gnsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μαντέψτε τι είναι αυτό Ωπα,ώπα αφεντικό,μισό,ταιμ αουτ,έμμεσο,εσκεμμένο,δυο βολές κι έξω ο παουερ φοργουορντ. Αυτό δεν είναι μούτζα,το βαλα εγώ για τον cbr600RR(νομίζω) πού έγραψε "Πόσα βάλαμε στην Μπενφίκα,πείτε θέλω να το ακούω. Κι έγραψα πέντε,five,cinq,cinque δεν θυμάμαι άλλη γλώσσα (google rulez) κι έβαλα και την φωτογραφία για τα 5 του Ολυμπιακού. Δεν ήταν μούτζα προς τον cbr,πλάκα του κανα.
KWSN-Men Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχα ρε Edge αυτος εισαι! πηρε λεει τηλεφωνο γνωστο του Mod και κλαψ κλαψ..μπουχουχου! δλδ παλιοτερα φανταζομαι πρεπει να γλιτωναν ban με την κουταλα ε? χαχαχα βυσματα και μεσα στα φορουμ! λολ ποιοι να ειναι αραγε αυτοι οι γνωστοι Mods? κλειστε τα ολα τελειως.. thread που μοναδικο αποτελεσμα εχουν χρηστες να βριζονται μεταξυ τους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.. επειδη καποιοι τρωνε σφαλιαρες στην ζωη τους.. τα αθλητικα ειναι η μονη διεξοδος που εχουν για να α χωνουν σε διαφορους πισω απο μια οθονουλα.. Κλεισιμο! Υπάρχουν βέβαια και οι χρήστες που παρακολουθούν άλλους σε άσχετα θέματα για να γράψουν κάτι του στυλ "λες συνέχεια βλακείες" όπως έχεις εσύ κάνει αρκετές φορές, χωρίς να γράψεις κάτι συγκεκριμένο για το θέμα στο οποίο απαντάς. Αποθειμένα anybody? Μαντέψτε τι είναι αυτό Απάντηση Ένα από τα τελευταία μηνύματα ενός από τα δυο αυτών topic. Και φανταστείτε ότι είχαν προηγηθεί ήδη 5 ban τις προηγούμενες ώρες/ημέρες. Βασικά θα ήθελα την άποψή σας για μερικά θέματα. Ήταν σωστό το κλίμα και η εικόνα εκείνων των topic? Αν όχι, σε ποιο πλαίσιο θα έπρεπε να ανοίξουν πάλι δεδομένου πως εμείς, ως moderating ομάδα ενός τεχνολογικού forum, δε θέλουμε (και δεν πρέπει) να ασχολούμαστε σχεδόν καθόλου με αυτά. Πιστεύετε ότι υπάρχουν τρόποι ώστε να κρατηθούν αυτά τα topic καθαρά και ευπαρουσίαστα και αν ναι, ποιοι? Και επειδή κάποιος αναφέρθηκε σε πιο συγκεκριμένο ζήτημα, το ban του KWSN_Men είχε ως εξής... Εμφανίζεται ένας τύπος Aims από το πουθενά ο οποίος συμπεριφέρεται στα topic αυτά σαν troll 13 χρονών. Γίνεται λοιπόν το ban, όπως έχει γίνει δεκάδες φορές με χρήστες-πυροτεχνήμα που τρολάρουν από το πουθενά. O KWSN_Men κάνει post Από τη μια τον αποκαλεί γραφικό, από την άλλη αναρωτιέται. Τέσπα. Φυσικά, ως μέλος απο το 2003 θα έπρεπε να ξέρει ότι τα μηνύματα που ρωτάνε "γιατί έγινε το τάδε ban κτλ" σβήνονται και όλες οι απορίες λύνονται μέσω pm. Έτσι λοιπόν γίνεται και με το συγκεκριμένο. "Περαστικά μου", μου ευχήθηκε ο κ. KSWN_Men :-). Τέτοιο λοιπόν attitude απέναντι στο moderation team δεν το ανεχόμαστε, ούτε σε οπαδικά ούτε σε κονσολικά, ούτε σε κανένα θέμα γενικότερα. Για την ιστορία, την επόμενη μέρα πήρε τηλέφωνο γνωστό του moderator για να μάθει γιατί μπαναρίστηκε :shock: Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι απο τους χρήστες που μπαναρίστηκαν εκείνο το τριήμερο επικοινώνησαν με moderators και ρώτησαν "Γιατί εγώ και όχι o X?", "γιατί εγώ (γενικότερα)". Και ας ήταν όλα τα ban self-explaining. Εδώ είμαστε λοιπόν. Προτείνετε αν σας ενδιαφέρει τρόπους ώστε τα topic να κρατιούνται καθαρά, αξιοπρεπή και να απαιτούν όσο το δυνατό λιγότερο moderation. Το παραπάνω μήνυμα του cbr600r υπήρξε ο λόγος που με έκανε να φτιάξω λογαριασμό μόνο και μόνο για να απαντήσω. Γιατί κύριε Edge οι ανακρίβειες και τα υπονοούμενα που αφήνετε δημιουργούν εντυπώσεις στις οποίες με τον αποκλεισμόνο λογαριασμό δε θα μπορούσα να απαντήσω και προφανώς σε ένα μήνα το να ανακινήσω το θέμα θα ήταν αστείο. Ωραία πρακτική παρεμπιπτόντως, ειδικά όταν ο άλλος δε μπορεί να απαντήσει. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Κάνω λοιπόν ένα post στο οποίο ρωτάω για ποιο λόγο αποκλείστηκε ο συγκεκριμένος χρήστης, ο οποίος ναι μεν ήταν γραφικός και troll, αλλά δεν είχε χαρακτηρίσει και κάποιον. Και προφανώς όταν τον λέω γραφικό, δεν πάω να τον υπερασπιστώ. Από την άλλη μερά ο Omnislash/Afentiko7 για παράδειγμα συνεχώς trollάρει, έχει γράψει τα απίθανα πράγματα για όλα τα θέματα, άκρως προβλητικά, ρατσιστικά και όχι μόνο και όταν αποκλείστηκε οριστικά, του δώθηκε καινούργιος λογαριασμός για να παίζει, σα βραβείο ίσως για τις μεγάλες του προσπάθειες. Να σημειώσουμε εδώ ότι πολλές φορές έχουν ρωτήσει διάφοροι χρήστες (και εγώ ανάμεσα σε αυτούς) το λόγο για τον οποίο αποκλείστηκαν κάποιοι άλλοι χρήστες και όχι μόνο δεν σβήστηκαν τα μηνύματά τους αλλά υπήρξε και απάντηση, καθώς μια ερώτηση δεν είναι απαραίτητα μομφή (ειδικά όταν ο χρήστης χαρακτηρίζετε γραφικός). Άρα τα κριτήρια σας κύριε Edge είναι προφανώς υποκειμενικά ή απλά εφαρμόζετε τους κανόνες κατά το δοκούν. Πάμε λοιπόν στο δεύτερο μήνυμα. Ποιο ακριβώς ήταν το "attitude" το οποίο τιμωρήσατε κύριε Edge; Το ότι γέλασα; Το ότι θεώρησα το ότι έχετε νεύρα; Το ότι σας ευχήθηκα τα νεύρα αυτά να είναι περαστικά; Και όλο αυτό μάλιστα ήταν μεμπτό σε σημείο που επέφερε και τιμωρία αποκλεισμού ένα μήνα; Ας πούμε ότι θεωρώ την έκταση που έλαβε το θέμα υπερβολική (για να το πω ευγενικά). Πάμε παρακάτω. Κύριε Edge, στο Insomnia είμαι από το 2002, δε θυμάστε καλά. Το 2003, την εποχή με το διαβόητο παιχνίδι της Ριζούπολης είχα μια διαφωνία με τον Hal9000 και τον Privateer για την ανοχή που είχαν δείξει στο ύφος και το περιεχόμενο των μηνυμάτων από οπαδούς του Ολυμπιακού (στον ίδιο τζερτζελέ είχαν συμμετάσχει και οι ίδιοι σε ένα μικρό βαθμό εξάλλου). Ε λίγες μέρες μετά, από ένα πρόβλημα της βάσης δεδομένων, ο λογαρισμός μου εξαφανίστηκε. Τι να πω, μηχανήματα του Διαβόλου είναι οι υπολογιστές, διαβάλλουν ενίοτε και ανθρώπους, μπορεί και να είναι και έτσι. Σε κάθε περίπτωση πάντως είμαι εδώ από το 2002. Και μια και αναφέρατε κύριε Edge ότι τηλεφώνησα σε γνωστό μου moderator θα ήθελα να μου γνωστοποιήσετε και εμένα (όπως και στο υπόλοιπο forum) ποιος ήταν αυτός ο moderator τον οποίο πήρα τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι ότι επικοινώνησα με συγκεκριμένο moderator αρκετές ώρες μετά, μια και τον είδα να μπαίνει online στο MSN. Ούτε τον έψαχνα, ούτε τον έπερνα τηλέφωνα. Και μια και έτσι όπως το θέτετε αφήνονται εντυπώσεις (είδαμε τα αποτελέσματά τους), μπορείτε να ρωτήσετε τον συγκεκριμένο moderator αν του κλάφτηκα, αν του ζήτησα να βγει το ban, να μειωθεί ή ο,τιδήποτε άλλο. Μπορεί φαντάζομαι και αυτός να σας πει ότι ο ίδιος 2 φορές μου ανέφερε ότι το ban ήταν μάλλον μεγάλο και αυστηρό και θα δει το μπορεί να κάνει και ότι εγώ και τις δύο φορές αρνήθηκα να γίνει κάτι τέτοιο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο επικοινώνησα μαζί του ήταν επειδή δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο είχα αποκλειστεί, μου φαίνονταν κομματάκι γελοίο να έχει γίνει αυτό λόγω των συγκεκριμένων μηνυμάτων. Αυτά τα ολίγα γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις. Και πρέπει να πω κύριε Edge ότι δε σας τιμά να δημιουργείτε εντυπώσεις με ανακρίβειες και υπονοούμενα, ειδικά από τη στιγμή που δε μπορώ να απαντήσω. Με αναγκάσατε λοιπόν κύριε Edge να δημιουργήσω δεύτερο λογαριασμό για να απαντήσω, πράγμα που δεν έχω ξανακάνει στα 7,5 χρόνια παρουσίας μου στο forum κι ας έχω ξαναφάει ban (κάποιες μάλλον αδικαιολόγητα όπως τώρα, άλλες [περισσότερες] δικαιολογημένα και μάλλον επιεική). Απρέπεια στην καλύτερη περίπτωση. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με αυτόν το λογαριασμό, δε θα τον ξαναχρησιμοποιήσω εξάλλου. Μπορείτε επίσης να κάνετε ό,τι θέλετε και με τον άλλο λογαριασμό.
The_Edge Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Και μόνο που δεν έχετε πάρει χαμπάρι κύριε KWSN-Men ότι η συμπεριφορά σας στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι για ban, δείχνει ότι στο πρόβλημα πολύ δύσκολα θα υπάρξει λύση. Επίσης, λίγο υπομονή, 28 μέρες έμειναν. Εάν δε γουστάρετε, πηγαίνετε αλλού.
afentiko7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Oταν είχα πει να μπαίνουν μόνο Ολυμπιακοί στο θεμα του Ολυμπιακού και μόνο Παναθηναικοί στο άλλο κάποιοι με κράζανε. Τώρα kwsn το τρολλάρισμα δε σημαίνει είμαι απόλυτος. Τρολλάρισμα είναι να μπεις στην είδηση για τα win και να λες linux ftw και όχι σε μια διαμάχη ανάμεσα σε αυτά τα 2 λσ να λες ότι το ένα είναι έτη φωτός καλύτερο από το άλλο. Κατά 2ον στα οπαδικά τόπικ δεν έχω θίξει προσωπικά κανέναν. Ναι έχω πει πως δεν κάνω παρέα με βάζελους, με άτομα από ΒΠ κλπ, κατηγοροποιώ ανθρώπους ανάλογα με το που και τι ψωνίζουν, που συχνάζουν κλπ. αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τους προσβάλλω. Δεν εξωραίζω τα πράγματα και στην πραγματική μου ζωή. Λέω τα πράγματα όπως εγώ τα βλέπω. Μήπως κάποιος άλλος έχει τη μύγα λοιπόν? Ενας Παναθηναικός έχασε 1 ώρα για να μου στείλει pm ενα κατεβατό επειδή είπα πως δεν έχω φίλους βάζελους, και αυτός θίχτηκε. Γι' αυτό λέω χαλαρώστε και μη νομίζετε ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω σας. Και εννοείται ότι περιμένω όλους όσους φάγανε μπαν να τα ξαναπούμε. Αλλά χωρίς απαντήσεις "καλά βλαμμένος είσαι ή τον παριστάνεις"? και σαχλά υποννούμενα τύπου σ'άρεσε? και ξανατονίζω ολυμπιακοί στο θεμα του ολυμπιακού και παναθηναικοί στο άλλο. Τώρα να τσακωνόμαστε και μεταξύ μας δε νομίζω
cbr600RR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ωπα,ώπα αφεντικό,μισό,ταιμ αουτ,έμμεσο,εσκεμμένο,δυο βολές κι έξω ο παουερ φοργουορντ.Αυτό δεν είναι μούτζα,το βαλα εγώ για τον cbr600RR(νομίζω) πού έγραψε "Πόσα βάλαμε στην Μπενφίκα,πείτε θέλω να το ακούω. Κι έγραψα πέντε,five,cinq,cinque δεν θυμάμαι άλλη γλώσσα (google rulez) κι έβαλα και την φωτογραφία για τα 5 του Ολυμπιακού. Δεν ήταν μούτζα προς τον cbr,πλάκα του κανα. μαΛιστα μεγαλε.. ριχνω 5 δτην Μπενφικα, μπαινω να το πανυγηρισω και να το συζητησω.. και εσυ σαν απαντηση σε μια "ερωτηση ενθουσιασμου" που κανω εσυ απανας για πλακα με μια μουτζα!! ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ.. δλδ αν ειχα βαλει ενα γκολ τι θα μου εδειχνες για πλακα.. κ@^@δαχτυλο? μας επεισες.. τελως παντων.. πειτε μου ποσα εβαλα στον πανιωνιο τωρα.. θελω να το ακουω
gnsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Σε έπεισα δε σ' επεισα δεν ξέρω,για πλάκα πάντως το 'βαλα,αν φάνηκε αλλιώς ......,σε κανα δυο ποστ που 'χα κάνει πιο πριν έδειξα ότι δεν μπήκα με σκοπό να τρολάρω,επειδή είσαι γαύρος δεν σημαίνει ότι ότι και να βάζω είναι για να στην πω. Συμφωνώ με το afentiko7,θα μπορούσε κατα την εγγραφή να έχει κάποιο radio button και να επιλέγεις ομάδα,ανάλογα με το τι θα επιλέξεις να αποκλείεσαι απο τα άλλα topics,μπορεί επίσης πριν την εγγραφή κάθε μέλος να πηγαίνει στην "Στιγμή της Αλήθειας" και να απαντάει πχ στην ερώτηση "Πιστεύεις ότι είσαι Ολυμπιακός;" ή να ανακρίνεται και να βασανίζεται μέχρι να ομολογήσει ποια ομάδα υποστηρίζει. Άλλες λύσεις είναι να δείχνει κάρτα μέλους,να γράφει τον ύμνο πριν ποστάρει,να δώσει εξετάσεις σε ιστορικά θέματα της ομάδας και άλλα που δεν μου 'ρχονται. edit:Διόρθωση ότι να 'ναι
KaizerSoze Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ωραια, το πουλι μου οταν νυχτωνει σαν τον Μπατμαν σκαρφαλωνει το καναμε εδω μεσα... Δεν μπορω να πω, επιασε πολυ το κολπο με τα κλειδωμενα τοπικ
gnsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ή κλείδωμα όλα ή ανοιχτά όλα,αλλιώς στο ένα που θα είναι ανοιχτό θα γίνεται της πόπης.Και άντε ΄τωρα γράφουμε(γράφω) @@ριες,φαντάσου μετά απο κανα παιχνίδι ΠΑΟ-ΣΦΠ να έχει αδικηθεί κάποιος τι θα γίνει στο κοινό topic,
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μπορω να πω, επιασε πολυ το κολπο με τα κλειδωμενα τοπικ ναι, πραγματικα τρομερη ιδεα. respect
Tuko Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Oταν είχα πει να μπαίνουν μόνο Ολυμπιακοί στο θεμα του Ολυμπιακού και μόνο Παναθηναικοί στο άλλο κάποιοι με κράζανε. ............. και ξανατονίζω ολυμπιακοί στο θεμα του ολυμπιακού και παναθηναικοί στο άλλο. Τώρα να τσακωνόμαστε και μεταξύ μας δε νομίζω + 1,000,000,000 !! Έτσι! Γιατί εμείς μιλούσαμε για την Μπενφίκα και έμπαινε μέσα ο Aims και ο κάθε Aims και άρχιζε το τρολάρισμα. - Η αλήθεια είναι ότι είχαν μπει και κάποιοι Παναθηναϊκοί που έδιναν συγχαρητήρια, αλλά το τρολάρισμα πήγε σύννεφο απο 2-3 βάζελους.
The_Edge Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Και επειδή η συνωμοσιολογία περί κόλπων κτλ δεν έχει τέλος, θα ήθελα να σας ενημερωσω ότι τα topic θα ξανανοίξουν ή θα δημιουργηθούν καινούργια (ποτέ δεν είπαμε ότι κλείνουν οριστικά, σωστά?), αλλά με πολύ πιο ξεκάθαρο πλέον πλαίσιο. Ενημερωτικά και μόνο, ιδέες του στυλ "να μην ποστάρει κανένας σε topic άλλων ομάδων" κτλ δεν τις συζητάμε καν.
Krokodilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ενημερωτικά και μόνο, ιδέες του στυλ "να μην ποστάρει κανένας σε topic άλλων ομάδων" κτλ δεν τις συζητάμε καν. Thank God! Γιατι σε αντιθετη περιπτωση θα υιοθετουσατε την υποκρισια και την κυριαρχια της βλακειας(θα ηταν σαν να λετε: μην ποσταρεις γιατι θα πεις βλακεια αφου εισαι αντιθετος οπαδος), αλλά και θα δημιουργουσατε ενα πληρως αντιδημοκρατικο πλαισιο, πραγμα προφανως απαραδεκτο.
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Αν ξανανοιξουν πρεπει 1) Να μην επιτρεπονται προσωπικες επιθεσεις (Σβησιμο και ban προσωρινο αρχικα και μετα οριστικο απο το Μπλα μπλα) 2) Να μην επιτρεπονται αναφορες σε ανυποστατες κατηγοριες για στημενα πληρωμενα απατες κτλ 3) Εμεις να περιοριστουμε σε σχολιασμο των αγωνων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.