Snolly Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πωπω αυτά τα "με ζορίζει ο προπονητής" και "οι παίκτες κουράστηκαν" μου τη δίνουν στα νεύρα. Άμα δε μπορείς να γίνεις κομμωτής που λέγαμε και στο στρατό. Καλά τα είπε ο Μουρμουρίνιο: "τι πάει να πει κουρασμένος ποδοσφαιριστής". Κουρασμένος είναι ο υπάλληλος, ο οικοδόμος που δουλεύουν όλη μέρα όλη τους τη ζωή για τα λεφτά που παίρνει ένας ποδοσφαιριστής την ημέρα. ΥΓ: Τελικά και το τουρλουμπούκι thread που είμαστε όλοι μαζί έχει την πλάκα του.
MiltoZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μπήκε ο χειμώνας, λατρεμένε αναγνώστη, και με έχουν πιάσει οι φιλοσοφικές αναζητήσεις μου. Είχα ξαπλώσει χθες για να ξεκουράσω το πολύπαθο κορμί μου και ένα ερώτημα βασάνιζε το μυαλό μου: υπάρχει άραγε κάπου εκεί έξω η αδελφή ψυχή μου και απλώς δεν την έχω συναντήσει ακόμα ή θα γεράσω μόνος και έρημος, έχοντας για συντροφιά μόνο την αφίσα του εθνικού σπορτκάστερ στο πλάι μου; Πότε θα βρω και γω το alter ego μου; Σε αντίθεση με μένα, ο Γκόντζος και ο «Ζουν ανάμεσά μας» δεν αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα. Είναι τέτοια η ταύτιση των απόψεών τους, που αρχίζω να πιστεύω ότι όταν έχει πονοκέφαλο ο Κώστας, παίρνει ένα depon ο «Ζουν» και γίνονται περδίκι και οι δυο. Ζηλεύω. Θέλω και γω κάποιον να με καταλαβαίνει έτσι. Πάρε μια μικρή γεύση, dear, για να ζηλέψεις και εσύ. http://www.sport-fm.gr/article/156630
johnyboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Θα πω τίποτα τώρα για τον τουλούμπα αλλά το ban καραδοκεί. no comments λοιπόν.
gnsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μηνύσεις για καταστροφές από οπαδούς του ΠΑΟΚ Η εταιρία εκμετάλλευσης των διοδίων της Τραγάνας στη Φθιώτιδα, η οποία ονομάζεται "Νέα Οδός" κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπεύθυνου για υλικές ζημιές, που ανέρχονται περίπου στις 10.000 ευρώ (όπως αναφέρει το βιβλίο συμβάντων Αταλάντης) και προκάλεσαν οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την επιστροφή από Φυλή. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί, αν συμπεριληφθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται από το ΑΤ Αταλάντης οι οδηγοί των 17 πούλμαν και όσοι δηλώθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως υπεύθυνοι της οργανωμένης εκδρομής (Μάκης Γκαγκάτσης και Γιάννης Αθανασιάδης), οι οποίοι κατά την επιστροφή όμως δεν συνόδευαν τα πούλμαν και δεν ήταν παρόντες στα επεισόδια. Μαντεύω,τους είπαν ότι δεν είναι σουβλάκι αλλά καλαμάκι,αυτοί τσαντίστηκαν και αρχίσαν να πετάνε μπουγάτσες με στουπί. Άσχετο αλλά υπάρχει ένας αγώνας όπου δεν καναν επεισόδια;Είτε μέσα είτε έξω απο το γήπεδο; ΟΥΓΚ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν είσαι μάνα και πονείς, πες μου πού πάει ο Λεμονής...
Krokodilos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μηνύσεις για καταστροφές από οπαδούς του ΠΑΟΚ Η εταιρία εκμετάλλευσης των διοδίων της Τραγάνας στη Φθιώτιδα, η οποία ονομάζεται "Νέα Οδός" κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπεύθυνου για υλικές ζημιές, που ανέρχονται περίπου στις 10.000 ευρώ (όπως αναφέρει το βιβλίο συμβάντων Αταλάντης) και προκάλεσαν οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την επιστροφή από Φυλή. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί, αν συμπεριληφθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται από το ΑΤ Αταλάντης οι οδηγοί των 17 πούλμαν και όσοι δηλώθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως υπεύθυνοι της οργανωμένης εκδρομής (Μάκης Γκαγκάτσης και Γιάννης Αθανασιάδης), οι οποίοι κατά την επιστροφή όμως δεν συνόδευαν τα πούλμαν και δεν ήταν παρόντες στα επεισόδια. Μαντεύω,τους είπαν ότι δεν είναι σουβλάκι αλλά καλαμάκι,αυτοί τσαντίστηκαν και αρχίσαν να πετάνε μπουγάτσες με στουπί. Άσχετο αλλά υπάρχει ένας αγώνας όπου δεν καναν επεισόδια;Είτε μέσα είτε έξω απο το γήπεδο; 3 πραγματα: •1)Υπαρχει σαφως μια μεριδα οπαδων μεσα στις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ που ειναι αμυαλοι καφροι. Και αυτοι εχουν σαφως μεγαλο μεριδιο ευθυνης για αυτα που γινονται. Ομως και η αστυνομια και το ολο συστημα, εχει εξισου μεγαλο μεριδιο ευθυνης και ισως περισσοτερο. Σε τουτη την περιπτωση παντως και οι 2 πλευρες φταιξανε. Αρχικα η ολη οργανωση, η ολη κατασταση και οργανωση ηταν Α.Π.Α.Ρ.Α.Δ.Ε.Κ.Τ.Ο! Και ειμαι τελειως σιγουρος οτι δεν εγινε απο ανικανοτητα αλλα επιτηδες για καποιον σκοπο που θα αναφερω στο τελος. Ειχαμε λοιπον μια κατασταση οπου με καθε τροπο προσπαθουσαν να κανουν την ζωη των οπαδων του ΠΑΟΚ σε αυτη την εκδρομη, οσο το δυνατον πιο δυσκολη, με συνεχεις ελεγχους και καθυστερησεις με τελικο αποτελεσμα να αρχισει το παιχνιδι και αυτοι να μην εχουν φτασει ακομα στο γηπεδο! Απο 100% πληροφοριες που εχω οι αστυνομικοι ειχαν προκλητικη συμπεριφορα και εδιναν την εντυπωση οτι τους καθυστερουσαν επιτηδες. Ολα αυτα δεν αργησαν να φερουν εναν αμυαλο καφρο στο σημειο να παρει μια πετρα και να χτυπησει εν ψυχρω εναν αστυνομικο. Ο φιλαθλος συνεληφθη και στον γυρισμο εγινε μια καταληψη διοδιων νομιζω οπου υπηρξαν και υλικες ζημιες. •2)Τα πραγματα ομως ξεκινανε απο την ανιση αντιμετωπιση της αστυνομιας και του ολου συστηματος σε ομαδες μη ΠΟΚ ή καλυτερα να πω μη Ολυμπιακου. Τι εννοω? Πολυ απλα: Οταν κατεβαινουν οπαδοι του ΠΑΟΚ πχ απο Θεσσαλονικη, αλλα και του Αρη, κλπ, τοτε η αστυνομια μας φερεται σαν ζωα εξ αρχης! Οταν σου φερεται καποιος σαν ζωο χωρις λογο τοτε αμα εισαι ηδη ζωο(καφρος) τοτε θα αρχισεις τα επεισοδια. Ενω αμα δεν εισαι ζωο το να σου φαιρονται με αυτον τον τροπο θα αντιδρασεις με καποιον τροπο, πχ θα σπασεις κανα τζαμι ή θα κλωτσησεις κανα καδο. Οταν ειχα παει σε αγωνα στην Αθηνα, εγω ενας τελειως ηρεμος ανθρωπος, μαζι με εναν φιλο μου, και χωρις να κανουμε απολυτως τιποτα και επειδη περπατουσαμε λιγο παραπερα απο την πορεια των οπαδων που ελεγχονταν απο την αστυνομια 2-3 αστυνομικοι μας εριξαν 2 δυνατες σπρωξιες για να μη παρεκλινουμε! Αυτο ηταν τελειως αντισυνταγματικο! Αλλα σε ποιον να το πεις? Αντιθετα οταν ερχονται εδω οπαδοι του Ολυμπιακου, η αστυνομια κλεινει τους δρομους, τους οδηγει αυτη μεσα απο προσχεδιασμενη διαδρομη και γενικα το ολο συστημα δουλευει ετσι ωστε να προστατευτουν. Καθε αλλο δηλαδη, το εντελως αντιθετο δηλαδη απο το να σου φερονται σαν ζωο. Δηλαδη ολα ξεκινανε απο το ολο συστημα. Και οταν συμπεριφερεσαι σαν αλητες και ζωα ανθρωπους που πανε να δουνε εναν αγωνα και μονο αυτο, τοτε μαζι με την ψυχολογια της μαζας, ε αυτοι θα αντιδρασουν. Και μαλιστα οτνα μεσα στους ανθρωπους αυτους υπαρχουν και μερικοι καφροι, ε λιγο θελει για να γινει της τρελης. •3)Καλεσαν για να βαλουν στο κατηγορητηριο λεει και τους οδηγους των πουλμαν. Και τι φταινε αυτοι? Την δουλεια τους κανανε. Τα πραγματα ειναι απλα και εδω: Απλα δεν θελουν οπαδους του ΠΑΟΚ και γενικοτερα της Θεσσαλονικης να κανουν εκδρομες. Θελουν να μας αποκοψουν. Και ετσι ασκουνε στους οδηγους πιεση με αυτον τον τροπο ωστε να μην επιθυμουν πλεον οι εταιριες να κανουν εκδρομες με οπαδους στην Αθηνα. Αυτη η Μεταλιστ ρε παιζει σαν την Μπαγερν ξερω γω. Πολυ καλη ομαδα.
Krokodilos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ μονοπλευρο ως τωρα το παιχνιδι: > Metalist - Olympiacos GOALS 0 - 0 Total Shots 11 - 0 Shots on target 3 - 0 Shots wide 5 - 0 Blocked shots 3 - 0 Corners 6 - 1 Offside 0 - 6 Μηπως κανουν λαθος στα στατιστικα? Ο Ολυμπιακος δεν εκανε ουτε ενα σουτ? Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι κανενα αλλά δεν μπορει.:rolleyes: Και ρε αυτοι της Μεταλιστ τι πινουν? Τι πινουν και τρεχουν συνεχεια? Παντως αν η βλακεια που λεμε για τον νόμο του ποδοσφαιρου ειναι αληθεια, τοτε ο Ολυμπιακος θα το παρει το ματσακι ετσι οπως παει. Ενα οφσαιντ να μην τους βγει και να μην ειναι και παρτο το 0-1. Παιζουν πολυ το τεχνητο/τεχνικο οφσαιντ και ειναι μεγαλο ρισκο.
adi32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 τι κωλογηπεδο ειναι αυτο ? αλυσιδες πρεπει να βαλουν στο δευτερο
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο στεναχωριόσουν να τον βλέπεις. Στο δεύτερο κάτι πάει να γίνει...
Krokodilos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο στεναχωριόσουν να τον βλέπεις. Στο δεύτερο κάτι πάει να γίνει... Ωραιο ματσακι ειναι. Με ρυθμο και σε καθε στιγμη να λες οτι μπορει να γινει ευκαιρια. Αλλα ρε Ντιογκο, βαλτο ρε αγορι μου! Αν νικησει ο Ολυμπιακος με 0-1 τοτε αν μεινει το 0-0 της Χερτα τοτε περασε. Σχεδον, γιατι μετα πρεπει να τον νικησει η Χερτα με 0-3 ή με 3 γκολ διαφορά πραγμα οσο να 'ναι αδυνατο. Προβλεψη: 0-1 με γκολ του Γκαλετι. EDIT:Ωραια προβλεψη. Ο Γκαλετι εγινε αλλαγη.
Tuko Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Άρε με αυτά τα κουλά γκολ που τρώμε και βάζουν 2η φορά σερί αυτοί... αν είναι ρε...αν είναι... Βάλε ρε Ντιόγο το τετ-α-τετ να λήξει το ματς, κοίτα τώρα να δεις που θα γίνει χαμός με την Χέρτα.
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ χάλια ο Ολυμπιακός σήμερα. Εσείς τι πιστεύετε; Εμένα έτσι μου φάνηκε. Στο ράδιο όμως ακούω ότι ο Ολυμπιακός στάθηκε πολύ καλά μέχρι το 83 και τελικά η άμυνα του δεν άντεξε. Με την Μπαρτσελώνα θα νόμιζα ότι έπαιξε αν δεν το είχα δει. Τον σκηνοθέτη πως τον είδατε; Λίγο άσχετος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.