Mika Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 εγω δεν ειπα για ολυμπιακους. αντι-παναθηναικοι ειναι σιγουρα παντως
KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Χεσε μας ρε Τσιπρα με τις παπαριες σου. Αποδειξη ή τιμολογιο σου κοβουνε και σενα? ΥΓ. Μην ασχολειστε με τους Ευρωπαικα ανυπαρκτους. 12 χρονια παλευαν για κανα διπλο στο ΤΛ, κοιμηθηκε ο θεος και κανανε 2 με την Βερντερ και καποια Λατσιο και σε μια μετρια χρονια μας πηγαμε και τσιμπησαμε 3-0 εκει που ηρθαν 3-1 και πανηγυριζαν και διπλο στην εδρα της Πρωταθλητριας Ιταλιας, της Ιντερ Βεβαια ειπαμε, φετος ολη η Ευρωπη βλεπει ΟΥΕΦΑ, ποιο ΤΛ, ποιες Ιντερ και Ρεαλ και Γιουναιτεντ, ΟΥΕΦΑ ΚΥΡΙΟΙ με δευτερο φαβορι το μεγαθηριο Μαν.Σιτι. Εκει ειναι το ψωμι. Και χαιρονται που χασανε 1-0 απο την Γαλατα που παραπαιει στην Τουρκια, ριξανε 5 στην δευτερη του πρωταθληματος που πρωτη ειναι η Λεισοες και στην Μεταλιστ, Μενταλιστ, καπως ετσι. Ομαδα ειναι αυτή ή η καινουρια σειρα του CBS που σπαει τα κοντερ? Ειδικα το χθεσινο εχει φοβερο γελιο. Μετα τα αλλα μεγαθηρια τυπου Μολντε, Χερενφειν, Μακαμπι κτλ τωρα και η Μεταλουργκ πως διαολο λεγεται απο την Μορντορ. Μονο που τωρα ξεπερασαν καθε οριο. Μπορει στο καστρο του και τα @@ μου κουνιουνται. Λες και επαιζε με την Αρσεναλ στο Λονδινο και ηταν μια φιλοτιμη ηττα ρε παιδι μου, ηταν και το χορταρι, ξεχασα...
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Καλά δηλαδή που θα το πάρεις φέτος το τσουλου γκαϊζερ γιατί από το πρωτάθλημα δεν σε βλέπω να βγαίνεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ βλέπω ότι το τόπικ θα πάρει λουκέτο... :/
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, με τις μεζούρες έξω να τις μετράτε με τον τρόπο που το κάνετε, μετά τα 2 κλειδωμένα αθλητικά θέματα, μετά την προειδοποίηση και με τον σύριζα και τον Τσίπρα στον αχταρμά, ξεκλείδωτο θα μείνει. Σόρρυ παιδιά, μία εσείς, δέκα εγώ ε. πς, εννοείται πως αν μεταφερθεί η διαμάχη στο θρεντ της αεκ ξέρω 'γω, έχετε φύγει όλοι πακέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.