Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν και ολυμπιακος,ντρεπομαι για αυτο που καναμε σημερα.

παναθηναικος και οφη,μπορουνε να κανουνε οτι γουσταρουνε.

εμεις γιατι να πεσουμε σε αυτο το επιπεδο και να πουλαμε παιχνιδια?

Δημοσ.

χαχαχααχααχαχαχαχ ας γελασω ρε φιλε bougas , ολη η ευρωπη το παιξε στο στοιχημα.Στην ελλαδα ετσι ειναι.Ο κοκκαλης πιστευεις ειναι καμια αθωα παρθενα? 1ον λεμονης στον παγκο φιλος παρα οφη-βαζελος εχθροι.αρα σου λεει ας πεσει ο οφη....

Στην ελλαδα ζεις.

Το ιδιο και ο παοκ.....κοιταξες μηπως τα ποσοστα που διναν στο ιντερνετ?

Το ιδιο και η αεκ

Το ιδιο και ο πανιωνιος

Ελλαδα.

Δημοσ.

Κι ο τσατσος ο παοκ μονο με την ΑΕΚ ηξερε να παιξει και να κερδισει. Σαν ηρθε η ωρα να σωσουμε το παραρτημα, εκατσε στα τεσσερα και τα πηρα τα μπαλακια του...Οσο για το γαυρο, μ αυτη την αμυνα να κατεβει και του χρονου στην ευρωπη και θα μας προσφερει δυνατες συγκινησεις. Κι αν δε χασουμε και τη μια θεση του τσαμπιονς λιγκ θαυμα θα ναι...(αυτο το λεω και για την ΑΕΚ ετσι που παιζει, αν και ΑΕΚτζης. Ντεμη αν δε πεσει χρημα, ομαδα με 5 παιχτες δε βγαινει...)

Δημοσ.
Κι ο τσατσος ο παοκ μονο με την ΑΕΚ ηξερε να παιξει και να κερδισει. Σαν ηρθε η ωρα να σωσουμε το παραρτημα, εκατσε στα τεσσερα και τα πηρα τα μπαλακια του...

για ποτε μιλας?

Δημοσ.
για ποτε μιλας?

Για σημερα. Εχασε, δεν εχασε? Και ξερεις ποιο και ποιανου παραρτημα εννοω. Να ξεκιναμε ολοι απο το μηδεν καθε χρονια. Οχι μερικοι να ξεκινανε απο το +6...

Δημοσ.

η 7 εφυγε απο το 85' σημερα!

θελω να δω τσουκαλα το βραδι τι θα πει!

καπνους απο τα αυτια θα βγαζει το παιδι!

Δημοσ.
ποιο ειναι το παραρτημα του παοκ?

ο παναθηναικος?

ποιος ξεκινησε με +6?

Ρε φιλαρακι το χουμε καταλαβει οτι εισαι βαζελος, αλλα μη μας τρελαινεις κιολας. Εισαι ή δεν εισαι καθε χρονο +6 με τον "καταραμενο οφη"? Και μη μου πεις για τις μαλακιες που λεει κι ο κοντος για το οτι σας στερησε παλια πρωταθλημα. Ο κοσμος εχει ματια και βλεπει. Κι οσο για τον παοκ, τι εστι κυριος Μαμιδακης, που ξαφνικα πεταχτηκε και εδωσε 120.000? πριμ για νικη με την Αεκ και τον ακρατητο? Και γιατι δεν εδινε και με το βαζελο πριμ? Οπως λοιπον καταλαβες δεν εννοω οτι εχει παραρτημα ο παοκ αλλα ο ιδιος καταντησε πλεον...
Δημοσ.
αρχισαμε...............!!

Δεν αρχισαμε ρε συ απλα ειναι ντροπη για μια μεγαλη ομαδα, οπως θεωρουν οι παοκτσηδες τον παοκ να εχει τετοια καταντια και για κατι χιλιαρικα ευρω να τον κανουν οτι θελουν και να γινεται και ο ιδιος παραρτημα των μεγαλων για τα θεληματα τους. Εγω το περιμενα απο τοτε που εχασε η αεκ στον παοκ οτι θα γινοταν το σημερινο και το χα πει και σε ενα συμφοιτητη μου παοκτση.

Δημοσ.

χαχαχαχα φιλε μη τρελενεσαι τζαμπα εκτεθηκες....

παοκτσης ειμαι και το χαιρομαι εδω και 9 συνεχομενα χρονια ειμαι 4ος .ουτε πανω ουτε κατω.παοκ θυρα 4.μια ζωη 4ος.

και για το ματς με την αεκ που λες δεν αποκλειω να γιναν αυτα που λες ,οι παιχτες δεν ειναι μαγοι ομως και ειδες ποσες φασεις χασατε καλλιστα το παιρνατε το ματς....γιαυτο ας το μη το ψαχνεις , αν εισασταν τυχεροι θα κερδιζατε.επισης ξεχνας οτι το ματς ηταν μεσα στην καταμεστη τουμπα...αν δεν εχεις παει ποτε ,τι να καταλαβεις. οι παιχτες ειναι ανθρωποι και εχουν ψθχολογια.και επειδη και ο σαλπιγγιδης ειναι γνωστος μου κ ακουω διαφορα ξερω πολυ καλα τι λεεω.το σιγουρο ειναι ενα...

ολα ξεκινουν και τελιωνουν στην αθηνα...εκει ειναι το πακετο εκει γινεται το κουμαντο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...