Founes Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 ΧΑ! Ενδιαφέροντα πράγματα γράφονται εδω μέσα!!! "ανθρωπους που εχουν ψυχολογικα προβληματα και καταφευγουν στην βια για να εκφρασουν τον θυμο τους" ενω αν στη θέση τους ήταν Ολυμπιακοί θα ήταν οι γνωστοί κάφροι, οι επιστήμονες υπάλληλοι του Κόκκαλη που τους καθοδηγεί για να κάνει επίδειξη δύναμης ε? Πρίν προχωρίσω στην συζήτηση θα ήθελα πραγματικά να μαθω πόσοι απο εδω μέσα πάνε στο γήπεδο και γενικά "τραβιούνται"??? Απο την TV ολα ειναι όμορφα και εύκολα... Για να ξεκαθαρίσω για εμένα... Είμαι οπαδος, πηγένω γήπεδο συνέχεια και ναι εχω τραβηχτεί και εγώ σε επισόδεια.
LL_NEO Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ρε Founes εσύ τι παρεξηγιέσαι αν σας λέμε υπάλληλους του Κόκκαλη; Πέρνα ρε συ και απο το άλλο μέρος για τις γνωστές καφρίλες. καιρό έχουμε να τα πούμε εκεί
blueviper Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 εσυ τους ανθρωπους που εχουν ψυχολογικα προβληματα και καταφευγουν στην βια για να εκφρασουν τον θυμο τους τους λες αλητες? μπραβο..... για την βια ευθυνομαστε ολοι χωρις καμια εξαιρεση. Devil...όσο κινείσαι σε αυτόν τον άξονα της δικαιολόγησης των εγκληματικών αυτών ενεργειών (μην ξεχνάς πως τραυματίστηκαν μέλη του πληρώματος που δεν έφταιγαν και σε τίποτα οι άνθρωποι), τόσο θα διαιωνίζεις μια κατάσταση. Όταν δεν είσαι καν ικανός να τα καταδικάσεις μέσα από ένα forum, τότε προφανώς και γίνεσαι κι ο ίδιος (κι όχι όλοι) συνυπεύθυνος για το χάλι που βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο. Κάποια στιγμή μάλιστα είχες γράψει σε σχετικό thread για τα "παιδάκια που τα σπάνε" πως "το θεμα ειναι να αλλαξει ο τροπος σκεψης το επιπεδο του θεαματος και το επιπεδο του κοσμου". Φαντάζομαι πως ως αλλαγή του τρόπου σκέψης θεωρείς να απενοχοποιούνται όλοι και να το ρίχνουμε στην τρελή, εκτός κι αν φοράνε κόκκινες φανέλες, όπου και δεν υπάρχουν κι ελαφρυντικά. Μέσα από χρώματα και διακρίσεις θα μεταλλαχθεί η νοοτροπία. Το τραγικότερο όλων είναι η επιλεκτική ευαισθησία...γι' αυτό και μας αξίζει και το βραβείο της ανοιχτής παλάμης τελικά.
marios1957 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ...[b']Το τραγικότερο όλων είναι η επιλεκτική ευαισθησία...γι' αυτό και μας αξίζει και το βραβείο της ανοιχτής παλάμης τελικά.[/b] Προσυπογράφω και με τα τέσσερα(αν και αυτή μου η έκφραση είναι κλεμμένη απ' τον SuperDog)
devil_will_cry Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Devil...όσο κινείσαι σε αυτόν τον άξονα της δικαιολόγησης των εγκληματικών αυτών ενεργειών (μην ξεχνάς πως τραυματίστηκαν μέλη του πληρώματος που δεν έφταιγαν και σε τίποτα οι άνθρωποι)' date=' τόσο θα διαιωνίζεις μια κατάσταση. Όταν δεν είσαι καν ικανός να τα καταδικάσεις μέσα από ένα forum, τότε προφανώς και γίνεσαι κι ο ίδιος (κι όχι όλοι) συνυπεύθυνος για το χάλι που βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο. Κάποια στιγμή μάλιστα είχες γράψει σε σχετικό thread για τα "παιδάκια που τα σπάνε" πως "το θεμα ειναι να αλλαξει ο τροπος σκεψης το επιπεδο του θεαματος και το επιπεδο του κοσμου". Φαντάζομαι πως ως αλλαγή του τρόπου σκέψης θεωρείς να απενοχοποιούνται όλοι και να το ρίχνουμε στην τρελή, εκτός κι αν φοράνε κόκκινες φανέλες, όπου και δεν υπάρχουν κι ελαφρυντικά. Μέσα από χρώματα και διακρίσεις θα μεταλλαχθεί η νοοτροπία. Το τραγικότερο όλων είναι η επιλεκτική ευαισθησία...γι' αυτό και μας αξίζει και το βραβείο της ανοιχτής παλάμης τελικά.[/quote'] με το να το καταδικαζεις δεν κανεις τιποτα. απολυτως τιποτα. εγω μιλησα για αιτιες οχι για το αποτελεσμα. το να κρινεις εκ του αποτελεσματος μερικες φορες ειναι αδικο. και την διακριση που την ειδες? σε ολους παει αυτο. η επιλόγη ενος χρωματος για την εκφραση της βιας τυχαιο ειναι συνηθως. μια σκεψη μου απλα εξεφρασα εσυ το μετεφερες κατευθειαν στο οπαδικο. οσο για την επιλεκτικη ευαισθησια παλι καλα που ειναι επιλεκτικη αλλιως δεν θα εμενε τιποτα για τον εαυτο μας.οσο για την παλαμη δεν εχω να σου πω τιποτα.
devil_will_cry Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 πως πρεπει να τους πω επιστημονες ?οποιος εχει ψυχολογικα στο ψυχιατρειο εγω τι φταιω να μου σπανε την περιουσια και να μου σαπιζουν το παιδι στο ξυλο? αυτο δεν το ειχα δει. τα παραπονα σου στο κρατος. μην βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.
Kandinsky Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 εσυ τους ανθρωπους που εχουν ψυχολογικα προβληματα και καταφευγουν στην βια για να εκφρασουν τον θυμο τους τους λες αλητες? μπραβο..... για την βια ευθυνομαστε ολοι χωρις καμια εξαιρεση. Tα αίτια της βίας είναι πολλαπλά, επέτρεψε μου όμως να έχω την άποψη (που την έχω εκφράσει και αλλού εδώ μέσα) ότι η βία στα γήπεδα στην Ελλάδα οφείλεται κατά πολύ λιγότερο στην απογνωση και την αποξένωση απ' ότι συμβαίνει πχ σε μια Αγγλία, Γερμανία, κλπ. Εδώ, η βία αυτή, μοίαζει περισσότερο σαν φτηνοτσαμπουκάς της πλάκας που βασίζεται περισσότερο στη βαρεμάρα και στο καλό παράδειγμα που δίνει η κοινωνία μας και το κράτος, του τύπου "γιατί να μην κάνω κι εγώ ότι μου κ....σει? Όλοι οι άλλοι το κάνουν!" Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά τα ατομάκια προέβησαν σε δημόσιο αυνανισμό ενώ παράλληλα την έπεφταν και σε δικούς τους φίλαθλους ζτηώντας τους χρήματα για να τους δώσουν κάτι απ' το μπαρ! Ναρκομανείς? Μερικοί από αυτούς πιθανόν να ήταν μια και βρέθηκαν σύριγγες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι φεύγουν οι ευθύνες από πάνω τους και το σίγουρο είναι πως δε μπορεί να ήταν όλοι ναρκομανείς. Την κύρια ευθύνη βέβαια για το ότι δεν μειώνεται η βία, την έχει το κράτος το οποίο για χιλιοστή φορά τα έκανε σκατά, μη μπορώντας να συλλάβει εγκληματίες που βρίσκονταν πάνω σε καράβι!! Αυτό θα πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Προσυπογράφω το ποστ του φίλου πιό πάνω σχετικά με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Προφανώς φέτος αλλάξανε τα κόζια και έπεσαν οι μάσκες μια και ο Ντέμης δεν θέλει να στηρίζεται πλέον πάνω τους. Το θέμα είναι όμως, ότι ο Ντέμης προς τιμήν του, τα έχει βάλει ανοιχτά με τους οργανωμένους της ομάδας του και φαίνεται να έχει διάθεση να καθαρίσει τα λύμματα. Αυτή η ιστορία με τους οργανωμένους στην Ελλάδα σηκώνει πολύ συζήτηση. Άποψη μου είναι ότι περισσότερο κακό προκάλεσαν στην εκάστοτε ομάδα (και τους εαυτούς τους), παρά καλό...
blueviper Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 με το να το καταδικαζεις δεν κανεις τιποτα. απολυτως τιποτα. εγω μιλησα για αιτιες οχι για το αποτελεσμα. Όχι καλέ μου devil...δεν τα λες σωστά. Εσύ το πρώτο πράγμα για το οποίο μίλησες, πάντα στα πλαίσια της επιλεκτικής ευαισθησίας και της οπαδικής απόχρωσης, ήταν για το επίπεδο του Ολυμπιακού οπαδού (μια κι αυτό προφανώς σε έκαιγε στη δεδομένη περίπτωση)...υπενθύμιση: "οσο για τα επεισοδια αν χανατε εσεις δεν θα εφτανε ποτε το πλοιο στο καφριλικι δεν σας ξεπερναει κανεις". Αυτό λοιπόν που σε ενδιέφερε να θίξεις, για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, είναι πως οι τάδε είναι ακόμα χειρότεροι. Μα γιατί; Κι αυτοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από "ανθρωπους που εχουν ψυχολογικα προβληματα και καταφευγουν στην βια για να εκφρασουν τον θυμο τους". Χαλάστηκες από το "αλήτες", αλλά σου αρκούσε το "κάφροι" για να τους χαρακτηρίσεις (τουλάχιστον μια μερίδα οπαδών και μόνο). Στη δική μου λοιπόν συνείδηση αυτό συνιστά εμπάθεια και διάκριση ευθυνών ανάλογα με το ποιον έχουμε απέναντί μας.
devil_will_cry Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 στην πρωτη περιπτωση μιλησε το συναισθημα μου. στην δευτερη η λογικη μου και η ευαισθησια μου. και βεβεα και οι οπαδοι του ολυμπιακου ειναι ανθρωποι και αυτοι με τα ιδια προβληματα. δεν ειμαι τοσο ηλιθιος . απλα πολλες φορες δεν υπαρχει συνοχη στα λεγομενα μας. τα συναισθηματα αλλαζουν η λογικη αλλωτε επικρατει αλλοτε οχι. πολυπλοκα πραγματα.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Χ με τον Ιωνικο στην φιεστα για να μην του φτανει του ΟΦΗ ουτε το 1-0.Ωραια.... Τωρα δηλαδη θα του ριξει κριμα ο Βρωμαθλητης του ΟΦΗ αν του χρονου του ριξουμε 2 4αρες?Μετα απο τοσα χρονια πραγματικα ειναι η 1η και μοναδικη φορα που μακαρι ο ΟΦΗ να κατεβασει παντελονια με μας και να ξεσκιστει με τον γαυρο
adi32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μη στεναχωριεσαι το ονειρο σου θα γινει πραγματικοτητα Αφου καθε χρονο αυτο γινεται Και του χρονου παιδια
nmtray2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Χ με τον Ιωνικο στην φιεστα για να μην του φτανει του ΟΦΗ ουτε το 1-0.Ωραια.... Ελπιζω μετα απο αυτο οι Ολυμπιακοι να μην ξαναφωναξουν οτι ο ΟΦΗ κατεβαζει παντελονια στο παο.
greekboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 εγω να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στον ΟΦΗ....αν και ειμαι Ολυμπιακος δεν μου αρεσε καθολου αυτο που εκανε....τι ειναι αυτα τα πραγματα??:twisted: :twisted: :twisted:
greekboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 What a GOAL!!!!!!!τι γκολαρα ήταν αυτη του Αντριτσ?????νομιζο το καλυτερο του πρωταθληματος
Mika Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 ε αφου ειναι ο καλυτερος παιχτης του πρωταθληματος! (ελπιζω να μην το δει ο Μπακε και φαμε στη μαπα βασικο τον Αντριτς την επομενη χρονια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.