Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν ξανανοιξουν πρεπει

1) Να μην επιτρεπονται προσωπικες επιθεσεις (Σβησιμο και ban προσωρινο αρχικα και μετα οριστικο απο το Μπλα μπλα)

2) Να μην επιτρεπονται αναφορες σε ανυποστατες κατηγοριες για στημενα πληρωμενα απατες κτλ

3) Εμεις να περιοριστουμε σε σχολιασμο των αγωνων

Το 2 τι σχέση έχει; Ας το γράφει αυτός που θέλει και ας γράφουν και οι άλλοι "διαφωνώ γιατί δεν έχεις αποδείξεις". Σιγά μην χρειάζονται και αποδείξεις για να πει κάποιος μια γνώμη.

Ή γιατί να υπάρξει περιορισμός στο σχολιασμό των αγώνων;

Για μένα απλά ας γίνουν πιο αυστηρά τα πράγματα όταν κάποιος απευθύνεται σε άλλον. Ας λέει ο καθένας τη γνώμη του και ας διαφωνούμε κόσμια (agree to disagree). Χωρίς χαρακτηρισμούς και ειρωνίες. Και φυσικά όποιος νιώθει ότι ο άλλος του μίλησε άσχημα, ας μην απαντήσει, ας κάνει απλά report.

Και φυσικά για να γίνει αυτό, πρέπει να σβηστούν τα προηγούμενα, γιατί τα νέα μέλη θα πρέπει να διαβάζουν ένα καθαρό τόπικ ώστε να μπαίνουν στο σωστό κλίμα.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν λέμε να μη ποστάρει φίλαθλος άλλης ομάδας, δεν εννοούμε να μας δώσει και αριθμό ταυτότητας.

Εννοούμε τρολς κλπ τα οποία δημιούργουσαν πρόβλημα και σπάνια κάποιος έκανε κάτι γι αυτό, όχι να ποστάρει κάποιος 1 ήπια / αντικειμενική άποψη.

Απλά υπάρχουν οι κλασσικοί κομπλεξικοί που μπαίνουν σε θέμα αντίπαλης ομάδας και ποστάρουν με σκοπό να ξεκινήσουν καυγά.

Δημοσ.
Το 2 τι σχέση έχει; Ας το γράφει αυτός που θέλει και ας γράφουν και οι άλλοι "διαφωνώ γιατί δεν έχεις αποδείξεις". Σιγά μην χρειάζονται και αποδείξεις για να πει κάποιος μια γνώμη.

αν αρχισουμε το αυτος ειναι στημενος ο αλλος το πληρωσε κτλ ξερεις που καταληγουμε παντα

Οι αλητες της Ριζουπολης ο κλεφτης κατασκοπος ο Δουρος ο Παπουτσελης τα φωτα στη Φιλαδελφεια ο αλλος με το πιστολι η υποθεση Ροτσα τα παραρτηματα ο Κοσκωτας η υποθεση λουλουδιων η χουντα ο βασιλιας .............

Δημοσ.

Παράγκα λέμε την Κυριακή. Ειδικά στο 5ο σέτ

Πρωταθλήματα

2002

2005

2007

2008

Κύπελλα Ελλάδας

2000

2002

2004

2005

2006

Super Cup

2004

2005

2007

2008

Champions League

3η θέση το 2002

2η θέση το 2004

2η θέση το 2005.

Δημοσ.

Μα τι λες?

Οταν προβεις σε λεγομενα που ειναι αρνητικα για καποιο δημοσιο(ή και μη δημοσιο) προσωπο ή θεσμο ή σωματιο/ομαδα, κλπ και δεν τα αποδειξεις, τοτε πολυ απλα αυτο που κανεις ειναι να συκοφαντεις και να δυσφημιζεις ανυποστατα αυτο το προσωπο/θεσμο/σωματιο/ομαδα, κλπ.

Και μπορει εσυ ή το Insomnia να υποστει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση και ισως το Insomnia δεχτει νομιμη παρεμβαση για να δωσει τα στοιχεια σου(IP και ημρομηνια και ωρα που ειχες αυτο το IP) ωστε με εισαγγελικη παρεμβαση να σε βρουνε και να σε μηνυσουνε.

"Μπορει", ειναι η λεξη κλειδι. Αλλα το Insomnia πρεπει να λαβει τα μετρα του οποτε δεν πρεπει να αφηνει ανυποστατες κατηγοριες προς δημοσια προσωπα ή θεσμους/ομαδες, κλπ.

Πχ δεν μπορεις να βγεις και να πεις ο αγωνας Ξανθη-Ολυμπιακου ή ΠΑΟ-ΟΦΗ, κλπ ειναι συνηθως στημενος και φανηκε. Γιατι μετα αν γινει καποια μηνυση θα τρεχεις και δεν θα φτανεις. Ή να πεις οτι η πορεια του ΠΑΟ προς τον τελικο με τον Αγιαξ ηταν στημενη, κλπ αφου θα πρεπει μετα να το αποδειξεις αμα φας εσυ μηνυση ή το Insomnia. Και το Insomnia δεν μπορει να το αποδειξει οποτε θα πρεπει να λαβει μετρα ωστε να προλαμβανει τετοιες κατηγοριες που δεν δινει ο γραφων αποδειξεις περι της πιστοτητας τους.

Ενας αλλος λογος που δεν πρεπει να γραφονται τετοια ειναι γιατι μετα ο καθενας θα γραφει ο,τι ανυποστατο πραγμα θελει. Θα λεει για διαιτητες που ειναι τσιρακια της μιας και της αλλη ομαδας, κλπ. Και θα γινει χαμος. Ενα ανουσιο πραγμα.

Δημοσ.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου και να πάω να λουφάξω αγκαλιά με το ban μου.

Η λύση κατ' εμέ δεν είναι να κλείσουν τα οπαδικά threads, η λύση είναι να γίνει διαχωρισμός των συγκεκριμένων threads από το υπόλοιπο forum, όσον αφορά τους κανόνες που το διέπουν.

Θα μπορούσε λ.χ. όποιος βρίζει, trollαρει ή προκαλεί flames να τρώει ένα ban από όλο το Μπλα Μπλα κι αν προσπαθήσει να μεταφέρει τη διαμαρτυρία του ή τον εκνευρισμό του σε άλλο thread, να τιμωρείται με διαγραφή λογαριασμού. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο φόβος φυλάει τα έρμα. (συγκεκριμένος χρήστης μάλιστα έχει παραδεχτεί ότι έχει φάει άπειρα ban κι όμως συνεχίζει να διατηρεί το λογαριασμό του. Δεν μιλάμε εν τοιαύτη περιπτώσει για δεύτερη ευκαιρία, αλλά για μία συνήθεια που έχει μετατραπεί σε ανοσία πλέον. Η ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι γεννά αλαζονεία)

Αν, το να αποκλείεις έναν χρήστη από ένα συγκεκριμένο thread, είναι τεχνολογικά μη εφικτό θα πρέπει να γίνει αυστηρότερο το moderation. Δηλαδή θα πρέπει εγώ να πατάω το κουμπί της αναφοράς, κάθε φορά που κάποιος από τους γνωστούς φίλους μας, ειρωνεύεται?

Άπειρες απόπειρες διεξαγωγής ορθού διαλόγου μεταξύ ημών και αυτών έχουν πέσει στο κενό, για διαφορετικούς λόγους που είναι πάνω κάτω γνωστοί σε όσους παρακολουθούν τα συγκεκριμένα νήματα, κάμποσο καιρό, όπως ο γράφων.

Συνεπώς, δεν συμφωνώ με την ιδέα να μην μπαίνει ο ένας στο thread του άλλου, αλλά καλό θα είναι να έχει ο άλλος στο μυαλό του ότι μόλις αραδιάσει τη μλκια του, μπαίνει αυτομάτως σε μπελάδες. Ο ορθός διάλογος χρειάζεται περιφρούρηση κι αφού μόνοι μας έχει αποδειχτεί ότι δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε, ας το κάνουν σε πιο στενά πλαίσια οι mods και οι admins.

Εις το επανιδείν από εμένα και τα ξαναλέμε παραμονή Χριστουγέννων με το καλό, που λήγει το ban μου. Ελπίζω ως τότε να έχει δοθεί μία ορθολογική λύση για τα 2 μεγάλα οπαδικά threads. ;)

Δημοσ.

Ας δώσω τα συγχαρητήρια μου στον ακατονόμαστος basketball, που παρεμβαίνει εκεί που δεν τον σπέρνουν, με κατηγορίες που δεν υφίστανται στην ελληνική νομοθεσία γα τον αθλητισμό.

Μέγιστος αριθμός αγωνιστικών ημερών τιμωρίας για αγώνα που διεξάχθηκε 4, ο ακατονόμαστος ζητάει 6.

Μέγιστο πρόστιμο (για αποβολή ομάδας από το πρωτάθλημα) 22.000 ευρώ, ο ακατονόμαστος ζητάει 150.000 ευρώ.

Νομικός δεν είμαι, αλλά εμένα αυτά που έστειλε ο ακατονόμαστος μου φαίνονται κοροϊδία εσωτερικής κατανάλωσης και τίποτα άλλο.

Δικομανείς τσουκαλάδες με λεφτά...

Δημοσ.

απλα προσπαθει να θολωσει τα νερα για την συνεχεια και φετος της αγωνιστικης ανυπαρξιας του...

με καλυπτει η δηλωση του Παυλου

Δημοσ.
Ας δώσω τα συγχαρητήρια μου στον ακατονόμαστος basketball, που παρεμβαίνει εκεί που δεν τον σπέρνουν, με κατηγορίες που δεν υφίστανται στην ελληνική νομοθεσία γα τον αθλητισμό.

Μέγιστος αριθμός αγωνιστικών ημερών τιμωρίας για αγώνα που διεξάχθηκε 4, ο ακατονόμαστος ζητάει 6.

Μέγιστο πρόστιμο (για αποβολή ομάδας από το πρωτάθλημα) 22.000 ευρώ, ο ακατονόμαστος ζητάει 150.000 ευρώ.

Νομικός δεν είμαι, αλλά εμένα αυτά που έστειλε ο ακατονόμαστος μου φαίνονται κοροϊδία εσωτερικής κατανάλωσης και τίποτα άλλο.

Δικομανείς τσουκαλάδες με λεφτά...

Φιλε μηπως εισαι Ελληνας? Φαινεται πάντως. Διαβασες ενα ρεπορταζ και αμεσως εβγαλες συμπερασμα. Ξερεις εσυ αν ο ολυμπιακος ζηταει τις αλλες 2 αγωνιστικες πατωντας σε κατι άλλο που λεει η νομοθεσία? Διαβασες τη δικογραφία μήπως? Μπορει ας πουμε να λεει 4 αγωνιστικες για ριψη αντικειμενων και 2 αγωνιστικες επειδη καποιος τραυματιστηκε απο τη ριψη (για να μην παρεξηγηθω,δεν λεω οτι ειναι ετσι, απλα φερνω ενα υποθετικο παραδειγμα).

Τέλος να πω οτι εάν επισήμως κατατέθηκε απο το νομικο τμημα του ολυμπιακου εντσαση που ζηταει 6 αγωνιστικες, προφανως θα παταει σε νομους. Δεν μπορεις να ζητησεις κατι απο ενα δικαστηριο χωρις να υποδυκνυεις απο που νομιζεις οτι το δικαιουσε. Υπαρχουν και νομικοι στο φορουμ να το επιβεβαιωσουν αυτο.

Εντυπωσεις στις ανακοινωσεις μπορεις όντως πολυ ευκολα να δημιουργησεις. Οταν ομως καταθετεις αγωγες, μυνησεις κτλ στην δικαιοσυνη, πρεπει αυτα που λες ΕΣΤΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΠΟΥ και να δηλωνεις και το που.

Μην ειστε παπατρεχες. Εγω δεν ξερω και δεν μιλαω για το ποιος εχει δικιο. Αλλωστε η αποψη μου για το ποιος εχει δικιο ειναι γνωστη. ΚΑΝΕΙΣ. Το θεμα ειναι ο Αγγελοπουλος που το παιζει μάγκας να καταφερει να μην γινουν τα ιδια στο ΣΕΦ. Τοτε θα πω οτι εχει π@παρια και θα πω επισης οτι ο Γιαννακοπουλος ειναι ενα σκουπιδι και μισο που τοσα χρονια παραγοντας δεν το εχει καταφερει. Βεβαια αυτο πιστευω οτι απεχει πολυ απ΄το να γινει...Για να δουμε....

Δημοσ.

Για το θέμα, ευχαριστημένος από τον αθλητικό δικαστή θα είμαι μόνο με απάντηση του στυλ cas, όπως απορρίφθηκαν πέρσι οι ενστάσεις των τρίτων για να πάρει ο ακατονόμαστος μπάλας, το χάρτινο.

Τη χρυσή μπάλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και με διαφορά από τον Μέσι, άξιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...