LL_NEO Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Τωρα καποιοι που θα πουνε οτι το υπολοιπο 80% θα τους το δωσει μαυρο ο βαζελος μαλλον θα ειναι κακεντρεχεις και κουτοπονηροι. Και για να μην το δώσει απευθείας ο Βαρδινογιάννης στα ταμεία του ΟΦΗ και να πληρωθούν οι εν λόγω παίχτες αν είναι να παίξει μαιμουδιά. Εκτός και αν νομίζεις ότι δε μπορούν με δυο απλές λογιστικές εγγραφές να δικαιολογήσουν το συγκεκριμένο ποσό στα ταμεία τους. Αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ απο τέτοιου είδους μαιμουδιές και φίλα προσκείμενα σωματεία. Τσίμπα το λοιπόν έτσι για να γουστάρεις http://zine.greenwebfans.com/75_xronia_apates.pdf
Ammon Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Πως θα δικαιολογησεις τοσες χιλιαδες ευρω με δυο απλες εγραφες μονο εσυ θα ξερεις να μου πεις.Και θα μου κανεις και μεγαλο καλο βεβαια μιας και οντας λογιστης θα μπορω να τα εφαρμοζω και στην δουλεια μου.Θα τους λεω εχετε μαυρο χρημα ελατε να σας το ξεπλυνω με δυο εγγραφουλες. Οσο για το pdf που μου στελνεις ειναι πολυ καλο.Οι greenwebfans το γραψανε?Εχω κονε στο καναλι του Λιακοπουλου εαν θελετε να το πουλατε μαζι με το "ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ" και "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ 2:Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ"
LL_NEO Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Πρόλαβες και διάβασες ρε μπαγάσα 200+ σελίδες σε 10 λεπτά. Έ ρε τι αστέρια που βγάζει ο Πειραιάς. Το κακό για σένα είναι το κειμενάκι είναι τίγκα στην παραπομπή απο εφημερίδες της εποχής οπότε όσο και να προσπαθείς να το καταστήσεις μη αξιόπιστο τρως άκυρο κατακέφαλα. Όσο τώρα για το λογιστιλίκι αν γενικώς σκέφτεσαι όπως γράφεις εδώ, καταλαβαίνω γιατί κολλάς να το σκεφτείς...
Ammon Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Συνεχιζεις να μην μου λες για τις δυο απλες λογιστικες εγγραφες που θα χρησιμοποιω για να νομιμοποιω τα μαυρα.Θα μου τις πεις ή τσαμπα χαρηκα?Μην εισαι μονοφαγας. Οσο για το pdf ειναι οντως πολυ καλο και αντικειμενικοτατο. "Ο ενδοξος και εντιμος Παναθηναικος,ο απλησιαστος σε αθλητικο ηθος μεγαλυτερος συλλογος της χωρας μας..." "καταλαβατε γιατι θα ειναι αιωνιως κομπλεξικοι απεναντι στην πρασινη μεγαλοσυνη..." και πολλα αλλα. χαχαχαχαχαχαχ ρε εχετε μεγαλη πλακα. Το ποιο αστειο ειναι οτι στους διατητες που ηταν με τον Ολυμπιακο εχει μεσα και το ονομα του πατηρ Βασσαρα.Δεν θυμαμαι εαν ηταν μεσα ο Δεδες ρε γαμωτο.Να σαι καλα ρε με εκανες και γελασα. ΥΓ περιμενω για τις εγγραφες μην με ξεχασεις!!!
KaizerSoze Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Λοιπον επειδη εισαι λιγο ασχετουλης με το τι εγινε ακομη και στην περιπτωση της Αεκ να σου πω οτι ουτε η ΑΕκ ηταν κανονικα να μπει στο 44 γιατι δεν εφτανε το ποσοστο των πιστωτων που επρεπε νε συναινεσουν για να μπει.Επειτα απο μεγαλες πιεσεις το ΙΚΑ δεν κατεβηκε στην τριτη συνεδριαση που εγινε(οι δυο πρωτες ηταν αποριπτικες μιας και το ΙΚΑ δεν δεχοταν να μην πληρωθει) και ετσι μπηκε στο 44 η ΑΕΚ.Η Βιτεσε πληρωθηκε με διακανονισμο,δεν χαρισε τιποτα στην ΑΕΚ.Και καπου εδω κλεινει το θεμα αφου προφανως αυτα που διαβαζεις δεν τα κατανοεις.Με τις υγειες σας. Τωρα για τους παιχτες που συνεχιζεις να κανεις πως δεν καταλαβαινεις ή οντως μπορει και να μην καταλαβαινεις ή ακομα μπορει να σε εμποδιζει και η πρασινη τσιμπλα να δεις τα οφθαλμοφανη.Τρεις παιχτες που ειχαν να λαβαινουν απο τον ΟΦΗ παραιτηθηκαν απο το 80% των απαιτησεων τους?Και οι τρεις πηγαν απο τον ΟΦΗ στο βαζελο και μαλιστα ο ενας πηγε μολις περσι.Δηλαδη ειναι το πιο λογικο πραγμα στο κοσμο να οσυ χρωστανε λεφτα και να λες ασε μωρε δωσε μου το 20%.Τωρα καποιοι που θα πουνε οτι το υπολοιπο 80% θα τους το δωσει μαυρο ο βαζελος μαλλον θα ειναι κακεντρεχεις και κουτοπονηροι.Τωρα αυτα τα παλια ,καποτε και πριν καμποσα χρονια εμενα δεν μου λενε τιποτα.Εδω εχεις να κανεις με αριθμους.Μου χρωστας σου χρωσταω,τελος.Τι παει να πει πριν καμποσα χρονια?Δηλαδη εαν παρεις δανειο απο την τραπεζα μετα απο δεκα χρονια θα τους πεις "ελα μωρε μετα απο τοσα χρονια ακομα το θυμαστε?".Ωραιος ρε!!!Ερωτησουλα μιας και νοιαζεσαι για την τσεπη των παικτων.Ο Γεωργιαδης φευγοντας απο τον ΠΑΟΚ ξοφληθηκε ετσι?Να υποθεσω οτι με την λογικη σου ο ΠΑΟΚ εχει γινει παραρτημα σας...Τωρα βεβεαια αν δουμε ποιος εχει γλυτωσει κοσμο,ποιος ας πουμε εσωσε οικονομικα την αδιαφορη αγωνιστικα Παναχαικη επι Κυραστα Α,και βλεπω αρχιζουμε σιγα σιγα τους χαρακτηρισμους.Εμ ετσι ειναι,βλεπεις οταν δεν στεκουν αυτα που λες... Ρε συ,εχουμε παρει και τον Νιοπλια απο τον ΟΦΗ.Ωραια τα τεστ μνημης σου,πιο πισω δεν εχει?
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 παιδια καλυτερα να σχολιαζουμε τους αγωνες και να κανουμε πλακιτσα πανω σε αυτους παρα να ασχολουμαστε με θεματα στα οποια δε θα συμφωνησουμε ποτε οπως ειναι φυσικο
Ammon Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Και καπου εδω κλεινει το θεμα αφου προφανως αυτα που διαβαζεις δεν τα κατανοεις.Με τις υγειες σας. Ερωτησουλα μιας και νοιαζεσαι για την τσεπη των παικτων.Ο Γεωργιαδης φευγοντας απο τον ΠΑΟΚ ξοφληθηκε ετσι?Να υποθεσω οτι με την λογικη σου ο ΠΑΟΚ εχει γινει παραρτημα σας...Τωρα βεβεαια αν δουμε ποιος εχει γλυτωσει κοσμο' date='ποιος ας πουμε εσωσε οικονομικα την αδιαφορη αγωνιστικα Παναχαικη επι Κυραστα Α,και βλεπω αρχιζουμε σιγα σιγα τους χαρακτηρισμους.Εμ ετσι ειναι,βλεπεις οταν δεν στεκουν αυτα που λες... Ρε συ,εχουμε παρει και τον Νιοπλια απο τον ΟΦΗ.Ωραια τα τεστ μνημης σου,πιο πισω δεν εχει?[/quote'] Eχεις δικιο.Τελικα δυσκολευομαι να κατανοησω το τροπο σκεψης σου.Ειναι τοσο πολυπλοκος βλεπεις. Τεσπα φιλος ο adi32 μαλλον εχει δικιο. Και για να μην σου αφησω την ερωτησουλα αναπαντητη θα σου πω οτι ο Γεωργιαδης τα χρηματα που χαρισε ,οπως και ο Καφες ειναι μη δεδουλευμενα,κατι που δεν ισχυει στις περιπτωσεις του ΟΦΗ.Οι παιχτες δεν τα δουλεψαν και θεωρησαν καλο να μην πληρωθουν για δουλεια που δεν εκαναν.Κατι το οποιο ειναι και το σωστο αλλωστε. Αυτα.Παμε γι 'αλλα.
LL_NEO Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 ο Γεωργιαδης τα χρηματα που χαρισε ,οπως και ο Καφες ειναι μη δεδουλευμενα lol τους έπιασε ο πόνος
KaizerSoze Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Με την καμια,ο Γεωργιαδης χαρισε (υποτιθεται) ΚΑΙ τα δεδουλευμενα
Kandinsky Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Αφ'ενός μεν' date=' την υποτιθέμενη "περίοδο κυριαρχίας του Βαρδινογιάννη", τα λεγόμενα ερυθρόλευκα "πέτρινα χρόνια", ουσιαστικά από την περίοδο '83-'84, πρωτάθλημα πήρε ο Παναθηναϊκός (6), η ΑΕΚ (4), και ένα η Λάρισα, ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός. Από την περίοδο '96-'97, τα δικά μας "πέτρινα χρόνια", πρωτάθλημα έχει πάρει ο Ολυμπιακός (9) και μόλις ένα που σας ξέφυγε, ο Παναθηναϊκός.[/quote'] Αυτό δε μου λέει τίποτα. Αν ο Στάλιν ήταν καλύτερο παιδί απ' τον Χίτλερ, δεν σημαίνει ότι δεν έκανε κι αυτός τις σφαγές του. Αν είδες, σημείωσα ότι ακόμα κι όταν η ΑΕΚ είχε μια πολύ καλή ομάδα (που όμως τουλάχιστον 1-2 φορές θα μπορούσε να την υπερκεράσει ο Ολυμπιακός) ενώ ο ΠΑΟ ήταν σχετικά στα κάτω του και δύσκολα θα το χτυπούσε το πρωτάθλημα, στόχος ήταν να μην το πάρει ο Ολυμπιακός. Αυτά που έγιναν εκείνη την περίοδο είναι μεγάλη ντροπή και δε νομίζω να μπορεί κανείς να ξεχάσει τα γεγονότα με τις επαναλήψεις αγώνων. Τον Τριβέλλα με τις πυτζάμες τον θυμάσαι? Μήπως θυμάσαι επίσης τις ιστορίες που κυκλοφορούσαν περί Βαρδινογιάννη που ρώταγε τους παίκτες "παιδιά τί ώρα θέλετε να παίξουμε τον τελικό?" και κατόπιν κανονιζόταν ή άλλαζε η ώρα? Μήπως επίσης θυμάσαι τον κάμεραμαν και τα ντου στον αγωνιστικό χώρο? Όλα αυτά δεν τα αναφέρω για να αποδείξω ότι ο Βαρδινογιάννης επειδή ήταν πρόεδρος του ΠΑΟ έκανε αλητείες ενώ ο Κόκκαλης επειδή είναι δικός μου πρόεδρος είναι κύριος, ας μην είμαστε αφελείς. Προσωπικά, θεωρώ τον Κόκκαλη μεγάλο έλλειμμα διαφάνειας της Ελλάδας. Δε με νοιάζει ποιανού πρόεδρος είναι, με νοιάζει το ότι μέσα σε 10 χρόνια, ένας επιχειρηματίας κατάφερε και βρίσκεται σχεδόν κάτω από κάθε πέτρα στην Ελλάδα και μέσα σε όλες τις συμφωνίες και τις αναθέσεις. Αυτό, δείχνει περίτρανα το μέγεθος της διαπλοκής που υπάρχει με ΚΑΘΕ κυβέρνηση (πού είναι πού θα του την έπεφταν οι νυν κρατούντες? Εδώ γελάνε). Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι επειδή αυτός είναι αυτός που είναι, οι άλλοι αυτομάτως αθωώνονται. Ποιός είναι αθώος? Ο καπτα-Γιώργος? Ο Μελισσανίδης και ο Καρράς που μπούκαραν στη φυσούνα? Μήπως ο Τροχανάς που έφαγε τα λεφτά του κόσμου με τα αεροπλανάκια? Ο "αγαπούλας" που δεν έκανε μια μέρα φυλακή λόγω υγείας ενώ καπνίζει μισό μετρό Αβάνας και κατέστρεψε την ΑΕΚ? Ο Βουλινός? Ο Μπατατουδάρας που είναι και στα δικαστήρια αυτές τις μέρες? Όλοι, στο μέτρο που μπορούσαν, έβαλαν το λιθαράκι τους για να γίνουμε αυτό το αίσχος που είμαστε. Λοιπόν, επειδή όλοι είδαμε πως πάρθηκαν τα περισσότερα από τα 9 -- και παρ'ότι καταλαβαίνω ότι θα πέσουν flames γιατί απλά πρέπει, γιατί ακόμη κι αν το ξέρετε και το καταλαβαίνετε μέσα σας πως τα 9 θα ήταν με το ζόρι 4, πρέπει να φωνάξετε πως και τα 9 τα αξίζατε και τα πήρατε με την ομαδάρα σας και το σπαθί σας -- είναι κάποιος άπληστος; Κάποιος "λιγούρης" μόλις πήρε εξουσία στα χέρια του αποφάσισε να τα φάει όλα; Κάποιος αδιαφορεί παντελώς για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου; Κι έδωσε ένα πρωτάθλημα απλά και μονο γιατί φώναζαν και οι πέτρες, και έπρεπε να κλείσουν κάποια στόματα; Και κάποιος άλλος, παρ'ότι είχε την εξουσία (αν ποτέ την είχε), έδωσε 7 πρωταθλήματα και πήρε 6, από τα 13. Και "επέτρεψε" να πάρουν πρωτάθλημα και επαρχιακές ομάδες που το άξιζαν. Εδώ δεν συμφωνούμε. Η μόνη ομάδα του ΠΑΟ που παραδέχομαι ότι θα μπορούσε να είχε πάρει πρωτάθλημα, είναι αυτή του Κυράστα, όταν και είχε ψηφιστεί καλύτερη ομάδα. Από εκεί και πέρα, όπως λες και παρακάτω, μόνοι σας βγάλατε τα μάτια σας και διαλύσατε τόσες ομάδες. Όσον αφορά τα 9, δεν αμφισβητώ ότι έπεσε σπρώξιμο σε κάποια από αυτά. Δεν είμαι αφελής να μην αναγνωρίζω ότι είναι απαράδεκτο σε ματς Ηρακλή-Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, ο Άντζας τελευταίος παίκτης να ανατρέπει τον επελαύνοντα επιθετικό και να παίρνει μόνο κίτρινη! Ούτε θα πω ποτέ ότι δεν υπήρχε Θωμάς Μητρόπουλος, κάποτε όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και δε νομίζω ότι δεν το έπραξα στο προηγούμενο ποστ. Απ' την άλλη όμως, ο κυριότερος παράγοντας που έκανε τη διαφορά του Ολυμπιακού με τους άλλους δύο, ήταν η προσωπικότητα των παικτών, κάτι που είδαμε και φέτος. Από τότε που έφυγε ο Μπάγεβιτς (δε νομίζω να αμφισβητείς ότι επί Μπάγεβιτς παίζαμε μακράν το καλύτερο και πιό γρήγορο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα), ακόμα και με τον αυτόματο πιλότο που ήμασταν, όπως φάνηκε στα περισσότερα ντέρμπυ, μίλησε η προσωπικότητα και η αξία του καθενός. Αφ'ετέρου, πραγματικά περιμένετε να "φτιάξουν" ομάδες ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, όταν ο τίτλος του πρωταθλητή έχει απονεμηθεί από τη σέντρα της πρώτης αγωνιστικής; Να βάλει τις φρέσκες ιδέες του και τα ακόμα πιο φρέσκα λεφτά του ο Τζίγκερ, για να ανέβει ο Παναθηναϊκός, να φτάσει στο σημείο να απειλήσει τον Ολυμπιακό, ακόμα και με τις διαιτησίες που όλοι έχουμε δει (όχι φέτος γιατί προλάβαμε και τα βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας), και όταν φτάσουμε στο ματς που θα κριθούν όλα, να οργανωθεί άλλη μια Ριζούπολη και να τελειώσουν όλα -- όπως τόσες ομάδες που έχει διαλύσει ο Παναθηναϊκός, όχι γιατί δεν ήταν καλές, οι πορείες στην Ευρώπη το αποδεικνύουν αυτό, αλλά γιατί έχασαν το πρωτάθλημα.Να ανέβει και η ΑΕΚ, και να έχουμε άλλη μια φορά μάχη για τη δεύτερη θέση, γιατί η πρώτη είναι συμβολαιογραφικά δεμένη στην ομάδα με τα κόκκινα και στον "φαταούλα" πρόεδρό της. Και να κάνουν και οι δύο πορείες στην ευρώπη, όπως ο Παναθηναϊκός της τελευταίας πενταετίας, για να βγαίνει ο Ολυμπιακός πιο άνετα στο Champions' League και να δοξάζει την Ελλάδα με τις ιστορικές εφταροπεντάρες και τα σχόλια όπως του Sir Alex Ferguson. Και βέβαια, να βασίζεται όλη η Εθνική Ελλάδος στους κορμούς των ΠΑΟ και ΑΕΚ και να έχουμε κι απο εκεί καμμία διάκριση. Το ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά απλά με την άνοδο των ομάδων. Θα πάει μπροστά όταν ο κάθε παράγοντας ξέρει πως τα λεφτά που θα δώσει θα έχουν αντίκρυσμα σε κάποιον τίτλο. Ποιός θα ανεβάσει το budget της ομάδας του από τα 2 εκ. ευρώ (παράδειγμα) στα 15, ακόμα και να τα έχει τα λεφτά, όταν ξέρει πως η "κούπα" έχει ερυθρές αποχρώσεις εξ' υποθέσεως; Ποιός θα νοιαστεί για την προώθηση του αθλήματος όταν τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε σταματήσει καν να αγανακτούμε με όσα βλέπουμε κάθε αγωνιστική και απλά γελάμε ειρωνικά; Ποιός θα νοιαστεί όταν δεν νοιάζεται ο ίδιος αυτός κύριος που βγάζει τα περισσότερα από όλους, αλλά χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο ως προπέτασμα καπνού, ως δικλείδα ασφαλείας για τις υπόλοιπες "ύποπτες" δουλειές του; Πάλι τα ίδια θα πούμε κι εδώ. Πες μου, πόσα πρωταθλήματα κρίθηκαν άδικα τα τελευταία 5 χρόνια, όταν τα 3 εξ αυτών κρίθηκαν στον πόντο? Μα ειδικά αυτά τα 5 τελευταία χρόνια που αναφέρεις είναι αυτά που παρολίγο να χάσουμε τα πάντα (ως Ολυμπιακός) τόσες φορές! Και επιτέλους, ας τελειώσει κάποτε αυτή η ιστορία με τη Ριζούπολη. Εμείς έχουμε πάει στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα τόσες φορές κι έγινε της τρελλής, δε θυμάμαι κι εγώ πόσοι αγώνες έχουν διακοπεί και τί τσιμέντα έχουν πέσει μέσα. Θυμάμαι επίσης τί έχει γίνει και στη Λεωφόρο, όταν εσείς οι ίδιοι τραυματίσατε παίκτη σας(!) επειδή αστοχήσατε (ο Φύσσας νομίζω ήταν), η Ριζούπολη έφταιγε που χάσατε το πρωτάθλημα? Για πες μου επίσης, αυτό που πήρατε, δεν κρίθηκε σε μια αδικία? Αν είχε γίνει ανάποδα η φάση του Κυριάκου με τον Τζιοβάνι, θα είχαμε νεκρούς στη Λεωφόρο ή όχι? Θέλεις να μου πεις δλδ ότι παίκτες όπως οι Καραγκούνης, Μπασινάς, Νικοπολίδης, κλπ, που έχουν παίξει τα άπειρα ντέρμπυ και μέσα σε αρκούντως πολεμική ατμόσφαιρα, τα έκαναν πάνω τους επειδή έφαγαν πέτρες στο πούλμαν ή επειδή τους έβριζαν? Όχι ότι δεν υπήρχε καφρίλα και βέβαια είναι καταδικαστέα, αλλά μην λέμε κι ότι θέλουμε, ότι είδαν "πρωτόγνωρα" πράγματα και αυτό έφταιγε. Όχι, μπήκαν μέσα "χεσμένοι" (αν μου επιτρέπεται η έκφραση) λόγω του ψυχολογικού βάρους και παρέμειναν έτσι σε όλο το ματς μια και μετά το πρώτο γκολ, δεν πίστεψαν ούτε στην ισοπαλία. Αν θυμάμαι καλά, εσείς ήσασταν που τους λέγατε "κότες" μετά τον αγώνα (θυμάμαι επικά άρθρα στους greenwebfans) και τους κυνηγούσατε στην Παιανία. Δλδ ο Βαρδινογιάννης δε βάζει λεφτά επειδή το πρωτάθλημα δεν είναι δίκαιο? Πολύ αφελής αυτή η πρόταση και δεν στέκει πουθενά. Αν δεν θέλει τότε, ας σηκωθεί να φύγει, να δώσει την ομάδα στον Γιαννακόπουλο, να ησυχάσει κι αυτός. Γιατί την κρατάει αφού χάνει χρήμα και χρόνια απ' τη ζωή του? Άσε δε, που φέτος, όπως και πέρυσι αλλά και άλλες χρονιές, στο μέτρο του δυνατού έχει βάλει κι αυτός το χεράκι του, ιδιαίτερα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Μόνος σου λες ότι φέτος από δικά σας λάθη χάσατε τα πάντα, γιατί έβγαλε το dvd λοιπόν? Λόγω αυτού πήγε μετά καλύτερα ο ΠΑΟ (όπως δήλωσε ο κατ' επίφαση πρόεδρος Μήτσου) ή επειδή ξύπνησε λίγο ο Μαλεζάνι που σε 17 ματς στην αρχή της περιόδους είχε αλλάξει 16 εντεκάδες? Η διαιτησία του φταίει λοιπόν ή η νοοτροπία του σαν προπονητή που πρώτος ο ίδιος αντιμετωπίζει την ομάδα του σαν την Λέτσε ή την Ρετζίνα και έχει φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζει σα μικρό παιδί γκολ επί της Καλαμαριάς? Ρε, έχει καταλάβει το ανθρωπάκι σε ποιά ομάδα είναι προπονητής? Εφόσον φταίει αποκλειστικά ο Κόκκαλης και η διαιτησία για τα δεινά του ΠΑΟ, γιατί διαλύσατε λοιπόν τόσες ομάδες σας? Φίλε μου, άποψη μου είναι ότι από τότε που έφυγε ο καπετάνιος, ο οποίος ήταν ανυποχώρητος σε ορισμένα ζητήματα, (και ίσως δεν ήθελε να χρεωθεί τα όσα ακολούθησαν), ο Κόκκαλης έπαιζε μόνος του με αντίπαλο παιδαρέλια που δεν μπορούσαν να εμπνεύσουν κανέναν ως πρόεδροι του ΠΑΟ (έτσι που είναι δομημένο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και οι οπαδοί νομίζουν ότι καλός πρόεδρος είναι ο "μάγκας" πρόεδρος). Λοιπόν, ας σταματήσουμε όλοι μας όσοι δεν έχουμε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα παγωμένα, ανεξαρτήτως χρωματικής προτίμησης, να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, και ας βλέπουμε καλύτερα Premiership ή Champions' League για να αντιληφθούμε τι είναι "μπάλα" και πόση απόσταση μας χωρίζει από την πραγματική ποδοσφαιρική πανδαισία.Γιατί τώρα, είμαστε σαν τους δυό γαϊδάρους που μαλώνουν για ένα κομμάτι άχυρο δίπλα στο στάβλο με τους καθαρόαιμους επιβήτορες... Καλή Ανάσταση, αδέρφια! Συμφωνούμε απόλυτα. Τα όσα ανέφερα δεν είχαν σκοπό να προγκήξουν αλλά να καταδείξουν ότι το πρόβλημα είναι στα χέρια ανθρώπων που δεν θέλουν να το λύσουν. Καλή Ανάσταση επίσης και να προτιμάτε τα κόκκινα αυγά! ΥΓ Ξαναλέω, ότι δεν εκτιμώ τον Κόκκαλη διότι ενώ μπορούσε να φτιάξει ομάδα και για την Ευρώπη δεν το έκανε και με το μπακαλίστικο μάνατζμεντ που άσκησε, νόμισε ότι θα έβαφε αυγά μόνο με πορδές, ότι το μπακάλικο του κυρ Τάκη θα γινόταν Carrefour εν μια νυκτί και με τον ίδιο προγραμματισμό. Νόμισε, ότι επειδή του έφτιαξε ο πρίγκηψ ομάδα, ότι θα την τρέχει μόνος του και θα αλώσει τας Ευρώπας με άνεση. Έχασε τεράστια ευκαρία και προσωπικά εγώ, όσο κι αν καταμετρώνται στα υπέρ του η ανάσταση της ομάδας και τα πρωταθλήματα, θα τον δείχνω πάντα με το δάκτυλο ως υπεύθυνο για το 7-0 και για το ότι δεν έκανε τίποτα για να φτιάξει οργανωμένες δομές, ενώ έκανε τα πάντα για να αναδειχθεί προσωπικά αυτός και να τον λατρεύουμε όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού σαν τον Μεσσία. Ένας ήταν ο Γουλανδρής που χάρισε 50,000,000 δρχ το '70, ενώ όταν πέθαινε είπε ότι το μόνο για το οποίο στενοχωριόταν ήταν ότι δεν θα ξανάβλεπε τον Ολυμπιακό. Αυτό, ο Κόκκαλης δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ (άσε που το πόσα έχει βάλει απ' την τσέπη του είναι άξιο μεγάλης συζήτησης).
KaizerSoze Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Κοιτα,χαμενες ευκαιριες υπαρχουν εκατερωθεν...Πχ κανεις δεν θα συγχωρεσει ποτε στον Βαριδνογιαννη οτι το 96,προ-Μποσμαν και με οικονομικα μεγεθη σαφεστατα χαμηλοτερα δεν εκμεταλλευτηκε κεινη την ομαδα που θα μπορουσε να ειχε ξεφυγει απο την Ελλαδα και να ειχε παγιωθει και στην Ευρωπη.Αλλα βλεπεις στον Παναθηναικο συνηθιζεται ποτε η Αγια Οικογενεια να μην φταιει,σε αντιθεση με τους παικτες(μην ξαναπιασουμε το θεμα Ριζουπολη και γιατι μια ομαδα που εχασε το πρωταθλημα στην ισοβαθμια ξαφβηκα θεωρηθηκε απο την διοικηση οτι δεν εχει ουτε ενα παικτη αξιο-εκτος βεβαιως του καλου παιδιου Γκουμα που δεν περνει και πολλα)
Kandinsky Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Γιατί ρε συ, έπαιρνε πολλά ο Καραγκούνης ή ο Μπασινάς? Μέχρι να δούνε φράγκο οι άνθρωποι, περάσανε όλες οι φυλές του Ισραήλ από συμπαίκτες τους! Θυμάμαι, παλιότερα που λέγανε "πόσο κάνει ο τάδε παίκτης?" και η απάντηση ήταν "10 Μπασινάδες"! Τέλος πάντων, όντως ισχύει ότι και οι δύο ομάδες έχουν κάνει εγκλήματα. Φταίει βλέπεις ότι οι πρόεδροι στην Ελλάδα θέλουν να παίρνουν όλα τα εύσημα και πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απ' αυτούς.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Ο Γκουμας ομως ειναι και "καλο παιδι' βλεπεις
Kandinsky Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Πάντα θα υπάρχουν "καλά παιδιά" και αγαπητικοί του (κάθε) πρόεδρου. Εμείς στη Θρυλάρα έχουμε φάει με το κουτάλι τέτοια παιδιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.