποδώσει δικαιοσύνη! j/k Πάντως μεταξύ μας ntountou...δεν κάνεις κι ο ίδιος κάτι διαφορετικό από όσα κατηγορείς. Εκφράζεις άποψη επί παντός επιστητού ακόμα και για τα ζητήματα της Αθήνας και των ομάδων της, μολονότι (αν δεν κάνω λάθος), δε διαμένεις εδώ και δεν έχεις άμεση πληροφόρηση. Δάσκαλε που δίδασκες η δουλειά; Και επειδή ο λαϊκισμός και η παπαρολογία χαρακτηρίζουν και τον τοπικό νομάρχη, ψάξου λίγο... μπορεί να σας συνδέουν πολλά ακόμα Σύμφωνα με τα 1002 προηγούμενα topics στα οποία έχεις κι ο ίδιος λάβει μέρος, μάλλον η ταύτιση σε αφορά περισσότερο. Να το εκλάβεις απλώς ως παρατήρηση τρίτου και μόνο. αλλά και η αναφορά μου στο υπόλοιπο -εκτος Αθήνας- Ελλάδος είναι τοπικισμός.. λες και διαμένω σε όλο το υπόλοιπο Ελλάδος...δυστυχώς αυτή είναι η άποψη πολλών για το υπόλοιπο Ελλάδος.. υπάρχουμε εμείς οι γαμάω οι πρωτεουσιάνοι/κουμανταδόροι και το υπόλοιπο Ελλάδος, τα λιμά.. Πέρα από το δασύτριχό μου στήθος, δεν είναι μύθος πως οι τοπικοί μεγαλοπαράγοντες τροφοδοτούν μέσα από τα ΜΜΕ μια αρρωστημένη οπτική του αθηνοκεντρικού κράτους. Τα όποια δίκαια (και υπάρχουν φυσικά και τέτοια) ακυρώνονται από τους ίδιους, μέσα από την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος που τους αφορά και την προπαγάνδα για τους κακούς και δόλιους Αθηναίους που μας κρατάνε μόνιμα στο περιθώριο. Μόνοι τους βγάζουν τα ματάκια τους συνήθως, αλλά η εύκολη λύση πάντα εκεί, για να καλύπτει τις λαμογιές μας. Η δε παραπληροφόρηση καλά κρατάει, μέσα από φερέφωνες φυλλάδες που στάζουν φαρμάκι και δακτυλοδείχνουν οποιονδήποτε πλην των τοπικών υπευθύνων. Μπροστά δε σε κάποιες βόρειες αθλητικοοπαδικές, το Derby κι ο Πρωταθλητής μοιάζουν προβατάκια άσπιλα κι άμωμα. Από τους πολιτικάντηδες πάλι, ψωμοτύρι η επικέντρωση του προβλήματος στη "χαβούζα"...για όλα τα τοπικά δεινά φταίει η τηλε-αδιαφορία. Κλάνει ο Ψωμιάδης...κάποιος κάτοικος της Κυψέλης θα φταίει που έφαγε φασόλια. Καταστρέφεται ο ΠΑΟΚ...ο Κατάσκοπος που γύρισε από το κρύο φταίει, γιατί διέρρευσε μυστικά έγραφα της ΠΑΟΚτσίδικης διοίκησης στη FIFA. Γενικώς φταίνε πολλοί...σπανίως αυτοί που πρέπει. Και το σύνδρομο του λουστράκου διαιωνίζεται, όσο ο μεγαλοδικηγόρος δε βοηθάει τον ίδιο και τη μανούλα του να σηκώσουν κεφάλι. Και το κακό είναι πως ο λουστράκος έχει ως απώτερο στόχο να γίνει δικηγόρος στη θέση του δικηγόρου...κι ας έχει τη μυρωδιά της χαβούζας. ΥΓ Προτείνω σε κάποιον moderator να κάνει κανένα split, ανοίγοντας σχετικό thread. Edit: Δεν πρόλαβα να δω το post σου Lucifer...αν λοιπόν θες, "φα' το" το παρόν...δεν τρέχει τίποτα.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 εσένα σε πείραξε που στη μία μου αναφορά στην Αθήνα είπα "χαβούζα"' date=' μια λέξη που την έμαθα από τους Αθηναίους όταν περιέγραφαν την πόλη τους... και προέκυψε ο τοπικισμός μου φυσικά γιατί από κάτι έπρεπε να πιαστείς να βγάλεις την αγάπη σου το ότι βουλιάζει η ακριτική Ελλάδα προφανώς είναι έξω από το οπτικό σου πεδίο... άσε που δε το βγάζουν το θέμα και στα παράθυρα -> άρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αλλά και η αναφορά μου στο υπόλοιπο -εκτος Αθήνας- Ελλάδος είναι τοπικισμός.. λες και διαμένω σε όλο το υπόλοιπο Ελλάδος... δυστυχώς αυτή είναι η άποψη πολλών για το υπόλοιπο Ελλάδος.. υπάρχουμε εμείς οι γαμάω οι πρωτεουσιάνοι/κουμανταδόροι και το υπόλοιπο Ελλάδος, τα λιμά... [/quote'] Ναι με πείραξε η αναφορά σου, γιατί σε ένα topic που αφορά τον Παναθηναϊκό, ήρθες να πετάξεις την προσβλητική εξυπνάδα σου, ενώ δεν είχες προ(σ)κληθεί. Θα μπορούσα να έχω απαντήσει με ένα σωρό παπαριές'εξυπνάδες για τη Θεσσαλονίκη αλλά όπως είδες δεν το έκανα. Όπως ξαναείπα, το κόμπλεξ με την Αθήνα αν το έχουν οι υπόλοιποι Έλληνες 1 φορά, οι Θεσσαλονικείς το έχουν 100. Το ανάλγητο κράτος των Αθηνών είναι ανάλγητο για όλους τους Έλληνες και πολύ περισσότερο για τους Αθηναίους. Αλλά ως συνήθως οι Έλληνες (και σε αυτό οι Θεσσαλονικείς είναι οι πιο Έλληνες απ΄ όλους μας) αντί να κοιτάξουν να κάνουν κάτι μόνοι τους, επιμένουν στη γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια μια και πάντα κάποιος άλλος φταίει, αυτός που θέλει σώνει και καλά το κακό μας, για απροσδιόριστους λόγους... Το κακό μας το κεφάλι ποτέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.