Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος οφη ρε παιδια?η απατη ειναι μια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ντροπη και αισχος στους βρομιαριδες,που τους χαρησανε 9 βαθμους.

ξαφνικα ο πανιωνιος εγινε μαντσεστερ!αν απεμεναν 10 αγωνιστηκες ακομα,θα χτυπαγε και champions league!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω αν κρινω απο την ευκολια που εβαζε γκολ η ομαδα μου σημερα που δεν υπηρχε ουτε πιεση ουτε στοχος απο οτι καταλαβαινω πρεπει να πεσει πολυ δουλεια στον τομεα ψυχολογια. τα παιδια δεν ειναι ετοιμα για πρωταθλητισμο.

Δημοσ.

ρε μαγκες,ακουσατε την ωρα που τραγουδαγε η βανεσα αδαμοπουλου,που τραγουδαγαν στην κερκιδα

εισαι καυ.....α οε οε οε!

πολυ γελιο!

Δημοσ.
ποιος οφη ρε παιδια?η απατη ειναι μια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ντροπη και αισχος στους βρομιαριδες' date='που τους χαρησανε 9 βαθμους.

ξαφνικα ο πανιωνιος εγινε μαντσεστερ!αν απεμεναν 10 αγωνιστηκες ακομα,θα χτυπαγε και champions league![/quote']

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!:evil: :evil:

ΠΩΠΩ ΤΙ ΟΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ!!

Σημερα δεν τους κατεβαζε στο 2ο για να μαθουν τι εκανε ο ΟΦΗ και ο Ιωνικος πριν τελειωσουν.Αλλα βλεπεις δεν χρειαστηκε...τι πεναλτι ηταν αυτο,τι εγινε παλι σημερα....

Καλα τα κορυφαια εγιναν στο Εθνικος-Καλαματα.3 πεναλτι εδωσε ο Θεος και τοστειλε στο 3-3 το ματσακιον!!

Δημοσ.

ο πανιωνιος στα καλα καθουμενα..........

απο το 2-0 2-4 απο τον ακρατητο..........

τις 25 ανατροπες αποτελεσματων που εφαγε..........

πηγε στο 1-3 τον ατρομητο.....

3-0 τον ηρακλη.....

και 0-3 το αιγαλεω!!!

και λεω εγω:του χρονου πρωτες αγωνιστηκες στα αντιστοιχα παιχνιδια,με την ομαδα που εχει,ποσα θα φαει?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι το ποδοσφαιρο μας εχει γινει τοσο ξεφτιλα που ακομα και ο Μπεος,ενας μαινορ απατεωνακος σε σχεση με Κοσκωταδες,Σαλιαρεληδες,Ψωμιαδηδες και Βουλινομπατατουδηδες(αν και ο Μπατατουδης δεν παιρνω ορκο οτι εκανε μπινιες,κακη διαχειρηση περισσοτερο) μπορει και οργιαζει...ποιος ο Μπεος,η μοσχαροκεφαλη.

Παρεπιπτοντως του χρονου ανεβενει το επισης "ιστορικο" σωματειο του Αρεως...Ε ρε γλεντια παλι με τους ιστορικους Πανιωνιους,Αρηδες,Λαρισες και το κακο συναπαντημα

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα !!!!! Μόλις είδα την απονομή του πρωταθλήματος στον ολυμπιακό. Πήγε ο Diego Maradona να το δώσει στον Pedrak Djordjevic και ένας τύπος της Ε.Π.Ο. νομίζω του το τραβούσε από τα χέρια να το δώσει αυτός !!! Και στα μεγάφωνα του γηπέδου ακουγόταν μια φωνή να λέει "μαζί δώστε το μαζί..." Πάλι την κάνανε…

Δημοσ.

βαση κανονισμου ο μοναδικος που μπορει να απονειμει το πρωταθλημα ειναι ο προεδρος της Επο. απ οτι διαβασα εψαχναν στον ολυμπιακο καποιο παραθυρακι στον κανονισμο για να το απονειμει ο Μαραντονα*

*ο επαναστατης Ντιεγκο το παρακανε με τους χορηγους

Δημοσ.

τελικα το αρνι ανανεωσε μεχρι το 2010!

φημες λενε για προταση απο ρεαλ-μπαρτσα 50 εκατ.λιρες (περιπου 73 εκατ. ευρω)!

φυσικα και δεν δεχτηκε η αρσεναλ.

ΥΓ.δεν το κανετε sticky το καφενειο?μην το ψαχνουμε στην 10η σελιδα συνεχεια.

Δημοσ.

ε τι να πουμε...εμενα μου φανηκε φυσιολογικο...μια και εφτασε η αρσεναλ στον τελικο και αγωνιστηκε μποροστα στην μπαρτσελονα στα ισια, ισως να καταλαβε πως με αυτην την ομαδα μπορει να κερδισει πολλα ακομα....μιας και ειναι και η ομαδα της καρδιας του γιατι να φυγει?για τα λεφτα?να μου πεις ναι για τα λεφτα οπως θα εκαναν πολυ αλλα οταν εισαι μελος μιας ομαδας ποσα χρονια τωρα(ειναι πανω απο 10? αν οχι ειναι κοντα στα 10) δεν φευγεις τοσο ευκολα...

Δημοσ.

Και γιατί να φύγει? Βρίσκεται σε μια απ' τις καλύτερες πόλεις του κόσμου, σε μια καλή ομάδα με τον καλύτερο ίσως προπονητή.

Στη Ρεάλ πιστεύω πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές για να πάρει τα πάνω της μια και προφανώς τους νοιάζει περισσότερο η πώληση της εικόνας τους από τους αγώνες (μόνο που για να πουλήσεις εικόνα πρεπει να έχεις και να ειναι και λουστραρισμένη), ενώ στη Μπάρτσα όντως θα ήθελα να τον δω αλλά και πάλι, και εκεί που είναι πολύ καλά κάθεται...

'Αντε και το 2010 στον Ολυμπιακό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...