Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλακα μας κανεις?εδω μιλαμε για δυο ομαδες με τον ιδιο ιδιοκτητη και συ μας λες για διαφημισεις και λοιπες μπουρδες.Και η προοδευτικη ειχε διαφημιση της μοτορ-οιλ.Την κατηγορησε κανεις για παραρτημα του παο?

Εδω μιλαμε για αποδειξεις που βγηκανε μετα απο ελεγχους λογιστων και σεις μου λετε λογια να χαμε να λεγαμε.Ξερεις εσυ καμια Παε να χαρισε σε καμια αλλη 800.000 ευρω και να φαινεται απο τον ισολογισμο της?Βεβαια δεν περιμενω να παραδεχτειτε και τιποτα.Αλλα και μονο που βελαζετε ως επιχειρημα φτανει.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για δείξε μου λοιπόν αυτον τον έλεγχο λογιστών τον οποίο και ευαγγελίζεσαι.

Και πρόσεξε καλά διότι μου λες μια μαλακία περι 800.000 αλλά σκέψου πόσο κοστολογείτο τότε η διαφήμιση στη μπλούζα, ειδικά όταν μιλάμε για την εποχή προ Alpha digital όπου και τα έσοδα απο τα τηλεοπτικά ήταν περιορισμένα.

Βελάζουμε διότι το κακάρισμα το έχετε καπαρωμένο προ πολλού...

Δημοσ.

Oχι Αμμον,το φοβερο επειχειρημα ειναι οταν πετας μια μαλακια για 3 παικτες και σου λεω οτι οι 2 εχουν ερθει διαφορετικες περιοδους,πριν καποια χρονια και μαλιστα δεν παιζουν πια και γυρνας και μου λες και ο τριτος?Τον εκανες γαργαρα?

Πραγματικα φοβερο επιχειρημα.Εγω βελαζω,εσυ να προσεχεις αυτες τις μερες,δυσκολος καιρος για προβατα

Παρεπιπτοντως στην Ξανθη εχετε παρε-δωσε με Λουτσιανο,Αντζα,Βαλλα και τα ρεστα.Ολοι βασικοτατοι.Συνεχιζεις να επιμενεις για ΟΦΗ?

Ερωτησουλα...οταν ο προεδρος της ΠΑΕ Αιγαλεω και αδελφος του προεδρου της ΕΠΑΕ λεει "Το Αιγαλεω και ο Θρυλος να κερδανε και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν" να υποθεσω πως λεξεις οπως παραρτηματα,ανοιγω τα ποδια,περναω τρενο απο το Αιγαλεω κτλ δεν πρεπει να ακουγονται

Δημοσ.
Για δείξε μου λοιπόν αυτον τον έλεγχο λογιστών τον οποίο και ευαγγελίζεσαι.

Και πρόσεξε καλά διότι μου λες μια μαλακία περι 800.000 αλλά σκέψου πόσο κοστολογείτο τότε η διαφήμιση στη μπλούζα' date=' ειδικά όταν μιλάμε για την εποχή προ Alpha digital όπου και τα έσοδα απο τα τηλεοπτικά ήταν περιορισμένα.

Βελάζουμε διότι το κακάρισμα το έχετε καπαρωμένο προ πολλού...[/quote']

Μηπως θες και να σου τον στειλω και σπιτι?Σου εδειξα αποσπασμα απο εγκυρο αθλητικο σαιτ που λεει οτι ο ΟΦΗ χρωσταγε 800.000 ευρω στο ΠΑΟ και του τα χαρισε.Αυτο προεκειψε απο στοιχεια που δημοσιευσε ο ΟΦΗ οταν εκανε την αιτηση για να μπει στο αρθρο 44.Τα γραψανε ολες οι εφημεριδες πρασινες κοκκινες μπλε.Λες να ειναι ψεμματα?Μην διαβαζετε μονο ντερμπι.

Oχι Αμμον' date='το φοβερο επειχειρημα ειναι οταν πετας μια μαλακια για 3 παικτες και σου λεω οτι οι 2 εχουν ερθει διαφορετικες περιοδους,πριν καποια χρονια και μαλιστα δεν παιζουν πια και γυρνας και μου λες και ο τριτος?Τον εκανες γαργαρα?

Πραγματικα φοβερο επιχειρημα.Εγω βελαζω,εσυ να προσεχεις αυτες τις μερες,δυσκολος καιρος για προβατα[/quote']

Ανεφερες τους δυο παιχτες και λες

Μπικοφσκι?Ρουμπακης?Προσφατα πραγματα...

Θελοντας και καλα να μας πεις οτι αυτα γινοντουσαν παλια.Γι'αυτο σου ανεφερα και τον Κωτσιο τον οποιο εκανες ΓΑΡΓΑΡΑ μιας και εγινε μολις περσι.

Η Ξανθη που λες περσι μας κερδισε εξω και εφερε ισοπαλια μεσα.Οποτε καποιος αλλος λεει τις μαλακιες εδω μεσα δεν νομιζεις?

Οσο για το Αιγαλεω μολις περσι και αυτο μας εφερε ισοπαλια 2-2.Οποτε καποιος αλλος λεει εδω μεσα τις μαλακιες δεν νομιζεις?

Και ο Ιωνικος στο δουρειο πρωταθλημα μας εκοψε δυο ποντους με το 2-2 μεσα στην ριζουπολη και η προοδευτικη μας κερδισε στον Κορυδαλλο με 1-0.Ο ΟΦΗ????

Ασε μην την ψαχνεις.Τραβα ρωτα τον Βλαχο (πρωην προπονητη του Οφη και νυν του Πανιωνιου) γιατι ειχε κανει εκεινη την περιφιμη δηλωση:"Οταν ημουν στον Παναθηναικο και παιζαμε με τον Οφη ξεραμε οτι θα ειχαμε ευκολο απογευμα".

Δημοσ.

@Ammon

Προσπαθησε να μαζεψεις οτι λογικη εχεις και σκεψου

Αφενος για το 44,οπως και με την ΑΕΚ,εφοσον ενα ποσοστο(αρκετα μεγαλο) των οφειλετων αποφασισει να σου χαρισει χρεη ή κανει ρυθμιση,τοτε και οι υπολοιποι οφειλετες μπαινουν σε ρυθμιση.Κοινως,αν το κρατος αποφασισε να χαρισει χρεη στην ΑΕΚ δεν μπορεις να κατηγορησεις τιν Βιτεσε οτι ειναι παραρτημα της ΑΕΚ επειδη παραγραφηκαν τα χρεη της υποθεσης Κρεεκ(αν και νομιζω πως με τον Κρεεκ εγινε ρυθμιση,τυχαιο παραδειγμα εφερα)

Παμε τωρα στο θεμα των παικτων

Αφενος εχεις κολλησει στον Κωτσιο και γραφεισ στην ΠΟΥΤΣΑ σου το νοημα αυτων που σου λεω...Θες να σου παραφρασω την προταση σου?

....Σαμαρα,Παπαβασιλειου,Βιερα,Κωτσιο....

Χμμμ ναι ρε παιδι μου,ωραια,μαλιστα,πολυ προσφατο...Επισης,μπορεις να μας βρεις τον συντακτη του κειμενου?Γιατι το κοντρα δημοσιευει και επιστολες και απο το υφος δεν μου μοιαζει για αρθρο του κοντρα αλλα για αρθρο τυχαιου γαυρου οπαδου.Αποκει και περα...ΤΕΛΟΣ!!!τερμα!!Απαντα οτι θες σε αυτο το θεμα,δεν εχει νοημα,σε φτυνουν και κανεις πως βρεχει

Η Ξανθη που λες περσι μας κερδισε εξω και εφερε ισοπαλια μεσα.Οποτε καποιος αλλος λεει τις μαλακιες εδω μεσα δεν νομιζεις?

Νοουπ,εξακολουθω να θεωρω πως τις λες εσυ γιατι μολις τωρα απεδειξες αυτο που λεω!!!

Οτι το να εχεις πολλα παρεδωσε με μια ομαδα δεν σημαινει πως ειναι παραρτημα σου.Νασαι καλα που με επιβεβεαιωνεις.)Παρεπιπτοντως,δεν ανεφερα πουθενα οτι η Ξανθη ειναι παραρτημα σας!)

Οσο για το Αιγαλεω μολις περσι και αυτο μας εφερε ισοπαλια 2-2.Οποτε καποιος αλλος λεει εδω μεσα τις μαλακιες δεν νομιζεις?

Οχι,εξακολουθεις να τις λες εσυ...Ελα,μια ισοπαλια σε ενα πρωταθλημα που πηρατε?Αραγε ποιος γρινιαζει "Μα ολο για το 1-1 επι Ζαετς μας λετε μωρε"

Τελικα 1 ματς φτανει?

Και ο Ιωνικος στο δουρειο πρωταθλημα μας εκοψε δυο ποντους με το 2-2 μεσα στην ριζουπολη και η προοδευτικη μας κερδισε στον Κορυδαλλο με 1-0.Ο ΟΦΗ????

Χαχα,ωραια μαζεψαμε 7 βαθμους μεσα σε τοσα χρονια απο τους οποιους σας πονεσαν οι 2...Λολ,μπραβο,πολυ καλος.
Ασε μην την ψαχνεις.Τραβα ρωτα τον Βλαχο (πρωην προπονητη του Οφη και νυν του Πανιωνιου) γιατι ειχε κανει εκεινη την περιφιμη δηλωση:"Οταν ημουν στον Παναθηναικο και παιζαμε με τον Οφη ξεραμε οτι θα ειχαμε ευκολο απογευμα".

Και εσυ τραβα ρωτα τον Κωφιδη,παλιο σας παικτη γιατι δηλωσε "Τι πρωταθλημα ειναι αυτο που απο την αρχη οριζουν τον πρωταθλητη"

Παντως συνεχισε να ποσταρεις,καθε φορα που γραφεις απλα you make my case,good job

Δημοσ.

Αν και νέος στο φόρουμ αυτό, είμαι αρκετά παλιός σε διάφορα οπαδικά φόρουμ του Ολυμπιακού, οπότε μπορώ πιστεύω να εκφέρω κάποια άποψη, διότι διαβάζοντας τα παραπάνω είδα ότι υπάρχει υπέρμετρη κόντρα χωρίς λόγο.

Αυτό που έχω καταλάβει, επειδή ακόμα και μεταξύ μας οι οπαδοί της ίδιας ομάδας έχουμε διαφορετικό τύπο γυαλιών για να βλέπουμε τα πράγματα, άλλος πιό σκούρο, άλλος πιό ανοιχτό (προσοχή : δεν αναφέρομαι στην αγάπη προς την ομάδα, κάτι που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης μια και πολλοί επιδίδονται στο άθλημα της επίδειξης ολυμπιακο/παναθηναικο/κλπφροσύνης), είναι ότι εάν ο άλλος δεν θέλει να δει τα πράγματα αντικειμενικά, δεν πρόκειται να τον πείσεις με τίποτα, όση αλήθεια κι αν έχουν τα λόγια σου.

Αυτό βέβαια ισχύει σε όλα τα φόρα και σε διάφορους τομείς, μια και ο καθένας από εμάς είναι πρόεδρος/πρωθυπουργός/προπονητής/Σουμάχερ κλπ.

Δεν υπάρχει ούτε μία ομάδα από τις μεγάλες που να μην έχει εκμεταλλευτεί σε κάποιο χρονικό σημείο της ιστορίας, τις καταστάσεις. Ούτε ο ΠΑΟ, ούτε ο Ολυμπιακός είναι άμεμπτοι και αναφέρομαι σ' αυτούς και όχι σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και λοιπούς διότι κακά τα ψέμματα, τα ηνία του ποδοσφαίρου, είτε ερασιτεχνικού είτε επαγγελματικού τα κρατούσαν και τα κρατάνε αυτοί. Η ευθύνη λοιπόν για τα χάλια του πρωταθλήματος και την αναξιοπιστία του, βαραίνει κυρίως αυτούς.

Στην Ελλάδα ισχύει το "όποιος έχει το πάνω χέρι, πηδάει ασάλιωτα τους υπόλοιπους" και αυτό βλέπουμε και σ' αυτή την περίπτωση. Μήπως δεν μας τσάκισαν εμάς στα πέτρινα χρόνια? Μήπως δεν άξιζε ο Ολυμπιακός να πάρει 1-2 πρωταθλήματα? Έπεσαν όμως τα καπνογόνα, έσβησαν τα φώτα, κλπ μια και ήταν προτιμότερο να το πάρει η ΑΕΚ απ' τον Ολυμπιακό (όχι βέβαια ότι δεν είχε καλή ομάδα η ΑΕΚ). Το ίδιο λοιπόν κάναμε κι εμείς, μόλις "ήρθαμε στα πράγματα", βάλαμε τους άλλους να κάτσουν στον άξονα.

Προσωπικά, δεν θέλω καμμία εύνοια από κανέναν. Κι αν υποτεθεί ότι για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρχε ο Θωμάς και "κανόνιζε", τώρα δεν ισχύει αυτό, αλλά ισχύει το άλλο : Να πουλήσουμε εκδούλευση στον ισχυρό μπας και προωθηθούμε ως διαιτητές.

Αυτό που με στενοχωρεί, είναι το να βλέπω παράγοντες που είναι νέοι άνθρωποι, όπως ο Τζίγγερ, να μπαίνουν πολύ γρήγορα στην γνωστή τακτική του λαϊκισμού. Από αυτόν, περίμενα φρέσκιες ιδέες, ώστε να ανέβει κι ο ΠΑΟ, να ανέβει σιγά σιγά κι η ΑΕΚ, να δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, κι όχι dvd, κρασιά και λοιπές βλακείες που είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και για να πανηγυρίζουν οι κάφροι "κοίτα τί έκανε η προεδράρα μας, τί μάγκας είναι και τον κορόιδεψε τον Κόκκαλη!". Ναι, έσκασε απ' το κακό του ο Κόκκαλης, τί να σου πω.

Απ' τον Κόκκαλη, τον οποίο δηλώνω απερίφραστα ότι δεν είμαι οπαδός του, όπως θα ήθελε ο ίδιος (γι' αυτό και τολμάει και σηκώνει το κύπελλο στη φιέστα πριν τον προπονητή) αλλά οπαδός της ομάδας ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, δεν μπορώ να περιμένω πολλά. You can't teach an old dog new tricks, αυτοί που θα πρέπει να φέρουν νέα ήθη και έθιμα είναι οι νέοι.

Δημοσ.

Άμα είναι για την πλάκα, οκ, μέσα κι εγώ.:-D

Το σίγουρο είναι ότι η πολλή πλάκα γίνεται εύκολα κακεντρέχεια, το ξέρω διότι για δύο χρόνια, είχα κάθε μέρα τρομερό πατιρντί στη δουλειά με ένα φίλο βαζελόφρωνα και κάποιες μέρες δεν ήθελα να ξημερώσει, ενώ κι αυτός την έπαιρνε την αδειούλα του μετά από μεταξύ μας παιχνίδια ;-) :-D

Δημοσ.

μπραβο ρε kaizersoze! πολυ ωραια απαντηση και πολυ σωστη λογικη! σε παω! ετσι ειναι οι σωστοι παναθηναικοι (και ΟΧΙ βαζελοι)!

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια, δεν ήμενα πάντα κύριος (εδώ γελάνε). Ο πατέρας μου ο πράσινος, έχει τραβήξει τα μύρια όσα, με αποκορύφωμα, χρόνια πριν, εγώ γύρω στα 14-15, όταν έπαιζε Γιουβέντους - ΠΑΟ (τότε με το Δημόπουλο), που το βλέπαμε μαζί και με το που βάζουν γκολ οι Ιταλοί, πετάγομαι πάνω κι αρχίζω να φωνάζω "ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ".

Φυσικά, με πέταξε έξω απ' το δωμάτιο (απορώ με την υπομονή του, εγώ θα με πλάκωνα στις σφαλιάρες), και από τότε κρατάμε ένα ανώτερο επίπεδο:-D .

Φυσικά, είναι αντιΜαλεζανικός μέχρι θανάτου.

Δημοσ.
Για να πω την αλήθεια, δεν ήμενα πάντα κύριος (εδώ γελάνε). Ο πατέρας μου ο πράσινος, έχει τραβήξει τα μύρια όσα, με αποκορύφωμα, χρόνια πριν, εγώ γύρω στα 14-15, όταν έπαιζε Γιουβέντους - ΠΑΟ (τότε με το Δημόπουλο), που το βλέπαμε μαζί και με το που βάζουν γκολ οι Ιταλοί, πετάγομαι πάνω κι αρχίζω να φωνάζω "ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ".

Δε σε χάλασε όμως που τελικά αποκλείσαμε τη μεγάλη κυρία :P

Φίλε εγώ χαλαρά θα πήγαινα για τεστ DNA, θα πλάκωνα τη γυναίκα μου στο ξύλο και εν τέλει θα σε αποκλήρωνα

Δημοσ.
...

Στην Ελλάδα ισχύει το "όποιος έχει το πάνω χέρι' date=' πηδάει ασάλιωτα τους υπόλοιπους" και αυτό βλέπουμε και σ' αυτή την περίπτωση. Μήπως δεν μας τσάκισαν εμάς στα πέτρινα χρόνια? Μήπως δεν άξιζε ο Ολυμπιακός να πάρει 1-2 πρωταθλήματα? Έπεσαν όμως τα καπνογόνα, έσβησαν τα φώτα, κλπ μια και ήταν προτιμότερο να το πάρει η ΑΕΚ απ' τον Ολυμπιακό (όχι βέβαια ότι δεν είχε καλή ομάδα η ΑΕΚ). Το ίδιο λοιπόν κάναμε κι εμείς, μόλις "ήρθαμε στα πράγματα", βάλαμε τους άλλους να κάτσουν στον άξονα.

Προσωπικά, δεν θέλω καμμία εύνοια από κανέναν. Κι αν υποτεθεί ότι για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρχε ο Θωμάς και "κανόνιζε", τώρα δεν ισχύει αυτό, αλλά ισχύει το άλλο : Να πουλήσουμε εκδούλευση στον ισχυρό μπας και προωθηθούμε ως διαιτητές.

Αυτό που με στενοχωρεί, είναι το να βλέπω παράγοντες που είναι νέοι άνθρωποι, όπως ο Τζίγγερ, να μπαίνουν πολύ γρήγορα στην γνωστή τακτική του λαϊκισμού. Από αυτόν, περίμενα φρέσκιες ιδέες, ώστε να ανέβει κι ο ΠΑΟ, να ανέβει σιγά σιγά κι η ΑΕΚ, να δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, κι όχι dvd, κρασιά και λοιπές βλακείες που είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και για να πανηγυρίζουν οι κάφροι "κοίτα τί έκανε η προεδράρα μας, τί μάγκας είναι και τον κορόιδεψε τον Κόκκαλη!". Ναι, έσκασε απ' το κακό του ο Κόκκαλης, τί να σου πω.

Απ' τον Κόκκαλη, τον οποίο δηλώνω απερίφραστα ότι δεν είμαι οπαδός του, όπως θα ήθελε ο ίδιος (γι' αυτό και τολμάει και σηκώνει το κύπελλο στη φιέστα πριν τον προπονητή) αλλά οπαδός της ομάδας ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, δεν μπορώ να περιμένω πολλά. You can't teach an old dog new tricks, αυτοί που θα πρέπει να φέρουν νέα ήθη και έθιμα είναι οι νέοι.[/quote']

Παρ'ότι είχα αποφασίσει να μην εμπλακώ σε τέτοιες συζητήσεις, νιώθω την ανάγκη να αναφέρω δυο απλά πραγματάκια (χωρίς να έχω διαβάσει, πάντα, όλο το thread).

Αφ'ενός μεν, την υποτιθέμενη "περίοδο κυριαρχίας του Βαρδινογιάννη", τα λεγόμενα ερυθρόλευκα "πέτρινα χρόνια", ουσιαστικά από την περίοδο '83-'84, πρωτάθλημα πήρε ο Παναθηναϊκός (6), η ΑΕΚ (4), και ένα η Λάρισα, ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός. Από την περίοδο '96-'97, τα δικά μας "πέτρινα χρόνια", πρωτάθλημα έχει πάρει ο Ολυμπιακός (9) και μόλις ένα που σας ξέφυγε, ο Παναθηναϊκός.

Λοιπόν, επειδή όλοι είδαμε πως πάρθηκαν τα περισσότερα από τα 9 -- και παρ'ότι καταλαβαίνω ότι θα πέσουν flames γιατί απλά πρέπει, γιατί ακόμη κι αν το ξέρετε και το καταλαβαίνετε μέσα σας πως τα 9 θα ήταν με το ζόρι 4, πρέπει να φωνάξετε πως και τα 9 τα αξίζατε και τα πήρατε με την ομαδάρα σας και το σπαθί σας -- είναι κάποιος άπληστος; Κάποιος "λιγούρης" μόλις πήρε εξουσία στα χέρια του αποφάσισε να τα φάει όλα; Κάποιος αδιαφορεί παντελώς για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου; Κι έδωσε ένα πρωτάθλημα απλά και μονο γιατί φώναζαν και οι πέτρες, και έπρεπε να κλείσουν κάποια στόματα; Και κάποιος άλλος, παρ'ότι είχε την εξουσία (αν ποτέ την είχε), έδωσε 7 πρωταθλήματα και πήρε 6, από τα 13. Και "επέτρεψε" να πάρουν πρωτάθλημα και επαρχιακές ομάδες που το άξιζαν.

Αφ'ετέρου, πραγματικά περιμένετε να "φτιάξουν" ομάδες ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, όταν ο τίτλος του πρωταθλητή έχει απονεμηθεί από τη σέντρα της πρώτης αγωνιστικής; Να βάλει τις φρέσκες ιδέες του και τα ακόμα πιο φρέσκα λεφτά του ο Τζίγκερ, για να ανέβει ο Παναθηναϊκός, να φτάσει στο σημείο να απειλήσει τον Ολυμπιακό, ακόμα και με τις διαιτησίες που όλοι έχουμε δει (όχι φέτος γιατί προλάβαμε και τα βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας), και όταν φτάσουμε στο ματς που θα κριθούν όλα, να οργανωθεί άλλη μια Ριζούπολη και να τελειώσουν όλα -- όπως τόσες ομάδες που έχει διαλύσει ο Παναθηναϊκός, όχι γιατί δεν ήταν καλές, οι πορείες στην Ευρώπη το αποδεικνύουν αυτό, αλλά γιατί έχασαν το πρωτάθλημα.

Να ανέβει και η ΑΕΚ, και να έχουμε άλλη μια φορά μάχη για τη δεύτερη θέση, γιατί η πρώτη είναι συμβολαιογραφικά δεμένη στην ομάδα με τα κόκκινα και στον "φαταούλα" πρόεδρό της. Και να κάνουν και οι δύο πορείες στην ευρώπη, όπως ο Παναθηναϊκός της τελευταίας πενταετίας, για να βγαίνει ο Ολυμπιακός πιο άνετα στο Champions' League και να δοξάζει την Ελλάδα με τις ιστορικές εφταροπεντάρες και τα σχόλια όπως του Sir Alex Ferguson. Και βέβαια, να βασίζεται όλη η Εθνική Ελλάδος στους κορμούς των ΠΑΟ και ΑΕΚ και να έχουμε κι απο εκεί καμμία διάκριση.

Το ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά απλά με την άνοδο των ομάδων. Θα πάει μπροστά όταν ο κάθε παράγοντας ξέρει πως τα λεφτά που θα δώσει θα έχουν αντίκρυσμα σε κάποιον τίτλο. Ποιός θα ανεβάσει το budget της ομάδας του από τα 2 εκ. ευρώ (παράδειγμα) στα 15, ακόμα και να τα έχει τα λεφτά, όταν ξέρει πως η "κούπα" έχει ερυθρές αποχρώσεις εξ' υποθέσεως; Ποιός θα νοιαστεί για την προώθηση του αθλήματος όταν τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε σταματήσει καν να αγανακτούμε με όσα βλέπουμε κάθε αγωνιστική και απλά γελάμε ειρωνικά; Ποιός θα νοιαστεί όταν δεν νοιάζεται ο ίδιος αυτός κύριος που βγάζει τα περισσότερα από όλους, αλλά χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο ως προπέτασμα καπνού, ως δικλείδα ασφαλείας για τις υπόλοιπες "ύποπτες" δουλειές του;

Λοιπόν, ας σταματήσουμε όλοι μας όσοι δεν έχουμε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα παγωμένα, ανεξαρτήτως χρωματικής προτίμησης, να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, και ας βλέπουμε καλύτερα Premiership ή Champions' League για να αντιληφθούμε τι είναι "μπάλα" και πόση απόσταση μας χωρίζει από την πραγματική ποδοσφαιρική πανδαισία.

Γιατί τώρα, είμαστε σαν τους δυό γαϊδάρους που μαλώνουν για ένα κομμάτι άχυρο δίπλα στο στάβλο με τους καθαρόαιμους επιβήτορες...

Καλή Ανάσταση, αδέρφια!

Δημοσ.

Λοιπον επειδη εισαι λιγο ασχετουλης με το τι εγινε ακομη και στην περιπτωση της Αεκ να σου πω οτι ουτε η ΑΕκ ηταν κανονικα να μπει στο 44 γιατι δεν εφτανε το ποσοστο των πιστωτων που επρεπε νε συναινεσουν για να μπει.Επειτα απο μεγαλες πιεσεις το ΙΚΑ δεν κατεβηκε στην τριτη συνεδριαση που εγινε(οι δυο πρωτες ηταν αποριπτικες μιας και το ΙΚΑ δεν δεχοταν να μην πληρωθει) και ετσι μπηκε στο 44 η ΑΕΚ.Η Βιτεσε πληρωθηκε με διακανονισμο,δεν χαρισε τιποτα στην ΑΕΚ.Αντιθετα η μονη ΠΑΕ που χαρισε λεφτα και μαλιστα σχεδον 800.000 ευρω(για την ακριβεια 815,205,43 ευρω που ειναι ποσο μεγαλυτερο απο ολοκληρο το μετοχικο κεφαλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ) ειναι ο ΠΑΟ στον Οφη.Καμια αλλη.Δηλαδη ο ΠΑο χαρισε στον ΟΦΗ ποσο μεγαλυτερο του μετοχικου του κεφαλαιου και σεις μας λες μπουρδες για φιλικα σωματεια και ανεξαρτησια του ΟΦΗ.

Τωρα για τους παιχτες που συνεχιζεις να κανεις πως δεν καταλαβαινεις ή οντως μπορει και να μην καταλαβαινεις ή ακομα μπορει να σε εμποδιζει και η πρασινη τσιμπλα να δεις τα οφθαλμοφανη.Τρεις παιχτες που ειχαν να λαβαινουν απο τον ΟΦΗ παραιτηθηκαν απο το 80% των απαιτησεων τους?Και οι τρεις πηγαν απο τον ΟΦΗ στο βαζελο και μαλιστα ο ενας πηγε μολις περσι.Δηλαδη ειναι το πιο λογικο πραγμα στο κοσμο να οσυ χρωστανε λεφτα και να λες ασε μωρε δωσε μου το 20%.Τωρα καποιοι που θα πουνε οτι το υπολοιπο 80% θα τους το δωσει μαυρο ο βαζελος μαλλον θα ειναι κακεντρεχεις και κουτοπονηροι.Τωρα αυτα τα παλια ,καποτε και πριν καμποσα χρονια εμενα δεν μου λενε τιποτα.Εδω εχεις να κανεις με αριθμους.Μου χρωστας σου χρωσταω,τελος.Τι παει να πει πριν καμποσα χρονια?Δηλαδη εαν παρεις δανειο απο την τραπεζα μετα απο δεκα χρονια θα τους πεις "ελα μωρε μετα απο τοσα χρονια ακομα το θυμαστε?".Ωραιος ρε!!!

Νοουπ' date='εξακολουθω να θεωρω πως τις λες εσυ γιατι μολις τωρα απεδειξες αυτο που λεω!!!

Οτι το να εχεις πολλα παρεδωσε με μια ομαδα δεν σημαινει πως ειναι παραρτημα σου.Νασαι καλα που με επιβεβεαιωνεις.)Παρεπιπτοντως,δεν ανεφερα πουθενα οτι η Ξανθη ειναι παραρτημα σας!)[/quote']

Λες οτι οταν εχεις παρε δωσε με μια ομαδα δεν ειναι παραρτημα σου,δηλαδη

οταν της παιρνεις παιχτες οποτε θες δεν ειναι παραρτημα σου,

οταν της παιρνεις τον προπονητη οποτε θες δεν ειναι παραρτημα σου

οταν της χαριζεις 800.000 ευρω δεν ειναι παραρτημα σου

οταν εχει να σε κερδισει ή εστω να σου κοψει βαθμο απο τον περασμενο αιωνα ενω με του βασικους σου αντιπαλους σκιζεται δεν ειναι παραρτημα σου

οταν την χρησιμοποιεις για τραμπες αγωνων με αλλες ομαδες δεν ειναι παραρτημα σου

οταν βγαινουν παλαιμαχοι και λενε "οταν παιζαμε με τον οφη ξεραμε..." δεν ειναι παραρτημα σου

οταν βγαινουν εν ενεργεια παιχτες(Μαχλας) και λενε για την δηθεν μεταβιβαση των μετοχων στον νεο ιδιοκτητη Βατσινα:"Αγαπημένε λαέ του ΟΦΗ, λαέ της ομάδας που αγάπησα, στο Θέατρο Σκιών που σκηνοθέτησαν, για άλλη μια φορά, αποφάσισα να μην παίξω γιατί αισθάνομαι ότι θα κοροϊδέψω εσένα και την τιμημένη φανέλα του ΟΦΗ" ουτε εκει ειναι παραρτημα σου.

Παντως εχεις δικιο συνεχως σε επιβεβαιωνω.Πως δεν το ειχα καταλαβει.Μαλλον απο τον πολυ Τσουκαλα θα το επαθα.

ΥΓ αυτο για τον Κωφιδη που κολλαει?Ασχετο εντελως.Μηπως ειναι ο πρωτος που λεει οτι το πρωταθλημα μας ειναι για κλωτσιες?Εκτος και αν με το δαιμονιο μυαλο σου καταλαβες απο την δηλωση "Τι πρωταθλημα ειναι αυτο που απο την αρχη οριζουν τον πρωταθλητη"---> "Τι πρωταθλημα ειναι αυτο που ειναι στημενο να το παιρνει ο Ολυμπιακος ενω οι υπολοιπες ομαδες ειμαστε καλυτερες,με ποιο καλους παιχτες,βαζουμε ποιο πολλα λεφτα αλλα μας αδικουν οι διαιτητες που τους πληρωνει ο Κοκκαλης".Εκει παο πασο.Σηκωνω τα χερια ψηλα.

ΥΓ2.Τον συντακτη του κειμενου στο contra τον παιρνω τηλεφωνο και δεν το σηκωνει ρε γαμωτο.Παντως και στα γραφεια του contra να μην τον βρω θα τον βρω στο tv magic.Απο τον τροπο που γραφει καταλαβα οτι ειναι γκριζομαλλης,ασχημος,με μαλλια μακρυα και σγουρα,φοραει 43 νουμερο παπουτσι και του αρεσουν τα σουβλακια.Νομιζω θα τον εντοπισω ευκολα.Εξαλλου εχω στα χερια μου το κειμενο του που ειναι καλυτερο απο δακτυλικα αποτυπωματα.

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Δημοσ.
Ρε Καντισκι γιατι μας χαλας την φαμπικρα?Γιατι το σοβαρευεις?Εδω γραφουμε για να βγαλουμε την καφριλα μας...loool:)

εδω πρεπει να ειναι το πρωτο σου ποστ και μαλλον και τελευταιο που συμφωνω.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσ.

Ο Κωφίδης είναι βρωμομέταλλο και η θρυλάρα ό,τι κάνει το κάνει τίμια και θάνατο στους βάζελους και κάντε φλέημ να γουστάρουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...