Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τη δικια μου πλευρα αυτο που κανατε με το κλεισιμο ηταν παραλογο 1000%.... υπο πια έννοια? :

1.Οι "καφροι" μαζευοντουσαν σε εκεινα τα 2 τοπικς και ετσι τα υπολοιπα αθλητικα τοπικς παρέμεναν ήρεμα.

2. Ειναι 100% βεβαιο και το υπογραφω οτι ολοι αυτοι θα μαζευτουνε εδω με αποτελεσμα να κλεισει και αυτο.

3. Με λιγα λογια η λυση ειναι ή ΟΛΑ ή κανενα...Οτιδηποτε αλλο απλα μετακινει τους "ταραξιες".

Οσο για το αν υπαρχει λυση χώρις πολυ moderating να σταθουν τα 2 εκεινα τοπικς όπως τα θέλετε εσεις η απαντηση ειναι ρήτη :OXI.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτησω και γω κατι..

Για ποιο λογο να υπαρχουν ποδοσφαιρικα τοπικς σε ενα τεχνολογικο φορουμ? Και εχω την εντυπωση οτι αυτα του ολυμπιακου και του παναθηναικου ειναι αυτα με την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα σε ολο το φορουμ. Δε ξερω βεβεια, θα μου πειτε, μη τα κοιτας αν δε σαρεσουν, και οτι νταξει, μιλαμε για το μπλα μπλα που σημαινει οτι μπορει να υπαρχει οτιδηποτε, αλλα προσεξτε, αυτο απο τη στιγμη που δε κανει το τοπικ μπαχαλο. Κατεμε λοιπον εφοσων ειδαμε οτι στα τοπικς με οπαδικα θεματα γινεται της τανας, καλυτερα να τα κλεισουμε και να ηρεμησουμε. Υπαρχουν και τα φορουμς του ολυμπιακου του παο κ ολων των αλλων ομαδων αν μας καιει τοσο πολυ να μιλαμε για τις ομαδες μας. Οχι το ινσομνια

Δημοσ.
Εντάξει, είχαμε και ένα πόντιο γάβρο στο νήμα που πιθανότατα είχε χαθεί, αλλά δεν βλέπω και τίποτα το παράνομο στην υπόθεση. Για μπάλα μιλάμε, άμα θέλαμε ευγένειες θα μιλάγαμε για μπαλέτο. Οι αεκτζήδες γιατί εξαιρέθηκαν δηλαδή, επειδή κλαίνε όλη μέρα;

Αξεπέραστος σου είμαι ρε κουφάλα!

[...]

Edge... αν είναι να κλείσουν τα 2 τόπικ ας κλείσουν όλα τα αθλητικά και ας γίνει ότι γίνεται με τις πολιτικές συζητήσεις.

Κατά τα αλλά στο θέμα του Μενέλαου έχω την εντύπωση ότι το "περαστικά" ήταν αφού σβήστηκε το μήνυμα που προανέφερες μαζί με το δικό μου. Και ήταν όλο μαζί "κάποιος έχει νεύρα, περαστικά" ή κάτι τέτοιο. Εγώ το πήρα σαν χαβαλέ πάντως

Δημοσ.

Νομίζω πως τα δύο οπαδικά θα ήταν καλύτερο να ήταν ανοιχτά, να επιτρέπονται όλα πλην των χαρακτηρισμών των μελών από άλλα μέλη και σε περίπτωση παραβίασης του προηγούμενου κανονισμού, ban από το μπλα μπλα για 3 μήνες (ούτως ή άλλως τεχνολογικό είναι το φόρουμ).

Δημοσ.

Φυσιολογικό είναι σε οπαδικά threads να ανάβουν που και που τα αίματα. Γιατί χρειάζονται κλειδώματα, μπαναρίσματα και διαγραφές αν δεν παραπονιέται κανείς;

Γιατι πρεπει η βλακεια, η χαζομαρα, ο κομπλεξισμος, η φαντασματοπληκτια(το οτι σε κυνηγανε φαντασματα, πχ οι διαιτητες και ολο το συστημα σε αδικουν συνεχεια), η γελοιοτητα, και κυριως η υποκρισια και η μη-λογικη, να παταχθουν με καθε τροπο και κοστος!

Και επειδη ειτε το θελουμε ειτε οχι, υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται κανονικη κατανομη στην ευφυια ενος (τυχαιου) συνολου ανθρωπων, και δυστυχως η μεση ευφυια στον οπαδικο χωρο(ποδοσφαιρο και μπασκετ μεταξυ οπαδων μεγαλων ομαδων πχ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗ κλπ), εχει καταντησει(λογω προπαγανδας απο τα ΜΜΕ κυριως) να ειναι σε τελειως χαμηλα επιπεδα, αρα αποψεις τραγικες(υποκριτικες, μη-λογικες, κλπ) ακουγονται διαρκως σε αυτα τα οπαδικα τοπικ.

Οι μοντερειτορς απο την αλλη εχουν επιλεγει με βαση κριτηρια υψηλης ευφυιας(απο τους ευφυεις admin που λογικα ειναι πολυ ευφυεις αλλιως δυσκολα θα ηταν admin) οποτε βρισκονται σε σχετικα υψηλη θεση στην κανονικη κατανομη οποτε μπορουν να διακρινουν την υποκρισια και την μη-λογικη, απο τη λογικη, οποτε πρεπει να βαζουν τα πραγματα στη θεση τους αφηνοντας τα λογικα ποστ.

Δημοσ.

To insomnia έχει την ιστορία του στον χώρο των τεχνολογιών, αλλά και το μπλα-μπλα έχει την ιστορία του στο insomnia αγαπητέ ισοπεδωτή. Τα νήματά μας έχουν τόση σχέση με το μπλα-μπλα όση έχουν και τα νήματα με πλακάκια για τη βεράντα. Πάντως όσοι τα διαβάζαμε δεν θα μετακινηθούμε εδώ όπως λέγεται να ενημερωθούμε για το γύρο της Γαλλίας, αλίμονο, ακόμη και για μπάσκετ με το ζόρι μιλάμε. Σε φυσιολογικές συνθήκες και το μπάσκετ θα πρέπει να πάει σε δικό του νήμα.

Δημοσ.

Το φόρουμ είναι σαν την κερκίδα.Αν βάλεις οσφπ και παο στο ίδιο γήπεδο θα σκοτωθούν γιατί δεν έχουν μυαλό.

Εδώ δεν γίνεται να βάλουμε φράχτη ή να χτίσουμε τοίχο.

Δημοσ.
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=63600

οτι να ναι η ανορθωση

αντε και πολυ κρατησε το παραμυθακι της :D

Πολλές επισκέψεις στην Ελλάδα έχει η Ανόρθωση αυτή την εποχή και δεν θα της βγουν σε καλό. Τον φαντάζομαι με το σακί στην πλάτη να περνάει με τα πόδια τα σύνορα της Βολιβίας.

Δημοσ.

Προς mods

Ή κλεινετε τα παντα (αντε αφηστε κανα ΝΒΑ και κανα τοπικ για ξενες ομαδες) ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Ή ανοιχτε τα

Εγω ειμαι της αποψης οτι τα αθλητικα ειδικα μεσα σε φορυμ, εστω τεχνολογικα, ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια να βγαλεις καυλαντα. Και που βριζεις τον αλλο τι εγινε?Ουτε Λαυριου θα γινει ουτε τιποτα, πλακωνομαστε, εκτονωνομαστε, λεμε και 2 μπινελικια, και σιγα το πραγμα ρε σεις. Ναι, ημαστε κομπλεξικοι και αμα την πουμε στους γαυρους νιωθουμε οτι εχουμε μεγαλυτερο πουλι ξερωγω. Οκ, το προβλημα σας ποιο ειναι?

Λες να κακολογησει κανεις το Ινσομνια επειδη βριζονται Παναθηναικοι-Ολυμπιακοι?Δηλαδη αυτος που θα το κανει που ζει?Στην Βιεννη ή στο Σεν Μοριτζ?

Παρολαυτα, αμα δεν γουσταρετε εριδες απλα κλειστε τα ολα, και το καφενειο, και την Εθνικη Ελλαδος, και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και ολα. Ή κλειστε και το Μπλαμπλα ξερω γω?Μπορει να πω εγω "Ελα μωρη Νεα Υορκη" και να πει ο αλλος "Γαμω την Λεοφωρο"

Βασικα δεν κλεινετε το Ινσομνια?Γιατι εγω σε ενα τοπικ ρωταω για proxy μην μου απαντησει ο αλλος "Στην Τριπολη εχει ενα καλο, ρωτα τον Καρντοζο" και τον αρχισω

Δημοσ.
Προς mods

Ή κλεινετε τα παντα (αντε αφηστε κανα ΝΒΑ και κανα τοπικ για ξενες ομαδες) ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Ή ανοιχτε τα

Εγω ειμαι της αποψης οτι τα αθλητικα ειδικα μεσα σε φορυμ, εστω τεχνολογικα, ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια να βγαλεις καυλαντα. Και που βριζεις τον αλλο τι εγινε?Ουτε Λαυριου θα γινει ουτε τιποτα, πλακωνομαστε, εκτονωνομαστε, λεμε και 2 μπινελικια, και σιγα το πραγμα ρε σεις. Ναι, ημαστε κομπλεξικοι και αμα την πουμε στους γαυρους νιωθουμε οτι εχουμε μεγαλυτερο πουλι ξερωγω. Οκ, το προβλημα σας ποιο ειναι?

Λες να κακολογησει κανεις το Ινσομνια επειδη βριζονται Παναθηναικοι-Ολυμπιακοι?Δηλαδη αυτος που θα το κανει που ζει?Στην Βιεννη ή στο Σεν Μοριτζ?

Παρολαυτα, αμα δεν γουσταρετε εριδες απλα κλειστε τα ολα, και το καφενειο, και την Εθνικη Ελλαδος, και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και ολα. Ή κλειστε και το Μπλαμπλα ξερω γω?Μπορει να πω εγω "Ελα μωρη Νεα Υορκη" και να πει ο αλλος "Γαμω την Λεοφωρο"

Βασικα δεν κλεινετε το Ινσομνια?Γιατι εγω σε ενα τοπικ ρωταω για proxy μην μου απαντησει ο αλλος "Στην Τριπολη εχει ενα καλο, ρωτα τον Καρντοζο" και τον αρχισω

χαχαχαχαχχαχαχα σωστός!

Δημοσ.
Προς mods

Ή ανοιχτε τα

θεϊκό ποστ

Δημοσ.
Να ρωτησω και γω κατι..

Για ποιο λογο να υπαρχουν ποδοσφαιρικα τοπικς σε ενα τεχνολογικο φορουμ? Και εχω την εντυπωση οτι αυτα του ολυμπιακου και του παναθηναικου ειναι αυτα με την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα σε ολο το φορουμ. Δε ξερω βεβεια, θα μου πειτε, μη τα κοιτας αν δε σαρεσουν, και οτι νταξει, μιλαμε για το μπλα μπλα που σημαινει οτι μπορει να υπαρχει οτιδηποτε, αλλα προσεξτε, αυτο απο τη στιγμη που δε κανει το τοπικ μπαχαλο. Κατεμε λοιπον εφοσων ειδαμε οτι στα τοπικς με οπαδικα θεματα γινεται της τανας, καλυτερα να τα κλεισουμε και να ηρεμησουμε. Υπαρχουν και τα φορουμς του ολυμπιακου του παο κ ολων των αλλων ομαδων αν μας καιει τοσο πολυ να μιλαμε για τις ομαδες μας. Οχι το ινσομνια

Όλα είναι σημάδια των καιρών.Παραπονιούνται όλοι σήμερα γιά το επίπεδο της τηλεόρασης και όμως ακόμη και οι κατήγοροι ρίχνουν καμμιά κλεφτή ματιά στα κούς-κούς καί στον Αιμίλιο.

Ναι, είναι βασικά φόρουμ τεχνολογίας.Αλλά είπαμε, συμβουλέψαμε, μάθαμε κάποια πράγματα και τουλάχιστον εμείς οι παλιότεροι εδώ, αν δεν ανοίγονταν συνεχώς νέα θέματα πέραν της τεχνολογίας, θα είχε πιά ατονίσει το ενδιαφέρον μας και οι επισκέψεις μας θα ήταν αραιότερες.Γιά τις παλιές καραβάνες τού Ινσόμνια επομένως, ο χώρος εδώ λειτουργεί καί ως τόπος "συνάντησης" μερικών φίλων πού στο πέρασμα τού χρόνου ανέπτυξαν οικείες σχέσεις.

Σκέψου γιατί το Ινσόμνια είναι τόσο δημοφιλές και θα συμφωνήσεις ότι τίποτα δεν γίνεται(αποφασίζεται) τυχαία εδώ.

Δημοσ.
Εγω να σου πω παιχνίδι καλό του Ολυμπιακού.

Εσύ θα παραδεχθείς το:

1 τουλάχιστον ( ίσως υπάρχει και 2ο, δεν φταίω εγω που η ΝΕΤ δεν έχει να δείξει replay όταν η αμφισβητούμενη φάση είναι κατά του ΟΣΦΠ ) πέναλτυ

1 γκόλ του ΟΣΦΠ οφ-σάϊντ

2 ίσως τρείς φάσεις επικίνδυνες του ΟΣΦΠ που ήταν οφ-σάϊντ ( παραδείγματος χάρη η φάση γύρω στο 60(?) που δεν μπόρεσε να βάλει το πόδι του ο Γκαλέτι και κάποιος άλλος δεν μπόρεσε να σκοράρει στην συνέχεια της φάσης από πλάγια

το ανύπαρκτο φάουλ που κόστισε την 2η κίτρινη κάρτα στον Κουμορτζή

το συνεχές χάρισμα του Κύρκου σε κάμποσες κλοτσιές ( έστω μια μπορούσε να δωθεί κίτρινη ) του Αβράαμ ?

Ναι ήταν ξεκάθαρο πεναλντι, αλλά όσοι το βλέπαμε από την τηλεόραση (σε καφετέρια ήμασταν) με το που γίνεται το τάκλιν λένε μπράβο στον Αβρααμ. Με το ριπλευ καταλάβαμε ότι ήταν πέναλντι. Και να το έδινε τι λες να γινόταν απλά δεν θα παίζαν το πουλί τους στην επίθεση οι δικοί μας. Αν είναι οφσαιντ το 1ο γκολ τότε γιατί η γονατιά του μαύρου στον ντιόγκο είναι πέναλντι (αυτό το παιδί προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον εξωστρακίσουν) και πριν από μερικές φάσεις σπρώξιμο του Μενδρινού στην περιοχή μέσα. Επίσης ο βοηθός όταν δεν είδε τον εστογίανοφ που ταν 5 μέτρα μπροστά στην αρχή, εσύ τι περιμένεις όταν ανά 30 δευτερα γίνεται μια μπαλιά , δε θα του ξεφύγει κάτι? Και να ληγε 3-1 (οφσαιντ το γκολ του Μήτρογλου) αντι 4-1 θα άλλαζε κάτι? Ο κουμουρτζί έπρεπε να χε αποβληθεί από το α για σκληρό φάουλ πάνω στον Μενδρινό. Και επιπλέον ο κανονισμός ορίζει ξεκάθαρα πως απαγορεύεται να στηριχθείς πάνω σε παίχτη. Αρα το γκολ του ΠΑΟ στο Μιλάνο ήταν άκυρο(hint: στηριχτηκε ο Γκούμας στον Σαλπιγγίδη). και δεν σε είδα να διαμαρτύρεσαι για τον Γκαρσία και τον Μπαρκαουάν που έπρεπε να τους απαγορευτεί η μπαλα δια παντός με αυτά που κάνανε

Πιστεύω πως ο geovard έχει δίκιο γιατί προσωπικά εγώ βαριέμαι σε κάθε ένα να του λέω πως να ανοίξει πόρτα στο ρούτερ στο dc++, πως να παίξει ένα mkv αρχείο, αν η ταχύτητα του για τη γραμμή που έχει είναι καλή, να μην βάζει 200av και as κλπ... Eνα search να κάνει και είναι χιλιοειπωμένες οι απαντήσεις.

Δημοσ.

"Περαστικά μου", μου ευχήθηκε ο κ. KSWN_Men :-) :-). Τέτοιο λοιπόν attitude απέναντι στο moderation team δεν το ανεχόμαστε, ούτε σε οπαδικά ούτε σε κονσολικά, ούτε σε κανένα θέμα γενικότερα. Για την ιστορία, την επόμενη μέρα πήρε τηλέφωνο γνωστό του moderator για να μάθει γιατί μπαναρίστηκε :shock: :shock:

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι απο τους χρήστες που μπαναρίστηκαν εκείνο το τριήμερο επικοινώνησαν με moderators και ρώτησαν "Γιατί εγώ και όχι o X?", "γιατί εγώ (γενικότερα)". Και ας ήταν όλα τα ban self-explaining.

Εδώ είμαστε λοιπόν. Προτείνετε αν σας ενδιαφέρει τρόπους ώστε τα topic να κρατιούνται καθαρά, αξιοπρεπή και να απαιτούν όσο το δυνατό λιγότερο moderation.

χαχαχα ρε Edge αυτος εισαι! πηρε λεει τηλεφωνο γνωστο του Mod και κλαψ κλαψ..μπουχουχου! δλδ παλιοτερα φανταζομαι πρεπει να γλιτωναν ban με την κουταλα ε? χαχαχα βυσματα και μεσα στα φορουμ! λολ ποιοι να ειναι αραγε αυτοι οι γνωστοι Mods? ;)

κλειστε τα ολα τελειως.. thread που μοναδικο αποτελεσμα εχουν χρηστες να βριζονται μεταξυ τους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.. επειδη καποιοι τρωνε σφαλιαρες στην ζωη τους.. τα αθλητικα ειναι η μονη διεξοδος που εχουν για να α χωνουν σε διαφορους πισω απο μια οθονουλα.. Κλεισιμο!

kourkouti-osfp-panionios-mitroglou-souza-glx-w1024.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...